Ne znam zasto ali na sistemu Lemgo-Gummerbach 2 3,10 mi jako sigurna

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Uhvatimo se mi lopate,nema hljeba od ovogLimuntos je napisao/la:
da se mi okanimo ovoga, ha ?![]()
![]()
dr.van nostrand je napisao/la:Najvaznije karike u svojim ekipama, igraci koji najvise daju i od kojih se najvise ocekuje:
Redom;
Nowitzki over 24,5
Dirk igra solidno, s obzirom da on moze i dosta bolje ali se vraca u formu, to je primjetno.
40 protiv Utaha poena, sinoc protiv Oklahome 27, pa protiv NewOrleansa 19 poena (vazno je spomenuti da NO solidno brani PF poziciju).
Nowitzki u zadnjih 10 utakmica preko 23 poena u prosjeku.
Sinoc je Terry mnogo uzimao stvari u svoje ruke i to nije na kraju ispalo dobro, četiri poraza u posljednjih pet utakmica unijela su veliku nervozu u ekipu.
Veceras ce vjerujem Dirk imati koji sut vise a posto ga cuva Stoudemire koji i ne igra dobro odbranu, Dirk ce vjerujem uspjeti zabiti dosta poena Knicsima u jednoj neizvjesnoj ut. slicnoj onoj sinoc u Oklahoma Cityju.
Howard over 22,5
Ozbiljno igra Howard, u posljednja tri meca zabio je preko margine i to u nekim kao sinoc debelo preko.
Veceras igra protiv jedne od najlosijih odbrana posebno na poziciji centra, i stvarno mislim da nece imati problema i da ce sa lahkocom prebaciti Howard preko granice.
Bryant over 28,5
Bryant je igrac koji jako puno suta. Dosta dobro igra poslije pauze i ut All Stara. Protiv Minnesote 23 suta, Sacramenta 24, Miamija 23 suta + slobodna bacanja prosjek preko 8 poena tako da i veceras ocekujem otprilike toliko suteva tako da bi na kraju trebao zabiti 30 i vise poena.
Detroit će veceras igrati bez Bena Gordona ? i Charlija Villanueve tako da Bryant nece imati velikih problema protiv Rodneya Stuckeya.
Sigurno mu je samouzdanje veliko nakon velike pobjede proiv Heata.
D.Williams over 23,5
Nema Brooka Lopeza i Deron će sigurno uzeti dosta suteva , inace Miami najlosije u cijeloj ligi brani poziciju playa.
Ko bi to drugi osim Derona W. veceras mogao potegnuti za Netse, ima bolji prosjek u gostima, igra odlicno u zanjih mjesec dana + sto je haman Charlotte B. neku noc zabio 57 poena.WOW.
nisam se ja ocrnio, ti si taj koji na forumu ima epitet "strucnjaka za prelaze"harry_90 je napisao/la:Uhvatimo se mi lopate,nema hljeba od ovogLimuntos je napisao/la:
da se mi okanimo ovoga, ha ?![]()
![]()
jesmo se ocrnili
![]()
Ove Italijane mozda da izbacis,gledam sad nesto medjusobni skor gost jos nije pobjedio,naravno nekazem da mozda veceras nece biti dvica al eto kad vec pitasharqe je napisao/la:Sta mislite
west ham-watford 1
barcelona-leverkusen 1
cesena-catania x2
apoel-lyon x2
uplata 10 km dobitak 40km
bravo miky jedna sigurica za danasmiky_hz je napisao/la:Ove Italijane mozda da izbacis,gledam sad nesto medjusobni skor gost jos nije pobjedio,naravno nekazem da mozda veceras nece biti dvica al eto kad vec pitasharqe je napisao/la:Sta mislite
west ham-watford 1
barcelona-leverkusen 1
cesena-catania x2
apoel-lyon x2
uplata 10 km dobitak 40km![]()
Prvi sam totalna fulao, no to je razumljivo s obzirom na ishod meča. Benficu sam zamalo skinuo, a ovi postigoše gol u sudijskoj nadoknadi prvog dijela. Do kraja je bilo i 2:0...Claus je napisao/la:Arsenal - Milan 1/X
Benfica - Zenit X/1
Jbg, riskantno jeste, ali vrijedi probati za male pare bilo koji od prelaza na LP. @Harry je stručnjak za ovo; šta misliš, jarane, može li proći?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.