Ima i ta mjesta.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Gdje bi ti, da u Boston idu svi?
Ma daleko da su sretni i zbog Bostona, nego su postali placipicke samo da im je u veća marketinška mjestaTracy3McGrady je napisao/la: ↑18 maj 2022, 06:37Gdje bi ti, da u Boston idu svi?
Konacno da imamo i mi taj First pick![]()
OKC je ozbiljnija firma, Orlando i Sacramento su ipak rupe, tu nema nikakvog plana
Zasluzen pad nakon onako retardiranog tankanja na kraju sezone.
Ma trebalo vas je kazniti za onu ekipu koju ste slali na teren na kraju. Sacramento je igrao posteno i skupio vise pobjeda, pa vas preskocise na lutriji. Pravda zadovoljena.
Trojac na vrhu 99% usamlje, Chet, Banchero i Smith, svaki ima svoje vrline i nedostatke, jedan sigurno uspjeva,jedan vjerovatno ne, klasika za prve tri pozicije vec godinama.. O Chetu se priča kao all D igraču, ja to sa onim tijelom i ne vidim baš..više neki Siakam vid potencijala sto nije loše ali..iza njih Ivy po meni siguran kao 4ti pik. Godine i konkurencija ga neće gurnuti u top 3 99%..Dalje ima ovih more potencijala sa dobrim tijelom ali "lošom" sezonom iza sebe spram reputacije..To je negdje do 10tog mjesta ja bih rekao..Iza toga 10 pozicija likova koji su tijelom poprilično dominirali u NCAA a čini mi se da neće moći to prenjeti u NBA, npr. Eason, Duren, Williams.. Iza toga neki mix tijela i sposobnosti do 30tog mjesta..Ima svakako dosta zanimljivih imena, bio je i combine ali to nisam baš stigao ispratiti.. G League igrači sve zastupljeniji na draft boardovima a ove godine mi se čini i da nema nekog internacionalog superporspekta.. Odskače Jović iz Mege,ali izgleda fulan combine ga gura marginalno u drugu rundu
Da ne pisem o drugima, samo cu ovo ponoviti :Slatinash_7 je napisao/la: ↑25 maj 2022, 11:11Trojac na vrhu 99% usamlje, Chet, Banchero i Smith, svaki ima svoje vrline i nedostatke, jedan sigurno uspjeva,jedan vjerovatno ne, klasika za prve tri pozicije vec godinama.. O Chetu se priča kao all D igraču, ja to sa onim tijelom i ne vidim baš..više neki Siakam vid potencijala sto nije loše ali..iza njih Ivy po meni siguran kao 4ti pik. Godine i konkurencija ga neće gurnuti u top 3 99%..Dalje ima ovih more potencijala sa dobrim tijelom ali "lošom" sezonom iza sebe spram reputacije..To je negdje do 10tog mjesta ja bih rekao..Iza toga 10 pozicija likova koji su tijelom poprilično dominirali u NCAA a čini mi se da neće moći to prenjeti u NBA, npr. Eason, Duren, Williams.. Iza toga neki mix tijela i sposobnosti do 30tog mjesta..Ima svakako dosta zanimljivih imena, bio je i combine ali to nisam baš stigao ispratiti.. G League igrači sve zastupljeniji na draft boardovima a ove godine mi se čini i da nema nekog internacionalog superporspekta.. Odskače Jović iz Mege,ali izgleda fulan combine ga gura marginalno u drugu rundu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.