E yebi ga, pa gdje onda da igra ako mu nista ne odgovara?meskalin je napisao/la:rope11 je napisao/la:Gledao sam ja nesto malo uporedo Italiju i bio je dobar. Ne sad fantastican i boga ti pitaj sta, ali kad uporedis partije u Milanu, odlican.Doduse, imao je raspolozenog Saravija pa su se fino nadopunjavali u napadu, osjeti se da su dugo igrali skupa.
Ne znam vala sta da kazem, ko god ode, pa makar to i reprezentacija bila, svi proigraju. Jest on ocajan zadnje dvije godine, al' za Italiju uvijek pristojno odigra.
Ma on tako uvijek pocne zdrav i tamo negdje oko novembra krene frka, pa sve do kraja sezone![]()
Daj boze da on proigra, niko sretniji od mene jer mi je momak stvarno drag i bas ono insan sto bi se reklo, al' ja ovo forsiranje na beku i dalje gledam kao gubljenje vremena, nikad od njega igraca nece biti u tom slucaju jer nema skoro nijednu karakteristiku beka, a jos manje modernog beka. Bas mi je zelja da ga neko konacno prebaci na stopera, eto cisto da vidim kako bi to ferceralo. Mozda mu spasi karijeru (jer gore od ovoga sto pruza u Milanu ne moze).
Kakvog stopera Rope, pa on gubi duel sa svima...djeluje mi mrljavo, mislim da bi prvo morali malo u red dovesti da igra halfa, ali ne previse jer onda izgubio na brzini...
Ja samo kazem da bi ga valjalo probati na stoperu, on kada je u formi i kada ima samopouzdanje, poprilicno je dobar u defanzivi. Ako ostane na beku neka komotno vec sada sahrani karijeru jer tu nece uspjeti.
On je onaj staromodni tip beka ( i to ne dobar nego prosjecan) koji vec polako izumire i kako Milan bude kroz sezonu-dvije isao u korak sa vremenom i dovodio kompletne bekove, ovaj ce postati proslost jer jednostavno ovakav kakav jeste ne moze opstati u modernom fudbalu. I ne samo u Milanu vec u skoro svakom klubu, kapak ce mu biti Atalanta i slicni klubovi.
Sta ja znam, ja bih samo volio da bude nesto od njega ili u najgorem slucaju, da makar znamo da smo pokusali. Drag mi je, dijete Milana i njemu zelim da uspije postati jedan igrac vrijedan spomena. Ne mora biti Maldini, al' nek' bude neko i nesto u ovom klubu.
Sta ste se to usutili, ne dodjem skoro dva dana na temu i uspjeli ste skuckati citavih 5 postova
Ne znam vala, nisam ni najmanje euforican, a jos manje optimistican, evo tacno mi svejedno za utakmicu. Jos kad pogledam sastav, tek me to onda dokrajci.
Jedino nas moze izvuci neka bravura Bacce ili recimo Adriana, od ostalih se nicemu ne nadam.