Vidjeli smo sinoć kako su 'rezerve' Chelseaja stavile Mourinha na slatke muke...JTS je napisao/la:ako započne večeras, a trebao bi, prije svega mora raditi na terenu, trčati, boriti se, itd, a ukoliko zabije gol, još bolje .. na taj način mora natjerati Pellegrinija da ozbiljnije računa na njega
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Pantilimon -Richards Lescott Demichelis Kolarov - Rodwell Garcia Milner Navas - Jovetic Dzeko moja prognoza 
Mislim da Demichelis nije putovao sa njima.
Dzeko je procito tvoj komentar i bice okJTS je napisao/la:ako započne večeras, a trebao bi, prije svega mora raditi na terenu, trčati, boriti se, itd, a ukoliko zabije gol, još bolje .. na taj način mora natjerati Pellegrinija da ozbiljnije računa na njega
CITY XI: Pantilimon, Richards, Boyata, Lescott, Kolarov, Rodwell, Garcia, Navas, Milner, Jovetic, Dzeko
Odlicno, znaci go Citi fak Njukastl.
Hoce li biti na sport klubu utakmica?
Aj sastava kriticnog..progutat ce ih NjukastlLucryler je napisao/la:CITY XI: Pantilimon, Richards, Boyata, Lescott, Kolarov, Rodwell, Garcia, Navas, Milner, Jovetic, Dzeko
u prvoj gazda
Ovo ce biti utakmica da vrati kondiciju i na taj nacin uskoro zapocne utakmice PrL. Nije Dzeko van forme - mislim... 4-5 utakmica zaredom i sve bi bilo OK.
Nadam se da ce Dzeko na terenu biti inspiracija za sve ljude i da pokaze koji kvalitet posjeduje. Nebi mi bilo drago ako bude igrao bez volje ili ako bude iznerviran. U glavnom, mislim da tako veceras nece biti
Nadam se da ce Dzeko na terenu biti inspiracija za sve ljude i da pokaze koji kvalitet posjeduje. Nebi mi bilo drago ako bude igrao bez volje ili ako bude iznerviran. U glavnom, mislim da tako veceras nece biti
Mora ginuti na terenu, u tom slučaju sigurno će doći eventualni gol, asistencija ili predasistencija 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
izgleda niko ne prenosi...ima derbi zzeljo-sarajevosedra je napisao/la:Hoce li biti na sport klubu utakmica?
Dzeko starter...Bosna slavi
OLE OLE OLE
OLE OLE OLE
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
pogodio sam sastav---kao vidovita dzemilabivsi je napisao/la:Pantilimon – Richards, Boyata, Lescott, Kolarov – Rodwell, Garcia – Navas, Jovetic, Milner – Dzeko...ocekujem
gdje glesat tekmu?
Večeras dva gola Dijamanta.
Forum svakako ne može izgubiti u ovoj utakmici..........kako god završi ima dovoljno onih koji će se radovati
ima prenos na ARENA SPORT 3
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
lemon-sportfotballahmic je napisao/la:gdje glesat tekmu?
- skyisthelimit
Cuj mora gristi na terenu
, kao da je u najmanju ruku nedokazan klinjo pa da se treneru dokazuje u nekoj nebitnoj utakmici. Da je pametan odigrao bi ovo preko one stvari, jer zna da ga ceka isto u PL i LP.
15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: al87, AnelMid, Confiance, Diadora, FerdinandF, GrbavicaHrammm, Halix131, Micron, MiranGlasnic, RaZuti, Shevko, unavita, Wisey i 110 gostiju.