FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Iako licno nisam vjerovao da Barca moze stici zaostatak iz Milan-a, ipak su ovi igraci ponovo demantovali vecinu skepticara i ponovo ispisali historiju.
Ovaj povratak i prolazak u 1/4 finale je nesto vise od pobjede, jer ce igraci sada biti u psihickoj prednosti u nastavku takmicenja, a jos uz povratak Vilanove....Tesko se ostalim ekipama.
Ovaj povratak i prolazak u 1/4 finale je nesto vise od pobjede, jer ce igraci sada biti u psihickoj prednosti u nastavku takmicenja, a jos uz povratak Vilanove....Tesko se ostalim ekipama.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
A zato nema lenonnaAdo1921 je napisao/la:
Dvama golovima Leo Messi je stigao do brojke od 58 golova u Ligi prvaka čime je postao drugi najbolji strijelac u povijesti natjecanja, iza Raula (71 gol)
Messi je zabio 16. puta po dva ili više golova u jednoj utakmici Lige prvaka,drugi put protiv Milana
Barcelona je postala prva momčad u povijesti Lige prvaka, koja je nadoknadila zaostatak 0-2 iz prve utakmice
Milanu je ovo već četvrti 4-0 poraz u europskim natjecanjima, treći od španjolske momčadi
Messiju su ovo prvi golovi protiv talijanskih momčadi zabijeni iz igre.
Katalonci su nakon šest nokaut utakmica Lige prvaka na Nou Campu prošli bez primljenog gola
Mi nikada odustati necemo...

Sinoćnja utakmica između Barcelone i Milana je najposjećenija utakmica ove sezone u okviru Lige prvaka. Na Camp Nou bilo je ukupno 94,944 gledaoca.
Bojan Krkić: "Iako smo se borili do kraja, nismo uspjeli izbaciti najbolju ekipu svijeta."

Alves na Twitteru: "Pričamo o 4 Zlatne lopte!!!"
Ferdinand (United): "Sjajan fudbal! Dobro odrađeno Barça. Aplauz!"

Koliko mu samo znači ovaj gol.
Svaka čast Barceloni, iako sam Milanista treba čestitati boljoj ekipi. Kako sam napisao na drugoj temi i prije utakmice, svakako da je ovakva Barcelona najbolja momčad svih vremena. Potreban im je jedan klasični centarfor (dobro, moglo bi i bez toga ako Villa bude standardan) da navuče nekoliko igrača i ostavi prostor Messiju i krilima, ali ono što je najpreče je dobar stoper u paru s Piqueom, jer definitivno da Mascherano ne može igrat' na toj poziciji, a Puyol je već u godinama.
Ubijeđen sam da Barca osvaja LP.
Ubijeđen sam da Barca osvaja LP.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene(a) za sinoćnji trijumf 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- adriano_leite
- Kontakt:
Do ove tekme bile su ocjene i trenera, sada haman nema cenera za Papetovog dvojnikario_Ferdy88 je napisao/la:Ocjene(a) za sinoćnji trijumf
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
jest al kad bi se zahebavali.... Inzaghi, poznato ti ovo ime?Dvama golovima Leo Messi je stigao do brojke od 58 golova u Ligi prvaka čime je postao drugi najbolji strijelac u povijesti natjecanja, iza Raula (71 gol)
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- adriano_leite
- Kontakt:
Citaj kako pise, U LIGI PRVAKA. Pippo ima vise golova u EVROPI, sto znaci u Ligi prvaka i Europa ligi (Kup Uefa). Sto se tice Lige prvaka, Pippo je 7. na lisi sa 46 golova.milanist je napisao/la:jest al kad bi se zahebavali.... Inzaghi, poznato ti ovo ime?Dvama golovima Leo Messi je stigao do brojke od 58 golova u Ligi prvaka čime je postao drugi najbolji strijelac u povijesti natjecanja, iza Raula (71 gol)
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
@milanist, jesi se naspav'o?
Raul - 71
Messi - 58
Ruud - 56
Henry - 50
Shevchenko - 48
Inzaghi - 46
CR - 46
Del Piero - 42
Drogba - 39
Morientes - 33
Raul - 71
Messi - 58
Ruud - 56
Henry - 50
Shevchenko - 48
Inzaghi - 46
CR - 46
Del Piero - 42
Drogba - 39
Morientes - 33
o cemu ti pricasmilanist je napisao/la:jest al kad bi se zahebavali.... Inzaghi, poznato ti ovo ime?Dvama golovima Leo Messi je stigao do brojke od 58 golova u Ligi prvaka čime je postao drugi najbolji strijelac u povijesti natjecanja, iza Raula (71 gol)
Inzaghi ima 46 golova + 4 kola u pretkolima
da Inzaghi jeste 2 strijelac kada se uzmu u obzir sva evropska takmicenja, a post se odnosio na LP iskljucivo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
mandraX je napisao/la:@milanist, jesi se naspav'o?![]()
Raul - 71
Messi - 58
Ruud - 56
Henry - 50
Shevchenko - 48
Inzaghi - 46
CR - 46
Del Piero - 42
Drogba - 39
Morientes - 33
pa i nisam nesto vala bas da ti kazem
nego zna se kad je u pitanju evropa ko je u vrhu. neprikosnoveni raul pa inzaghi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Što?milanist je napisao/la: pa i nisam nesto vala bas da ti kazem
Ma hajde, bit' će bolje aBd.
Naravno, al' ubuduće čitaj postove polako, ne zalijeći se.milanist je napisao/la:nego zna se kad je u pitanju evropa ko je u vrhu. neprikosnoveni raul pa inzaghidalje nema
Pazi ove moći.

Raule, nećeš još dugo izdržat' tu.
- Cautinho
- Kontakt:
Pustite @Milanista,on je dusu iskasljao kod prvog gola Messija.Kod drugog je dobio potres mozga,a kod treceg mu se oduzela lijeva strana.Cetvrti mu je prouzrocio shizofrenicki napadaj.
Keep walking.
reče strastveni navijač barce čiji je staž navijanja za isti klub kraći od moje velike nuždeCautinho je napisao/la:Pustite @Milanista,on je dusu iskasljao kod prvog gola Messija.Kod drugog je dobio potres mozga,a kod treceg mu se oduzela lijeva strana.Cetvrti mu je prouzrocio shizofrenicki napadaj.
Il club piu titolato al mondo!
- Cautinho
- Kontakt:
Strastveni jesam.Moj staz te ne bi trebao puno zanimati,to je moja stvar.Trebao bi se ti brinuti o svom kolegi,u teskom je stanju.Aj vozdra,i nemorate vise vamo dolaziti da placete,imaju posebne teme predvidjene za to.
Keep walking.
al mi ima i neko reci. lik mijenja ekipe ko ja carape. kako koja pobijedi on je njen fan. tzv ''kvazi'' navijaci. jadan si mi. navijas za barcu mjesec dana i dodjes nesto pametovati. sve mi je jasno o tebi kad odem na temu ''najsmijesni postovi'' tu si degenerik i najzesci zastupljenik.
Jedina tema koja je zrela za plakanje je ona tvoja gdje se savjetuješ sa ostalim forumašima za koji ćeš klub navijati
Vozdra.
Vozdra.
Il club piu titolato al mondo!
i predlozen mu je neki engleski drugoligas kako se ja sjecam, crystal palace? tako nesto hahaDonPippo9 je napisao/la:Jedina tema koja je zrela za plakanje je ona tvoja gdje se savjetuješ sa ostalim forumašima za koji ćeš klub navijati![]()
Vozdra.
- Cautinho
- Kontakt:
Pa naravno,sta sam ja i mislio.Nemate sta drugo reci,nit neki valjani argument izloziti,vec na neku zayebanciyu polazete racune.Sad se cijeli forum brine o mom navijanju,nemoze nitko zaspat.Koji pacenici,hej...
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.