AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Prvi boravak u Milanu je bio odlican za Maria,54 utakmice,30 golova i 12 asistencija.Nista ne bi imao protiv da ima isti takav ucinak u narednih 50 utakmica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Iskreno ja bih volio vidjeti kombinaciju da Adriano igra iza Bacce i Bale bar u nekoj laksoj utakmici. Sjetim se one asistencije Adriana za Baccu protiv Empolija, realno ni jedan nas vezni igrac nije u stanju onakvu loptu poslat. Pozelio sam ligu, jedva cekam nedelju iako se nadam da cu stici bar na drugo poluvrijeme.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Mihajlovic is jumping along to the "Chi non salta nerazzurro è" chant at Casa Milan now.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Covjek stvarno ima volju da promjeni stvari na bolje,al' ima i balvane u klubu koji mu to ne dopustaju.
Barbara

Barbara

- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako nista,makar Milan ima najbolje i najmodernije sjediste u evropi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja bi stavio Montoliva ispred odbrane, De Jonga desno, Drolju lijevo i Jacka iza napadača. Ostalo se zna.
Il Club più titolato al mondo!
Imat ce Bacca puno prostora pored ove njihove odbrane, prvenstveno mislim na njegovu eksplozivnost i brzinu, samo treba dobiti tih par upotrebljivih lopti. Kako, bog samo ne zna
bit ce tu i Adriano, moze mu on podvaliti.
Volio bi da udje Balo u drugom dijeli i da rijesi pitanje pobjednika, naravno u nasu korist
Volio bi da udje Balo u drugom dijeli i da rijesi pitanje pobjednika, naravno u nasu korist
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Imat ce i oni prostora pored nase odbrane
bas imaju ove brzace u vidu Perisica i Jovetica, a nasi okretni ko ormari. Savrsena kombinacija.
S obzirom da obe ekipe imaju skromnu i kreativno osakacenu sredinu, pobjedit ce onaj koji bude imao vise srece u napadu ili ti ga vise greski u odbrani. Mogli bi ovdje frcati golovi, nisu odavno. Ili ce biti neka druga krajnost u vidu smrtno dosadne utakmice, nema trece.
Dvoumi se Sinisa da li ce igrati Montolivo ili Kucka/Poli... majko moja, dokle smo ovo dosli?

S obzirom da obe ekipe imaju skromnu i kreativno osakacenu sredinu, pobjedit ce onaj koji bude imao vise srece u napadu ili ti ga vise greski u odbrani. Mogli bi ovdje frcati golovi, nisu odavno. Ili ce biti neka druga krajnost u vidu smrtno dosadne utakmice, nema trece.
Dvoumi se Sinisa da li ce igrati Montolivo ili Kucka/Poli... majko moja, dokle smo ovo dosli?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Problem je što on i dalje smatra da De Jong može igrati registu
Il Club più titolato al mondo!
- LegendKiller
- Kontakt:
kažu po stranama bi trebali djelovati Kucka i Poli. Ovi iz intera nisu ni svjesni kako ćemo da ih ubijemo sa krila!
Kucka i Poli su nezamjenjivi, sad bi De Jong mogao ostati na klupi umjesto Montoliva.
Ne znam jel' mu to pametno, al' ionako vec odavno govorim da je de jong igrac manje na terenu tako da mi je sasvim svejedno sta ce odluciti na kraju. U svakom slucaju bi radi sigurnosti stavio obojicu, ne znam zasto Poli i Kucka uopste konkurisu za mec.
ma yebat ih, nek' bude kako bude, ionako nisam optimistican.
Ne znam jel' mu to pametno, al' ionako vec odavno govorim da je de jong igrac manje na terenu tako da mi je sasvim svejedno sta ce odluciti na kraju. U svakom slucaju bi radi sigurnosti stavio obojicu, ne znam zasto Poli i Kucka uopste konkurisu za mec.
ma yebat ih, nek' bude kako bude, ionako nisam optimistican.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Dan derbija je opet tu. Priželjkujem i očekujem pun stadion i dobru atmosferu. Od igre ništa mnogo ne očekujem osim ako nisu nešto radili tokom ove pauze. Bez obzira na sve ipak je to derbi i jedva čekam da počne.
Yebem ti kuratu srecu, ne znam dal' cu moci gledati veceras tekmu, kako bilo nadam se pobjedi.
Forza Milan
Forza Milan
Probable line-up vs. Inter (4-3-1-2): Lopez; Abate, Zapata, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Honda; Bacca, Adriano.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Potpuno sam ubjeđen u poraz jer nemamo na cemu graditi nikakav optimizam.Igraci su nesposobni (osim pojedinih) da isprate želje trenera.Ali ko bude gledao utakmicu makar ce moci vidjeti pun stadion,jer sve su karte rasprodane.
Ne pada mi na pamet gledati ove idiote kako se brukaju, ne zaslužuju dres Milan i ne zaslužuju da ih gledam. Ja ih ne volim i neću da navijam za njih. Moj Milan je ekipa u kojoj su igrali pobjednici i vrhunski igrači.
Pozdrav drugovima Milanistima.
Forza Milan!
Maestro, Lazio igra u 18 h 
Maestro21 je napisao/la:Nisam toliko očajan
a bježi nesretniče
ideš li na TušanjMaestro21 je napisao/la:moje srce je crveno-crno
Ne navijas za igrace nego za klub.Maestro21 je napisao/la:Ne pada mi na pamet gledati ove idiote kako se brukaju, ne zaslužuju dres Milan i ne zaslužuju da ih gledam. Ja ih ne volim i neću da navijam za njih. Moj Milan je ekipa u kojoj su igrali pobjednici i vrhunski igrači.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
uhh kako ce biti fino vidjeti opet pun San Siro, ima boga tamam da je ko ljeljak, moci cu i ja gledat tekmu kako stvari stoje 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.