Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
ajvobara olicenje inteligencije
Prijavljen si zbog rasizma.ItsRamiz je napisao/la:iwobi inteligentan hahahahahhahahahahahhaha
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Šta kaže brat Iwobi inteligentan, a Nelson Auba i slični nisu 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Izgleda da ćemo platiti samo 8 miliona funti za Luiza 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Imas Kolasinca koji ide na noz i koji je i vise nego solidno igrao na lijevom beku uz sve to imas i Monreala a dovodis Tierneya iz Celtica koji iz ovoga sto mozemo vidjeti sa YT ni po cemu nije bolji od ove dvojice niti ima neko tehniku a niti je vele brz. 

Monreal je penzioner jarane odavno. Kolašinac ima ozbiljne padove u igri i nije konstantan, PLUS postoji par kombinacija gdje i Tierney i Kolašinac mogu igrati zajedno na terenu.Asimetric je napisao/la:Imas Kolasinca koji ide na noz, i koji je i vise nego solidno igrao na lijevom beku uz sve to imas i Monreala a dovodis Tierneya iz Celtica koji iz ovoga sto mozemo vidjeti sa YT ni po cemu nije bolji od ove dvojice niti ima neko tehniku a niti je vele brz.
Ja vidim da se o ovom Tierneyu piše kao o top prospektima u evropi na lijevom beku pa ćemo vidjeti.
U svakom slučaju prijeko potreban transfer, i pozitivno sam iznenađen da je realizovan
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Kamara izvora iz Engleske kažu da je Tierney gotova stvar.
Eh zanima me kako ce povrijeđen igrač proći medicinske preglede.

Skim smo se sve povezivali na početku ovo ispade dobar prelazni rok. Još ako se uspijemo riješiti El-Nenare i Mustafe bilo bi stroj.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nešto se baš kontam, Tierney, Saliba, Pepe, Cebalos. Sve mladi igrači, a uz to se rješavamo otpada. Ova uprava mi se sviđaanell je napisao/la:Skim smo se sve povezivali na početku ovo ispade dobar prelazni rok. Još ako se uspijemo riješiti El-Nenare i Mustafe bilo bi stroj.
Hajmo još Iwobija prodati molim te Raule, Iwobi prošle sezone imao 60 minuta u prosjeku gdje je pokazao svoj raskošni talenat, ako on ima inteligenciju ja sam Elon Musk onda.
Prodaji za 30 odma, yebat ga
Prodaji za 30 odma, yebat ga

Cuj najinteligentnijeg igraca prodavati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Isto ko i Kallstrom.gigglessmoke je napisao/la:Kamara izvora iz Engleske kažu da je Tierney gotova stvar.
Ko i kod nas kad ti treba ljekarsko. Das dr. crvenku i sredjeno.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ma ne gledaju oni na te povrede na ljekarskom....
Mustafi could leave Arsenal today, with a move to France possible. [Sky Sports]

Mustafi could leave Arsenal today, with a move to France possible. [Sky Sports]

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Boze smiluj seanell je napisao/la:Ma ne gledaju oni na te povrede na ljekarskom....
Mustafi could leave Arsenal today, with a move to France possible. [Sky Sports]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nije Luiz neka pljacka ali je bolji od Mustafija i Chambersa, a i ugovor od 2 godine je taman da ga se mozemo lako rijesiti kad dodje neko bolji. Dobar transfer rok. Nadam se da ce i ovi mladi dobiti prilike, fino su odigrali u predsezoni.

Kao sto neko rece, monreal je star i njegovo vrijeme prolazi.Asimetric je napisao/la:Imas Kolasinca koji ide na noz i koji je i vise nego solidno igrao na lijevom beku uz sve to imas i Monreala a dovodis Tierneya iz Celtica koji iz ovoga sto mozemo vidjeti sa YT ni po cemu nije bolji od ove dvojice niti ima neko tehniku a niti je vele brz.
Mi volimo kolasinca jer je nas ali cinjenica je da je on nesto malo bolje od prosjecnog igrača. On je trebao otici u west ham, everton ili neki slican klub kojem treba bek. Medjutim obzirom na ogromnu platu tesko da ce naci neki klub.
Ja mislim da on ipak nije ni toliko ozbiljan koliko bi trebao a to je dokazao sa odnosom prema repki gdje stalno bira utakmice koje ce da igra. Ne bi me cudilo da Nije maksimalno ozbiljan i u arsenalu.
Nije on neki roberto karlos nego solidan bek sa usponima i padovima.
Da nije postao free agent kada je igrao u njemackoj, ne bi nikada zaigrao za tim poput arsenala.
Tierney sa druge strane je jedan od top5 talenata kada su bekovi u pitanju. Moze da bude svjetska klasa a moze da nista ne ostvari ali u svakom slucaju vrijedi pokusati sa njim. Boljeg od njega nisu mogli naci.
Jedino firpa koji je otisao da bude rezerva albi u barsi. Ali i on je tu negdje.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Orny prakticno potvrdio da su Luiz i Tierney gotova stvar 

to je izgleda 100% za danasBrokula je napisao/la:Orny prakticno potvrdio da su Luiz i Tierney gotova stvar
a moguce jos jedan stoper ako ode mustafi ili posudba coutinha ako ode iwobi / ovako ja barem mislim
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Mislim da smo zavrsili sa dolascima, možda još odu El Neny iako se sve manje piše o tome i Mustafi...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma kakav Elneny, niko njega nije spominjao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.