FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Burberry46 » 13 jun 2012, 17:20

Devile mozes li nam nesto reci o Karamaticu, kakav je? :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

High

Post Postao/la High » 13 jun 2012, 17:23

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 jun 2012, 17:38

dobar posao sa karamaticem..hocetel sada otjerati haskica :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 13 jun 2012, 17:40

Može neko da mi odgovora, ali neko ko će normalno odgovarati.
Idete u evropu i za evropu trebaju malo jači igrači, ako se misli nešto proći, pa bar drugo pretkolo.
Da li se to može uraditi s igračem koji dolazi iz ekipe koja je treba ispasti iz lige ? Jel neko misli da je to pojačanje ?
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 13 jun 2012, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!

High

Post Postao/la High » 13 jun 2012, 17:40

Možda Haskić bude bolji u ovoj predstojećoj sezoni, ali sumnjam da će se popraviti nešto puno. Ako ništa, sad ima konkurenciju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 jun 2012, 17:43

Ovaj mali Karamatic je zvijer vjeruj te mi, znam iz price od nekoliko nasih fudbalera koju su bas njega spominjali a i gledao sam ga par puta....zadovoljan sam sa njim a prva dvojica po meni nisu pojacanja dok ih ne vidim na terenu kakvi su....dobro dosao Karamaticu ;)

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 13 jun 2012, 17:44

Mislim da nije pojacanje za evrope ali je pojacanje za lige. ;)

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 13 jun 2012, 17:46

Aldinn1 je napisao/la:Može neko da mi odgovora, ali neko ko će normalno odgovarati.
Idete u evropu i za evropu trebaju malo jači igrači, ako se misli nešto proći, pa bar drugo pretkolo.
Da li se to može uraditi s igračem koji dolazi iz ekipe koja je treba ispasti iz lige ? Jel neko misli da je to pojačanje ?
Mozda ce biti najveca fula Sarajeva, mozda na njemu zaradimo brdo para, a mozda bude prosjek koji ce igrati neko vrijeme pa otici, ali u svakom slucaju Sarajevo koje je godinama bilo unistavano od strane kojekakvih lopova i mafijasa trenutno mora ovako da posluje.

Ovo je prvi korak naprijed.

High

Post Postao/la High » 13 jun 2012, 17:48

Postepeno drugovi, za naše uslove je potrebno strpljenja. Nema se puno materijala za napredak, a vremena je još manje za izaći iz krize. Zadovoljan sam radom uprave, ove godine valjda bude koji trofej. Tačnije, i obećali su ga.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 jun 2012, 17:48

Na koliko je potpisao ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 13 jun 2012, 17:49

mireRN je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:Može neko da mi odgovora, ali neko ko će normalno odgovarati.
Mozda ce biti najveca fula Sarajeva, mozda na njemu zaradimo brdo para, a mozda bude prosjek koji ce igrati neko vrijeme pa otici, ali u svakom slucaju Sarajevo koje je godinama bilo unistavano od strane kojekakvih lopova i mafijasa trenutno mora ovako da posluje.

Znaći vaša politika tjerati vašu djecu koja su od malena tu i koji trebaju igrati da bi se dokazali, oni budu otjerani iz kluba. A dovoditi igrače iz Slavije, pa stvarno ..
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 13 jun 2012, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jun 2012, 17:49

Kvalitetno krilo,odlicnog pregleda igre.Mozda sam ja malo ocekivao i da ce ga vratiti Radnicki u svoje redove nakon isteka pozajmice ali nije se to desilo.Za mene igrac koji je kvalitetom bolji nego Scepanovic,mnogo "mekse" noge.A verujem i da ste dobili novog izvodjaca penala.Odavno nisam video elegantnijeg izvodjaca penala od njega,cini mi se da ih je pucao 5-6 za Slaviju i svaki je rutinski usao. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 13 jun 2012, 17:54

Aldinn1 je napisao/la:
mireRN je napisao/la:

Znaći vaša politika tjerati vašu djecu koja su od malena tu i koji trebaju igrati da bi se dokazali, oni budu otjerani iz kluba. A dovoditi igrače iz Slavije, pa stvarno ..
Nasa politika je valjda svima jasna, prodajom igraca vratiti milionske dugove. Ako nasa djeca ne igraju na dobrom nivou ( citaj :, Handzic, Comor, Trebinjac ), onda naravno necemo pokusavati od njih napraviti igrace i tako upasti u jos vecu dubiozu. Karamatic je dosao besplatno, i na njemu se moze samo zaraditi, isto kao i sa nasom djecom.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 13 jun 2012, 18:00

pored igrača koje ima sarajevo ovaj momak je pojačanje ,daj igrač za ekipu koje se bori za titulu nije.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 13 jun 2012, 19:11

bagrcavi je napisao/la:Na koliko je potpisao ?
Nisu objavili :roll: A po meni je to najvažnije, jer ako je i ovaj na godinu...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 13 jun 2012, 19:32

@mirEN

Ti očigledno nisi gledao kakva su brača Handžić igrači i kakvi su to talenti. Samo im je trebalo vremena, strpljenje i utakmica da pokažu onu što znaju i da zaradite na njima.
Što se tiče Čomor ne možda igrač koji ima tehniku, ali je velika radilica, momak koji ima snage za 180min. Eto sigurno oni ne valjaju, a valja ovaj iz Slavije koja se borila za opstanak i svaki meč primila po četiri ili pet komada.
Ovo nije pojačanje ni za ligu, a ni evropu...
Razmislite malo o vašoj upravi ...
Potpis!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 13 jun 2012, 19:33

Aldinn1 je napisao/la:@mirEN

Ti očigledno nisi gledao kakva su brača Handžić igrači i kakvi su to talenti. Samo im je trebalo vremena, strpljenje i utakmica da pokažu onu što znaju i da zaradite na njima.
Što se tiče Čomor ne možda igrač koji ima tehniku, ali je velika radilica, momak koji ima snage za 180min. Eto sigurno oni ne valjaju, a valja ovaj iz Slavije koja se borila za opstanak i svaki meč primila po četiri ili pet komada.
smaras ljude konstantno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 13 jun 2012, 19:43

Oprosti, hoćeš li pojasniti šta si htio reći? Cccccc, i dalje muku mučiš crni aldine da sastaviš normalnu rečenicu. Džaba se preznojavaš, buljiš u monitor, lektorišeš (nadam se da znaš šta to znači) šta napišeš, ne ide pa ne ide. E j.ebiga, vježbaj malo preko raspusta.
P.S. Kojim uspjehom si završio razred?
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 13 jun 2012, 19:48

Ali kako ti ne dosadi?! Pa covjece sunce je vani, prohodaj, prati svoj tim ili radi nesto trece, ali molim te prestani smarati ovdje.
#divovi

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 13 jun 2012, 20:15

Dva anonimusa za koje niko nezna i igrac koji je nastupao za ekipu koja je jedva izborila pl. status dolaze kao "pojačanja" :shock: ne kontam vam upravu nikako, gomilaju se igraci na početku sezone a vec na polusezoni i pred kraj sezone 95% ih ode iz kluba, da su ostavili 7. ovih sto su otisli i doveli Kojaševića i barem jos nekoga bili bi ste jači svakako a ovako ipak dolaze igraci koji su neprovjereni i za koje niko nikada nije cuo, trebat ce im vremena da se uigraju prvo, pa tek onda da pokazu "kvalitet", znam da tezite vrhu, da se svake godine borite za titulu ali ako se dovode ovakvi igraci sve najave na početku sezone padaju u vodu sto se mnogo puta do sada pokazalo i dokazalo :?
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []