FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ovo nema veze s ovim raspravama, ali da nema neko linkove ili mp3 željine pjesme kojih nema na zvaničnoj????da se malo nabrijem pred derbi

Moram ti reći nešto i za Heysel, kojeg ti vrli fuhrer pominje i "zna kako i zbog čega se desila katastrofa na Heysel-u" a da zna, ne bi ni pominjao ono što traži, jer su na istoj tribini bili Liverpoolovi navijači koji su pritisnuli Juveove, tako da koristi bombastične fraze i kad treba i ne treba jer ima i onih koji pomno prate, makar se radilo i o glupostima, jer ipak njegov položaj zahtjeva pažnju. Doduše sve manju, možda kao vic mjeseca. Neuporedivo je i sa Hilsbrorough gdje je 96 poginulo iz sličnog razloga kao na Heyselu, ali ni konfiguracijom i scenarijem nije moguće da se desi, jer u slučaju većega razdvajanja na kojem se insistira na Grbavici ponovi isto. Na Grbavici ne postoje bočne ograde toliko visoke da se izvrši pritisak, to pod prvo, a pod drugo na zdenki bi bile samo horde, ko bi tu koga pritisnuo? Pod tri, prednja ograda zdenke je polupropusna, a i da nije, ko bi napravio pritisak na navijače? Jedino sami sebe, sami sobom natjerani? A manje treba da bude nego prije! Budimo realni, Bleya je fudbalski analfabeta.
I izadjite iz vremena vaših pradjedova, oni nisu doživjeli FK Sarajevo, naši jesu Željezničara
[/quote]
Tvoj pradedo nezz sta je Zeljeznicar,kao ni ti, kao i vase Vodje,kao i vecina vas !
Vise nije NK Zeljeznicar,nego NK Pristina !
I izadjite iz vremena vaših pradjedova, oni nisu doživjeli FK Sarajevo, naši jesu Željezničara

Tvoj pradedo nezz sta je Zeljeznicar,kao ni ti, kao i vase Vodje,kao i vecina vas !

Tvoj pradedo nezz sta je Zeljeznicar,kao ni ti, kao i vase Vodje,kao i vecina vas !Old_Town je napisao/la:Moram ti reći nešto i za Heysel, kojeg ti vrli fuhrer pominje i "zna kako i zbog čega se desila katastrofa na Heysel-u" a da zna, ne bi ni pominjao ono što traži, jer su na istoj tribini bili Liverpoolovi navijači koji su pritisnuli Juveove, tako da koristi bombastične fraze i kad treba i ne treba jer ima i onih koji pomno prate, makar se radilo i o glupostima, jer ipak njegov položaj zahtjeva pažnju. Doduše sve manju, možda kao vic mjeseca. Neuporedivo je i sa Hilsbrorough gdje je 96 poginulo iz sličnog razloga kao na Heyselu, ali ni konfiguracijom i scenarijem nije moguće da se desi, jer u slučaju većega razdvajanja na kojem se insistira na Grbavici ponovi isto. Na Grbavici ne postoje bočne ograde toliko visoke da se izvrši pritisak, to pod prvo, a pod drugo na zdenki bi bile samo horde, ko bi tu koga pritisnuo? Pod tri, prednja ograda zdenke je polupropusna, a i da nije, ko bi napravio pritisak na navijače? Jedino sami sebe, sami sobom natjerani? A manje treba da bude nego prije! Budimo realni, Bleya je fudbalski analfabeta.

dobro, provalio si. Sta cemo sad?
imal' igdje link danasnje cijele pres... ?
[youtube][/youtube]
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Ultras Sur
- Kontakt:
Sir Amar Osim ! 

••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
sta bi sa " Mercedes arenom "?
dobro, provalio si. Sta cemo sad?[/quote]muamer10 je napisao/la:Tvoj pradedo nezz sta je Zeljeznicar,kao ni ti, kao i vase Vodje,kao i vecina vas !Old_Town je napisao/la:Moram ti reći nešto i za Heysel, kojeg ti vrli fuhrer pominje i "zna kako i zbog čega se desila katastrofa na Heysel-u" a da zna, ne bi ni pominjao ono što traži, jer su na istoj tribini bili Liverpoolovi navijači koji su pritisnuli Juveove, tako da koristi bombastične fraze i kad treba i ne treba jer ima i onih koji pomno prate, makar se radilo i o glupostima, jer ipak njegov položaj zahtjeva pažnju. Doduše sve manju, možda kao vic mjeseca. Neuporedivo je i sa Hilsbrorough gdje je 96 poginulo iz sličnog razloga kao na Heyselu, ali ni konfiguracijom i scenarijem nije moguće da se desi, jer u slučaju većega razdvajanja na kojem se insistira na Grbavici ponovi isto. Na Grbavici ne postoje bočne ograde toliko visoke da se izvrši pritisak, to pod prvo, a pod drugo na zdenki bi bile samo horde, ko bi tu koga pritisnuo? Pod tri, prednja ograda zdenke je polupropusna, a i da nije, ko bi napravio pritisak na navijače? Jedino sami sebe, sami sobom natjerani? A manje treba da bude nego prije! Budimo realni, Bleya je fudbalski analfabeta.
Nije mi bio cilj da provalim, realno sagledavam stvari !

ma kHaj pHice

-
- Kontakt:
Da ti nisi danas bio kod vidovite DŽemile,vidim sve ti je objasnila kako će bitiKrvotok je napisao/la:Pa kako se odnosite prema gostima i bezbjednosti vidjelo se nedavno u tekmi sa Borcem, a vidjelo se kako to izgleda na Grbavici. Ne čudi što Bleya pita za hitnu, ne laje ker zbog sela već zbog sebe.Old_Town je napisao/la:Pa vise nije fazon karta, mi smo davali i po 15KM i po 20KM na Grbavici i dolazili smo !
Fazon je bezbjednost aloo,ocete li novi Haysel da napravite sa nama ! To vam je i cilj,aaa?
A u vezi onog projekta 2010-2014 što si postavio, moj buraz takve piše dva do tri sedmično, samo zamjeni ime firme u zaglavlju i proda dalje, a nije izmišljao toplu vodu već pođonio kao i taj vaš plan što je pođonjen uz minimalne izmjene u jeziku i imenima pojmova, tako da hebeš planove kad nemaš s kim raditi.
Druga stvar, te fore sa pritiscima po osnovu navijača je fazon koji neće proći na Grbavici, u slučaju nepovoljnog rezultata za Sarajevo, tu su "spontani"neredi hordi, te prebacivanje odgovornosti za propust na organizatora susreta, znači Željezničar, čime bi mi bili kažnjeni, pa sve do lobiranja, koje se pokazalo uspješno, da se susret ponovi i poništi postignuti rezultat. E jbg, nema, a nema ni janjetine

pa ja, khaj, khaj ali tek kad smo razotkrili sve njihove namjere. tek onda upada serif i objasanjava u cemu je fol. a prvo je bila prica o utorku, pa o sigurnosti, pa o 3.000 karata pa nije to to, to vi izmisljate, manipulirani ste... i na kraju vodenjak rece pravu istinu - on odredjuje i to je to, khaj phiceMadafaka je napisao/la:ma kHaj pHice![]()
Mogao je ovo i ranije reci, nije VAS morao obHmanjivati toViko

- Ultras Sur
- Kontakt:
Gledati sutra kako Sir Amar Osim ponižava MV-a taktikom na terenu, gledati igrače Sarajeva kako plaču poslije utakmice, i 3ooo pitara na hadisonu kako plaču, NEPROCJENJIVO. Za sve ostalo tu je Željezničar 

••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
Nije mi bio cilj da provalim, realno sagledavam stvari !Old_Town je napisao/la:dobro, provalio si. Sta cemo sad?muamer10 je napisao/la:Tvoj pradedo nezz sta je Zeljeznicar,kao ni ti, kao i vase Vodje,kao i vecina vas !Old_Town je napisao/la:Moram ti reći nešto i za Heysel, kojeg ti vrli fuhrer pominje i "zna kako i zbog čega se desila katastrofa na Heysel-u" a da zna, ne bi ni pominjao ono što traži, jer su na istoj tribini bili Liverpoolovi navijači koji su pritisnuli Juveove, tako da koristi bombastične fraze i kad treba i ne treba jer ima i onih koji pomno prate, makar se radilo i o glupostima, jer ipak njegov položaj zahtjeva pažnju. Doduše sve manju, možda kao vic mjeseca. Neuporedivo je i sa Hilsbrorough gdje je 96 poginulo iz sličnog razloga kao na Heyselu, ali ni konfiguracijom i scenarijem nije moguće da se desi, jer u slučaju većega razdvajanja na kojem se insistira na Grbavici ponovi isto. Na Grbavici ne postoje bočne ograde toliko visoke da se izvrši pritisak, to pod prvo, a pod drugo na zdenki bi bile samo horde, ko bi tu koga pritisnuo? Pod tri, prednja ograda zdenke je polupropusna, a i da nije, ko bi napravio pritisak na navijače? Jedino sami sebe, sami sobom natjerani? A manje treba da bude nego prije! Budimo realni, Bleya je fudbalski analfabeta.

Hoces da ti kazem nesto realno i posteno i da ti priznas da sam bar djelimicno upravu. Znas koji naziv vama najblize pristaje? Ovako sutra ili 1-2 h prije bilo koje utakmice Sarajva na Kosevu dodji na Zeljeznicku stanicu. (Radim u njenoj blizini pa sam to primjetio, da ne bi bilo glupih podpitanja)Znas sta je tamo? Dolaze autobusi, vozovi itd... Ono sto sam primjetio da se veliki, ogromni broj svaku ali svaku utakmicu sarajeva skupi raje tamo. I znas odakle najvise. Puni autobusi iz buca potoka, boljakov potoka, rajlovca, reljeva brijesca, vitkovic brda, zuca. Sta sad ja vama raji s bistrika i s vratnickog mejdana trebam srati 2 h kako se bezze furate da su doslje zapravo na sjeveru, jer vi nesto serete i o tome. Sta ima raja s bistrika i starog grada i do marin dvora. Nemam, nedo bog nista ni protiv koga. Ljudi ko ljudi, raja ko raja. Al sad ja tebi trebam ovdje pisati da je sarajevo FK Brijesće il sta ja znam da bih ispao pametan. Je li?
HA kraj price .... nas stadion, kraj price .... joooj kralja ..... Zivio nam nas AMAR !!!! 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Ultras Sur je napisao/la:Gledati sutra kako Sir Amar Osim ponižava MV-a taktikom na terenu, gledati igrače Sarajeva kako plaču poslije utakmice, i 3ooo pitara na hadisonu kako plaču, NEPROCJENJIVO. Za sve ostalo tu je Željezničar

e velike tuge. izgubili od vas ili od slavije - kakva je razlika??

- Ultras Sur
- Kontakt:
Te neko nešto pitao ?UPS je napisao/la:![]()
![]()
![]()
e velike tuge. izgubili od vas ili od slavije - kakva je razlika??![]()

••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
evo intelektualca svakim postom sve smjesnijiUPS je napisao/la:Ultras Sur je napisao/la:Gledati sutra kako Sir Amar Osim ponižava MV-a taktikom na terenu, gledati igrače Sarajeva kako plaču poslije utakmice, i 3ooo pitara na hadisonu kako plaču, NEPROCJENJIVO. Za sve ostalo tu je Željezničar![]()
![]()
![]()
e velike tuge. izgubili od vas ili od slavije - kakva je razlika??![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Išta je bilo kad si se probudioUltras Sur je napisao/la:Gledati sutra kako Sir Amar Osim ponižava MV-a taktikom na terenu, gledati igrače Sarajeva kako plaču poslije utakmice, i 3ooo pitara na hadisonu kako plaču, NEPROCJENJIVO. Za sve ostalo tu je Željezničar

Ne igramo mi sutra svoju najvecu utakmicu nego vi
khaj phice ali fakat

khaj phice ali fakat

ZA najvece utakmice svi oni koji ne mogu prisustvovati organizuju organizovano gledanje takvih. Npr. utakmice svjetskog prvenstva, evropskog prvenstva, nacionalne, klupske medjunarodne itd. Ja ne znam da ste utakmicu protiv slavije ili zepce npr gledali putem LED ekranaUPS je napisao/la:Ne igramo mi sutra svoju najvecu utakmicu nego vi![]()
khaj phice ali fakat