HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- Barney Stinson
- Kontakt:
Re: HKK Široki
To je moje misljenje nije nista da ja znam nesto.. Nego djeluje mi nekako nezadovoljno..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
-
- Kontakt:
slazem se, velic nema povjerenja nikako u njega. meni se osobno svidja, puno skace i efektivan je, za razliku od planinica koji da malo manje mlitavo ide pod kos bi moga dati puno vise poena
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Gazi CiGosee, gazi CiGoseeee.Crveni Barun je napisao/la:prvak gazi sve... stvarno dobra igra jedva čekam cibonu a od kluba očekujem da napravi veliku pompu u cjeloj regi jel i cibona se digal i to je prilika za pravi spektakl
i naravno našu pobjedu

...Život za Široki...
- Crveni Barun
- Kontakt:
jbg velić čini mi se grješi jer čovjek napravi jednu grešku on ga odam vadi iz igre što je po meni glupa rotacija niti se planić stigne odmoriti niti išta po meni ja bi obadvojici dao po neki 20 min jer ni planinić nije za više zna dobro odigrati al stvarno zna i svašta mašiti a treba i amera malo dignuti čovjek ima dobre predispozicije samo mu treba malo vremena a ne da onako dugo sjedi na klupivelikikralj je napisao/la:slazem se, velic nema povjerenja nikako u njega. meni se osobno svidja, puno skace i efektivan je, za razliku od planinica koji da malo manje mlitavo ide pod kos bi moga dati puno vise poena

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
PRIKAZE - KISELJAK
Ma za amera se ne treba brinuti.Zna Velić sto ga je ostavio na klupi malo duzi period,to nas ne treba brinuti.Svi se sjećamo kako je mučio Pilepića i kakvog igrača od njega napravi u malo vremena.Jesmo miuzimali jučer ijednom minutu odmora????
PS- sad pobijediti ove Cigose i eto nas u vrhu,njih bi mi draze bilo pobjediti nego Partizan!!!Naravno nadam se punoj dvorani vrijeme je da bude!!!
Jos da priupitam koja je cijenjena televizijska kuća jučer snimala utakmicu????

PS- sad pobijediti ove Cigose i eto nas u vrhu,njih bi mi draze bilo pobjediti nego Partizan!!!Naravno nadam se punoj dvorani vrijeme je da bude!!!
Jos da priupitam koja je cijenjena televizijska kuća jučer snimala utakmicu????
- eric_cantona
- Kontakt:
mislim da je cilj nabiti statistiku Planiniću, i da zato on toliko igra. Što se Collinsa tiče, on je stvarno efektan i atraktivan u igri (sinoć ipak malo lošija rola), al on je kao i drugi ameri, plaćenik, tu je ovu sezonu i to je to, klub od njega neće imati nikakve koristi na kraju sezone, a s Planinićem je druga stvar. Žao je i meni da Collins ne igra više, ali razumijem (poslovnu) logiku
Prvo Colins odbrambeno na poziciji 5 nemoze sa Planketom u istu recenicu , vidjeli ste sinoc kako Darko igra obranu ( rijetko itko na poziciji 5 u Aba ligi moze i slicno odigrat) .
Drugo Colins je cijelu karijeru back up ( i jako dobro s nosi s tom ulogom za koju je i doveden) .
I kao trece u Darki su pare a Colinsu se daju pare pa tako su i uloge takve kakve jesu .
Drugo Colins je cijelu karijeru back up ( i jako dobro s nosi s tom ulogom za koju je i doveden) .
I kao trece u Darki su pare a Colinsu se daju pare pa tako su i uloge takve kakve jesu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- Crveni Barun
- Kontakt:
daj molim te ne budi smiješan pa kakve je planinić prije pravi KARDINALNE greške a i sad zna praviti bespotreben faule a i mašiti zicere kad se sjetim onog protiv zvezde sam pod košem (u ključnim trenutcima) promaši i sad mi mrak na oči pane kad se toga sjetim ... i ne možeš na osnovu zadnjih nekoliko utakmica tvrditi da je planinć nešto napredovo treba vidjeti oćeli držati konstantu a da planinić igra neku ekstra obranu u aba ligi e to se varaš pa on (prije je znao samo skočiti i izbiti loptu) dosta puta za onku visinu i masu ne zagradi prilaze košu i ne kupi sigurno lopte a u ostalom pogledaj mu malo statistiku ne kažem ja da on nije napredovo al ne baš tako kako ti tvrdiš još se tu treba dobro oznojiti da bude neko i nešto u aba ligi (molim te nemoj mi poslje navoditi njegovo nesikustvo god itd. svi mi to sve dobro znamo)kksiroki je napisao/la:Prvo Colins odbrambeno na poziciji 5 nemoze sa Planketom u istu recenicu , vidjeli ste sinoc kako Darko igra obranu ( rijetko itko na poziciji 5 u Aba ligi moze i slicno odigrat) .
PRIKAZE - KISELJAK
PRIKAZE - KISELJAK
Evo jos da ti jednom ponovim Colins nemoze obrambeno u istu recenicu sa Darkom kad je u pitanju pozicija pet , kardinalne greske , pa pravi ih u situacijama kad nebi smio slazem se u potpunosti ali sve je to dio kosarkaskog odrastanje , koliko god ti mene uvjeravao da je nebitno ali on je rodjen u 11.mjesecu 90-te godine znaci taman 21 godina , za centra i prerano za ozbiljnu kosarku koju on igra a trenutno igra odlicno iako nije poceo sezonu u tom tonusu . S Pekovicom se potukao na viskom nivou , Vucevica razbio , Kasuna potukao , Pasalica razvalio i Lalicu nija dao do zraka i onda o cemu pricamo decko je nasa prva opcija na 5 a mi imamo 8 pobjeda iskreno meni vise nego dovoljno , ti mozda imas malo vise kriterijeCrveni Barun je napisao/la:daj molim te ne budi smiješan pa kakve je planinić prije pravi KARDINALNE greške a i sad zna praviti bespotreben faule a i mašiti zicere kad se sjetim onog protiv zvezde sam pod košem (u ključnim trenutcima) promaši i sad mi mrak na oči pane kad se toga sjetim ... i ne možeš na osnovu zadnjih nekoliko utakmica tvrditi da je planinć nešto napredovo treba vidjeti oćeli držati konstantu a da planinić igra neku ekstra obranu u aba ligi e to se varaš pa on (prije je znao samo skočiti i izbiti loptu) dosta puta za onku visinu i masu ne zagradi prilaze košu i ne kupi sigurno lopte a u ostalom pogledaj mu malo statistiku ne kažem ja da on nije napredovo al ne baš tako kako ti tvrdiš još se tu treba dobro oznojiti da bude neko i nešto u aba ligi (molim te nemoj mi poslje navoditi njegovo nesikustvo god itd. svi mi to sve dobro znamo)kksiroki je napisao/la:Prvo Colins odbrambeno na poziciji 5 nemoze sa Planketom u istu recenicu , vidjeli ste sinoc kako Darko igra obranu ( rijetko itko na poziciji 5 u Aba ligi moze i slicno odigrat) .

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Vela zna šta radi, slažem se s kk široki, planinić igra obranu ekstra, TEK MU JE 21 god, ljudi moji on ce za 2-3 godine biti zvijer, samo nedaj Bože ozljeda! Grgat npr. do 21 nije znao pepati loptu, pa je napravio ekstra karijeru, da ne nabrajam još centara. Vela je Collinsa izvadio jer smo pre lako primili koš, ako se dobro sjećam, nije dobro branio pick. Po mom mišljenju trebalo bi dati malo više minutaže bilnovcu, iako ne sumljam da u idućim utakmicama nece biti tako
...Nismo ni svjesni kakva mi čuda radimo, kapa do poda NAJBOLJEM KOLEKTIVU TRENUTNO NA OVIM PROSTORIMA I ŠIRE!!!! 

Ima li ista od ovih mlađi s posudbi.Posle Baraća nikoga nema!!!Bilinovcu treba dati vise prostora a i Novaku,barem kad vodimo 20 razlike.Inače,nekako mi se cini s obzirom da imamo dobre rezultate u mlađim kategorijama da ne stvaramo juniore za prve momcadi,previse djece i talenta upropastimo,po mom misljenju!!!
Pa od tih 12 - 15 igraca u juniorima koje imas, ako od dvojice uspijes da napravis dobre igrace da ih prodas kasnije, to je takva premija da ne mozes da zamislis to.
Potpisu se ugovori sa 2 - 3 najbolja i to je to. Ostali odu da studiraju, ili u neke nize lige da igraju.
Potpisu se ugovori sa 2 - 3 najbolja i to je to. Ostali odu da studiraju, ili u neke nize lige da igraju.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne shvacaju to brojni ovdje, il povrsno prate kosarku.
Jedno je imati sustavan rad u omladinskim kategorijama, naravno i kvalitetan, te na taj talent pridodati i rezultate koje Široki biljezi, a nesto drugo je napraviti igraca za seniorsku, ozbiljnu kosarku u ABA liga razmjerima.
Jedno je imati sustavan rad u omladinskim kategorijama, naravno i kvalitetan, te na taj talent pridodati i rezultate koje Široki biljezi, a nesto drugo je napraviti igraca za seniorsku, ozbiljnu kosarku u ABA liga razmjerima.
...Život za Široki...
najbolje bi bilo da se skupe ovi neki s foruma i objasne Veliću neke stvari oko košarke, korištenja Collinsa itd
- ako ijedan (1) izlazni iz juniora bude nešto u 1. momčadi veliko ko kuća..ja tu trenutno ne vidim kvalitetu..niti u juniorima niti u Širokom II koji bi mogao u istu rečenicu eo recimo sa Bilinovcem kad je izlazio..malo ćemo pričekat na još poneki talent..
- prijelaz Široki II - ABA je prevelik i to je najveći problem..Mislim da bi se nekako moralo uvesti ovaj Široki II (Mladost, Borak itd) barem u ovu prvu ligu, barem je kvalitetnije natjecanje pa da ne bude tako drastična razlika (iako će i tada biti ogromna)

- ako ijedan (1) izlazni iz juniora bude nešto u 1. momčadi veliko ko kuća..ja tu trenutno ne vidim kvalitetu..niti u juniorima niti u Širokom II koji bi mogao u istu rečenicu eo recimo sa Bilinovcem kad je izlazio..malo ćemo pričekat na još poneki talent..
- prijelaz Široki II - ABA je prevelik i to je najveći problem..Mislim da bi se nekako moralo uvesti ovaj Široki II (Mladost, Borak itd) barem u ovu prvu ligu, barem je kvalitetnije natjecanje pa da ne bude tako drastična razlika (iako će i tada biti ogromna)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Odustali smo od kandidature završnice kupa, znači Srajevo, Mrkonjic ili Laktaši? Naviknuli smo donositi trofeje sa strane

Stize Cibona , steta sto je Repesao dosao u zadnjih 15 dana i sto ipak ima dvije tekme iz sebe gdje je mogao snimiti stanje u ekipi i tko i koliko moze odgovoriti njegovim zahtjevima . Znajuci kakav ego Repesa ima on ovdje dolazi "naplatiti " onaj interviju od prije 20-ak dana kad je nas i nas sustav rada istakao iznad sviju u regiji te time pokusati reci da pored svega sto je izjavio da je on "tata mata" .
U 2012 ovo sto nasa ekipa radi nije demoliranje protivnika individualnom kvalitetom nego demoliranje nacinom igre i energijom koju ekipa posjeduje tokom 40 minuta utakmice . Nositelji su tu gdje jesu cijelu sezonu i vise nije neobicno da ovakve partije pruzaju Vladavic,Ramljak,Pilepic ali je pozitivno sto je Planinic okrenuo igru za 180 stupnjeva ( sada njegovih 10 poena vrijedi hipoteticki 20 prije nove godine) , Persic se prilagodio ABA nivo i odlicno igra svoje role , Barac sve vise SakicA gura na back up-a, a Naletilic ako je suditi po Krki se lagano izvlaci iz rupe u kojoj je bio , Colins moze jos bolje iako i ovo sto igra kao back up Darki i nije lose , Bilinovac minute koje dobiva koristi jako dobro dok je situacija sa Butorcem nedefinirana zbog ipak njegove prve seniorske sezone sa ulogom kad udjes moras nesto promjeniti i tu jos nije na nivou koju bi ja ocekivao ( ali nije da nerazumijem da je s jedne strane objektivno to sto se desava ) .
Ambicije se same po sebi namecu i vise nije neobicno da u kosarkaskim krugovima kruzi prica o Eurocupu , igra koju prezentiramo kazuje da vrijedimo ako nista kvalifikacija za EC ali ako i budemo konkurentni mislim da ce biti puno vjetra u ledja konkurentima koji su "isti" kao i mi u okvirima ABA lige .
Evo za nama je 15 kola i nitko nije bio ni blizu da nas razbije i nasa pozitivna kos razlika goovori puno znaci mi smo razbijali . Siguran sam da svi nasi naredni protivnici (naravno izuzev Macabija) bilo da igramo vani ili doma ne docekuju mirni tekmu protiv nas . Sve ovo do sad napravljeno je cudo i nitko ali bas nitko nebi pisljivi pfening stavio u 10-om mjesecu stavio na ovih 8-7 i igru koju pruzamo , jos se toplo nadam da ce i neki EU velikani izdvojiti koji € za nase mladice.
U 2012 ovo sto nasa ekipa radi nije demoliranje protivnika individualnom kvalitetom nego demoliranje nacinom igre i energijom koju ekipa posjeduje tokom 40 minuta utakmice . Nositelji su tu gdje jesu cijelu sezonu i vise nije neobicno da ovakve partije pruzaju Vladavic,Ramljak,Pilepic ali je pozitivno sto je Planinic okrenuo igru za 180 stupnjeva ( sada njegovih 10 poena vrijedi hipoteticki 20 prije nove godine) , Persic se prilagodio ABA nivo i odlicno igra svoje role , Barac sve vise SakicA gura na back up-a, a Naletilic ako je suditi po Krki se lagano izvlaci iz rupe u kojoj je bio , Colins moze jos bolje iako i ovo sto igra kao back up Darki i nije lose , Bilinovac minute koje dobiva koristi jako dobro dok je situacija sa Butorcem nedefinirana zbog ipak njegove prve seniorske sezone sa ulogom kad udjes moras nesto promjeniti i tu jos nije na nivou koju bi ja ocekivao ( ali nije da nerazumijem da je s jedne strane objektivno to sto se desava ) .
Ambicije se same po sebi namecu i vise nije neobicno da u kosarkaskim krugovima kruzi prica o Eurocupu , igra koju prezentiramo kazuje da vrijedimo ako nista kvalifikacija za EC ali ako i budemo konkurentni mislim da ce biti puno vjetra u ledja konkurentima koji su "isti" kao i mi u okvirima ABA lige .
Evo za nama je 15 kola i nitko nije bio ni blizu da nas razbije i nasa pozitivna kos razlika goovori puno znaci mi smo razbijali . Siguran sam da svi nasi naredni protivnici (naravno izuzev Macabija) bilo da igramo vani ili doma ne docekuju mirni tekmu protiv nas . Sve ovo do sad napravljeno je cudo i nitko ali bas nitko nebi pisljivi pfening stavio u 10-om mjesecu stavio na ovih 8-7 i igru koju pruzamo , jos se toplo nadam da ce i neki EU velikani izdvojiti koji € za nase mladice.
- Crveni Barun
- Kontakt:
došlo je vrijeme da cibona plati dugogodišnje račune

PRIKAZE - KISELJAK
PRIKAZE - KISELJAK
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zna li netko koji je razlog sto se utakmica igra u nedjelju????Subota,pobijediti Cigonu,posle proslava u gradu,ovako nista!!Jos ulaz 10 km !!!

I jednog jedinog razloga a to je da liga odlucuje koji dan i u koliko sati igras a sve vezano za to da prodaju tv prava od petka do nedjelje pa onda rasporede po potrebi . Ulaznica 10 KM , j...ebi ga uzmi to kao malu pomoc klubu u teskim vremenimaŠB.TRN je napisao/la:Zna li netko koji je razlog sto se utakmica igra u nedjelju????Subota,pobijediti Cigonu,posle proslava u gradu,ovako nista!!Jos ulaz 10 km !!!![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.