Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Stvarno bespotrebno primljen gol u zadnjim minutama utakmice. Ali kad se pogleda sveukupno, rezultat je u redu. Ne treba zaboraviti onu stativu Pazzinija, te još nekoliko (polu)prilika Đenovljana. Nedostajao je Naldo, kao i Marin koji je ušao tek pred kraj. Moraju obavezno kupiti lijevog beka, Pasanen nije za ove ekipe, kao i Boenisch.
Tamo ih čeka vruć prijem, domaćinska ekipa. Biće vrlo teško upravo zbog primljenog pogotka ali poznavajući igru Werdera, sigurno su u stanju i tamo zabiti gol-dva.
Tamo ih čeka vruć prijem, domaćinska ekipa. Biće vrlo teško upravo zbog primljenog pogotka ali poznavajući igru Werdera, sigurno su u stanju i tamo zabiti gol-dva.
Vom Jäger zum Gejagten
Kreten Borowski, umjesto da pokusa da sprijeci ubacaj, on samo ispraca igraca "zabara". Umjesto veceras da se slavio prolaz i bodovnu prednost nad Italijanima sada moramo strepiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da, zaboravih Pasanena, pa taj je toliko grijesio da je izludjivao navijace. Nevjerovatno koliko je samo lopti prodao?
Marin od kako je usao u igru napravio je nekoliko poluprilika i dosta je nemira unosio u zadnju liniju Dorije.
Marin od kako je usao u igru napravio je nekoliko poluprilika i dosta je nemira unosio u zadnju liniju Dorije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nisam gledao utakmicu, ali 3:1 sasvim solidan razultat. Vidim na livescoreu da su ga primili u 90+. I vidim da svabski (jel se kaze svapski il' svabski
) mediji hvale igru i Werdera. Ako je tako, ne treba sumnjati u prolaz zelenih 
Dobra igra Werdera, onak' u njihovom stilu napadački, i zaslužena pobjeda 3-1....Šteta za onaj gol na samom kraju, jer tim golom 'Doria se vraća u igru u ovom dvomeču.....Biće jako ''gutavo'' na Ferrarisu jer oni su tipična domaćinska ekipa, ali mislim da Werder može ovo izvući i proći u gupnu fazu LP...
Der Mann für die entscheidenden Tore.
itekako trebas sumnjati u prolaz wardararibery je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali 3:1 sasvim solidan razultat. Vidim na livescoreu da su ga primili u 90+. I vidim da svabski (jel se kaze svapski il' svabski) mediji hvale igru i Werdera. Ako je tako, ne treba sumnjati u prolaz zelenih
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Delneri mnogo nedostaje Sampi, i po meni, jako teško će pored Werdera.amell je napisao/la:itekako trebas sumnjati u prolaz wardararibery je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali 3:1 sasvim solidan razultat. Vidim na livescoreu da su ga primili u 90+. I vidim da svabski (jel se kaze svapski il' svabski) mediji hvale igru i Werdera. Ako je tako, ne treba sumnjati u prolaz zelenih
![]()
![]()
![]()
![]()
LUHG!
Werder je blizu potpisa Hatema ben Arfi, dosta dobar igrač, dobro bi on pomogao Werderu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- bistrikboy
- Kontakt:
Razlika u kvalitetu između Werdera i Sampdoria-e je ogromna,mnogo veca nego sto sam mogao zamisliti,kad se jos uzme u obzir odlazak Ozila te povreda Naldo-a ovaj rezultat jos dobiva na snazi.Bice stvarno bruka ako ne prođu ove polovnjake iz Đenove.
Ben Arfa bi legao Werderu itekako jer se sinoc pokazalo da bukvalno sem Marina nemaju igraca koji s klupe moze uci i nesto napraviti,Allofs sinoc rece da nece zuriti oko transfera Wesleya i Ben Arfe dok lova od Ozila ne legne te eventualno lova od LP-a.
Ben Arfa bi legao Werderu itekako jer se sinoc pokazalo da bukvalno sem Marina nemaju igraca koji s klupe moze uci i nesto napraviti,Allofs sinoc rece da nece zuriti oko transfera Wesleya i Ben Arfe dok lova od Ozila ne legne te eventualno lova od LP-a.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ne znam da li kamuflira ali sinoć nakon utakmice Allofs je izjavio da od transfera Ben Arfe nema ništa. Pojačanja će sigurno biti (pogotovo lijeva odbrambena strana), ali vjerovatno čeka rasplet situacije i plasman u Ligu prvaka, pa da onda odriješi kesu.bistrikboy je napisao/la:Razlika u kvalitetu između Werdera i Sampdoria-e je ogromna,mnogo veca nego sto sam mogao zamisliti,kad se jos uzme u obzir odlazak Ozila te povreda Naldo-a ovaj rezultat jos dobiva na snazi.Bice stvarno bruka ako ne prođu ove polovnjake iz Đenove.
Allofs: Ben Arfa kein Kandidat
Vom Jäger zum Gejagten
Re: TSG 1899 Hoffenheim
nema liderske spospobnosti...Omerbavarac je napisao/la:Heute, punkt 17.45 Uhr, wird es für Hoffenheim ernst: Abflug von Mannheim zum Pokalspiel am Samstag (15.30 Uhr) beim Zweitliga-Absteiger Hansa Rostock. Und bis dahin wird Ralf Rangnick auch die letzte offene Frage geklärt haben: Wer wird neuer Kapitän? Noch hat sich der Trainer nicht festgelegt. Rangnick gestern: „Es wird sich zwischen Joe Simunic und Andy Beck entscheiden.“
Danas bi se trebao saznati novi kapiten Hoffenheima. Ocigledno da je Sejo izgubio povjerenje Rangnicka, ne znam na osnovu cega, ali tako je kako je.![]()
Dvojba je izmedju Simunica i Becka, a Hrvat ce vjerovatno dobiti to zaduzenje.
- bistrikboy
- Kontakt:
Rekoh ja neki dan Allofs ne zna gdje udara u BILD-u demantira na **** ne zeli demantirati sad opet demantgeronimo je napisao/la:Ne znam da li kamuflira ali sinoć nakon utakmice Allofs je izjavio da od transfera Ben Arfe nema ništa. Pojačanja će sigurno biti (pogotovo lijeva odbrambena strana), ali vjerovatno čeka rasplet situacije i plasman u Ligu prvaka, pa da onda odriješi kesu.bistrikboy je napisao/la:Razlika u kvalitetu između Werdera i Sampdoria-e je ogromna,mnogo veca nego sto sam mogao zamisliti,kad se jos uzme u obzir odlazak Ozila te povreda Naldo-a ovaj rezultat jos dobiva na snazi.Bice stvarno bruka ako ne prođu ove polovnjake iz Đenove.
Ben Arfa bi legao Werderu itekako jer se sinoc pokazalo da bukvalno sem Marina nemaju igraca koji s klupe moze uci i nesto napraviti,Allofs sinoc rece da nece zuriti oko transfera Wesleya i Ben Arfe dok lova od Ozila ne legne te eventualno lova od LP-a.Allofs: Ben Arfa kein Kandidat
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- majestic24
- Kontakt:
Ja fkt nemogu shvatiti zasto se toliko zataskavaju stvari oko transfera. Ako zelis nekog igraca reci "Zelim Ben Arfu i pokusavamo ga dovesti". A ne ovako. Nema mi to smisla
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Cijena igraca X je 15 miliona eura.majestic24 je napisao/la:Ja fkt nemogu shvatiti zasto se toliko zataskavaju stvari oko transfera. Ako zelis nekog igraca reci "Zelim Ben Arfu i pokusavamo ga dovesti". A ne ovako. Nema mi to smisla
Dogovorio si uslove s igracem X.
Sada zelis sto bolje proci u pregovorima s klubom.
Kazes da te ne zanima igrac, da bi ovi malo spustili cijenu.
Ukoliko kazes da zelis tog igraca, ovi s 15 miliona povise na 18 miliona.
Ti odustanes od igraca, i onda te Bild i ostali mediji razapnu, a Nijemci su po tradiciji miran narod, i ne zele previse uzbune oko svoga kluba.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Leverkusen vec vodi.
Kadlec prva minuta.
Kadlec prva minuta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bayer 2-0, opet Kadlec 83.minut.Omerbavarac je napisao/la:Leverkusen vec vodi.![]()
Kadlec prva minuta.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moglo je ovdje biti svega. Leverkuzen je trebao postići još barem 3-4 gola, ali mogli su i gosti postići jedan. Moram priznati da sam očekivao veću dozu koncentracije u napadu, ali su me napadači i veznjaci apotekara demantirali.
Edit: Stuttgart nije imao udarac u okvir gola, a koliko primijetim igraju u skoro pa najjačem sastavu. U napadu su i Cacau i Pogrebnjak, igraju i Kuzmanović i Gentner i Gebhart. Morali su barem jednu akciju izvesti kako treba, a ne da ovako jadno igraju. Bio je 75. minut kada sam ovo pisao.
Edit: Stuttgart nije imao udarac u okvir gola, a koliko primijetim igraju u skoro pa najjačem sastavu. U napadu su i Cacau i Pogrebnjak, igraju i Kuzmanović i Gentner i Gebhart. Morali su barem jednu akciju izvesti kako treba, a ne da ovako jadno igraju. Bio je 75. minut kada sam ovo pisao.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Stuttgart je mozda i najlosiji predstavnik Bundeslige u Europi ove sezone. Ostaje jos BVB ali mislim da oni nece razocarati. Svabe vrlo slabo protiv Slovana, evo Monolog je sve rekao. Malocas su imali jedan opasan sut od strane Cacau ali je golman Slovana krajnjim naporom odbranio taj sut.
L'kusen, na kraju su mogli i tugovati jer su gosti pogodili stativu iz vrlo povoljne situacije nakon katastrofalne greske Friedricha. Na kraju 3:0, a treci gol je pao iz penala. Za isti je bilo malo nesuglasica izmedju Kadleca koji je trazio hattrick i Ballacka koji je zelio prvijenac i na kraju je Nijemac pucao i rutinski pogodio.
Ocekujem Dortmund da prikazu najbolju partiju od svih predstavnika Njemacke koji su danas igrali.
Oni to znaju i oni to mogu.
L'kusen, na kraju su mogli i tugovati jer su gosti pogodili stativu iz vrlo povoljne situacije nakon katastrofalne greske Friedricha. Na kraju 3:0, a treci gol je pao iz penala. Za isti je bilo malo nesuglasica izmedju Kadleca koji je trazio hattrick i Ballacka koji je zelio prvijenac i na kraju je Nijemac pucao i rutinski pogodio.
Ocekujem Dortmund da prikazu najbolju partiju od svih predstavnika Njemacke koji su danas igrali.
Oni to znaju i oni to mogu.
- bistrikboy
- Kontakt:
Zabio ga Harnik na asistenciju Audela u 89.minuti,fina akcija.Bravo Svabe,hajmo jos BVB!
Ma VfB ove sezone totalno slab, oni ce sve pokvariti iz prethodnih sezona sto je napravila Budesliga. Ali eto zahvaljujuci glupom Labbadi-i su uspjeli igrati EL, i tesko da ce proci grupnu fazu.bistrikboy je napisao/la:Zabio ga Harnik na asistenciju Audela u 89.minuti,fina akcija.Bravo Svabe,hajmo jos BVB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.