AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ronaldo znaci promijenili su to, hvala na obavjestenju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Di Marzio je ovo ljeto imao mnogo promasaja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ako nista, Soriano ce pravac Napoli haman. Bar jedna muka manje.
Ali za Witsela kazu sve teze i teze, vece su sanse da nece doci nego da hoce. Majko moja, dokle nas dovedose...
Ali za Witsela kazu sve teze i teze, vece su sanse da nece doci nego da hoce. Majko moja, dokle nas dovedose...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja narezao suhovinu i pripremio maksuziju, napit mi se valja, dal od muke il srece vidjet cemo 
Ajd Gale daj sad Witsela, Ibru, Moutinja, Perotia, ajd dosta
Ajd Gale daj sad Witsela, Ibru, Moutinja, Perotia, ajd dosta
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Rope ima da se jedemo kad Soriano za dvije godine bude vodja navale Napolia 
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mozda oni zaista misle izgurati sa ovim jadnicima na sredini do Januara i onda dovesti pojacanja za sredinu,jer do tad ce i Bee dati koju paru i konacno postati suvlasnik kluba.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa i da dovedu Witsela opet po meni nisu odradili kvalitetan mercato. Pogotovo ako se uzme u obzir koliko love su potrošili. Ako ništa mogli su na AMF dovest Vasquez a iz Palerma. Ako je buyback klauzula 6 mil za Mastoura onda OK,mada nije tako pisalo odmah.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gotovo!Milan channel tvrdi da je mercato za Milan zavrsen.Ocajnije biti ne moze zaista,Galliani istog trenutka treba podnijeti ostavku.
- LegendKiller
- Kontakt:
Ja ne očekujem pojačanja do kraja prelaznog roka, jer nema više ni vremena za to. Ako nisu u toku dana ništa završili neće ni u ova 3 sata. Na kraju možemo očekivati saopštenje Čele u kojem kaže da nam ne trebaju pojačanja da imamo šampione u ekipi i da ćemo se boriti za to 5 mjesto.
Ehet kariinaMilan Channel reports that Milan's transfer campaign for this transfer window is over.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Naravno za najvece optimiste uvijek ima ona Martinez SI. 
N-e m-o-g-u d-a -v-j-e-r-u-j-e-m da cemo ostati na ovim veznjacima i Kuckom kao zadnjim pojacanjem. Ne mogu ne mogu ne mogu. Da li je ovo stvarno?

Nije za vjerovati ni ovom milan channelu, ali kad ti 2 sata prije zatvaranja merkata kazu da je kraj, onda je 98% kraj.
Gallianiju permanentno uruciti otkaz, nevjerovatno koliko se love skrsilo u prazno i opet smo nekako uspjeli ostati na istom kao prije. Nije doduse samo njegova krivica, ali ne dovesti nikakvog veznjaka, pa dal' je ovo realno?
Nije za vjerovati ni ovom milan channelu, ali kad ti 2 sata prije zatvaranja merkata kazu da je kraj, onda je 98% kraj.
Gallianiju permanentno uruciti otkaz, nevjerovatno koliko se love skrsilo u prazno i opet smo nekako uspjeli ostati na istom kao prije. Nije doduse samo njegova krivica, ali ne dovesti nikakvog veznjaka, pa dal' je ovo realno?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
pravit' ćete vi Matrija od blata 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Otisli Essien i Muntari,dosli Kucka i Bertalocci.To je minimalan upgrade,nedovoljan ni za EL-u.Pa kakav idiot je ovaj Galliani pa to nije humano,otkako su otjerali Leonarda i Braidu,Milan nije odradio dobar transfer.Ne moze jedan covjek sve raditi,potreban je tim ljudi koji ce pratiti igrace na sve strane.Dosta je vise Gallianija i njegovih usluga Raioli i onom levatu iz Genoe.
Ne moze Gallianiu niko dati otkaz osim Berlusconia licno. A on to nikad nece uraditi, tako da uzalud prizivamo njegovu ostavku.
Leti Kondore, leti
Leti Kondore, leti
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Jel' zna ko ovdje koliko je tacno Inter potrosio, a koliko mi? Ako je cifra manja ili priblizno ista...
Da ne pominjem Romu, Juventus, pa cak i Fiorentinu sa oskudnim budzetom, pa ovo je sramota ovoliko para skrsiti i nista ne uraditi. Fuj, kakva nesposobnost.
I slag na tortu, Sinisa, prosjecan trener kojem se sva taktika svodi na trku i kontakt igru, za ostalo jadan ni ne zna nit' umije. Nece on nista uraditi sa ovom ekipom i balvanima u njoj, pa cak ni tom svojom famoznom disciplinom, dokaz su ove dvije utakmice.
A ako se bude cekao januar da se dovede veznjak, e to je onda pisi propalo. Dotad cemo biti bog zna koji na tabeli.
Da ne pominjem Romu, Juventus, pa cak i Fiorentinu sa oskudnim budzetom, pa ovo je sramota ovoliko para skrsiti i nista ne uraditi. Fuj, kakva nesposobnost.
I slag na tortu, Sinisa, prosjecan trener kojem se sva taktika svodi na trku i kontakt igru, za ostalo jadan ni ne zna nit' umije. Nece on nista uraditi sa ovom ekipom i balvanima u njoj, pa cak ni tom svojom famoznom disciplinom, dokaz su ove dvije utakmice.
A ako se bude cekao januar da se dovede veznjak, e to je onda pisi propalo. Dotad cemo biti bog zna koji na tabeli.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zavisi Rope kako hoces da ti racunamo Interovu kupnju jer oni su 3-4 igraca doveli na posudbu sa obavezom kupovine. Kada se obracuna obavezna kupovine potrosili si za sad izmedju 75-85 miliona eura.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- LegendKiller
- Kontakt:
Nama rosonerima ovDje treba dati nobelovu nagradu za optimizam. Cijelo ljeto visimo ovdje čekajući kakvo kvalitetno pojačanje, I iako su do kraja roka ostala 2-3 sata i dalje čekamo neki grom iz vedera neba. Znamo da od ekipe nema ništa, da je merkato opet bio katastrofalan, ali opet svi pratimo, svi se nerviramo. Svaka nam čast.
U ovom momentu mene bi najvise obradovala vijest: KONDOR PAO!
HahahaLegendKiller je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.