FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Scof1eld
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Scof1eld » 13 mar 2013, 16:57

Cuj hoce Dortmund ili Bayern odmah. Naravno da nisi nista naucio nakon sto ste svi htjeli najjace u osmini, sad odmah po starom iako smo se jedva provukli. Daj Galatu/Malagu/Porto a ovi ostali velikani (i real :mrgreen: ) nek se medjusobno izbacuju ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 mar 2013, 17:03

Ko gubi ima pravo da se žali i kmeči po SS forumu 8-) Milanisti i ostali hejteri Barçe žalite se UEFI/Platiniju pošaljite mu pismo/žalbu i to je to.

Barça zasluženo prošla dalje. CIAO RAGAZZI :!:
Pobjeda je bolja od orgazma!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 13 mar 2013, 17:06

Naravno da bih volio slabijeg protivnika, ali nesto svi spominju Juventus kao konkurentnu momcad za naslov.Pa ako bih nekog od jacih htio to su oni 8-)

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 13 mar 2013, 17:13

Pregledah tekmu ponovo i moram istaci Mascherana....jest da je katastrofalno pogriješio kod one procjene i poklonio Niangu mrtvi zicer (no to je njegova igra na granici i sa velikim rizikom) ali je odigrao nenormalno dobro...zajedno sa Busquetsom je presjekao skoro sve pasove i dodavanja Milana...njih dvojica su ih raznijeli na sredini i sveli im igru na nivo Pofalickog (izbij, nabij, trci, i cekaj da se ko zayebe ili nekog preleti lopta). Odlicno je anticipirao igru i loptu kod treceg gola, kad je u startu presjekao pokušaj kontre Milana na 25 metara od njihovog gola :shock: :o :lol: odmah dodao Xaviju a ovaj majstorski asistirao Villi.
Masche i Bus , mnogo dobri sinoc bili :!: hapsili su sve redom, pohapsili citav Milan

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 mar 2013, 17:31

Mascherano fantasican sinoc.Je.biga,pogrijesio je katastrofalno jednom,ali sve se dobro zavrsilo na kraju,nije ni njemu svejedno bilo,znamo sta je izjavio.

Svejedno,puno prostora se ostavlja nazad,ne mogu to ne primjetiti.Koliko god napad i vezna linija vrsili presing,opet u defanzivi ima ta rupa.Milan se usro sinoc,pa nisu nista ni mogli,ali jace ekipe ce sigurno to kazniti.Moze i mora to bolje i jace.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 mar 2013, 17:35

Ja ne znam, šta se palite, rek'o sam odmah poslije utakmice da je Barcelona apsolutno zaslužila prolaz, i da Milan nije zaslužio ni protiv toška pobjedu onakvom igrom, samo sam se nadovezo na konstataciju da niko od gledalaca nije vidio je li offside jer kamera nije pokazivala dobar ugao, i ja kažem da nisu gledaoci ti koji moraju da gledaju je li offside ili ne, nego sudije.

Šećerlemo mala, reko sam ti da mi sjašeš s kurca i da prestaneš koristi to debilno editovanje mojih postova da bi promijenio ono što sam rekao. Još uvijek stoji ponuda da ukoliko imaš nekih problema samnom da se javiš kad dođeš ovamo, pa da ti razbijem pichku zjalavu.
naprijed rejal

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 13 mar 2013, 17:39

:lol: :lol: :lol:
Svetac bolan, nikad nisi prijetio po forumu...šta ti bi :P :mrgreen:

on topic...Xavi nece nastupiti protiv Vallecana, bolovi u nozi.
Navodno Tito bi se mogao vratiti i prije planiranog vremena (oko 25 marta)....to je pravo dobra vijest, ako je tacna.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 13 mar 2013, 17:41

Bonus je napisao/la::lol: :lol: :lol:

on topic...Xavi nece nastupiti protiv Vallecana, bolovi u nozi.
Navodno Tito bi se mogao vratiti i prije planiranog vremena (oko 25 marta)....to je pravo dobra vijest, ako je tacna.
ma kakav tito :D

IN ROURA WE TRUST!!! :mrgreen:
.

RodjEni BraTo
Kontakt:

Post Postao/la RodjEni BraTo » 13 mar 2013, 17:51

Momci , nova stranica je pocela sa radom !!! Molimo vas da me podrzite jer cete tu najbrze saznati sve vijesti o vasem voljenom klubu I ja sam navijac Barcelone već 22 godine pa se nadam da cete me podrzati
Mes que un club
Ovo je link stranice http://****.****/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 mar 2013, 18:27

El Shaarawy na twitteru:"Ostavljam ovu fotografiju za objašnjenje. Hvala Leo. Prvak si na terenu i van njega."

slika

novinari i hejteri bl0w it 8-)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 mar 2013, 18:32

Gorki je napisao/la:El Shaarawy na twitteru:"Ostavljam ovu fotografiju za objašnjenje. Hvala Leo. Prvak si na terenu i van njega."

slika

novinari i hejteri bl0w it 8-)
Jesu li ovo EL Shaarawy i Messi sinoc razmijenili dresove
usput cestitke na prolazu ,prosla je ekipa koja je bolje iskoristila svoje sanse
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 mar 2013, 18:44

meho-medo je napisao/la: Jesu li ovo EL Shaarawy i Messi sinoc razmijenili dresove
Da.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 13 mar 2013, 18:51

milanist je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:@milanist molim te kao navijac milana da cestitas i da prestanes s trazenjem izgovora zasto ste ispali. Meni je draze sto je Barca prosla jer je konkurentnija trenutno od Milana i ima vise sansi da osvoji trofej.

Eh sada da napisem nesto hladne glave. Prosli smo i dobro je. Ma odlicno ako se zna da niko nikada nije nadoknadio rezultat 2:0. Ova ekipa je kadra da to uradi sto su i pokazali samo im je trebao jak motiv. Ekipa ima kvalitet za trofej, a motivaciju ce vec naci. I pored prolaza mene brine odbrana. Mascherano je jednom ispao i mogli smo primit gol. Ne znam koliko vas je primjetilo ispadanja Piquea jer smo bili na 7. nebu. Ali on 1na 1 vise nikoga ne moze uzeti. Prvo ga je el sharavy izbacio i slabo osutao ali kad ga je bojan izbacio tada da nije bilo albe opet kraj. Morace u klubu nesto uraditi po pitanju toga jer ovo je dosta lose. Ili bekovima skrenuti paznju na defanzivne zadatke ili nesto,.

a ja tebi kao prvo da kazem da malo bolje cistas postove i da budes redovni pa ne bi pisao nebloze dzaba. cstitao sam ljudima na ''zasluzenom'' prolazu.i rekao da su zasluzili da prodju kako su odigrali ovu utakmicu..
samo sam spomenuo i dva detalja koja su se morala svirati i vi odmah navalite ko i ne znam ti ko, istina boli aaa?. evo sad ima i ovaj treci. messijev drugi gol je dat iz offside-a,, i pazi to, niko od vas se sada ne buni. svi govore da sudija moze pogrijesiti. da je ljudski grijesiti. ali kada se svira nesto kontra barce ( sto je veoma rijetko ) onda se kuju neke urote i zavjere, nadji mi jedan detalj od sinoc koji je bio kontra barce bgt, a ja tebi mogu nabrojati 5-6 konta Milana. i to odluka koje su uticale na rezultat, vise sranja na jednom PDF-u nego ovdje nisam nikad u zivotu vidio.
Odlicno sam ja procitao ''cestitam bla bla ali je moglo i bez ovoga''... To nije dostojanstveno. Ni ja nisam nakon prve utakmice pominjao asistenciju rukama. I redovan sam ja vjeruj mi ali ne pisem redovno. Citam svakodnevno i zamolio sam te kao navijac milana da ne spamas bezveze jer neko negdje napisa da odavno na ovom forumu nije sreo realnije navijace nego su milanovi. Ti jedini nasao da peglas. Halo Barca unakazila Milan i to je to.
Mi nikada odustati necemo...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 mar 2013, 18:52

Bonus je napisao/la::lol: :lol: :lol:

Yebiga, čovjek je nekad prinuđen da posegne za radikalnim potezima :mrgreen:
naprijed rejal

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 mar 2013, 18:54

Sveti je napisao/la: Šećerlemo mala, reko sam ti da mi sjašeš s kurca i da prestaneš koristi to debilno editovanje mojih postova da bi promijenio ono što sam rekao. Još uvijek stoji ponuda da ukoliko imaš nekih problema samnom da se javiš kad dođeš ovamo, pa da ti razbijem pichku zjalavu.
Brate dragi jel ti vidiš da se lik zajebava s tobom i garant se smije kad ti tako reagiraš ... on te jednostavno tako provocira kako bi izazvao takvu rekaciju , isto ono što ti često radiš :lol: Ovo je forum , ovdje svi pišu šta hoće , ne moraš se zapalit oko toga .

Inače , ontopic , meni je Messijev drugi gol nevjerovatno puno sličio golu koji je dao protiv Uniteda u finalu LP 2011... Ne znam za vas :mrgreen:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 mar 2013, 19:05

viKK je napisao/la: Brate dragi jel ti vidiš da se lik zajebava s tobom i garant se smije kad ti tako reagiraš ... on te jednostavno tako provocira kako bi izazvao takvu rekaciju , isto ono što ti često radiš :lol: Ovo je forum , ovdje svi pišu šta hoće , ne moraš se zapalit oko toga .

ja ne sjećam kad sam ovdje na pdfu napisao da je neko od vas glupko qrac, retardiran i sl. To nije zayebavanje, to je vrijeđanje. A pošto ne volim kad me neko vrijeđa a krije se iza forumskog nika, onda mu ponudim da isto to ponovi, ali kad se nađemo uživo.

Forumska zayebancija je nešto drugo.
naprijed rejal

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 mar 2013, 19:05

Nabrzaka par komentarcica :D
AllAbout je napisao/la:dovidjenja, prijatno!
I tebi :mrgreen:
Tweeds_10 je napisao/la:kakav jad od ekipe :lol:

hegemonija :lol:
Sportfanatik je napisao/la:Ispada sirotinja
Sta ima sirotinjo ? :mrgreen:
Gunner4 je napisao/la:Lagano i Barsino vrijeme prolazi.
Bas.
darker10 je napisao/la:Govoriti da ce Barcelona lako dobiti na Camp Nou je pomalo glupo.
soxx je napisao/la:Gdje je ta mocna barca? Gola ne moze dati!! Osvojit cce oni guzi*u ove godine u lp. Prolaze dani barcelone koja je vladati nogometom u evropi.
BluesForever je napisao/la:Opet ovi strucnajci Barselone govore da ce Barsa razvaliti Milan na Camp Nou
MA gdje ce ih razvaliti 4-0 :mrgreen:
Hypnose je napisao/la:Izgleda da je Fučkalona i njena Ljiga-Ljaga proslost.... Divno, izgleda da nece vise biti ultra dosadnog fudbala koji zaglupljuje i uspavljuje.....
Bice,bice :mrgreen:

Najjaci su ovi sto svake godine ponavljaju da Barcino vrijeme prolazi. :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 13 mar 2013, 19:07

bez obzira na offside koji je prema onom videu bio , barcelona je zasluzeno prosla dalje , mislim da nema sumnje i da je ponisten taj gol messija barcelona bi prosla dalje , nego stvarno bi mi najzanimljivija utakmica bila barcelona- bayern ,bio bi to spektakl , tako bi ujedno i realu ocistili dio puta do finala 8-) , to su jedina dva kluba uz juve koja mogu izbaciti real u dvije utakmice , stvarno ne bih zelio el classico , prvo dosadio je i Bogu i narodu , a drugo steta bi bila da ispadnete ovako rano ipak ste vi za vece domete od quartera :D
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 13 mar 2013, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 mar 2013, 19:08

10.Skoro je napisao/la:
milanist je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:@milanist molim te kao navijac milana da cestitas i da prestanes s trazenjem izgovora zasto ste ispali. Meni je draze sto je Barca prosla jer je konkurentnija trenutno od Milana i ima vise sansi da osvoji trofej.

Eh sada da napisem nesto hladne glave. Prosli smo i dobro je. Ma odlicno ako se zna da niko nikada nije nadoknadio rezultat 2:0. Ova ekipa je kadra da to uradi sto su i pokazali samo im je trebao jak motiv. Ekipa ima kvalitet za trofej, a motivaciju ce vec naci. I pored prolaza mene brine odbrana. Mascherano je jednom ispao i mogli smo primit gol. Ne znam koliko vas je primjetilo ispadanja Piquea jer smo bili na 7. nebu. Ali on 1na 1 vise nikoga ne moze uzeti. Prvo ga je el sharavy izbacio i slabo osutao ali kad ga je bojan izbacio tada da nije bilo albe opet kraj. Morace u klubu nesto uraditi po pitanju toga jer ovo je dosta lose. Ili bekovima skrenuti paznju na defanzivne zadatke ili nesto,.

a ja tebi kao prvo da kazem da malo bolje cistas postove i da budes redovni pa ne bi pisao nebloze dzaba. cstitao sam ljudima na ''zasluzenom'' prolazu.i rekao da su zasluzili da prodju kako su odigrali ovu utakmicu..
samo sam spomenuo i dva detalja koja su se morala svirati i vi odmah navalite ko i ne znam ti ko, istina boli aaa?. evo sad ima i ovaj treci. messijev drugi gol je dat iz offside-a,, i pazi to, niko od vas se sada ne buni. svi govore da sudija moze pogrijesiti. da je ljudski grijesiti. ali kada se svira nesto kontra barce ( sto je veoma rijetko ) onda se kuju neke urote i zavjere, nadji mi jedan detalj od sinoc koji je bio kontra barce bgt, a ja tebi mogu nabrojati 5-6 konta Milana. i to odluka koje su uticale na rezultat, vise sranja na jednom PDF-u nego ovdje nisam nikad u zivotu vidio.
Odlicno sam ja procitao ''cestitam bla bla ali je moglo i bez ovoga''... To nije dostojanstveno. Ni ja nisam nakon prve utakmice pominjao asistenciju rukama. I redovan sam ja vjeruj mi ali ne pisem redovno. Citam svakodnevno i zamolio sam te kao navijac milana da ne spamas bezveze jer neko negdje napisa da odavno na ovom forumu nije sreo realnije navijace nego su milanovi. Ti jedini nasao da peglas. Halo Barca unakazila Milan i to je to.
ejs sada unakazila Milan :mrgreen: ,prosla je ekipa koja je bolje iskoristila svoje sanse i da kazem i ja kod drugog gola Messija bio je offside,dok je penal diskutabilan ,jer ta situacija je veoma teska za procijeniti kako za nas tako vjerovatno i za sudiju ,et toliko i jos jednom cu naglasiti prosla je ekipa koja je bolje iskoristila svoje sanse ,nema potrebe za daljnjom raspravom sto je bilo bilo je :mrgreen:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 13 mar 2013, 19:08

Ma i nije mi toliko krivo zbog samog prolaska Barce koliko zbog njenih navijaca koji su se digli kao da su boga za muda uhvatili. A ne znaju da ih ceka jos jedno ponizenje ukoliko se kojim slucajem sastanu sa kraljevskim klubom.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.