Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

motty
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la motty » 07 mar 2013, 21:08

OK Cakir se pridrzavao striktno pravila, i to moramo postovat, ali se onda postavlja pitanje zasto se on i njegovi pomocnici nisu pridrzali pravila i kod dva penala, i kod Ramosovog laktanja i onog udaranja Evre od strane Arbeloe, zasto nisu ponistili gol Uniteda zbog ociglednog ofsajda?

Sve su to stvari koje tu osmicu cine jako diskutabilnom, jer su njihove odluke direktno uticale na ishod meca. Takodjer koliko se Uefa pridrzava tih pravila pokazuje i odnost prema Ferdinandovom aplauzu, a zbog slicnih stvari su pojedini igraci kaznjavani i sa nekoliko utakmica suspenzije.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 07 mar 2013, 21:46

To ti je ono prešutno "znamo da smo zajebali, ali nećemo priznati, ići će nekad voda i na Vaš mlin"

Glupa je rasprava, jeste zasluženo, nije zasluženo, nema to sad nikakve veze, bilo je šta je bilo, ide se dalje. Neće ni Realovi bokseri vječno, i oni su bivali oštećeni pa nije telal galamio 10 dana :)

Dosta 2 trofeja za ovu godinu, iduće po još jedan više :D
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 07 mar 2013, 22:00

Ono što budi najveće interesovanje kod evropskih klubova je to što bi u slučaju odlaska s Old Trafforda, cijena Rooneyju bila postavljena na oko 20 miliona funti, što je za takvog jednog napadača po mišljenju mnogih ipak prilično nisko.
:lol: :lol: :lol: nivo debilnosti je dostigao sportsport. Cuj 20 miliona za igraca koji ima jos 2,5 godine ugovora :lol: Pa nije to Carol :mrgreen:

Sto se tice Rooneya, evo ga na klupi kada je rAmos zabio sam sebi gol :lol:

slika
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 07 mar 2013, 22:07

ma nije samo ta slika dokaz... njegova forma je razlog sto nije igrao, sam je sebi kriv :D . Po meni je i bolje sto nije igrao, jer pouzdali bi se u njega a on bi razocarao, zbog lose forme, kao sto je razocarao promasivsi onaj sut volej udarcem pred sami kraj utakmice :D

i ovo je jos jedan dokaz o kvaliteti novinara ss.ba :mrgreen:

petriot
Kontakt:

Post Postao/la petriot » 07 mar 2013, 22:16

kad bi doso kod Mance u CITY... :lol:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 07 mar 2013, 22:17

petriot je napisao/la:kad bi doso kod Mance u CITY... :lol:
Kad bi ti naučio gramatiku..

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 07 mar 2013, 22:19

Neznam sto napadate novinare sa ss.ba, :roll: pa i oni samo prenesu vijest od ostalih stranica ;) ,bolje nemojte ih napadati da ne bi dobili put u Banoviće za 8 Mart. :mrgreen:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

petriot
Kontakt:

Post Postao/la petriot » 07 mar 2013, 22:20

mk516 je napisao/la:To ti je ono prešutno "znamo da smo zajebali, ali nećemo priznati, ići će nekad voda i na Vaš mlin"

Glupa je rasprava, jeste zasluženo, nije zasluženo, nema to sad nikakve veze, bilo je šta je bilo, ide se dalje. Neće ni Realovi bokseri vječno, i oni su bivali oštećeni pa nije telal galamio 10 dana :)

Dosta 2 trofeja za ovu godinu, iduće po još jedan više :D
MOJ :lol: sinko koja dva trofeja.?..ocekujeem potpuno rasulo i dug oporavak djedamrazova u narednim utakmicama..bivsi bivsi sto to uradi :roll: :mrgreen:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 mar 2013, 22:47

Pa kako neće Collina dati visoku ocjenu turčinu kada su ga on i slični njemu postavili da sudi.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 08 mar 2013, 00:50, ukupno mijenjano 2 puta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 07 mar 2013, 23:01

Odavno nisam vidio postove u kojima ne samo da nema pismenosti, nego nije moguce razumit sta je data osoba htjela da kaze. Manite se rasprava ovog tipa, jos su dva trofeja u opticaju, s tim da smo epl 95 % osvojili.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 mar 2013, 11:09

Fergie: "The Wayne Rooney nonsense first? Or do you want to talk sense?" Rooney will be here next season "you have my word"

"The issue you're all going on about in the papers is absolute rubbish. I've banned two papers from the press conference and they won't get back in here until they apologise. There is absolutely no issue between Wayne Rooney and I. To suggest we don't talk to each other on the training ground is absolute nonsense.

"He understood the reasons for not playing him and that was completely tactical. And I think I was right. We don't always get it right but I think we did get it right. Danny Welbeck is the best player we have in terms of operating in a double role. We had to choke Xabi Alonso's ability to control the game, which Danny did, and that took away Alonso's control of the game and his ability to go further forward and be an attacking player. We don't always get it right but we definitely did on Tuesday."
Da,definitivno je,Rooney odlazi. slika

On refereeing decisions and defeat to Real
It's hard to keep your faith when you see what's happened the last few years. It's the third time we've been knocked out because of that. It's not easy to take but we're Manchester United and we have to get on with it. We now have an important issue of an FA Cup tie on Sunday. My job is to galvanise the troops, who were fantastic on Tuesday. So were the fans. We owe them a good performance.

Chelsea on Sunday
It's a home draw and I always say that if you get a home draw you're happy. Hopefully we can navigate that and get through. Giggs won't play on Sunday because he was the best player on the pitch on Tuesday. He's done his bit for us this week. Now we'll rest him and prepare him for next week. Phil Jones won't be ready for Sunday. He'll be available for the following week, though. Rooney will be involved on Sunday.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 08 mar 2013, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 08 mar 2013, 11:10

Narin je napisao/la:
Fergie: "The Wayne Rooney nonsense first? Or do you want to talk sense?" Rooney will be here next season "you have my word"

"The issue you're all going on about in the papers is absolute rubbish. I've banned two papers from the press conference and they won't get back in here until they apologise. There is absolutely no issue between Wayne Rooney and I. To suggest we don't talk to each other on the training ground is absolute nonsense.

"He understood the reasons for not playing him and that was completely tactical. And I think I was right. We don't always get it right but I think we did get it right. Danny Welbeck is the best player we have in terms of operating in a double role. We had to choke Xabi Alonso's ability to control the game, which Danny did, and that took away Alonso's control of the game and his ability to go further forward and be an attacking player. We don't always get it right but we definitely did on Tuesday."
Da,definitivno je,Rooney odlazi. slika
"Wayne will be here next year," he promised. "You have my word on that. I have no issues at all with the player and he'll be involved on Sunday."
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 mar 2013, 11:49

Cauchy23 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/liga-p ... /130307172
Beveze je više raspravljati.
slika

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 mar 2013, 18:18

Mancini je napisao/la:Pa kako neće Collina dati visoku ocjenu turčinu kada su ga on i slični njemu postavili da sudi.
Debilizam. **** ja njima sve po spisku. I taj smrad Kolina nikad nije htio priznati gresku. Kako je sramno ujeo Cehe na EP, nikad mu necu oprostiti.

Ne moze egoista biti objektivan.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 08 mar 2013, 18:34

Cuvaju si ledja ko im **** mater. Bilo bi mi cudno da su izjavili da je sudija lose sudio, jer bi samim tim ukazali na njegov nekvalitet ,ali i sto je mnogo vaznije i na svoj(UEFA-in) (ne)kvalitet i znanje, jer su ga oni izabrali i jer ga oni toliko guraju da je to smijesno. Siguran sam da nije katastrofaljno sudio zadnju tekmu, ma sta oni rekli o njegovom sudjenju u toj istoj, dobio bi finale ovako sumnjam.

Rafaelov gol protiv QPR-a dobio je nagradu za gol mjeseca :mrgreen:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 mar 2013, 18:44

Vidim da su naši navijači bez problema prokljuvili ono što neki naivni forumaši, koji se pozivaju na Collinu uzimajući u obzir da su njegove tvrdnje apriori tačne, nisu bili u stanju. Radi se isključivo o bježanju od odgovornosti zbog lošeg izbora sudije, ali istovremeno se pokušava skinuti teret sa Cakira. Zbog toga je Collina i doveden, on ima mnogo ugleda za potrošiti i desit će se puno ovakvih situacija prije nego što svi prokljuve da se zapravo radi o ovome o čemu sam govorio, a onda će Collinu zamijeniti sa nekim drugim bivšim sudijom sa kredibilitetom, i tako u krug.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 08 mar 2013, 19:10

slika
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 08 mar 2013, 20:03

EPL je napisao/la:slika
slika
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 08 mar 2013, 20:52

Fina moja Bosno. Zemlja puna akademika, doktora, diplomiranih svakakvih nekakvih. Nije ni čudo da imamo ovakav standard, najbolji u svijetu.

Jeebo te Collina, postavljaj ove navijače Uniteda iz Bosne na tu poziciju Colline.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 08 mar 2013, 21:36

RealMoudrid je napisao/la:Fina moja Bosno. Zemlja puna akademika, doktora, diplomiranih svakakvih nekakvih. Nije ni čudo da imamo ovakav standard, najbolji u svijetu.

Jeebo te Collina, postavljaj ove navijače Uniteda iz Bosne na tu poziciju Colline.
Pa toj logici znaci ako Collina kaze da je bio crveni onda je bio, pa i on je u svojoj karijeri grijesio pa sta? Tip radi u Uefi i naravno da ce stati na stranu Cakira ali i pored toga lik je imao gresaka na stetu oba kluba i to ne malih ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.