Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

youngredcomps
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la youngredcomps » 06 mar 2013, 18:54

SamoZeljo je napisao/la:A sta reci na ovo?

[youtube][/youtube]

Situacija skoro pa ista, ovaj put u korist Uniteda. :D
ja sam to maloprije postavio al oni to ne vide.al ja mislim da je eboue ovdje dobio crveni zbog igranja rukom a ne zbog faula :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: youngredcomps, dana/u 06 mar 2013, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

skolovaniprevarant
Kontakt:

Post Postao/la skolovaniprevarant » 06 mar 2013, 18:54

Liga je nasa,a dusmani nek crknu!Nasladjujte se serite,i sta sve ne al na ostrvu gazdujemo i bas nas brige!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 mar 2013, 18:57

A ured je kad nalete na temu "navijaci" kluba koji zna za titule, pogotov one vazne, ali ovi sto im klub posti od kako je izvrsen prelaz u moderni fudbal, nemaju sta reci.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 mar 2013, 18:58

youngredcomps je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: A i vasih 5 minuta izgleda. Mislim da je vecina Engleskog PDF-a dozivjela kolektivnu erekciju kada je Real preokrenuo zahvaljujuci Turcinu. Najbolji su se fkt uvijek grupno mrzili.
hahah mi da nismo imali tih pet minuta,ne bi sad imali te trofeje sto imamo.tako da je doslo vasih pet minuta a ne nasih.al ce doci pet minuta plavaca iz manchestera :mrgreen:
A sada i navijas za City znaci. :lol: Izvinjavam ti se u ime Manchester Uniteda na tolikim kompleksima. Ne porici, vidi se i po tvojim odzivima na ovoj stranici samo koliko te United mori. Drago mi je, niko ne pljuje po Wiganu i Readingu, nisu bitni, Liverpool je postao simpatican, u nekim sferama mi je i krivo zbog toga vjeruj, a United je omrzen iz prostog razloga sto je dominantan, jak i uspjesan. Mozes ti poricati koliko god ti srcu volja, Sasa Matic vidi. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 06 mar 2013, 19:04

Ajde eto nek se i pomagalo Unitedu prije protiv Lpoola i ostalih timova par puta, ali te se utakmice igraju u 3 boda i ako ih ne osvojis nema neke veze, mozes to nadoknadit, dok ovaj dvomec s Realom je trebao biti najveci za nas mozda u ovoj kompletnoj dekadi koja je tek pocela i onda ti dodje sudija i sa jednom svojm gluposcu ti unisti sve. Po meni je to vrlo bitna razlika. Vise bi volio da nas svaku drugu utakmicu zakinu u ligi, nego sto nas je Turcin zakino sinoc.

Nani apsolutno nije imao nikakvu namjeru da ozljedi igraca, a ni taj udarac nije bio bog zna kako jak, ali eto ima sudija s takvim kriterijom, ali onda je trebao svirati i jos 3-4 penala na obje strane i podjeliti jos crvenih, ako se vec htio drzati takvog kirterija koji nije nimalo preporucljiv za ovakve utakmice.

Jos uvijek sam ogorcen na ovo sve.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 06 mar 2013, 19:06

Rooney88 je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: A i vasih 5 minuta izgleda. Mislim da je vecina Engleskog PDF-a dozivjela kolektivnu erekciju kada je Real preokrenuo zahvaljujuci Turcinu. Najbolji su se fkt uvijek grupno mrzili.
hahah mi da nismo imali tih pet minuta,ne bi sad imali te trofeje sto imamo.tako da je doslo vasih pet minuta a ne nasih.al ce doci pet minuta plavaca iz manchestera :mrgreen:
A sada i navijas za City znaci. :lol: Izvinjavam ti se u ime Manchester Uniteda na tolikim kompleksima. Ne porici, vidi se i po tvojim odzivima na ovoj stranici samo koliko te United mori. Drago mi je, niko ne pljuje po Wiganu i Readingu, nisu bitni, Liverpool je postao simpatican, u nekim sferama mi je i krivo zbog toga vjeruj, a United je omrzen iz prostog razloga sto je dominantan, jak i uspjesan. Mozes ti poricati koliko god ti srcu volja, Sasa Matic vidi. :mrgreen:
na ovom pdf mozda sam napisao 6-7 postova od toga 3-4 danas.ne razumijem kako me mori,a zasto nije bayern,real,barca,juve,city... omrazen i oni su dominantni ,previse se vi umisljate,vas ljudi mrze zbog ciganskog fudbala koji igrat.nemam namjeru vama povecavat broj stranica na pdf-u.zato adio.nadji nekog drugog za raspravu,ja se ne raspravljam sa geycesterovim navijacim.niste mi zanimljivi.pogledaj onaj klip i start eboue pa onda osudjuj jel bio prekrsaj
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 06 mar 2013, 19:09

Ma trebao je biti zuti,sinoc sam isto govorio ne znam koliko je dobro to sto Nani nije gledao gdje su drugi igraci.U jednu ruku pokazuje da nije isao sa namjerom u drugu da nije bitno jel tko tu on je digao nogu.Ima par gifova iz kojih se vidi da ima uglova u kojima izgleda kao besmislica faul a ima uglova iz kojih lici na pokusaj ubistva.Sad gdje je se sudija nalazio i kako je to njemu izgledalo jbg.Zao mi je sto Eng nece imati predstavnika,ja sam sinoc bio na strani Uniteda cisto radi lige + ne volim spance al et prodjose ublehe dalje.
"You'll Never Walk Alone"

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 mar 2013, 19:25

youngredcomps je napisao/la: adio.
Hvala bogu. :roll:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2013, 19:33

Kaznit ce nas cigani: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=692796" onclick="window.open(this.href);return false;

Nema neke veze, to ce se odradit u grupnoj fazi sljedece sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 06 mar 2013, 19:37

youngredcomps je napisao/la: na ovom pdf mozda sam napisao 6-7 postova od toga 3-4 danas.ne razumijem kako me mori,a zasto nije bayern,real,barca,juve,city... omrazen i oni su dominantni ,previse se vi umisljate,vas ljudi mrze zbog ciganskog fudbala koji igrat.nemam namjeru vama povecavat broj stranica na pdf-u.zato adio.nadji nekog drugog za raspravu,ja se ne raspravljam sa geycesterovim navijacim.niste mi zanimljivi.pogledaj onaj klip i start eboue pa onda osudjuj jel bio prekrsaj
ako ti nismo zanimljivi zasto onda pises ovdje?
toliko o tvom poznavanju fudbala :D

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 06 mar 2013, 19:39

Hahahaha, on navija za shitpool a piše o ciganskom fudbalu, ajoj..
Padobrance treba zanemarit, il' im sasjeć padobran u letu...

Nadalje, još jedan kratak osvrt na sudiju:
slika
FIFA Law 12: “Reckless” means that the player has acted with complete disregard of the danger to, or consequences for, his opponent. A player who plays in a reckless manner shall be cautioned."

Eh sad, i Nani i Lopez su išli na loptu, a došli do igrača, doduše drugarčijim sticajem okolnosti, zanemarit ćemo to što Nani nije ni vidio Arbelou, što je ovaj naknadno i priznao, i što Nani prima tako loptu, itd. znači uz ceteris paribus. Obadvojica su krenula na loptu i pogodila igrača bez razmišljanja o poslijedicama na pritivnicima, Nani je zakačio Arbelou kopačkom, dok je Lopez sa obadvije ruke boks'o Vidićevu glavu, a ne loptu...
Nani je dobio crveni karton, Lopez nije ni opomenut od strane sudije...
"A player is guilty of serious foul play if he uses excessive force or brutality against an opponent when challenging for the ball"

Znači, pridržavajući se čisto pravila nogometa, i Nani i Lopez su u najgorem mogućem slučaju trebali dobiti po žuti karton...

FIFA Law 12: If a player plays in a dangerous manner in a “normal” challenge, the referee should not take any disciplinary action. If the action is made with obvious risk of injury the referee should caution the player. If a player denies an obvious goal-scoring opportunity in a dangerous manner the referee should send off the player.

Graham Poll: Nani challenged for the ball with a raised foot and only had eyes for the ball but caught Alvaro Arbeloa. It looked like dangerous play and at worst a yellow card.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 06 mar 2013, 19:43

SamoZeljo je napisao/la:A sta reci na ovo?

[youtube][/youtube]

Situacija skoro pa ista, ovaj put u korist Uniteda. :D
Čekaj, daj realno, tebe uzimam za ozbiljnog, za razliku od ovih paćenika iz sredine tabele. Je li ti ovdje hoćeš reći da ovo nije čist crveni karton? :?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 mar 2013, 19:49

Pa Nanijev start je 3 puta gori nego taj Eboueov, čak se vidi kako je pokušao izmaći nogu. Po mom mišljenju čist crveni karton sinoć, pravila su jasna.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 06 mar 2013, 19:52

Eboue ovdje izmiče nogu je li?

slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2013, 19:54

Vi stvarno ili imate nevjerovatnu mrznju prema Unitedu, ili ne znate osnove nogometa. Kod pojedinih je izgleda kombinacija u pitanju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 mar 2013, 19:56

Cartman je napisao/la:Vi stvarno ili imate nevjerovatnu mrznju prema Unitedu, ili ne znate osnove nogometa. Kod pojedinih je izgleda kombinacija u pitanju.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 mar 2013, 19:57

Eboue izmice nogu...
slika
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 mar 2013, 20:02

Ne kažem ja da Eboue nije zaslužio crveni karton, ali meni djeluje kao da je pokušao izmaći nogu, što za Nanija ne mogu reći. Nani je samo imao nesreću da Arbeloa naleti. Portugalac svakako tu nogu nije mogao kontrolisati u zraku, ali pravila su jasna i ovakvi startovi se kažnjavaju crvenim kartonom.
Veoma hrabra odluka sudije ali po mom mišljenju opravdana, i to nema nikakve veze što se radi o Unitedu.

EDIT: Kako ste samo smiješni. :lol:
Pa eto, i ako ne izmiče nogu kako kažete, oba starta su ista i obojica su dobili crveni karton.
Sada su našli neku drugu temu. :lol:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 06 mar 2013, 20:07

Dva starta nisu ni slična, Eboue ide divljački daleko od lopte, direktno na igrača, uz crveni bez ikakve dileme i u svako doba - Nani je okrenut leđima Arbeloi i ide na štopanje lopte i usput kači igrača, uz crveni kojem se 90% fudbalskog svijeta čudi, između ostalog trener Reala i madridski mediji, a samo je hetjerima čist. Pametnom dovoljno.
Zadnja izmjena: MoR, dana/u 06 mar 2013, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 06 mar 2013, 20:08

Gusar1995 je napisao/la: ako ti nismo zanimljivi zasto onda pises ovdje?
toliko o tvom poznavanju fudbala :D
ovo nije bio fudbalski start ovo je bilo u stilu ragbiste-slazem se da ne poznajem ragbi pravila.
al et ako ti kazes da ja ne poznajem fudbal,zato ga UEFA poznaje i zato cete dobit kaznu.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=692796" onclick="window.open(this.href);return false; iako je cartmen postavio et vam jos jednom

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.