SiamoNoi je napisao/la:Ne,ne,ne,ne i ne.
Bolje da ne kometirate jel niste upoznati s cijelom situacijom,nemam više živaca raspravljat.
Vi ste razmazeni i to je to. Mamic uzima pare preko ledja kluba ? Pa hvala Bogu da uzima, ali zato imas stabilan klub, dolaze ti Real Madrid, Lyon, Arsenal, Porto, PSG, Ajax na noge dok je drugima u regiji festa kada dodje prvak Pickistana. Prvaci ste drzave zadnjih 150 godina i titulu osiguravate u prvom kolu, imate prilicno dobru ekipu i jedan od najboljih omladinskih pogona u Europi. Ostalom, hajmo realno, jel vi studirate ekonomiju dok ste na tribini ili ste tu da podrzite klub, pa valjda je svakom navijacu najveca "hrana" kada njegov tim pobjedjuje ili nize uspjehe. Mamic ce ionako otici sam kad tad, a vase je ili da budete podrska klubu i igracima (koliko ja znam Mamic ne igra) ili da "razgulite" dok je Mamic na funkciji. Ovo vase "ni tamo ni 'vamo" ne vodi nigdje, *ebe se Mamicu sto vi njemu pjevate da je cigan ili slicno, pa nece vam iz inata otici. Covjek se hvali kako redovno seta gradom djeli autograme i slika se sa ljudima, pa gdje ste vi tu da mu "dadnete po pičci" i posaljete mu poruku ? Nema vas.
Pitam tebe a i ostale.Sa kojim to rezultatima je Dinamo razmazio svoje navijače ?
Nisam mislio konkretno na rezultate, nego na trazenje "dlake u jajetu". BBBoysi tamo nekog' Mamica i njegove nelegalne poteze jasno vide (sam Mamic kaze da ga USKOK redovno "ceslja", cak ih i sam moli da ga "procesljaju") a ne vide sportske rezultate kluba koji su sve samo ne losi. Prvak si drzave zadnjih NEZNASNISAMKOLIKO godina, osvajas kupove i ostale trofejcice i sto je najbitnije drugu sezonu za redom igras Ligu Prvaka. Pogledaj ti malo prijatelju kakvi sve europski giganti ne mogu "primirisati" LP u zadnje dvije sezone pa se onda zapitaj jeli igrati grupnu fazu LP dobar rezultat ili je to tek eto nesto 'nako.
SiamoNoi je napisao/la:Ne,ne,ne,ne i ne.
Bolje da ne kometirate jel niste upoznati s cijelom situacijom,nemam više živaca raspravljat.
Vi ste razmazeni i to je to. Mamic uzima pare preko ledja kluba ? Pa hvala Bogu da uzima, ali zato imas stabilan klub, dolaze ti Real Madrid, Lyon, Arsenal, Porto, PSG, Ajax na noge dok je drugima u regiji festa kada dodje prvak Pickistana. Prvaci ste drzave zadnjih 150 godina i titulu osiguravate u prvom kolu, imate prilicno dobru ekipu i jedan od najboljih omladinskih pogona u Europi. Ostalom, hajmo realno, jel vi studirate ekonomiju dok ste na tribini ili ste tu da podrzite klub, pa valjda je svakom navijacu najveca "hrana" kada njegov tim pobjedjuje ili nize uspjehe. Mamic ce ionako otici sam kad tad, a vase je ili da budete podrska klubu i igracima (koliko ja znam Mamic ne igra) ili da "razgulite" dok je Mamic na funkciji. Ovo vase "ni tamo ni 'vamo" ne vodi nigdje, *ebe se Mamicu sto vi njemu pjevate da je cigan ili slicno, pa nece vam iz inata otici. Covjek se hvali kako redovno seta gradom djeli autograme i slika se sa ljudima, pa gdje ste vi tu da mu "dadnete po pičci" i posaljete mu poruku ? Nema vas.
Pitam tebe a i ostale.Sa kojim to rezultatima je Dinamo razmazio svoje navijače ?
Momak ti kaze da je CL dvije godine zaredom nevidjen uspjeh u regionu ovih zadnjih 10 godina... Eto ti rezultata.
Znas li ti sta bih ja dao da Velez barem odigra kvalifikacije za LS... A vi ste igrali protiv Reala i Lyona lani, a ove godine vam dolaze PSG, Ajax i Porto...
Licno, mislim da ste trebali nastaviti sa bojkotom sve dok ne ode. Ionako su vam tribine prazne. Idite bodriti Medvescak, vise vrijede!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Blamirate se previše,radije se suzdržite od komentara.
Kakve pozitivne stvari o čemu vi pričate?O kojem to klubu govorite?
Vi ste razmazeni i to je to. Mamic uzima pare preko ledja kluba ? Pa hvala Bogu da uzima, ali zato imas stabilan klub, dolaze ti Real Madrid, Lyon, Arsenal...
Hvala Bogu da uzima?Jesi ti svjestan kaj pišeš?Čovjek krade konstantno klub i nelegalno zgrče lovu,a ti to odobravaš?Neznam stvarno kaj nije u redu s vama i kakav vam je to poremećen pogled na stvari (takozvani mentalitet ovca).
Lažu,kradu,sramote klub,obmanjuju javnost,ali neka glavno da su naslovi i LP tu.Da,naravno,eto vidi se po posjeti kaj ljudi misle o tome.
Ljudi uglavnom nisu telad. Zato nisu došli. Da je Dinamo makar malo kompetitivan, imalo, došlo bi ih još par tisuća. Lani su još postojale neke iluzije, a danas ima jako malo onih koji su spremni dati velike novce kako bi gledali da im od kluba za koji makar nominalno navijaju rade sprdačinu. Mamić sa svime što je od kluba napravio zadnjih godina, publiku može privući samo na dva načina. Šibicarenjem ili rezultatom.
Meni se čini da su oni koji nakon jučerašnjeg debakla još uvijek traže glavni razlog smješne cifre za otvaranje lige prvaka protiv atraktivnog protivnika u cijeni, izostanku kožnih fotelja sa plesačicama u krilu na stadionu, velikim požarima na tribinama izazvanim bakljama i svim ostalim nebulozama zreli za posjetu psihijatru i otvaranje duše.
Postoji samo jedan razlog zbog kojeg se ovo okupirano smeće od kluba bojkotira velikim dijelom čitav niz godina, a sve je kulminiralo sada uz par mazanja očiju s čudnovatim jednokunašima i raznim drugim zalutalim znatiželjnicima koji opet nisu dostigli standardne brojke od ranije, uz normalne cijene ulaznica.
Glavata spodoba te kriminal i primitivizam koji on generira su 99.9% razloga zašto nema više publike ni na Dinamu ni na reprezentaciji u Maksimiru. Kako navijača, tako ni ostalih simpatizera. Točka.
I nije toliko problem u trenutnim cijenama karata,problem je u kartama po kunu.
Mi stvarno volimo taj klub. Ne zbog toga što je moćan ili superioran, ili zato što igra Ligu prvaka, nego zato što je veći dio svoje povijesti predstavljao nešto u što mi vjerujemo. Bio je figa u džepu koju je Štanga iz Vlaške pokazivao svemoćnim vlastima, bio je Hrvatska u koju je vjerovao Stipa iz Đakova, bio je sušta suprotnost bahatom i pokvarenom Balkanu koja je Antu iz Dervente činila ponosnim što navija za njega, bio je komačec sreće Štefu iz Bedekovčine. I ne samo njemu. Svima nama.
Danas to Dinamo više nije. Danas je Dinamo igračka u rukama jednog čovjeka. I ne samo Dinamo. Cijeli hrvatski nogomet. Taj čovjek i njegova opsesija da kontrolira baš sve, uništili su Dinamo. Zbog njega i samo zbog njega, Dinamo i reprezentaciju danas gleda najmanje ljudi u Europi. Zbog jednog čovjeka i njegovih ljudi koji od svih nas jednostavno rade budale, lažu nam, obmanjuju nas, varaju i pritom vrlo dobro žive jer su Dinamo i hrvatski nogomet učinili nedodirljivim carstvom nekolicine. Ali svakom carstvu dođe kraj. Obično zato jer onaj koji ga vodi ostane gol. A ako je naš nogometni car ikad ostao gol, onda je to bilo sinoć kada je Dinamo na premijeri Lige prvaka gledalo točno 4.683 ljudi.
Nogomet se igra radi navijača i publike, ne radi građanskih ugovora s igračima, ne radi toga da bi se uzimali postoci od prodaje, ne radi toga da bi se dobivale medijske minute za liječenje kompleksa, ne radi toga da bi se novinarima psovalo majku, a novinarke nazivalo kurvetinama. Dinamo je slavni i časni nogometni klub, a ne opskurna krčma koju vodi samoživi i primitivni gazda!
Znamo da svi skupa imamo većih briga od Dinama, da je cijela država na koljenima, i moralno i gospodarski i u svakom smislu. Ali znate i onu staru mudrost da ako spasite jednu osobu, spasili ste cijeli svijet. Zato vas molimo da nam pomognete da spasimo Dinamo, jer vjerujemo da ćete time barem mrvicu pripomoći da se spasi makar mali dio našeg svijeta koji zovemo Hrvatska.
Zato apeliramo na sve časne ljude u upravi GNK Dinamo da izvade glave iz pijeska, skupe hrabrost, sazovu sjednicu Skupštine, usklade Statut sa zakonima Republike Hrvatske te raspišu izbore na kojima će glasati svi punoljetni članovi kluba.
Apeliramo na Vladu Republike Hrvatske i nadležno Ministarstvo da uvedu zakonitost u GNK Dinamo, počne provoditi nove zakone i omoguće nama, članovima naše zakonsko pravo izbora rukovodećih tijela i čelnika kluba koji je i dalje udruga građana.
Apeliramo na sve bivše igrače i legende kluba da podignu glas protiv samovolje, bahatosti, kriminala, nepotizma, primitivizma i svega onoga čega je naš klub posljednjih godina postao simbolom. Vaša je dužnost boriti se za svoj klub jednako časno i hrabro kao što ste se borili na nogometnim terenima.
I za kraj apeliramo na sve Dinamovce da ne odustaju. Dinamo je ponos Hrvatske i simbol Zagreba, Dinamo nije, niti može biti jedan čovjek!
"Što znači biti dinamovac? To je sve. Pripadnost, intima, ne formalna. Način razmišljanja. I ljubav, premda to zvuči malo patetično, ali je tako. Otkad sam počeo misliti, bio sam uvijek dinamovac i svi su moji oduvijek dinamovci". Velimir Zajec, 1982.
Mamić po zakonu ne smije biti na toj poziciji na kojoj je.Kao i pola uprave i ljudi u klubu (recimo novi direktor je "Pomoćnik direktora Hrvatske lutrije i bivši odvjetnik ubijenog nogometnog menadžera Dine Pokrovca Tomislav Svetina jučer je na Općinskom kaznenom sudu nepravomoćno osuđen zbog prijevare svojih bivših klijenata za 50.000 eura." dobrodošao u GNK).Bogati se na poreznim obveznicima grada Zagreba,mog grada,bogati se na mojim parama,parama mog starog,moje stare,parama svih građana ovog grada.
JA ga ne volim ( slično je i recimo s Boysima, ali ovo je čisto zašto ga ja ne podnosim) jer mi je uskratio pravo glasa na legitimnim izborima, jer je svakome prva asocijacija na Dinamo nadrogirana seljačina, jer me sram da se njegovi ispadi vežu uz jedan klub poput Dinama, jer uz člansku iskaznicu dobijem jedino ono za frižider i čestitku za rođendan, a ne ono najbitnije. Dalje, nije mi draga dotična osoba zbog toga što ne samo da je uništio atmosferu oko Dinama i ilegalno ga privatizirao nego je privatizirao i cijeli HNS. Ne volim ga jer je do prije par godina otvoreno podržavao HDZ u izborima iako u statutu Dinama jasno piše da nije dozvoljeno podržavati nikakvu političku stranku. Ne volim ga jer laže i obmanjuje javnost putem svojih plačenih medija i novinara, ne volim ga jer se moram crvenit pred prijateljima Hajdukovcima koji mi spominju Brunu Marića i finale kupa prije par godina, ne volim ga jer se mi Dinamovci trebamo svađati međusobno oko jedne osobe umjesto da odemo na izbore i kažemo što mislimo.
Informirajte se prije nego što krenete komentirat.Nije teško.Žalosno je kako su ljudi neinformirani i kreću onda u neke besmislene rasprave nemajući pojma o čemu pričaju.Još žalosnije je kad netko iz Zagreba krene komentirat situaciju,a nema pojma što se događa oko kluba. http://max.tportal.hr/Zagrepcani-znaju- ... 0__0.aspx4" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj od 2.10 je recimo primjer klasičnog neinformiranog debila,kad moram tako reć, koji se petlja tamo gdje mu nije mjesto.Puno sere,a nema pojma o čemu priča.Veliki promet,mala zarada.
Svaka čast ovom zadnjem gospodinu kojeg su intervjuirali,skidam kapu.
Idemo dalje...
Obmana,mediji,1.dio ili "Groznica Lige prvaka"
"Prodali smo preko 10000 paketa,imat ćemo dobro popunjen stadion za Porto"
Sada kao istražuju što je bilo sa onim preostalim ulaznicama koje ljudi nisu iskoristili za ovu utakmicu. Naravno tih drugih ulaznica nema,jer ih nitko nije ni kupio.O 10000 paketa nema ni govora.
Neke nije pustila žena, neki su se zapili u birtiji pa nisu bili u stanju otići na stadion, neki su kupili paket, ali ne mogu na sve utakmice, a nekima se ni ne ide baš na svaku utakmicu, iako su kupili paket,a sigurno ima i onih koje su pojeli kentauri.
Laži
"Nema ljudi na utakmici zbog divljašta i huligana.Boje se doći obitelji da im se nebi što dogodilo,njima i njihovoj djeci.Ma da nema Boysa bilo bi puno svaku utakmicu"
Kada se išta dogodilo "običnom" gledatelju na Maksimiru,kad je netko stradao od ruke nekog drugog gledatelja?
Naravno nikad.
Je li za vrijeme bojkota bio pun stadion?Nije.Je li bilo više gledatelja nego danas na prosječnoj HNL utakmici?Nije.Koji ku*ac onda...
Prodaj skupo,a ostatak podijeli ili "akcija"
Kao što je od nedavno u modi za reprezentaciju u Dinamu je već odavno.Prodaj pakete ulaznica što skuplje,a što ostane podijeli u Konzumu svakom kupcu (naravno prvo se po raznim gradskim uredima podijeli svakakim šupkoliscima,da svaka malo veća faca dobije svoju ulaznicu kako bi se vidjelo kako je loža uvijek puna i kako su ti ljudi istinski navijači ovog kluba i njegovi spasitelji ).Ovi koji su kupovali paket su očito žešće izvisili kad su mogli besplatno dobiti ulaznicu prilikom posjeta Konzumu radi opskribljivanja domaćinstva.Ali ne,pa vi pričate neistine,oni nisu dobili besplatno ulaznicu,oni su potrošili novac u špeceraju i taj novac je zapravo cijena te ulaznice.
Naravno tu treba tražit povrat novca i tužit klub.
Drugi slučaj je akcija...kupij ulaznicu na poklon dres,šal,kapa.
Sprdačina.
Novac od transfera
Gdje je zaboga taj silan novac od prodaje najboljih igrača,od ulaska u LP?U kaj je uložen?U dovođenje pojačanja sigurno nije.Od nedavno se nema ni za premije,neke plaće su kasnile,govori se o recesiji.Od silnih milijun nije ostalo ništa-u klubu.Mamićev dzep je zato sve veći i veći.
Represija
mislim da se ovome pridaje manja pažnja nego što zaslužuje... naime, ako si i odlučio ići na utakmicu i kad već izdvajaš tolku lovu, najmanje što očekuješ je da se s tobom ne postupa kao sa stokom što je gore kod vas izgleda slučaj u zadnje vrijeme kod svih koji dolaze na taj stadion, pa traženje rodnih listova i inih pizdi materini da bi došao do **** karte
Tko je Mamić da navijačima zabranjuje gostovanja?
Zasto salje policiju na svaku utakmicu da uhite par članova BBB-a?
Tko je Mamić da on sastavlja listu od 80-ak imena koja ne smiju na stadion,a nemaju nikakve zabrane?
Sponzori
Do "nedavno" je bio pun dres sponzora,masa naljepnica.A sada?Prazno.Nitko normalan ne želi ulagat u nešto kao što je GNK.Ali ne,recesija je glavni krivac.
Dres danas zjapi prazan.
ljubavi, meni telefon stalno zvoni, zovu svi živi, mole daj stavi reklamu, evo 10 milijuna eura, samo stavi reklamu. ali ja kaem: nećeš razbojniče! kako te nije sram!? ja da sveti dres lijepim nekim reklamama, a mi puni ko brod? ljubavi, mi smo puni ko brod, a onda ovi ovi mućki provokatori poput tebe, a tebe sam ja zapamtio, ti to radiš namjerno, pitate di je reklama? šta te boli **** di je reklama? jesi ju ti platio?
Sportski uspjesi
Prvenstva u ligi u kojoj je pola toga namješteno je uspjeh?Sumnjam.
Plasman u LP protiv klubova koji su oduvijek bili i uvijek će biti ispod Dinamove razine je uspjeh?Sumnjam.
Nema rezultata u EL,nema rezultata u LP.Zašto nema rezultata?Jer nema pojačanja,zarađeni novac se ne ulaže u prava pojačanja.Kako mogu drugi klubovi s manjim budzetima?Kako moze APOEL,kako moze Cluj,kako moze BATE?Kako mogu ostali "manji" klubovi?
Ime kluba
Po novome "Građanski" nogometni klub Dinamo.GNK prčija.Ako se zove Granđanski nogometni klub zasto građani nemaju pravo glasa?
Ovo je samo jedan,manji dio zbog čega je Mamić morao odavno odstupiti iz kluba.
Izvucite glavu iz pijeska,kažu nikad nije kasno,ali tko sinoć nije progledao bojim se da nikad neće.
Još nešto...kako vas nije sramota uopće ić u usporedbe Medveščaka i ove smijurije?Medveščak je vrhunski odrađen projekt u ama baš svakom smislu i jednostavno se ne može i ne smije uspoređivati s GNK jer mu Mamićeva prčija nije ni blizu po uspjehu niti po ičemu drugom.Pretpostavljam da niste niti bili na utakmici niti ste ju pogledali preko TV-a/interneta.Za takve par video isječaka:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 20 sep 2012, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
M. Scofield je napisao/la:Za Dinamo bi bolje bilo da ostale dvije utakmice odigra u Splitu više će ljudi doć. Navijači Dinama jedna velika nula, kako je igračima bilo igrati LP pred praznim tribinama, nije samo Dinamo u pitanju već i repka također. U Zagrebu neka se igra Ž liga hokeja a repku prebaciti u Split za stalno.
Ovo što si sročio je na razini dance doba, nevjeruje srce pameti, zašto glupost iz tvojih prstiju i malog mozga?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
ek0 je napisao/la:Nisam mislio konkretno na rezultate, nego na trazenje "dlake u jajetu". BBBoysi tamo nekog' Mamica i njegove nelegalne poteze jasno vide (sam Mamic kaze da ga USKOK redovno "ceslja", cak ih i sam moli da ga "procesljaju") a ne vide sportske rezultate kluba koji su sve samo ne losi. Prvak si drzave zadnjih NEZNASNISAMKOLIKO godina, osvajas kupove i ostale trofejcice i sto je najbitnije drugu sezonu za redom igras Ligu Prvaka. Pogledaj ti malo prijatelju kakvi sve europski giganti ne mogu "primirisati" LP u zadnje dvije sezone pa se onda zapitaj jeli igrati grupnu fazu LP dobar rezultat ili je to tek eto nesto 'nako.
Prvo ,nisam navijač Dinama.
Drugo,ko zna šta se sve valja iz a "brda".Ko "stoji" iza BBB
Treće,da nije Mamića još bi slavili titulu iz 1982
Četvrto,sad su najbolji,najoragnizovaniji,finansijski najstabilniji klub na Balkanu
Peto,nažalost
ZDRAVKO MAMIĆ prokomentirao je sramotno slabu posjetu na Maksimiru u prvoj utakmici nove sezone Lige prvaka.
"Ne možemo tjerati ljude na stadion! U ovoj državi ljudi su depresivni, frustrirani, tužni. A crnilo se razvlači na sve strane, ništa nije dobro, ništa ne valja. Što bi Dinamo još trebao napraviti? Stadion smo uljudili, sedam godina uzastopce igramo Europu, najbolji smo klub jugoistočne Europe, ako izuzmemo Badelja sačuvali smo momčad, doveli nove igrače", rekao je Mamić.
"Evo, drugi put zaredom igramo Ligu prvaka, svi koji rade u našem klubu trude se najviše što mogu, Uefa nas hvali. Što više? Beskrajno sam tužan što je bilo tako malo ljudi, ali mi u Dinamu ne možemo si ništa predbaciti", dodao je izvršni dopredsjednik Modrih u razgovoru za SN.
Na pitanja kako je moguće da je Dinamo prodao 15 tisuća pretplata, a na stadionu se pojavila samo trećina od tog broja Mamić odgovara: "Ne znam kako se to dogodilo, nisam istraživao. Ne amnestiram svoje ljude zbog toga, ali vjerojatno se htjelo "nabildati" broj da bi se povećalo zanimanje za kupnju preostalih ulaznica".
Interesantno je i razmišljanja trenera Modrih Ante Čačića, koji smatra kako će Dinamo uvijek biti uljez u najcjenjenijem klupskom nogometnom natjecanju svijeta.
"Ljudi, pa mi smo uljezi u Ligi prvaka. To je tako. Mi živimo od prodaje igrača, mi ne možemo dovesti igrača za pet milijuna eura, ma, ni za 10, on ne želi doći ovamo", rekao je Ante Čačić.
Gledam ja tog Maicona ili Otamendija, kako njihovi stoperi igraju, nema napucavanja. A ja se Tonelu moram derati s klupe da ne ispucava loptu. To je ta razlika", dodao je za kraj.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
ek0 je napisao/la:Nisam mislio konkretno na rezultate, nego na trazenje "dlake u jajetu". BBBoysi tamo nekog' Mamica i njegove nelegalne poteze jasno vide (sam Mamic kaze da ga USKOK redovno "ceslja", cak ih i sam moli da ga "procesljaju") a ne vide sportske rezultate kluba koji su sve samo ne losi. Prvak si drzave zadnjih NEZNASNISAMKOLIKO godina, osvajas kupove i ostale trofejcice i sto je najbitnije drugu sezonu za redom igras Ligu Prvaka. Pogledaj ti malo prijatelju kakvi sve europski giganti ne mogu "primirisati" LP u zadnje dvije sezone pa se onda zapitaj jeli igrati grupnu fazu LP dobar rezultat ili je to tek eto nesto 'nako.
Prvo ,nisam navijač Dinama.
Drugo,ko zna šta se sve valja iz a "brda".Ko "stoji" iza BBB
Treće,da nije Mamića još bi slavili titulu iz 1982
Četvrto,sad su najbolji,najoragnizovaniji,finansijski najstabilniji klub na Balkanu
Peto,nažalost
Prvo, onda se ne petljaj gdje ti nije mjesto, jer primjerice ni mi se ne petljamo u druge klubove niti solimo pamet.
Drugo, iza BBB-a stoje BBB-i, a legalnu borbu protiv ZM vodi ZZD.
Treće, Mamić nije Dinamo, i osvajale su se titule i s njim i bez njega.
Četvrto, najbolji jesu, najorganiziraniji NISU, financijsko stanje ne znamo jer se za isplatu plaća igračima čekaju premije od UEFA-e.
SirAlexFerguson je napisao/la:Na pitanja kako je moguće da je Dinamo prodao 15 tisuća pretplata, a na stadionu se pojavila samo trećina od tog broja Mamić odgovara: "Ne znam kako se to dogodilo, nisam istraživao. Ne amnestiram svoje ljude zbog toga, ali vjerojatno se htjelo "nabildati" broj da bi se povećalo zanimanje za kupnju preostalih ulaznica".
Da vjerojatno
badblueboylivno je napisao/la:
Siamo, razvalio si cijelu temu!!!
Morao je netko,nemoš mi doć komentirat,a nemaš blage veze o čem pričaš
NAKON prvog poraza na klupi Dinama Ante Čačić priprema momčad za subotnji derbi na Kantridi.
U 9. kolu "modri" idu u goste Rijeci koja će pokušati nanijeti Dinamu i prvi poraz u prvenstvu ove sezone. Za razliku od tragične atmosfere na Maksimiru, na Kantridi vlada euforija, čak i dok rezultati nisu idealni, a igrači, od kojih je većina stigla ovog ljeta, nakon osam utakmica polako postaju momčad.
"Čeka nas gostovanje na Kantridi gdje su uvijek neizvjesne utakmice, a ovoga puta domaćini puno očekuju. Imaju novu momčad koja je pobjedama nad Hajdukom i Slavenom pokazala svoju kvalitetu", rekao je Čačić u najavi utakmice.
"Učinit ćemo sve da zadržimo čelnu poziciju i kroz Kantridu prođemo neokrznuti. Uvijek je bolje pobijediti nego odigrati neriješeno, goropadno ćemo se postaviti i igrati na pobjedu. Atmosfera ide na ruku Riječanima, a baš je to ono što mi na Maksimiru, nažalost, nemamo", dodao je trener Dinama napomenuvši: "Nećemo ići na glavu kao oni što su najavili nego ćemo ići s glavom".
Čačić je u utorak protiv Porta upisao prvi poraz, ali ne strahuje da će se isto dogoditi u prvenstvu u kojem je i dalje vodeći sa 20 bodova, dva više od Belupa i čak pet ispred Hajduka, protiv kojeg Dinamo igra u narednom kolu.
"Za mene će biti važno vidjeti kako će momčad reagirati nakon europske utakmice. Zato su nam pune tribine i dobra atmosfera u Rijeci čak i dobra stvar", dodao je Čačić.
Ozlijeđenih nema, a Ivan Tomečak počeo je s lakšim treninzima. "Imamo 19 igrača u kadru, a tek poslijepodne ću odrediti tko će ići u Rijeku", rekao je i najavio "osvježenje u svakoj liniji".
Na kraju su se iz Dinama pohvalili dobrim vijestima iz UEFA-e, koja je prvi put u dvije godine Modrima dodijelila najvišu ocjenu za organizaciju dvoboja Lige prvaka protiv Porta.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Kad vidim sliku redara padne mi mrak na oci. Ja da sam na njihovom mjestu iz pristojnosti nebi uzeo dnevnicu namijenjenu za tu utakmicu. A i ovi iz kluba su vala prevrsili svaku mjeru, svi mi idu na ku*ac s ovim izjavama. Samo jedan covjek iz Dinama daje normalne izjave, a to je trener Cacic. Citam nakon Porta njegove izjave i jos uvijek nema ni jednu zbog koje mrak padne na oci ili se smijes. Mozda nije neki trener, ali je gospodin i cini mi se nepodredjen Mamicu koliko se prica.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
SiamoNoi je napisao/la:Blamirate se previše,radije se suzdržite od komentara.
Napisao si i ti par gluposti.
1. pitas se gdje je novac od transfera. Znaci dinamo u momcadi ima Vidu, Tonela, Simunica, Sammira, Rukavinu cak bi i dodao Beciraja ipak je reprezentativac i svi oni mahom imaju place godisnje vece od 500 000 eura, do jucer i Badelj, Mandjukic je imao onu sezonu 1 mil navodno (sam si naveo da prihoda od ulaznica i sponzora nemaju) znaci tu ti lezi odgovor. Recimo da nemas nikakvih prihoda od "silnih"transfera imao bi momcad kao ostatak HNL-a gdje su place od 10000 kn - 30000 kn kao u hajduku. Sada da li je to dobro ili lose nije bitno tj da li se bolji rezultati mogu ostvariti sa manjim placama. Cinjenica ostaje da klub nema prihoda osim sto zaradi od LP i prodajom i cinjenica ostaje da klub u HNL nece imati nikada prihode od te dve stavke pa makar i Z.Mamic zauvijek otisao.
2. pitas se zasto je klub zabranio odlazak navijacima na gostovanja. Znaci ako te jedan najmanji incident dijeli od toga da te UEFA izbaci iz natjecanja onda mi nije jasno zasto se toliko cudis. Mogu se pregrmiti uvrede, pa cak i razne akcije, bojkot, prosvjed i slice stvari ali kada ti ides namjerno bacita baklje da bi izbacio klub onda je ovo logican potez (ipak je u igri cca 10 mil eura)
3. kazes nema sportskih uspjeha. To je ovako za analizu. Istina da postoje klubovi tipa BATE, APOEL koji su napravili iskorak veci nego sto je dinamo ali isto tako postoje klubovi sa vecim buđetom koji ostvaruju losije rezultate. Ako cemo uzeti kao mjerilo regiju onda stvarno dinamo ostvaruje solidne rezultate sto uostalom pokazuje i koeficijent.
Uglavnom ostaje zabiljezen podatak da je dinamo gledalo 5000 ljudi prvo kolo i to je sramota. Razloga ima vise zasto je to tako izmejdu ostalog i ZM. Ali isto tako vjerujem da bude sve kako ti zelis i da on ode zauvijek nece se bitno promijeniti popunjenost stadiona (mozda prvih par kola zbog euforije) i prihodi od sponzora i ulaznica jer za to ti treba ipak vise od dobre igre i momcadi.
Da, dug je, ali isplatilo se pročitati, da malo vidiš što je ustvari problem - a sve ovo se lagano može naći na netu, samo nitko dosad nije to napisao na jednom mjestu - nije prikazana niti jedna neistina, za razliku od najorganiziranijeg kluba na Balkanu, koji svakodnevno servira laži i obmane.
Pročitajte ovaj feljton pa onda dajte mišljenje, yebemu mater. Pročitajte. Razmisilite. I dajte neko mišljenje, vidite tko je u pravu.
Znam tko će sigurno pročitati, a znam tko će zatrollati, ali neću navoditi ni jedne ni druge, sami znaju o kom se radi.
Moram priznati da sam se potrudio pročitati text! VAU fakat sam uspio...
No nakon kaj sam ga pročitao , nisam skužio poantu...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"