ja sjebo nogu 4 puta u 2 mjeseca mogo sam je do sad operisat, taman padne otok vamo tamo ja ope´ izvrnemEmir ZENICA je napisao/la:Juce termin imao i nogu sjebem![]()
Sad sam lezim nigdje ne mogu u pm
Oj Jimmy jel to mahmuraš
Moderator/ica: insider
ja sjebo nogu 4 puta u 2 mjeseca mogo sam je do sad operisat, taman padne otok vamo tamo ja ope´ izvrnemEmir ZENICA je napisao/la:Juce termin imao i nogu sjebem![]()
Sad sam lezim nigdje ne mogu u pm
Ma neboj se.neko ima rodjendanHZ_ilidzaa je napisao/la:U picku materinu sto nesto puce na Ilidzi... Bas me prepade
Ne. Da nisu anonimusi poceli sa FBom zavrsili na YTOTNYS_YNWA je napisao/la:Imate li vi problema sa youtube-etom?
Meni radi sasvim uredu. Iako mi je komp dizelas, pa mu treba malo vise vremena da otvori klip, al kad malo udje u fazon onda je okOTNYS_YNWA je napisao/la:Ni jedan klip se ne može "očitati". Sami mrak.
Ja se kladim da je otrčala kući, napisala status na fejs i tek onda potražila stručnu pomoć.cassanova je napisao/la:Fuj sad vidjeh udario bus zenu tavcnije ispala iz busa i ovaj joj smrsko nogu ...krv ,meso fuj
Jedino kad' ne snimam klipoveafa97 je napisao/la:@volumme skidas ti kad onu kapu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.