FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 14 jun 2012, 18:48

Druže, mnogo je draži ovaj muštuluk, mislim i tebi. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 jun 2012, 18:49

Ne kontam kakva ovolika euforija oko statuta mislim drago mi je sto je usvojen al kad vidim konkretne rezultate onda cu se radovat :D
A kad vec bacate bombe evo ja sam cuo kaze Pirlo se zasitio italijanske lige pa dolazi u Sarajevo da zavrsi karijeru i da vidi lijepe bosanke :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 14 jun 2012, 18:55

Ne kontam taj status cemu sluzi mozda da se dodje do para nekih na kratko. Opet ce glavesine to pokupovati i imat ce vecinu u glasanju posto kosta 1500 km glas tesko da ce ko od obicnih navijaca doci do toga. MOzda grijesim,slabo sam upucen ako moze malo pojasnjenje u vezi statusa. Nije provokacija

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jun 2012, 18:56

Konačno!
Ovo nam je najveće pojačanje. Saće i ozbiljnija lova leć' u klub.
Usvojen novi Statut Fudbalskog kluba Sarajevo
Skupština Fudbalskog kluba sarajevo je na danas održanoj sjednici izglasala novi Statut kluba sa 70 glasova za i jednim suzdržanim.

Sjednici je prisustvovao 71 delegat, od 87 koliko ih ukupno ima, što je zadovoljilo kvorum.

Jedina tačka dnevnog reda na današnjoj sjednici bio je novi Statut. Uvodnu riječ je imao Edis Kusturica, član Upravnog odbora FK Sarajevo, koji je obrazložio odluku Komisije o verifikaciji Statuta po primjedbama Skupštine na Statut.

Od ukupno pet primjedbi na novi Statut, Skupština je usvojila samo jednu, i to onu Udruženja navijača FK Sarajevo koja se odnosila na član 27. Statuta, a koji je omogućavao eventualnom sponzoru da za milion eura po sezoni uz ime kluba doda i svoje ime.

Nekadašnji član Upravnog odbora FK Sarajevo Mustafa Dučić obratio se prisutnima na Skupštini i izrazio svoju, kako moralnu, tako i finansijsku podršku Statutu, ali je rekao da se mora naći alternativa kako bi ovakav Statut polučio adekvatne rezultate.

Delegatima na današnjoj sjednici Skupštine se obratio i Dževad Bećirević, načelnik Općine Centar, koji je rekao da je suština Statuta dobijanje Skupštine u kojoj će delegati platiti svoje učešće. Bećirović je također izrazio i nadu da će za FK Sarajevo nastupiti dosta bolji period i da će klub ući u borbu za titulu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 jun 2012, 18:58

High je napisao/la:Druže, mnogo je draži ovaj muštuluk, mislim i tebi. :mrgreen:
javi mi na pp da skacem sa pendzera :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 jun 2012, 19:03

Mozda ce kakav seik doci :D :D

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 14 jun 2012, 19:27

damirfile je napisao/la:Ne kontam taj status cemu sluzi mozda da se dodje do para nekih na kratko. Opet ce glavesine to pokupovati i imat ce vecinu u glasanju posto kosta 1500 km glas tesko da ce ko od obicnih navijaca doci do toga. MOzda grijesim,slabo sam upucen ako moze malo pojasnjenje u vezi statusa. Nije provokacija
Nauci prvo da se kaze STATUT a ne STATUS pa cemo pricati :D Do tad si neozbiljan. Nije provokacija.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 jun 2012, 19:29

adnan_hzsa je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Ne kontam taj status cemu sluzi mozda da se dodje do para nekih na kratko. Opet ce glavesine to pokupovati i imat ce vecinu u glasanju posto kosta 1500 km glas tesko da ce ko od obicnih navijaca doci do toga. MOzda grijesim,slabo sam upucen ako moze malo pojasnjenje u vezi statusa. Nije provokacija
Nauci prvo da se kaze STATUT a ne STATUS pa cemo pricati :D Do tad si neozbiljan. Nije provokacija.
:lol: :lol: :lol:

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 14 jun 2012, 19:30

adnan_hzsa je napisao/la:
Ti da nisi krampa znao bi o cemu se radi pa bi napisao a radi se o tvom klubu. Nastavi cestitati a nemas poima o cemu se radi nadam se da ce neko kometentan to objasniti i meni i tebi.
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 14 jun 2012, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 14 jun 2012, 19:32

DOLAZE bolji dana ako bog da ove sezone pocevsi od Europske lige FK Sarajevo ce se vratiti na vrh gdje i pripada!!!
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 jun 2012, 19:51

U-21 reprezentativac Bosne i Hecergovine, Almin Abdihodžić, potpisao je ugovor sa FK Sarajevo.

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 14 jun 2012, 19:58

adnanhz je napisao/la:U-21 reprezentativac Bosne i Hecergovine, Almin Abdihodžić, potpisao je ugovor sa FK Sarajevo.
Odakle ti ova informacija!!
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 jun 2012, 20:01

nedzad95 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:U-21 reprezentativac Bosne i Hecergovine, Almin Abdihodžić, potpisao je ugovor sa FK Sarajevo.
Sa fb stranice kluba

zlatniljiljan
Kontakt:

Post Postao/la zlatniljiljan » 14 jun 2012, 20:03

adnanhz je napisao/la:
nedzad95 je napisao/la:
Sa fb stranice kluba
golman

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jun 2012, 20:04

slika

Napredan dečko :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 jun 2012, 20:08

VanBasten je napisao/la:slika

Napredan dečko :D
Pogresna slika,golman je :D :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jun 2012, 20:10

jbg, neko negdje postavio ja prekopirah. Znam da je povisok :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jun 2012, 20:14

Od starta je bilo meni licno nelogicno da se mi ganjamo za Mujkica,konkretno ni on sam a ni Adi nebi pristali da budu rezerve,tako da je dolazak mladjeg golmana logicnije rijesenje..naravno da je Mujkic kvalitetniji,ali kako rekoh problem bi bio oko toga ko ce na klupu,ovako imamo dobrog golmana Adija,drugog i treceg dva mlada i talentovana golmana i to je sasvim dobro rijesenje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 jun 2012, 20:16

VanBasten je napisao/la:jbg, neko negdje postavio ja prekopirah. Znam da je povisok :mrgreen:
I ja sam na prvu pomislio reko vidi gromade :D al na kraju ispravise da je pogresna slika ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jun 2012, 20:20

adnanhz je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:jbg, neko negdje postavio ja prekopirah. Znam da je povisok :mrgreen:
I ja sam na prvu pomislio reko vidi gromade :D al na kraju ispravise da je pogresna slika ;)
Sad sam mu gledo video. Prebaci rukom pola terena :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Hvali ga raja iz Krajine. Dakle i rezervni golman riješen. Sad Jović na BHTu reče da su dogovorena danas 2 igrača. Ko li je drugi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Rule_hz i 42 gosta.