Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Kad ce spisak za LN?
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Poslije Dzume
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Najgore kvalifikacije u historiji i lik ima podršku. 

što, zbog dove da se bolje primi?

„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Piric je tu 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nadam da će Bešić biti na spisku, samo da ne slušam plač i cmizdranje.
⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Naći će uvijek nekog drugog.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 maj 2022, 12:52Nadam da će Bešić biti na spisku, samo da ne slušam plač i cmizdranje.
Ja to zovem "Sinan sindrom". Uvijek je ključni igrač izostavljen sa spiska koji bi sve mijenjao.
Prosireni spisak 28 pozvanih : (4 golmana i 24 igraca)
Golmani: Sehic, Vasilj, Kovacevic, Piric
Odbrana: Gazibegovic, Dedic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Sanicanin, Kovacevic, Bicakcic ili Milicevic, Kolasinac, Civic
Vezni red: Pjanic, Krunic, Prcic, Gojak, Cimirot, Hadziahmetovic, Besic, Danilovic, Rahmanovic, Menalo, Stevanovic
Napad: Dzeko, Demirovic, Prevljak, Djuric
Mislim da ce ovi igraci dobiti poziv. Sve cemo znati u ponedjeljak.
Golmani: Sehic, Vasilj, Kovacevic, Piric
Odbrana: Gazibegovic, Dedic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Sanicanin, Kovacevic, Bicakcic ili Milicevic, Kolasinac, Civic
Vezni red: Pjanic, Krunic, Prcic, Gojak, Cimirot, Hadziahmetovic, Besic, Danilovic, Rahmanovic, Menalo, Stevanovic
Napad: Dzeko, Demirovic, Prevljak, Djuric
Mislim da ce ovi igraci dobiti poziv. Sve cemo znati u ponedjeljak.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
A Vrancic?ASD je napisao/la: ↑20 maj 2022, 14:33Naći će uvijek nekog drugog.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 maj 2022, 12:52Nadam da će Bešić biti na spisku, samo da ne slušam plač i cmizdranje.
Ja to zovem "Sinan sindrom". Uvijek je ključni igrač izostavljen sa spiska koji bi sve mijenjao.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zar nije "odglumio" povredu pa zaigrao odma poslije reprezentativne pauze?HarisZe je napisao/la: ↑20 maj 2022, 17:02A Vrancic?ASD je napisao/la: ↑20 maj 2022, 14:33Naći će uvijek nekog drugog.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 maj 2022, 12:52Nadam da će Bešić biti na spisku, samo da ne slušam plač i cmizdranje.
A ovdje na forumu se orgijalo što je odbio 'tutu'.
Dakle, Vrančić kad je bio u najjačoj formi je bio pozvan, sad ne znam jel živ uopšte.
Prcić također pozvan i integrisan u prvih 11.
Kažem, nadam se da će biti Bešić i Hotić na spisku ( obojici se psovalo od do u zadnjim utakmicama) jer neću moći podnijeti plač.
⚜️~⚜️~⚜️
Ima li šanse da mali Hasic bude pozvan?
-
- Kontakt:
Sto posto, ali ovo je tako što se kaže "naša posla", koliko su generalno Bešića tjerali i onog hudog Hotića ismijavali poslije tekme sa Sjevernom Irskom (baraž), a evo sad će rat izbiti ako ne budu pozvaniDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 maj 2022, 17:08Zar nije "odglumio" povredu pa zaigrao odma poslije reprezentativne pauze?
Dakle, Vrančić kad je bio u najjačoj formi je bio pozvan, sad ne znam jel živ uopšte.
Kažem, nadam se da će biti Bešić i Hotić na spisku ( obojici se psovalo od do u zadnjim utakmicama) jer neću moći podnijeti plač.

Ne kažem da ne trebaju biti pozvani, ali mi baš nikakvih standarda nemamo, prvo ga zoveš pa ga tjeraš i yebeš mu majku, sad daj ga opet zovi i tako u krug.
Višća je tu možda i najbolji primjer, kada se oprostio 70% navijača slavilo, a sad 70% navijača traži da se vrati

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo jedino ne vazi za Safeta SusicaRaonffa je napisao/la: ↑21 maj 2022, 14:33Sto posto, ali ovo je tako što se kaže "naša posla", koliko su generalno Bešića tjerali i onog hudog Hotića ismijavali poslije tekme sa Sjevernom Irskom (baraž), a evo sad će rat izbiti ako ne budu pozvaniDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 maj 2022, 17:08Zar nije "odglumio" povredu pa zaigrao odma poslije reprezentativne pauze?
![]()
Ne kažem da ne trebaju biti pozvani, ali mi baš nikakvih standarda nemamo, prvo ga zoveš pa ga tjeraš i yebeš mu majku, sad daj ga opet zovi i tako u krug.
Višća je tu možda i najbolji primjer, kada se oprostio 70% navijača slavilo, a sad 70% navijača traži da se vrati![]()

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Ma ne mrzi ga niko, mislim možda i mrzi ali to je već slučaj za psihijatrije.
Ja sam od onih koji smatraju da je mogao više uraditi sa onom generacijom, ali to je davno prošlo vrijeme, makar nas je odveo na SP.
Ja sam od onih koji smatraju da je mogao više uraditi sa onom generacijom, ali to je davno prošlo vrijeme, makar nas je odveo na SP.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Dovoljan pokazatelj sprdancije i nekih mutnih radnji selektora i saveza. Sav svijet vec objavljen spisak kod nas se ceka zadnja sedmica da ima sto manje vrmena za price o muckama
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ne mrze ga ali podcijenjuju njegov uspjeh. Jos uvijek je ona prica da je Ciro najzasluzniji za taj rezultat jer je on dao priliku tim igracima

Cuda cini sa igracima poput Demirovica 

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nikad manje sumnjivih poziva nije bilo i to je činjenica. Više se menadžerskih igrača pozivalo kod Sušića kojeg ovdje svi uzdižete nego sada.Imajednabrigada je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:52Dovoljan pokazatelj sprdancije i nekih mutnih radnji selektora i saveza. Sav svijet vec objavljen spisak kod nas se ceka zadnja sedmica da ima sto manje vrmena za price o muckama
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nemamo kvalitet pogotovo u napaduBoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 23:54Nikad manje sumnjivih poziva nije bilo i to je činjenica. Više se menadžerskih igrača pozivalo kod Sušića kojeg ovdje svi uzdižete nego sada.Imajednabrigada je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:52Dovoljan pokazatelj sprdancije i nekih mutnih radnji selektora i saveza. Sav svijet vec objavljen spisak kod nas se ceka zadnja sedmica da ima sto manje vrmena za price o muckama

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, DzemoSmjecanin i 23 gosta.