AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 09 sep 2015, 12:51

meskalin je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Gledao sam ja nesto malo uporedo Italiju i bio je dobar. Ne sad fantastican i boga ti pitaj sta, ali kad uporedis partije u Milanu, odlican. :beba: Doduse, imao je raspolozenog Saravija pa su se fino nadopunjavali u napadu, osjeti se da su dugo igrali skupa.
Ne znam vala sta da kazem, ko god ode, pa makar to i reprezentacija bila, svi proigraju. Jest on ocajan zadnje dvije godine, al' za Italiju uvijek pristojno odigra.

Ma on tako uvijek pocne zdrav i tamo negdje oko novembra krene frka, pa sve do kraja sezone :zzz:
Daj boze da on proigra, niko sretniji od mene jer mi je momak stvarno drag i bas ono insan sto bi se reklo, al' ja ovo forsiranje na beku i dalje gledam kao gubljenje vremena, nikad od njega igraca nece biti u tom slucaju jer nema skoro nijednu karakteristiku beka, a jos manje modernog beka. Bas mi je zelja da ga neko konacno prebaci na stopera, eto cisto da vidim kako bi to ferceralo. Mozda mu spasi karijeru (jer gore od ovoga sto pruza u Milanu ne moze).

Kakvog stopera Rope, pa on gubi duel sa svima...djeluje mi mrljavo, mislim da bi prvo morali malo u red dovesti da igra halfa, ali ne previse jer onda izgubio na brzini...
E yebi ga, pa gdje onda da igra ako mu nista ne odgovara? :mrgreen:

Ja samo kazem da bi ga valjalo probati na stoperu, on kada je u formi i kada ima samopouzdanje, poprilicno je dobar u defanzivi. Ako ostane na beku neka komotno vec sada sahrani karijeru jer tu nece uspjeti.
On je onaj staromodni tip beka ( i to ne dobar nego prosjecan) koji vec polako izumire i kako Milan bude kroz sezonu-dvije isao u korak sa vremenom i dovodio kompletne bekove, ovaj ce postati proslost jer jednostavno ovakav kakav jeste ne moze opstati u modernom fudbalu. I ne samo u Milanu vec u skoro svakom klubu, kapak ce mu biti Atalanta i slicni klubovi.
Sta ja znam, ja bih samo volio da bude nesto od njega ili u najgorem slucaju, da makar znamo da smo pokusali. Drag mi je, dijete Milana i njemu zelim da uspije postati jedan igrac vrijedan spomena. Ne mora biti Maldini, al' nek' bude neko i nesto u ovom klubu.

Sta ste se to usutili, ne dodjem skoro dva dana na temu i uspjeli ste skuckati citavih 5 postova :P

Ne znam vala, nisam ni najmanje euforican, a jos manje optimistican, evo tacno mi svejedno za utakmicu. Jos kad pogledam sastav, tek me to onda dokrajci.
Jedino nas moze izvuci neka bravura Bacce ili recimo Adriana, od ostalih se nicemu ne nadam.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 sep 2015, 12:56

Kao sto sam vec pisao Bacca,Adriano i Romagnoli,to su igraci zbog kojih iskljucivo pratim Milan ove sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 sep 2015, 13:34

Ma ubijena mi je zelja za svim, yebe mi se. Gledat cu ja njih, navijati, ali bez nekih posebnih emocija. :yawn:

Da se samo pametnije odradio merkato sa pametnijim ljudima unutra, pricale bi se neke druge price sad. Sve je fino pocelo, konacna prodaja kluba, imali smo uslove za napredak (ili ti ga pare), bila su velika ocekivanja nas navijaca poslije par katastrofalnih sezona i na kraju ostanes popisan njihovom gluposcu i nesposobnoscu, bukvalno bez komentara. Da si dao Lesteru ili Kristal Palasu 100 miliona u budzetu, napravili bi dar mar od ekipe, a ovi nasi su uspjeli napraviti jos gore nego sto je bilo.

Jos ova sranja sa Sinisom i igracima koja su kulminirala vec u avgustu, sve ce se to odraziti na rezultate prije ili kasnije. I ako smo mogli izboriti neki bolji plasman i cekati januar da se dodatno pojacamo, u ovakvoj atmosferi to necemo.
Jedino raduje Bee i sta bi on mogao uraditi za klub narednih godina, od ovih ostalih ocekujem samo da umru ili se jednostavno sklone jer smetaju i koce napredak.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 sep 2015, 22:10

Ove sezone necemo ispisati ni deset stranica na ovoj temi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 09 sep 2015, 22:30

I toliko paznje ako im posvetimo puno im je :thumbdown:

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 09 sep 2015, 22:55

evo da dam i ja doprinos u tih 10 stranica :P
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 sep 2015, 23:12

Jel' igramo sa Interom za vikend? :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 sep 2015, 23:54

Svakako utakmicu necu moci gledati.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 sep 2015, 10:14

Jeste se raspisali, polako ba :D ma dobit cemo komsije sa pola snage :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 sep 2015, 10:33

Toliko snage i imamo na raspolaganju :lol:
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 sep 2015, 10:41

Osjecam se kao ovaj medo na baresijevom avataru. :mrgreen:

FORZA MILAN !

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 10 sep 2015, 10:56

Ma Mancini bi sa Barcelonom bio treći, imamo šanse :D
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 sep 2015, 11:05

Hahah, ma yebo to ba, nema Bonere to nam je najveci hendikep :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 sep 2015, 12:10

Izgleda da je Montolivo u ozbiljnim kombinacijama za mec.Urodile zalbe plodom? :oops:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 sep 2015, 12:22

Ma ja, nema Golden Boy-a italijanskog nogomenta pa onda moze i Monto zaigrati. Samo se nadam da se kapiten da povrati formu i da onog djuturuma ne gledam vise.
Luiz Adriano says a trident with Carlos Bacca and Mario Balotelli ‘wouldn’t be a problem’.
I mene zanima bas kako bi ovo funkcionisalo. :cool:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 sep 2015, 12:24

Zaslužuje Monto šansu, pogotovo u ovakvoj konkurenciji :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 sep 2015, 12:25

Najgore je sto place,kuka,moli,pa dobije sansu i ne zna da potrci a da ne pricam o nekim komplikovanijim stvarima, kao sto je dodati loptu.

Takodjer mislim da Adriano i Bacca jos nisu ni na 70% svojih mogucnosti.I ako vec sad odskacu kvalitetom uveliko od ostatka ekipe.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 sep 2015, 15:45

Kakav crni trident sa Balom,Baccom i Adrianom
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 sep 2015, 16:18

Balotelli mi za pocetak ne bi najmanje 2 mjeseca vidio terena vec bi morao prvi dolaziti u milanello, zadnji odlaziti i trenirati do krajnjih granica, bez ikakvih gluposti i ekcesa za to vrijeme (zanemarit cemo to da je vec divljao autom i da mu je oduzeta vozacka). :zzz:
Realno, nicime nije zasluzio transfer u Milan nakon onakve sezone u Liverpulu koju je sam sebi zakuhao svojom neozbiljnoscu i neprofesionalnoscu, a jos manje je zasluzio prvu postavu. Pogotovo ne na ofanzivnom veznom, smijurija.

Pa nismo ni mi merhamet yebo ga ja. Ne gotivim ni Hondu ni Jacka ni Susa, ali uvijek ce imati prednost naspram Bale jer su profesionalci koji vrijedno rade. Baccu i Adriana da ne pominjem, dokle god na nogama mogu stajati, ima da igraju.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 sep 2015, 16:45

Sta ste toliko zapeli za Balu, dok je igrao kod nas i zabijao bio nam je dobar, cak nas je na svojim ledjima nosio i do LP. Al eto bolje je nama zavrsiti 8 ili 10 nego da Belotelli igra i izvodi neke budalastinje. Kakvi smo nismo bolje ni zasluzili.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.