Ma nece, mislim da ce remi biti jer hoce emir sa stilom protiv juventus0244 da to zavrsi.muhovic je napisao/la:..sad kad mu Emir cvaju u dzep,ovog nece ni bitiEmir_ZENICA je napisao/la:Nek mi se javi na private igrac Fiorentine ...Hvala![]()
![]()
![]()
P.S Ako ima neko link profila...![]()
..i dobice Emir 3:0
![]()
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
BHF Bosanska Krajina!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Emir sve radi sa stilom,sad sve zavisi od igraca koji vodi Fiorentinu,ako se ne uspijemo dogovoriti,onda cu dati sve od sebe da ubacim svih 10 igraca u odbranu

P.S jeeeeeeeeeeeeeeeeee
Evo usao sam u pes6j stranicu
EU 2
soba : DERBI
password : derbi
daj nek neko udje da vidim kako je igrati
P.S jeeeeeeeeeeeeeeeeee
Evo usao sam u pes6j stranicu
EU 2
soba : DERBI
password : derbi
daj nek neko udje da vidim kako je igrati
A C A B !
..hajde pokreni,uso sam 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li neko jednu humanitarnu 
..sa takvim netom neces nikad moc pokrenutEmir_ZENICA je napisao/la:Kako se pokrene![]()
![]()
Daj pokusat cemo kasnije opet
![]()
SRANJE ! ! !
P.S. @Goalgetter: haj hocu ja
- Goalgetter
- Kontakt:
Europa 2
Humanitarna utakmica ss.ba
Password: gadafi

Humanitarna utakmica ss.ba
Password: gadafi
moze li mi neko dati link za PES6, naravno full ne demo
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
hocel ko odgovorit u pm...kad su vam trebali updateovi za druge igre svima sam vam dao linkove a vi ovakoCeMa je napisao/la:moze li mi neko dati link za PES6, naravno full ne demo
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
s torenta burazeruCeMa je napisao/la:hocel ko odgovorit u pm...kad su vam trebali updateovi za druge igre svima sam vam dao linkove a vi ovakoCeMa je napisao/la:moze li mi neko dati link za PES6, naravno full ne demo
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad ce to izvlacenje za Play-Off vise 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
jasko_juve
- Kontakt:
hocel ko da odigramo za spasavanje privatnika Rahmana??

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
mogu li ja ikako da odigram sa nekim jednu prijateljsku...da vidim kako to funcionise
nisam nikad igrao pesa preko neta 
-
jasko_juve
- Kontakt:
hoces sa mnom?CeMa je napisao/la:mogu li ja ikako da odigram sa nekim jednu prijateljsku...da vidim kako to funcionisenisam nikad igrao pesa preko neta
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma moze brate...samo mi objasni nabrzinu kako cu uci u tojasko_juve je napisao/la:hoces sa mnom?CeMa je napisao/la:mogu li ja ikako da odigram sa nekim jednu prijateljsku...da vidim kako to funcionisenisam nikad igrao pesa preko neta
kad ce izvlacenje za play off ??
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad Emir odigra svoje 2 utakmice ..kivi je napisao/la:kad ce izvlacenje za play off ??
ma nema sta igrat kad se zna da je namjesteno da dobijeGoalgetter je napisao/la:Kad Emir odigra svoje 2 utakmice ..kivi je napisao/la:kad ce izvlacenje za play off ??
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma ja mislim da Donnie moze izvlaciti i bez njega, jer se znaju sigurno ovih 8 nosioca grupe, a kad bude izvlacio, jednostavno stavi par Muhovic/Emir_Zenica, i koji prodje igra npr. protiv jasko_juve, jer je on jedan od nosioca. Dakle, Donnie, hocemo do veceras zrijeb 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.