AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Galliani ogasuli se i lezi sam.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne vjerujemo dok ne zaigra za njih. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Witsel je bliže englezima i ostanku nego Milanu ako je suditi po natpisima. Ja sam razočaran. I sa njim ekipa je nedovoljno jaka za ozbiljan rezultat ovako izgleda neće doći vezni red je katastrofa i 5. mjesto je premija. Loš mercato na kraju ni Ibre ni picke materine. Djaba sam sliku sa Ibrom spremao i na desktop je mećao. Jesu se pretrgnuli 80 i kusur miliona potrošili ja sam konto kako je mercato krenuo kupit će boga oca.
I lijepo su se riješili El Sha i Mastoura, toliko o talentima i ulaganju u budućnost nabijem ih na qrc nesposobne, pogotovo Barbaru
I lijepo su se riješili El Sha i Mastoura, toliko o talentima i ulaganju u budućnost nabijem ih na qrc nesposobne, pogotovo Barbaru
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Oni izgleda nisu svjesni da ova sezona ode u sunovrat ako ne dovedu makar 2 veznjaka...najzalije od svega sto ce ceka **** 31 kao svake godine ccc ko da čekam Djalminhu da dodje u Milan a ne Witsela ccc
#Milannews reports that there will be new contacts for Witsel in the afternoon but that the situation is very complicated.
Znaci nista necemo znati do nocas, nadam se samo da ako se dogovore da uspiju papire razmijeniti na vrijeme. Ako se dobro sjecam cini mi se da je Laziu propao transfer Felipe Andersona, jer nisu stigli na vrijeme ga registrovat. Pa su cekali do iduceg mercata, neka me neko ispravi ako grijesim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znaci nista necemo znati do nocas, nadam se samo da ako se dogovore da uspiju papire razmijeniti na vrijeme. Ako se dobro sjecam cini mi se da je Laziu propao transfer Felipe Andersona, jer nisu stigli na vrijeme ga registrovat. Pa su cekali do iduceg mercata, neka me neko ispravi ako grijesim.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- _forzamilan_
- Kontakt:
PS Jbo majku ako ovo ljeto nisam otvorio twittere od Milanella i Milan eye jedno hiljadu puta ...
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 31 avg 2015, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
[#Sky] Zaccardo will sign for free at Carpi. If they manage to avoid relegation, Milan will get 1m€.
Suso je odbio Genovu.
Suso je odbio Genovu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma nek daju Romi za Pjanica 50 miliona i rahat narednih 5 sezona nema se tu sta pametovati kakvi Witseli qrcevi palcevi
Ne mogu da vjerujem da su uspjeli popusiti oko Witsela i to zadnji dan, pa nema ljudi bozji vremena za zajebancije, ponudi te yebene pare i zavrsi posao
a kad je trebalo dovesti 20 million dollar baby sa telecom facom , odmah se k'o iz picke izvalilo 20 miliona. 
Ne znam, ovo ce biti jedino prihvatljivo ako nam u zadnjim satima dodje Moutinho ili neko slican njemu, inace...
a jos ako mi soriana dovedu jer je eto, propao transfer witsela, to je tek onda za

Ne znam, ovo ce biti jedino prihvatljivo ako nam u zadnjim satima dodje Moutinho ili neko slican njemu, inace...
a jos ako mi soriana dovedu jer je eto, propao transfer witsela, to je tek onda za
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma kakav crni Moutinho džaba se nadamo... što kolega kaže ako dođe mrtvi Soriano šutat ćemo se u guzicu od sreće. Ovi jaki igrači i ozbiljni klubovi neće u 5 do 12 pregovarati to jedino ćelo može sa Preciosijem iz Genove i sl. satelitskih klubova.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Uruciti matorom otkaz odman veceras u 23:05h! Dosta je vise i njega,nista ne radi vec par godina a pare uzima,pa da ih makar iskoristi pa da izbjeli one zube.
- muha milanez
- Kontakt:
Ne vrijedi se nervirat toliko, ali kad skontas da nam od narednih nekoliko sati ovisi cijela polusezona, onda moli Boga da desi bilo sta pozitivno. Hajde čelo iznenadi nas, nek pukne kao grom iz vedra neba 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- suptilnirocker21
- Kontakt:
moutinho u milan a lacazete u inter 
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
- nextterrain
- Kontakt:
SKY je objavio da Soriano ne doci zbog Kuckinog potpisa 
Mah, treba to sve uzeti za rezervom. Ako kojim slucajem popuse Witsela, eto ti Soriana ovamo jer yebi ga, moraju nekoga potpisati. Ko da je njima bitno ko je, vazno da je veznjak. 
Sreca nasa pa i taj Witsel hoce u Milan (bar ako je vjerovati medijima), inace bi ovo bila gotova stvar jos davno. Ovako je jos uvijek sve moguce.
Ma de ba, ja bi ih prvi odje*ao da mi krenu cigancit i traziti nekakve posudbe umjesto da stave pare na sunce, a ovamo ti prethodno izvalili 90 miliona. Jos ti ljudi izlaze u susret, smanje sa 35 na 25 miliona i opet ciganisanje, ni to ne odgovara nego de im ga jos i posudi.
Ako je ikako moguce, neka nam ga sa masnicom kao pokloncic posalju besplatno, to bi najbolje bilo.
Sreca nasa pa i taj Witsel hoce u Milan (bar ako je vjerovati medijima), inace bi ovo bila gotova stvar jos davno. Ovako je jos uvijek sve moguce.
Ma de ba, ja bi ih prvi odje*ao da mi krenu cigancit i traziti nekakve posudbe umjesto da stave pare na sunce, a ovamo ti prethodno izvalili 90 miliona. Jos ti ljudi izlaze u susret, smanje sa 35 na 25 miliona i opet ciganisanje, ni to ne odgovara nego de im ga jos i posudi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Lijepo je Ćelo napravio zid oko sebe i odlučuje o svemu. Da smo normalan klub već bi na odgovornim pozicijama bili Maldini, Nesta i ostale legende i dovodili bi se igrači koji zaslužuju da nose dres Milana. Ovaj majmun nikada nije čuo za jednog Fekira ili Greniera. Nema nama napretka dok dva idiota ne riknu i pod zemlju lagano. Čovjek je direktor, skaut, menadžer, pregovarač, ma sve živo obavlja. Izgubio se u vremenu i prostoru, ne zna prepoznati dobrog igrača da mu pred nosom stoji. Konačno se nešto ulagalo a ništa nisu napravili.
Forza Milan!
Sad su zainteresovani za Sandra.
Ne mogu da vjerujem sta rade. Ja se iz zajbnacije ne bih sjetio goreg igraca.
Sramote me na svakom koraku. Kud ljudu znaju da navijam za Milan.
Ne mogu da vjerujem sta rade. Ja se iz zajbnacije ne bih sjetio goreg igraca.
Sramote me na svakom koraku. Kud ljudu znaju da navijam za Milan.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Milan have told Sampdoria that they are no longer interested in signing Soriano. [Sky]
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
ne znam, ne vjerujem da su Berlusconi i Galliani toliki retardi da ne vide da ovoj ekipi treba najmanje jedan, a poželjna su dva kreativca, a para se ima, tako da, po meni su tu neke dublje stvari, ne bih znao objasnit'
pogotovo Miha četalj, on bi bolje od obojice trebao znat' kakvi mu igrači fale, a ovamo se spominje nekakav Soriano 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.