Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 mar 2013, 19:27

Apc je napisao/la:Sto jest jest ubilo smo vas u svakom pogledu igre morate biti fer i priznati, spasio vas je De Gea da je pao 3-ci gol sad gotovo bi bilo
Mora da si propustio prvo poluvrijeme, kada je Cech spasio Chelsea da ne bude 5:0.

Užasno drugo poluvrijeme koje je podsjetilo na prošlu sezonu. Nadam se da se samo radi o jednom lošem poluvremenu.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 10 mar 2013, 19:27

Kakav očaj u drugom poluvremenu. Valencia i Cleverley su prednjačili. Što je najgore, to nije prvi put ove sezone da se tako igra prepušta protivniku nakon stečenog vodstva. To može bit razumljivo na gostovanjima, ali nikako na OT-u. Sad prolaz valja ganjat na SB-u. Ta utakmica je svakako druga priča, sva sreća da se danas nije ispalo. Kako je u drugom poluvremenu to sve izgledalo, moglo se lako desiti.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 mar 2013, 19:27

Pad igre nakon primljenog gola, Chelsea dobio krila i sampouzdanje, trazio gol i uspio do njega doci.
De Gea uspio skinuti zicer Mati s 5 metara u 90. minuti za potpuni preokret :oops:
Chelsea zasluzeno dosao do poravnanjaslika

Valja igrati novu ut.slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 10 mar 2013, 19:28

Do izlaska Nania,sve je bilo kako treba.
Ne znam zašto Young ne igra u zadnje vrijeme,nego se i dalje forsira najlimitiraniji igrač u modernom svijetu fudbala.
Cleverley očajan danas..Stvarno je loše bilo,od gotovog napraviše haos.
Ako bude tamo remi,jel se igraju produžeci ili odmah penali?
Nešto sam poprilično siguran da se igra extra time,ali da provjerim za svaki slučaj.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 10 mar 2013, 19:28

Apc je napisao/la:Sto jest jest ubilo smo vas u svakom pogledu igre morate biti fer i priznati, spasio vas je De Gea da je pao 3-ci gol sad gotovo bi bilo
Gledajući samo drugo poluvrijeme da, sramota prosut onakav rezultat i onu igru.Na kraju jedini relan rezultat. Šteta :S

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 mar 2013, 19:29

Fantastično 2. poluvrijeme Chelseaja. De Gea u par navrata spasio United. Kako je samo nogom odbranio Matinu priliku. :shock:

Prvo poluvrijeme nisam gledao, ali nije valjda da je bilo za 180 stepeni drugačije od drugog. :lol: Ne znam, ja još uvijek ne mogu da vjerujem da je jedna ekipa u 2. poluvremenu ovako ponizila ekipu Uniteda. Da sam na SAF-ovom mjestu, naredio bih Carricku da šuta. Pa frajer i kad ima čistu poziciju za šut melja loptu i šalje je na bok. Pucaj, yebem ga ja. :x
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 mar 2013, 19:29

ja ipak imam malo drugacije vidjenje ove utakmice. United je apsolutni krivac za ovo sto se desilo. Imali smo 2:0 i skoro pa gotov mec, samo da ga zavrsimo. I tu SAF pravi pocetnicku gresku, kada se ekipa povuce njen vezni red se treba itekako trkacki i sa loptom i bez nje nositi sa protivnikom. Odmah se vidjelo da mi to nismo u stanju uraditi. Odmah je trebao promijeniti koncepciju i nastaviti na tenane napadati. Ovako smo od prolaza napravili nevjerovatnu glupost. Druga utakmica nam nikako nije trebala, posebno ako se vidi rezultat iz prvog dijela.

Valencia je pao u formi da to vise nije tuzno nego nevjerovatno iritantno. :x Totalno izgubio na samopouzdanju, Rafaelov i Cleverleyov svaki pas je isao Chelseaovom igracu. Rooney je bio apsulotno nevidljiv skoro pa cijelu utakmicu, ono lopti sto je imao je pogrijesio.

Ovo sebi nismo smjeli dozvoliti, skoro izgubiti (hvala Davidu) - skoro dobijenu utakmicu. Frustrirajuce, u najmanju ruku.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 10 mar 2013, 19:29

Bolje bi bilo da mi ponudimo Crystala Palace-u jos 10 miliona da Zaha odmah dodje i po mogucnosti da im damo Valenciu besplatno :roll:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 10 mar 2013, 19:29

Uglavnom izlaskom Nanija, i prepustanjem incijative misleci moze se ovo uzeti, mogli smo od gotovog napravit sranje da tako kazem, ali na kraju smo i srece imali. Nije samo stvar Valencije, Cleva pa i Wazze koji je nevidljiv u nastavku meca bio, nego uopste filozofije sa kojom su usli u ovaj mec, a to je " ma uzet cemo ovo", jos kad su poveli, kontali evo ga. Klub je do sada bio u strasnoj formi, i pad u igri je normalan. Fali jos jedan razbijac pored Carricka i to se u mnogim utakmicama vidi, pa i u ovoj. Uglavnom vjerujem da mozemo u uzvratu ponudit puno toga. GGMU
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 10 mar 2013, 19:30

Treba na Stamford hrabro i po prolaz. Treba nam jedna pobjeda da se digne ekipa, Reading će biti napunjen
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 mar 2013, 19:31

Narin je napisao/la:Ako bude tamo remi,jel se igraju produžeci ili odmah penali?
Nešto sam poprilično siguran da se igra extra time,ali da provjerim za svaki slučaj.
Extra Time + vrijede golovi u gostima u tom dodatku ;) (npr. ponovo da bude 2:2 pa se igraju produzeci i nakon njih ut. zavrsi 3:3)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 mar 2013, 19:32

Očito je ona tekma sa Realom previše utjecala na momke, jer očito nije bilo onog žara i enrgije koa što smo navikli od njih ;)

Totalni pad u igri u drugom pol, kao da im je nedostajalo snage i svježine, sva sreća pa nismo i taj 3 gol primili, visio je cijelo vrijeme u zraku.

De Gea je bio, usuđujem se reći, ponajbolji pojedinac, što dovoljno govori o našoj igri danas ;)

Tony i onaj izlazak Nania, je bio isto tako veliki udarac na našu igru, jer je Tony praktično bio igrač manje na terenu za nas :mrgreen:

Ništa, odmoriti igrače do tekme sa Readingom, i onda krenuti u nove pobjede, uz @Cartmana na OT :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 mar 2013, 19:33

Odbrana katastrofa. I kolektivno i individualno vrlo, vrlo lose. Ustvari citavu tekmu, ali pogotovo u drugom poluvremenu. Ne gine nam ispadanje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 10 mar 2013, 19:34

Koliko je samo opala igra prema naprijed izlaskom Nania, nevjerovatno. U drugom poluvremenu jedino Kagawa što je malo vukao naprijed, ono sve nabijanje.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 10 mar 2013, 19:34

Reading mora pasti da se malo momci smire i steknu samopouzdanje. Kad bi mogao biti ovaj uzvrat, možda u onom tjednu pred City?
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 10 mar 2013, 19:35

O Valencie boze najlosi igrac ubjedljivo da mi je docekat dolazak Zahe samo zbog njeg Nania jebu povrede Janga isto a ovaj flop nemam rijeci stvarno. Dobijenu utakmicu mi smo pustili da ode u nerijeseno ne mogu vjerovat :twisted:
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 10 mar 2013, 19:35

Kažu da je Persie u nekoj krizi.Slažem se,ali izuzev one utakmice sa Realom,u svim ostalim nije imao skoro nikakvih upotrebljivih lopti,tako da je ne samo on u krizi,nego i još neki igrači.
Kad smo sa Realom izdržali,možemo i sa Chelsejem.Trebalo bi opet igrati vezni red sa Jonesom i Carrickom,jer Jones može trčati i boriti se ko lud,a sumnjam da bi mu pas igra bila nešto gora nego što je to bio slučaj danas sa Tomom. :mrgreen:
Valenciju ni pod razno ubacit,ali nikako.Kad bolje razmislim,ne bi ga trebalo ubaciti do zadnjih par kola,kada možda i osiguramo titulu.

Ako kojim slučajem prođemo dalje igramo protiv Citya. Znao sam da će ovakav draw biti. Isto kao da je namješteno da jedan "lošiji" tim bude u finalu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 mar 2013, 19:40

Chelsea-City u polufinalu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 10 mar 2013, 19:42

Prvih 20. minuta su bile uredu, sve ostalo je bila potpuna katastrofa, pa možda i najgora predstava Manchester Uniteda koju gledam ovu sezone, i to u jako bitnoj utakmici, nije se smijelo onoliko griješit i prepuštat terensku incijativu protivniku, tek tako. Chelsea ima jake pojedince u ekipi koji mogu donijet promjenu, sreća nisu donijeli i preokret. Ne zna jesmo 5 pasova uspijeli uvezat bez da izgubimo loptu odma poslije, katastrofa stvarno!

Nadam se da će doći do sebe, da će Nani bit' uredu da ne gledam više ovog limitiranog. Ferguson će da ih naruži, od do! Treba se što prije okrenut sledećoj utakmici, prihvatit rezultat a igru zaboravit!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 10 mar 2013, 19:42

Wiganu se otvara finale FA Cupa a ispast će iz lige. Nadam se da ćemo izboriti dvoboj s Cityem
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.