Odakle ovog iskopa lave? I Juninho Botelho je bio strasan na klipovima, cak je bilo i publike viserimaa je napisao/la:Ovaj Brazilac nije los mislim na klipovima,sad koliko je to mjerilo ne ulazim u to ali fakat se vidi da je brz sto nam bas treba, a mislim da nije sad nesto skup " onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Sad priča da se radi o stoperu ipak. 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
samo nemojte molim vas da na kraju cijelo jutro dzabe visim na svim mogucim stranicama fk sarajeva
Samo Sarajevo
Ma legendo ovaj igra u Krasiniku koliko ja znam, i igro je negdje po Hrvatskoj koja liga to pojma nemamAlfa_Muzijak je napisao/la:Odakle ovog iskopa lave? I Juninho Botelho je bio strasan na klipovima, cak je bilo i publike viserimaa je napisao/la:Ovaj Brazilac nije los mislim na klipovima,sad koliko je to mjerilo ne ulazim u to ali fakat se vidi da je brz sto nam bas treba, a mislim da nije sad nesto skup " onclick="window.open(this.href);return false;
kanarinac je napisao/la:samo nemojte molim vas da na kraju cijelo jutro dzabe visim na svim mogucim stranicama fk sarajeva
Mah slobodno idi prošetaj, vjerujem da neće prije sjednice ako bude od toga išta biti ni objavljeno. Ne treba se ni zanositi komentarima tipa : ako dođe titula je tu. Igrači koji bi mogli donijeti takvu prevagu su kilometrima udaljeni od naše lige. Imali smo mi u ekipi i Škoru, Turkovića i Hotu zajedno pa nije bilo dovoljno za titule.
Ma samo da statut prođe. To bi bilo najveće pojačanje.
Naravno, usvajanjem statuta sva vrata napredovanja i postajanja normalnog i funkcionalnog kluba su otvorena.
Ipak postoji i plan B, ukoliko se statut ne usvoji, ali sve ukazuje da ce dobiti podrsku, ipak nikad se ne zna sta mogu baljak i co. odraditi.
Sto se tice igraca, strpite se, sve ce se znati na vrijeme.
Ipak postoji i plan B, ukoliko se statut ne usvoji, ali sve ukazuje da ce dobiti podrsku, ipak nikad se ne zna sta mogu baljak i co. odraditi.
Sto se tice igraca, strpite se, sve ce se znati na vrijeme.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Pa nije Maskerano jebote sta ste vise toliko tajnoviti pljunute vise

samo cu vam reci da su u toku pregovori sa Alenom Škorom (koji nije mogao dobiti papire da zaigra u Austriji) i Sašom Papcom. To ce nam biti vjerovatno dva nova pojacanja, al ne i posljednja 
Ma zato što niko ne zna sigurno. Ovo ljeto bukvalno niti jedan info iz mahale nije bio tačan. Najbolji primjer ej mali Mešanović, čak i novine pisale, a mi momka uopće nismo ni kontaktirali. Nije bio u kombinacijama nikako. Sad se potežu imena od Papca do Džakmića.
A navodno u današnjem Avazu piše da je Škoro potpisao na 2,5 godine.
A navodno u današnjem Avazu piše da je Škoro potpisao na 2,5 godine.
Alen je izigrao upravu kad nam je bio itekako potreban, a onda ih pljuvao na svakom cosku.
Sad nam ne treba, eno mu Hote, nek teferice po Austriji.
Juce smo potpisali spica, ukupno ih trenutno imamo 4, a potraznja za njima nisu velika, tako da 5 napadaca je previse i za City.
Prema info koje ja imam, Alen nije pojacanje, ali svasta kruzi ovih dana, mahala je cudo, od Marciana, do Skore, preko Damjanovica i milion nekih likova.
Uostalom na zvanicnoj ce svakako biti.
A havaz je ove godine bas pogodio, od Kojasevica pa sve do Fejzica iz Travnika itd..
Juce smo potpisali spica, ukupno ih trenutno imamo 4, a potraznja za njima nisu velika, tako da 5 napadaca je previse i za City.
Prema info koje ja imam, Alen nije pojacanje, ali svasta kruzi ovih dana, mahala je cudo, od Marciana, do Skore, preko Damjanovica i milion nekih likova.
A havaz je ove godine bas pogodio, od Kojasevica pa sve do Fejzica iz Travnika itd..
-
bhfanatic14
- Kontakt:
potpuno si u pravu sto se tice Skore,izigro nas je sad nek se goni sto dalje od nas,a i gledo sam ga ovdje na treninzima i tekmama,ne mislim da bi nam bio pojacanje !!!retro je napisao/la:Alen je izigrao upravu kad nam je bio itekako potreban, a onda ih pljuvao na svakom cosku.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Hame je hame...nikada nije pricao protiv svog kluba kao neki (Skoro)..
za igraca njegovog kalibra uvijek mora biti mjesta u prvih 11 i tacka..naravno ako se on bude zelio vracati..
za igraca njegovog kalibra uvijek mora biti mjesta u prvih 11 i tacka..naravno ako se on bude zelio vracati..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mah sigurno da je izgubio status koji je imao kod velikog broja navijača. I morao bi dobro guzove oznojit, odnosno počet od početka u tom kontekstu.
KAo što reče imamo 3 centralna napadača, s obzirom da ćemo igrati s jednim u špicu i dva krilna napadača ta pozicija je popunjena. Mislim da je najprioritetnija pozicija DM/CM i lijevo krilo. Golman također.
Pa Avaz je prepisao samo ono s foruma što ej kružilo i fulili su sve na moju veliku radost.
KAo što reče imamo 3 centralna napadača, s obzirom da ćemo igrati s jednim u špicu i dva krilna napadača ta pozicija je popunjena. Mislim da je najprioritetnija pozicija DM/CM i lijevo krilo. Golman također.
Pa Avaz je prepisao samo ono s foruma što ej kružilo i fulili su sve na moju veliku radost.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 14 jun 2012, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
- KB-TM87
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:Alen Skoro
odluči sebhfanatic14 je napisao/la:
potpuno si u pravu sto se tice Skore,izigro nas je sad nek se goni sto dalje od nas,a i gledo sam ga ovdje na treninzima i tekmama,ne mislim da bi nam bio pojacanje !!!
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
odlucio sam seKB-TM87 je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:Alen Skoroodluči sebhfanatic14 je napisao/la:
potpuno si u pravu sto se tice Skore,izigro nas je sad nek se goni sto dalje od nas,a i gledo sam ga ovdje na treninzima i tekmama,ne mislim da bi nam bio pojacanje !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nema nista o njemu u danasnjem Avazu. Spominje se ta skupstina i tri igraca koja su do sada dosla, bez onog vaseg bivseg juniora.VanBasten je napisao/la:A navodno u današnjem Avazu piše da je Škoro potpisao na 2,5 godine.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Da imamo pare pa vratimo Hameta, Vuleta i pokupiti Papca(nemoguce) imali bi ekipu koja bi mogla ciljati i na PO EL, ali jbg, bajke su na skupstini. 
Salihamidzic...
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 31 gost.