BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Gotovo je ovo. Šteta ko zna kad cemo ovakvu priliku imati.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Re: RE: Re: BiH tenis
Ne može to naš Bošnjo skontat', džaba. Kao da Damir ne bi svim srcem želio da prođe ovo... jbg.definitivno Robin dobro igra.VGS je napisao/la:Bravo majstore istu stvar sam htio napisati. Momku je strasno stalo zato i reaguje jos agresivnije nego inače.Vedad87 je napisao/la:Kako možete tako pričati o Damiru "patriote"? Kao da nikad niste gledali kako on igra...e sad dodajte na to da igra za reprezentaciju i da su mu emocije puno veće, samim tim i odgovornost i pritisak i normalno da puca po šavovima.
Iskreno, i ovi holanđani me nerviraju. Od prvog dana se žale...
'ajmo Damire, okreni ovo!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Eto ti mozes, sjedis u stanu, drkas **** i svoje licne frustracije ovdje istresas. Idi bolan umij se, odi otrci par krugova, uradi nesto korisnoo za sebegigglessmoke je napisao/la:Ne moze ovaj Dzumhur hljeba.
FK Sarajevo !
-
gigglessmoke
- Kontakt:
BiH tenis
Polako dječarac, udahni duboko.badel62 je napisao/la:Eto ti mozes, sjedis u stanu, drkas **** i svoje licne frustracije ovdje istresas. Idi bolan umij se, odi otrci par krugova, uradi nesto korisnoo za sebegigglessmoke je napisao/la:Ne moze ovaj Dzumhur hljeba.
Ne može se biti vrhunski teniser sa metar i po i 60 kila. Nije Damir kriv tome.
Sto pljujete momka ba.
Pa takav je kakav je,iako ne pratim posebno tenis mislim da nam je poslije rata ovo najbolji plasman i najbolja generacija.
Svatite da mora on jos pure pojesti da se tuce sa najboljima a ovaj usljo bez obzira na ranking jedan je od najboljih na svijetu.
Mozda Damir previse prica i nervira vas ponasanje ali je najbolje sto imamo danas a bogami boljeg necemo imati zadugo.
Kada vas covjek cita rekao bi da igra protiv amatera iz kambodze a ne jednog od boljih u svijetu.
Pa takav je kakav je,iako ne pratim posebno tenis mislim da nam je poslije rata ovo najbolji plasman i najbolja generacija.
Svatite da mora on jos pure pojesti da se tuce sa najboljima a ovaj usljo bez obzira na ranking jedan je od najboljih na svijetu.
Mozda Damir previse prica i nervira vas ponasanje ali je najbolje sto imamo danas a bogami boljeg necemo imati zadugo.
Kada vas covjek cita rekao bi da igra protiv amatera iz kambodze a ne jednog od boljih u svijetu.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 09 apr 2017, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne branim ga, nasjeo je kao najveći amater na njihove provokacije.rio_Ferdy88 je napisao/la:Al kako sam znao da ce unofficial pravdati damira i sve sta on napravi braniti, mislim da kad bi damir ubio covjeka on bi ga pravdao
Fakat znas odmah sta ce covjek napisati.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma bolji lik 3 puta..ajde ti gledaj melju noć prije meča, pa to samo u Bosni ima jbt
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije prvi put da mu se to desava, iako sam i ja sam mislio da je izbacio te bubice iz glave, barem prema onom sto sam gledao ove god gdje nije bilo ni blizu ovakve nervoze u njegovim mecevima koji su za njega licno bili i vazniji od ovoga.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- RafaGarros9
- Kontakt:
Simpatican ma daj budimo realni...pa vidi previse novca...znas li za onu: Daj mu vlast da vidis kakav je covjek.(sto nam samo dokazuje da je necovjek i to veliki)...thelightblue je napisao/la:Nije to istina, zna biti simpatican momak, ili mozda znao je... Previse novca, previse cura i sad je kakav je...RafaGarros9 je napisao/la:Druze ja kako ga znam ziva je bruka i sramota kako prema sudijama,navijacima,protivnicima...a i van terena je odron...tako da njega ne moze vise izvuci apsoluto nista...thelightblue je napisao/la:
Ne briga me rezultat, volio bih da izgubi ali postaje skroman, sa postovanjem sa protivnike, sudije i navijace kao je bio jos prije par godina.
A sa ovakom brukom i sramotom moze ici u qrac.
O tome se radi...rio_Ferdy88 je napisao/la:Al kako sam znao da ce unofficial pravdati damira i sve sta on napravi braniti, mislim da kad bi damir ubio covjeka on bi ga pravdao
Fakat znas odmah sta ce covjek napisati.
Hasse ga nadjaco u svakom segmentu igre, ne znam sta vi gledate uopste, bolji teniser u ovom trenutku i to je to, momak odlicno igra, nikakve frustracije i qrcobolja Damira nisu prevagnule, bolji igrac ce pobjediti i zdravo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir bez servisa koji je će biti jači barem za 20 kmh nema šta da traži među najboljima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
steta, ideo dalje
i poserem vas sve koji sada serete Damiru
kada pobjedi najbolji je, kada izgubi najgori je, nema pojma, psihopata

i poserem vas sve koji sada serete Damiru
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Može Damir ti je dokaz, Ferrer ti je dokaz, majkl cang ti je dokaz....gigglessmoke je napisao/la:Polako dječarac, udahni duboko.badel62 je napisao/la:Eto ti mozes, sjedis u stanu, drkas **** i svoje licne frustracije ovdje istresas. Idi bolan umij se, odi otrci par krugova, uradi nesto korisnoo za sebegigglessmoke je napisao/la:Ne moze ovaj Dzumhur hljeba.
Ne može se biti vrhunski teniser sa metar i po i 60 kila. Nije Damir kriv tome.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Da može, ali mora se poklopiti mnogo toga. Prije svega njegova narav tesko da ce doprinjeti tome.bhsport je napisao/la:Može Damir ti je dokaz, Ferrer ti je dokaz, majkl cang ti je dokaz....
PS, evo serija par gemova, da vidimo hoce li se sta promjeniti.
Idemo majstore 
Pa mora malo i ovaj ofaliti.
Pa mora malo i ovaj ofaliti.
Damiru je ovdje MNOGO stalo, mnogo.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Evo napokon neko ko gleda slicnim ocima kao ja...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:steta, ideo dalje![]()
i poserem vas sve koji sada serete Damirukada pobjedi najbolji je, kada izgubi najgori je, nema pojma, psihopata
![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ajmo Damire do 5 seta 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
malo smo se iznervirali hhehehhe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.