Ma jace je to od nas...milijardu puta sam tako...bez sna ustajao...samo sto se ne srusim...ali babuka je babukastorm_raider je napisao/la:Naravno i nakon njega na posao direktno. Bem ti, ne isplati se spavati sat vremena.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Odg: RE: Re: Mirza Teletović
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Prvo odgledati Bullse, pa se prebaciti na Mirzu i onda sa merakom nakon dobre partije na spavanje.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Da li smo spremniiiii za novu borbu našeg Mirza.
Idemo Mirzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://sportsport.ba/magazin/saigraci-n ... vic/176730
Weselam,naostrili smo se svi za veceras.mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum.Da li smo spremniiiii za novu borbu našeg Mirza.
Drago mi je da se vecina raje s foruma vratila od prosle godine da prati Mirzu
Knight jedini uspio spelovati,ovi ostali tokmaci zesci
Najsmjeniji Tucker ni blizu nije bio

Cudi me da video ranije nije bio ovdje na ovoj temi (ili mozda nisam upratio). Ima sigurno 15-ak dana da sam ga gledao negdje drugo. 
Jos 90 minuta otprilike do utakmice.
Jos 90 minuta otprilike do utakmice.
- Donnie Darko
- Kontakt:
poprilično sam siguran da je knight imao najbolje ocjene u svojoj srednjoj školi, mislim čak i šire. jedan je od pametnijih nba igrača tako da me ne čudi što je on tačno izgovorio.rudy91 je napisao/la:Knight jedini uspio spelovati,ovi ostali tokmaci zesciNajsmjeniji Tucker ni blizu nije bio
![]()
samo još da je košarkaški inteligentan
Volim kad ovako prvw udje bravooooooo
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mene je iznenadio,na terenu mi nije izgledao takav.Donnie Darko je napisao/la:poprilično sam siguran da je knight imao najbolje ocjene u svojoj srednjoj školi, mislim čak i šire. jedan je od pametnijih nba igrača tako da me ne čudi što je on tačno izgovorio.rudy91 je napisao/la:Knight jedini uspio spelovati,ovi ostali tokmaci zesciNajsmjeniji Tucker ni blizu nije bio
![]()
Generalna proba 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
whitesnake
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
jbgrudy91 je napisao/la:Mene je iznenadio,na terenu mi nije izgledao takav.Donnie Darko je napisao/la:poprilično sam siguran da je knight imao najbolje ocjene u svojoj srednjoj školi, mislim čak i šire. jedan je od pametnijih nba igrača tako da me ne čudi što je on tačno izgovorio.rudy91 je napisao/la:Knight jedini uspio spelovati,ovi ostali tokmaci zesciNajsmjeniji Tucker ni blizu nije bio
![]()
šta bi tek rekao za lina
- L'Avvocato
- Kontakt:
Brandon Knight did have a 4.0 GPA at KentuckyDonnie Darko je napisao/la:poprilično sam siguran da je knight imao najbolje ocjene u svojoj srednjoj školi, mislim čak i šire. jedan je od pametnijih nba igrača tako da me ne čudi što je on tačno izgovorio.rudy91 je napisao/la:Knight jedini uspio spelovati,ovi ostali tokmaci zesciNajsmjeniji Tucker ni blizu nije bio
![]()
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- sigurnoable
- Kontakt:
Evo Adam Silver izjavio ako se skupi 10.000 potpisa, maksuz za ljude u Bosni Sunsi ce uvijek igrati odmah nakon jacije namaza.
Ja ba Donie,jos je Lin zavrsio Harward,sve u svemu meni je Crni vitez drag kolko god ga kudili ovdje,skroman djeluje da je.
Markieff Morris (sinus infection) and Tyson Chandler (hamstring strain) are out for #SunsVsMagic tonight.
Tonight's starters for your #Suns: PG: Eric Bledsoe SG: Brandon Knight SF: P.J. Tucker PF: Jon Leuer C: Alex Len
Tonight's starters for your #Suns: PG: Eric Bledsoe SG: Brandon Knight SF: P.J. Tucker PF: Jon Leuer C: Alex Len
Jedan grad, jedna ljubav!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ovaj morris izmislja toplu voduGifron je napisao/la:Markieff Morris (sinus infection) and Tyson Chandler (hamstring strain) are out for #SunsVsMagic tonight.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- firefirefirely
- Kontakt:
E jbg, a mislio sam ici spavati.. Odoh sad jest, pa ispratit babu
A dan mi je sutra
A dan mi je sutra
Trenutno korisnika/ca: Zabogamiloga i 1 gost.