Pa da si pažljivije čitao moje komentare, stavio bi svoj potpis, jer sam upravo za smirivanje tenzija!bparena je napisao/la:Ja al navijas i ti za BiH ili ne ???MOZAK je napisao/la:...kažem ja, sam si sebi komentar.harishp je napisao/la:Uzmi i dodaj kako ti je cejf.Misljenje ti je k'o supak svako ga ima.
Ako si za BiH zacepi vise tu gubicu i usuti malo. Kakvo ba ime i imena kako si gore pisao - samo je jedna BiH i onaj ko to ne moze da svari nek ide malo pod hladzenje. Ova dvojica su se smirila i koji kur.c vise pises o tome. Sta ko da prizna kad svi znamo ko je i Miske i Pape. Nastavak ove trakavice mogu da urade samo oni koji ne vole ni Misketa, ni Papeta ni BiH. Ovo je javni poziv svim patriotima,, ljiljanima i slicnim da ne nasjedaju na nastavak ove price. A dusmanima da zacepe gubicu. Dosta je vise naivnosti..... NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA.....
@Harishp stalno blati begovića, misimovića, džeku, a kad mu neko dohvati safeta, poludi!
Pričali smo normalno o safetovim greškama, i normalno je da ko radi, taj i griješi!
Safet se dosta popravio u odnosu na početak, nije znao kud goni!
Danas imamo dobru poziciju, i trebali bi gledati kako napraviti što bolju atmosferu, bez glupih ideja o odstranjivanju begovića, misimovića...treba nam svaki igrač, a ne ove igračine!