FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 14 jun 2012, 11:35

rimaa je napisao/la:Ovaj Brazilac nije los mislim na klipovima,sad koliko je to mjerilo ne ulazim u to ali fakat se vidi da je brz sto nam bas treba, a mislim da nije sad nesto skup " onclick="window.open(this.href);return false;
Odakle ovog iskopa lave? I Juninho Botelho je bio strasan na klipovima, cak je bilo i publike vise :mrgreen:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jun 2012, 11:46

Sad priča da se radi o stoperu ipak. :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 14 jun 2012, 11:47

samo nemojte molim vas da na kraju cijelo jutro dzabe visim na svim mogucim stranicama fk sarajeva
Samo Sarajevo

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 14 jun 2012, 11:55

Alfa_Muzijak je napisao/la:
rimaa je napisao/la:Ovaj Brazilac nije los mislim na klipovima,sad koliko je to mjerilo ne ulazim u to ali fakat se vidi da je brz sto nam bas treba, a mislim da nije sad nesto skup " onclick="window.open(this.href);return false;
Odakle ovog iskopa lave? I Juninho Botelho je bio strasan na klipovima, cak je bilo i publike vise :mrgreen:
Ma legendo ovaj igra u Krasiniku koliko ja znam, i igro je negdje po Hrvatskoj koja liga to pojma nemam ;) ali meni je zapo za oko radi brzine jer takav nam bas treba da malo ubrza igru sa Saidom pa ne bi ih laserom mogli ufatit hehehhe :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jun 2012, 12:01

kanarinac je napisao/la:samo nemojte molim vas da na kraju cijelo jutro dzabe visim na svim mogucim stranicama fk sarajeva

Mah slobodno idi prošetaj, vjerujem da neće prije sjednice ako bude od toga išta biti ni objavljeno. Ne treba se ni zanositi komentarima tipa : ako dođe titula je tu. Igrači koji bi mogli donijeti takvu prevagu su kilometrima udaljeni od naše lige. Imali smo mi u ekipi i Škoru, Turkovića i Hotu zajedno pa nije bilo dovoljno za titule.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 14 jun 2012, 12:08

Dobar dan bi ovo mogao biti za nas klub. 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jun 2012, 12:09

Ma samo da statut prođe. To bi bilo najveće pojačanje.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 14 jun 2012, 12:14

Naravno, usvajanjem statuta sva vrata napredovanja i postajanja normalnog i funkcionalnog kluba su otvorena.
Ipak postoji i plan B, ukoliko se statut ne usvoji, ali sve ukazuje da ce dobiti podrsku, ipak nikad se ne zna sta mogu baljak i co. odraditi.

Sto se tice igraca, strpite se, sve ce se znati na vrijeme. :D

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 14 jun 2012, 12:23

Pa nije Maskerano jebote sta ste vise toliko tajnoviti pljunute vise :? :mrgreen:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 jun 2012, 12:29

samo cu vam reci da su u toku pregovori sa Alenom Škorom (koji nije mogao dobiti papire da zaigra u Austriji) i Sašom Papcom. To ce nam biti vjerovatno dva nova pojacanja, al ne i posljednja 8-)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jun 2012, 12:30

Ma zato što niko ne zna sigurno. Ovo ljeto bukvalno niti jedan info iz mahale nije bio tačan. Najbolji primjer ej mali Mešanović, čak i novine pisale, a mi momka uopće nismo ni kontaktirali. Nije bio u kombinacijama nikako. Sad se potežu imena od Papca do Džakmića.
A navodno u današnjem Avazu piše da je Škoro potpisao na 2,5 godine.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 14 jun 2012, 12:38

Alen je izigrao upravu kad nam je bio itekako potreban, a onda ih pljuvao na svakom cosku.

Sad nam ne treba, eno mu Hote, nek teferice po Austriji.
Juce smo potpisali spica, ukupno ih trenutno imamo 4, a potraznja za njima nisu velika, tako da 5 napadaca je previse i za City.
Prema info koje ja imam, Alen nije pojacanje, ali svasta kruzi ovih dana, mahala je cudo, od Marciana, do Skore, preko Damjanovica i milion nekih likova.
Uostalom na zvanicnoj ce svakako biti.
A havaz je ove godine bas pogodio, od Kojasevica pa sve do Fejzica iz Travnika itd..

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 14 jun 2012, 12:42

retro je napisao/la:Alen je izigrao upravu kad nam je bio itekako potreban, a onda ih pljuvao na svakom cosku.

Sad nam ne treba, eno mu Hote, nek teferice po Austriji.
Juce smo potpisali spica, ukupno ih trenutno imamo 4, a potraznja za njima nisu velika, tako da 5 napadaca je previse i za City.
Prema info koje ja imam, Alen nije pojacanje, ali svasta kruzi ovih dana, mahala je cudo, od Marciana, do Skore, preko Damjanovica i milion nekih likova.
Uostalom na zvanicnoj ce svakako biti.
A havaz je ove godine bas pogodio, od Kojasevica pa sve do Fejzica iz Travnika itd..
potpuno si u pravu sto se tice Skore,izigro nas je sad nek se goni sto dalje od nas,a i gledo sam ga ovdje na treninzima i tekmama,ne mislim da bi nam bio pojacanje !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 jun 2012, 12:43

Hame je hame...nikada nije pricao protiv svog kluba kao neki (Skoro).. :roll: :roll:
za igraca njegovog kalibra uvijek mora biti mjesta u prvih 11 i tacka..naravno ako se on bude zelio vracati.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jun 2012, 12:44

Mah sigurno da je izgubio status koji je imao kod velikog broja navijača. I morao bi dobro guzove oznojit, odnosno počet od početka u tom kontekstu.
KAo što reče imamo 3 centralna napadača, s obzirom da ćemo igrati s jednim u špicu i dva krilna napadača ta pozicija je popunjena. Mislim da je najprioritetnija pozicija DM/CM i lijevo krilo. Golman također.
Pa Avaz je prepisao samo ono s foruma što ej kružilo i fulili su sve na moju veliku radost.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 14 jun 2012, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 jun 2012, 12:44

bhfanatic14 je napisao/la:Alen Skoro 8-)
bhfanatic14 je napisao/la:
potpuno si u pravu sto se tice Skore,izigro nas je sad nek se goni sto dalje od nas,a i gledo sam ga ovdje na treninzima i tekmama,ne mislim da bi nam bio pojacanje !!!
odluči se :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 14 jun 2012, 12:48

KB-TM87 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Alen Skoro 8-)
bhfanatic14 je napisao/la:
odluči se :mrgreen:
odlucio sam se :D ...to gore 8-) je bilo zbog toga sto sam znao da se snjim pregovara ;) ,al nadam se da nece doc :) ...jel pase :mrgreen:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jun 2012, 12:51

VanBasten je napisao/la:A navodno u današnjem Avazu piše da je Škoro potpisao na 2,5 godine.
Nema nista o njemu u danasnjem Avazu. Spominje se ta skupstina i tri igraca koja su do sada dosla, bez onog vaseg bivseg juniora.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 14 jun 2012, 12:55

Da imamo pare pa vratimo Hameta, Vuleta i pokupiti Papca(nemoguce) imali bi ekipu koja bi mogla ciljati i na PO EL, ali jbg, bajke su na skupstini. :mrgreen:

STBoys
Kontakt:

Post Postao/la STBoys » 14 jun 2012, 12:59

Salihamidzic...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 31 gost.