Ma ja to je to, prije je bilo nekih okupljanja sada slabo, a moze se dobrih utakmica napraviti sa drzavama koje imaju pauze kao mi, Skandinavija i slicni.
Vjerovatno bi se desio i neki novi Todorovic pa napravio transfer iz ove zabokrecine, ne mora ta selekcija pripremati igrace za A selekciju, ali moze pomoci ovim mladjim premijerligasima da budu vidjeni i naprave transfer pa dalje neka se bore i pokusaju doci do nivoa A selekcije.
Naravno.
Ne moraju igrati nužno protiv A reprezentacija. Mogu i protiv mladih reprezentacija ili klubova.
Rusi recimo imaju milion reprezentacija. S njima se uvijek može igrati.
Ma mogu napraviti dobru stvar jos dati ovim manjim gradovima koji imaju uslovne terene da organiziraju utakmice, naplate sebi ulaznice po 2,3KM i svaka opstina ce uletiti malo srediti svlacionice, sponzori, imali bi klubovi domacini te reprezentacije minimum 15,20 hiljada KM prihoda.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ma mogu napraviti dobru stvar jos dati ovim manjim gradovima koji imaju uslovne terene da organiziraju utakmice, naplate sebi ulaznice po 2,3KM i svaka opstina ce uletiti malo srediti svlacionice, sponzori, imali bi klubovi domacini te reprezentacije minimum 15,20 hiljada KM prihoda.
Da. Dobra ideja.
Ovih dana su mogli okupiti reprezentaciju s obzirom da su mnogi u pauzi.
Nego šta je sa onim Stefanom Kovačom?
On je nešto pehlivanio između nas i Srba, pa se zajebo. Formalno je naš reprezentativac.
On izgleda ka igrač od kog bi moglo biti nešto.
Babić nije igrač koji nas ne bi pojačao, još jedan u nizu osrednjih stopera tipa Šunjić, Aničić, Mihojević i sl.
Šta god ovdje mislili o Bičakčiću i Zukanoviću, ovi gore će teško dostići njihov nivo.
Ako hoće da igra , dobrodošao, ali mi se ne dopada dovođenje igrača koji vjerovatno nemaju nikakav osjećaj prem a Bih, čak možda i gore.
Ne bi nam trebao još jedan Šimunović. Ponavljam, nije to neki kvalitet radi kog se treba "lomiti".
Puno važnije je raditi na Omeragiću i Hadžikaduniću.
Sve što si napisao zasnovao si isključivo na pretpostavkama.
Niti znaš koliko je kvalitetan pa da ga kompariraš sa bilo kim
, niti znaš njegov stav po pitanju odnosa prema BiH,
niti znaš da li je ikada postojao interes FSBIH prema njemu.
Kada tako pišeš trebao bi biti svjestan kakvu poruku emituješ sa prejudiciranjem odnosa srpskih fudbalera prema BiH.
A kakvu to poruku šalje? Da se ugledaju na gospodina Krunića možda ?
Ma to sigurno nije tacno. Barem ne u ovom slucaju. Siguran sam da je barem jedan od Misimovica ili Custovica, sta vec, sa njim pricao. Kao sto je Asmir onim kanadjanima pricao da nema nikakve teorije nit kontakte za Bosanskim savezom.
Garant ih niko nije zvao, zašto mu ne bi vjerovali?
Kaže da prvo treba imati kontakt , da bi pristao da igra za nas Ili se to ne uklapa u patriotske preduslove za igranje?
Valjda znamo kakva se bagra vrti u oko saveza. Nažalost, čini mio se da se Misimović dobro "uklopio" u raju.
treba ozbiljno pristupiti i ervinu omicu. savez preko pjanica moze izvrsit i kontakt i vrbovanje...licna posjeta custovica ili misketa je logican sljed dogadjaja.
sve odraditi u tisini da se ne uzbudi austrijski savez.