ja sam to maloprije postavio al oni to ne vide.al ja mislim da je eboue ovdje dobio crveni zbog igranja rukom a ne zbog faulaSamoZeljo je napisao/la:A sta reci na ovo?
[youtube][/youtube]
Situacija skoro pa ista, ovaj put u korist Uniteda.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
ja sam to maloprije postavio al oni to ne vide.al ja mislim da je eboue ovdje dobio crveni zbog igranja rukom a ne zbog faulaSamoZeljo je napisao/la:A sta reci na ovo?
[youtube][/youtube]
A sada i navijas za City znaci.youngredcomps je napisao/la:hahah mi da nismo imali tih pet minuta,ne bi sad imali te trofeje sto imamo.tako da je doslo vasih pet minuta a ne nasih.al ce doci pet minuta plavaca iz manchesteraRooney88 je napisao/la: A i vasih 5 minuta izgleda. Mislim da je vecina Engleskog PDF-a dozivjela kolektivnu erekciju kada je Real preokrenuo zahvaljujuci Turcinu. Najbolji su se fkt uvijek grupno mrzili.
na ovom pdf mozda sam napisao 6-7 postova od toga 3-4 danas.ne razumijem kako me mori,a zasto nije bayern,real,barca,juve,city... omrazen i oni su dominantni ,previse se vi umisljate,vas ljudi mrze zbog ciganskog fudbala koji igrat.nemam namjeru vama povecavat broj stranica na pdf-u.zato adio.nadji nekog drugog za raspravu,ja se ne raspravljam sa geycesterovim navijacim.niste mi zanimljivi.pogledaj onaj klip i start eboue pa onda osudjuj jel bio prekrsajRooney88 je napisao/la:A sada i navijas za City znaci.youngredcomps je napisao/la:hahah mi da nismo imali tih pet minuta,ne bi sad imali te trofeje sto imamo.tako da je doslo vasih pet minuta a ne nasih.al ce doci pet minuta plavaca iz manchesteraRooney88 je napisao/la: A i vasih 5 minuta izgleda. Mislim da je vecina Engleskog PDF-a dozivjela kolektivnu erekciju kada je Real preokrenuo zahvaljujuci Turcinu. Najbolji su se fkt uvijek grupno mrzili.Izvinjavam ti se u ime Manchester Uniteda na tolikim kompleksima. Ne porici, vidi se i po tvojim odzivima na ovoj stranici samo koliko te United mori. Drago mi je, niko ne pljuje po Wiganu i Readingu, nisu bitni, Liverpool je postao simpatican, u nekim sferama mi je i krivo zbog toga vjeruj, a United je omrzen iz prostog razloga sto je dominantan, jak i uspjesan. Mozes ti poricati koliko god ti srcu volja, Sasa Matic vidi.
Hvala bogu.youngredcomps je napisao/la: adio.
ako ti nismo zanimljivi zasto onda pises ovdje?youngredcomps je napisao/la: na ovom pdf mozda sam napisao 6-7 postova od toga 3-4 danas.ne razumijem kako me mori,a zasto nije bayern,real,barca,juve,city... omrazen i oni su dominantni ,previse se vi umisljate,vas ljudi mrze zbog ciganskog fudbala koji igrat.nemam namjeru vama povecavat broj stranica na pdf-u.zato adio.nadji nekog drugog za raspravu,ja se ne raspravljam sa geycesterovim navijacim.niste mi zanimljivi.pogledaj onaj klip i start eboue pa onda osudjuj jel bio prekrsaj
Čekaj, daj realno, tebe uzimam za ozbiljnog, za razliku od ovih paćenika iz sredine tabele. Je li ti ovdje hoćeš reći da ovo nije čist crveni karton?SamoZeljo je napisao/la:A sta reci na ovo?
[youtube][/youtube]
Cartman je napisao/la:Vi stvarno ili imate nevjerovatnu mrznju prema Unitedu, ili ne znate osnove nogometa. Kod pojedinih je izgleda kombinacija u pitanju.
ovo nije bio fudbalski start ovo je bilo u stilu ragbiste-slazem se da ne poznajem ragbi pravila.Gusar1995 je napisao/la: ako ti nismo zanimljivi zasto onda pises ovdje?
toliko o tvom poznavanju fudbala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.