18h ili tako nešto
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo je nesto off topick, al je usko vezano za FK SARAJEVO
ODKAKO sam izasao u javnost da treba igrat na (sugavici dok se kosevo renovira)jer je to sad vlasnistvo drzavno i vrlo moguce da vrlo brzo bude nase vlasnistvi (pobjedimo na aukci) dobio sam dosta neugadni privatni poruka. Nije im jos niko saopstio da je bankrot podpisan i to kad se desi uzima se imovina da se koliko toliko naplati dug koji je sad preko 30 m€
Sad ozbiljno
Mi moramo hz pitari
Dolazit na svaku utakmicu u sto vecem broju
Podrzat Fedjinu filozofiju igru bez obzira taman da nas i vase miskin odere 3:0 u po koseva (nedo bog)
ODKAKO sam izasao u javnost da treba igrat na (sugavici dok se kosevo renovira)jer je to sad vlasnistvo drzavno i vrlo moguce da vrlo brzo bude nase vlasnistvi (pobjedimo na aukci) dobio sam dosta neugadni privatni poruka. Nije im jos niko saopstio da je bankrot podpisan i to kad se desi uzima se imovina da se koliko toliko naplati dug koji je sad preko 30 m€
Sad ozbiljno
Mi moramo hz pitari
Dolazit na svaku utakmicu u sto vecem broju
Podrzat Fedjinu filozofiju igru bez obzira taman da nas i vase miskin odere 3:0 u po koseva (nedo bog)
Doduse to si u pravu, trebamo svi da gradimo tu neku zdravu atmosferu.bordobijeli je napisao/la: ↑12 jun 2022, 11:30Fedja jest motivator al velez je nosila i publika i pozitivna atmosfera. Mi to moramo vratiti, naravno prvo igraci zalaganjem al i mi moramo se malo trznuti. Previse se crnjači i negativa, tjeraj trenere a nista od toga.
You are someone else I am still right here
Zadnja izmjena: Sedko, dana/u 12 jun 2022, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo šampion !
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Istekao mu je ugovor sa Tuzlom.bordobijeli je napisao/la: ↑12 jun 2022, 09:35Tuzla city juce igrala Dzafic nije uopšte u kombinaciji bio
Dudic je odrekao se dosta para u Velez samo da bude nas trener. 
Hadzija zvao Aldina Cajica 
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Slican profil igraca Rahmanu
Samo sto je on centralni vezni 
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 12 jun 2022, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Spomenuo sam ga nedavno.Zrinjski 6 godina,Astana 5.5 godina,Konyaspor 3 godine.Ljevak,1.92,pozvan 3 puta u reprezentaciju.CV sve osim lose ali imao je nedavno tesku povredu cini mi se+33 godine...Vise bi volio Drobarova ali nek im je i ovaj na umu
Cajic ima ugovor do 2025,znaci moze samo posudba.
Po meni nije nam potreban.Daj Makedonca,desno Kadusica,nekog ubicu napadaca(moze i Dzafic) i dosta sto se mene tice.Ne treba ni pretrpavati neke pozicije.Cajic jedino ako idu i Kapic i Djokanovic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Decko zadnji put igrao u martu, cak nije ni na klupi, van sastava skroz, il je povreda ili ne racunaju na njega.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:58Spomenuo sam ga nedavno.Zrinjski 6 godina,Astana 5.5 godina,Konyaspor 3 godine.Ljevak,1.92,pozvan 3 puta u reprezentaciju.CV sve osim lose ali imao je nedavno tesku povredu cini mi se+33 godine...Vise bi volio Drobarova ali nek im je i ovaj na umu
Po meni nije nam potreban.Daj Makedonca,desno Kadusica,nekog ubicu napadaca(moze i Dzafic) i dosta sto se mene tice.Ne treba ni pretrpavati neke pozicije.Cajic jedino ako idu i Kapic i Djokanovic
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Neka idu ako moze i Lazic i Dupovac za Drobarova i Anicica uvijek.Cajic umjesto Secerovica i Kadusic pod moranje.Spic mora neki brutalan doci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:58Spomenuo sam ga nedavno.Zrinjski 6 godina,Astana 5.5 godina,Konyaspor 3 godine.Ljevak,1.92,pozvan 3 puta u reprezentaciju.CV sve osim lose ali imao je nedavno tesku povredu cini mi se+33 godine...Vise bi volio Drobarova ali nek im je i ovaj na umu
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
ma kakav Kadušićmma_hz je napisao/la: ↑12 jun 2022, 16:21Neka idu ako moze i Lazic i Dupovac za Drobarova i Anicica uvijek.Cajic umjesto Secerovica i Kadusic pod moranje.Spic mora neki brutalan doci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:58Spomenuo sam ga nedavno.Zrinjski 6 godina,Astana 5.5 godina,Konyaspor 3 godine.Ljevak,1.92,pozvan 3 puta u reprezentaciju.CV sve osim lose ali imao je nedavno tesku povredu cini mi se+33 godine...Vise bi volio Drobarova ali nek im je i ovaj na umu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne bi kadusica vratio da je zadnji desni bek na svijetu, kako je samo na odvratan nacin otisao
Nemanja Nikolić dosta bolji izbor.
Nemanja Nikolić dosta bolji izbor.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dobar je Advan, babo mu hodza, da ima ko ovim ndh-ovcima sufaru pokazati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.