FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
hhehehehhe e ova ti je dobra pravo joj majko moja al se ismijairfan41 je napisao/la:
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
heheh jao škore kako se poigra sa golmanom

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
- Kontakt:
Prejakoirfan41 je napisao/la:

upravo takoVutra85 je napisao/la:
Da se najjezis
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
-
- Kontakt:
Pa nije bezeveze Kone ono izjavio... Vi ostali gledajte i ucite seirfan41 je napisao/la:upravo takoVutra85 je napisao/la:
Da se najjezis

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ultra@rajvosa je napisao/la:Pa nije bezeveze Kone ono izjavio... Vi ostali gledajte i ucite seirfan41 je napisao/la:upravo takoVutra85 je napisao/la:
Da se najjezis
neće biti ni prvi ni zadnji koji je to izjavio
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Smijeh do suza, hahahahahha, kako je ludoooo!irfan41 je napisao/la:

NAJJACA ona kad pita iz publike ima li ko da kaze.....JA SAM NAVIJAC ZELJE ahhhahhahaha
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Pa hebiga kad je smjesno.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.johnnyHZ je napisao/la:NAJJACA ona kad pita iz publike ima li ko da kaze.....JA SAM NAVIJAC ZELJE ahhhahhahaha
e sad ko koga nije skontao ili ti mene ili ja tebe....johnnyHZ znaci da sam HZ hehheeekrcko je napisao/la:Pa hebiga kad je smjesno.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.johnnyHZ je napisao/la:NAJJACA ona kad pita iz publike ima li ko da kaze.....JA SAM NAVIJAC ZELJE ahhhahhahaha
a citirao sam onoga iz publike kada kaze JA SAM NAVIJAC ZELJE a onaj se uhvati smijati yome

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ma ok je,znam da si citirao onoga iz publike hahahahaha.johnnyHZ je napisao/la:e sad ko koga nije skontao ili ti mene ili ja tebe....johnnyHZ znaci da sam HZ hehheeekrcko je napisao/la:Pa hebiga kad je smjesno.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.johnnyHZ je napisao/la:NAJJACA ona kad pita iz publike ima li ko da kaze.....JA SAM NAVIJAC ZELJE ahhhahhahaha
a citirao sam onoga iz publike kada kaze JA SAM NAVIJAC ZELJE a onaj se uhvati smijati yome
JA EVO CITAV DAN cekam da neko pusti taj gol ili da stavi na jubitubi....al onako sa sjevera gledajuci.....uhhhhh stvarno svaka cast ono samo on moze u nasoj premier ligi
Naj jači i naj bolji napadač u našoj ligi trideset sek. ALENU ŠKORI treba da da gol.
SAFET SUŠIĆ
Izvjestaj sa utakmice...
Izuzetno mali broj gledalaca na utakmici a uprava je znala da su najavili ružno vrijeme poslijepodne.
SAFET SUŠIĆ
Samo idioti kakvi sjede u nasoj upravi je mogao odrediti termin pocetka utakmice u 20.00. Za to nije bilo niti jednog opravdanog razloga. Nije bilo vruce, nije radni dan. Troskovi su veci za par hiljada maraka.
Sa druge strane iftar je bio iza 19. Znam da su mnoga raja iftarila i stigla na stadion, ali zar nije bilo logicnije igrati u 1630. Mislim da bi bilo puno vise ljudi na tekmi.
Sa druge strane iftar je bio iza 19. Znam da su mnoga raja iftarila i stigla na stadion, ali zar nije bilo logicnije igrati u 1630. Mislim da bi bilo puno vise ljudi na tekmi.
E da nam je Alen Škoro bio u evropi ja sam siguran da bi ušli u grupnu fazu europa lige, a Ciro nas prevario hebo li ga i oman i uzbekistanpape je napisao/la:Naj jači i naj bolji napadač u našoj ligi trideset sek. ALENU ŠKORI treba da da gol.

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, belosevic23, Pena, rimljanin90, skoJaa, THEC i 73 gosta.