FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 17 jun 2012, 15:43

Hvala Bogu, svog kluba se ne stidim, štaviše, ponosim se istim, kao i pravim prijateljima navedenog kluba. A ne uhljupima i profiterima tipa Gracića, istog idiota koji je pričao da voli Sarajevo, a sada sve radi da uništi FK Sarajevo. Naravno, onu bitku sa licencom je izgubio, i svaku sljedeću će biti poražen, jer sumnjam da se može boriti sa ljudima koji vole taj klub. Prošle su i viršle, i kobasice, i isključena struja, i sve, pa je ovaj klub opstao, i nedavno smo dobili najveću bitku što se dokumentacije i budućnosti kluba tiče. O tome koliko ko ima godina, ne bih pričao. Imam dosta prijatelja ovom forumu koji znaju dosta toga o meni, i upravo si istim ispao smiješan. Sudeći po tome da je Olimpik nastao kao što kažeš 1993., ne znam onda šta da mislim koje si ti godište, ali ne bih nagađao. Vezano za ove citate u vezi Škore. Pravim navijačima je pao u očima, a sjever ga je volio, pjevane su mu pjesme, bio je ikona kluba. Ali kada odeš u treću ligu i okreneš leđa klubu koji ti je sve dao, u koji si se vraćao kad god ti je guzici trebalo, onda trebaš znati da se ne može više tolerisati bezobrazluk.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 jun 2012, 15:49

barberez jesi se i ti uhvatio ko da si advokat Skori :lol:
Razumi da sta god da je bilo izmedju uprave i njega da je u ocima navijaca pao za sva vremena jer kad je trebao najvise klubu on je poletio u klub iz 3 lige :shock: i sad kad ni tamo vise ne moze hajd opet u Sarajevo e jbg kasno sad ;) i jos jedna stvar hajd da lik nije igrao nikad vani pa et otisao da sta zaradi pa bi ga i razumili al ovako et ima olimpic pa moze kod gracica igrat i jos nesto zaradit :lol: ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 jun 2012, 15:50

High je napisao/la:Hvala Bogu, svog kluba se ne stidim, štaviše, ponosim se istim, kao i pravim prijateljima navedenog kluba. A ne uhljupima i profiterima tipa Gracića, istog idiota koji je pričao da voli Sarajevo, a sada sve radi da uništi FK Sarajevo. Naravno, onu bitku sa licencom je izgubio, i svaku sljedeću će biti poražen, jer sumnjam da se može boriti sa ljudima koji vole taj klub. Prošle su i viršle, i kobasice, i isključena struja, i sve, pa je ovaj klub opstao, i nedavno smo dobili najveću bitku što se dokumentacije i budućnosti kluba tiče. O tome koliko ko ima godina, ne bih pričao. Imam dosta prijatelja ovom forumu koji znaju dosta toga o meni, i upravo si istim ispao smiješan. Sudeći po tome da je Olimpik nastao kao što kažeš 1993., ne znam onda šta da mislim koje si ti godište, ali ne bih nagađao. Vezano za ove citate u vezi Škore. Pravim navijačima je pao u očima, a sjever ga je volio, pjevane su mu pjesme, bio je ikona kluba. Ali kada odeš u treću ligu i okreneš leđa klubu koji ti je sve dao, u koji si se vraćao kad god ti je guzici trebalo, onda trebaš znati da se ne može više tolerisati bezobrazluk.
Većinu ovog što si napisao je jako smješno :D ,nazivaš čovjeka uhljupom i lopovom a čovjeka uopšte ne poznaješ ali znaš da je lopov.Licenca je dobivena krivičnim djelom,raspitaj se malo kod ozbiljnijih navijača tvog kluba,ali će zato biti posla za suda.Škoro me lično neinteresuje i nevjerujem da bi mogao doći u Olimpic.I još da napišem da sam 1977.godište.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

High

Post Postao/la High » 17 jun 2012, 15:53

Shvatio sam ja otprilike koje si godište, po strukturi tvog posta. I moram da ti kažem, da mi je krivo jer sam izgubio ovo malo vremena na tebe, tvoj citat, i na citat onog iznad tebe. Nevjerovatno kakve argumente pišete, a ovo ''smiješan tekst'' mi je najdraže. Nevjerovatno je to koliko ste osjetljivi na ime FK Sarajevo, i koliko vam sve smeta, pa i Selimović, i Škoro, i ostali. Za Gracića znam više nego što i misliš, očigledno da ti je zamazao oči neko, opasno. Svaka mu čast, sigurno je napravio fin program u omladinskoj školi, eto, haman da vas ima skoro 10 na forumu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 17 jun 2012, 15:55

Barem što se mene tiče, ovdje nije problem u parama, nije ni prvi ni posljednji koji nas je izradio zbog para. Nema više igrača kao što je rahmetli Hase koji je igrao samo iz ljubavi prema klubu i gradu. Mene je lično zabolio(a i dalje boli) njegov odnos prema klubu koji mu je sve dao. Prvo zavlačenje mjesecima, iako smo mu ispunili sve moguće uslove, a onda javno pljuvanje ljudi u upravi, koji su krv propišali da bi digli klub na noge te "svrstavanje" među neke druge struje oko kluba .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 jun 2012, 16:09

barbarez je napisao/la:
High je napisao/la:Obzirom da ne dijeliš tribinu sa mnom, ne bih ti ništa odgovorio na to, jer nisi vrijedan toga. Sva sreća pa 99 % mojih misli isto kao i ja. Ono što mislimo svi mi je u jednom paketu, i rijetko ko se ograđuje od toga, tako da. Nebitno je tvoje mišljenje.
Mislim da sam gore pomenuo da mnogi razmisljate ograniceno,sto govori tvoj drugi post.Poserem se ja tebi na razmisljanje i rezonovanje,kad je tebi kriterij za ocjenjivanje,taj sa kim djelis tribinu.Tako se zaglupljuje brate.
Toliko sto se tice tebe,a sad bi da odgovorim Van Bastenu i drugim.
Mislim da se sve stvari oko Skore ne znaju .Ja ne iskljucujem da je bilo kalkulacija,ali mislim da nije mjerodavno samo ono sto servira Selimovic i sadasnja ekipa.Ja licno imam druge informacije,za koje mi niko od vas ne moze reci da su sakupljane po forumima.Evo ponovicu po ko zna koji put,da mi je prvi rodjak jedan od celinih ljudi kluba.Predsjednik je najvaznije organa kluba,tako da je promjenio uprava i uprava,i znam sta mi je covjek govorio.NIje Skoro takav supak kakvim ga smatrate,ima tu dosta toga.Samo cu vam reci da vam Selimovic svoj nerad,prikriva prozivanjem drugih,kao i dodvoravanju navijacima.Ne moze ba Selimovic biti zlatan,a mnoge druge legende kluba biti ono nesto najgore.Takodjer,mi je jasno da Skoro vise voli Varesanovica i kompaniju,nego Selimovica i ostale,ali to je i razumljivo.GLupo vam mozda zvuci da vam ja pricam o klubu,jer ce proraditi navijacki inat i slicno,ali prvo bi mozda u zivotu trebali biti igrac,trener ili nesto u klubu pa da shvatite to malo bolje.Necu se praviti da volim Sarajevo ,ne volim ga ali ga postujem,navijace jos vise,ne volim ni Skoru,jos od perioda kad sam igrao protiv njega,ali vam opet ponavljam da volim komunicirati sa svima i odgovorno vam tvrdim niste u pravu vezano za njega.Nemojte kao kriterij uzimati samo verziju nove uprave.
Ispalio nas je, nas navijače, izblamirao, i to je sva priča. Bio je poslijeratna ikona kluba, haman božanstvo, kad kažeš Sarajevo prva sljedeća asocijacija svakom nešto mlađem navijaču je bila Škoro, i zbog toga jednostavno raja mu ne može halaliti januarsku izradu. Bar većina. Pročitah negdje odličnu rečenicu; upravo zato što smo ga toliko volili, oprostiti mu ne možemo. I to je sasvim normalno...Jesul ikad Evertonovi navijači halali Rooneyu? Nisu. Bil' Romini navijači halali Tottiju nešto slično? Nikad. Ma kakvi razlozi bili...
Jedino kad bi se javno izvinio svima njegov povratak ne bi upisao kao ogromni minus Upravi, i hajde nekako bi možda i proguto to sve...Mada i tad bi mi bio samo još jedan igrač u nizu,plaćenik, ne ikona, ili tome slično..
I da završimo na ovu temu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 jun 2012, 16:24

High je napisao/la:Shvatio sam ja otprilike koje si godište, po strukturi tvog posta. I moram da ti kažem, da mi je krivo jer sam izgubio ovo malo vremena na tebe, tvoj citat, i na citat onog iznad tebe. Nevjerovatno kakve argumente pišete, a ovo ''smiješan tekst'' mi je najdraže. Nevjerovatno je to koliko ste osjetljivi na ime FK Sarajevo, i koliko vam sve smeta, pa i Selimović, i Škoro, i ostali. Za Gracića znam više nego što i misliš, očigledno da ti je zamazao oči neko, opasno. Svaka mu čast, sigurno je napravio fin program u omladinskoj školi, eto, haman da vas ima skoro 10 na forumu.
Znaš li koliko sam ja osjetljiv na pisanje o Škori? :o Nimalo! ;) Nevjerujem da išta pouzdano znaš o Graciću.Čuj meni zamazao oči,glupost.Ima nas 10 ali pravih 10.Imaš mahanje! ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 jun 2012, 17:36

Mancini,
"Licenca je dobivena krivičnim djelom"
Ako imas dokaz idi odmah na sud a inace prestani izigravati budalu. Steta, imao si i dosta boljih postova.

"klub vodi gospodin a ne prevaranti koji vrše krivična djela prevare"
Taj "gospodin" je nama napravio dio duga dok je bio u klubu i dio je grupe prevaranata o kojima govoris (i kojih na zalost ima). Ako je on za tebe gospodin onda je sve jasno koliko si respektabilan sagovornik. BTW takvi kao tvoj gospodin su prije rata bili portiri i vozili traktore, a sada je "minidzer" i cak gospodin. On je posten i gospodin koliko i vlasnik "Tornjeva", veliki magnat i biznis volumen. Zaista smo kao zemlja nisko spali.

Vidim volis frazu krivicno djelo, sreca pa nisi na Zapadu u pravnoj zemlji jer bi onda brzo morao traziti pomoc advokata - da tako optuzujes bez supstance i cinjenica.

Slazem se sa Barbarezom da ne treba biti iskljuciv dok se ne dokaze tacno sta je bilo. Post mu je vrlo korektan i dobronamjeran.

Mancini
Kontakt:

Fk Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 17 jun 2012, 18:05

Kao prvo nemoj me zvati budalom da ja tebe ne bih još gorim imenom nazvao.A što se krivične prijave tiče ima ko na tome radi ne brini se.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 jun 2012, 18:18

Nisam te zvao budalom. Procitaj moj post ponovo. Sto se tice krivicne prijave, ne brinem ja ni najmanje iako vidim da bi bijednici da dodju do para bez zasluga. To lici na ona seljacka tuzenja oko medja. E to je tvoj "gospodin". Drago mi je da neko poradi na tome da vidimo kolika je Graciceva odgovornost za dug napravljen u mom klubu.

Mozda nisi shvatio iz mog posta ali pisati neutemeljene optuzbe je takodje krivicno djelo.

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 17 jun 2012, 18:25

Kako god mi htjeli ili ne Alena Skoru u klubu sumjam da ce ga Jovic dovesti jer bi do sada bilo nekakvih ozbiljnih spekulacija o njegovom dolasku al izgleda on ide samo za paramaa :x
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////

High

Post Postao/la High » 17 jun 2012, 20:21

Ponosan na svoje Sarajevo, i ovaj potez kojim smo, nadam se, pomogli ovom momku.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 17 jun 2012, 20:34

Lijepo je biti navijac Sarajeva,ali fakat.Nismo ni svjesni koliko smo priligovani.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 jun 2012, 20:38

al ga Karamatic uvali pod precku hehehe :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2012, 20:44

Bubi niko nije rekao da je ovo humanitarna :mrgreen: ,frajer trcao ko da je Evropska utakmica...sto je najgore i na ovoj utakmici je imao vise gresaka,bez obzira sto je sve ovo previse ozbiljno shvatio...fkt nema hajra od njega,kad neko nezna vidis da nezna...il igra uz liniju nije za njega(govorim i za prije ono malo sto sam gledao)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 17 jun 2012, 20:53

mma_hz je napisao/la:al ga Karamatic uvali pod precku hehehe :D :D
Fino je krenuo pravo.
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 jun 2012, 02:57

High je napisao/la:Vrijedi li da ti počnem objašnjavati ? Ne vjerujem. :roll:
Prvo moras bolan objasnit samom sebi STA SI TI I KO SI TI,,,,,

High

Post Postao/la High » 18 jun 2012, 02:59

Polemiku o Aleni Škori smo riješili, i napisao sam sve što sam imao. Hajde, molim te, budi fin i nemoj pisati gluposti kao u posti iznad ovog. Neće te ništa koštati da vratiš par stranica unazad i pročitaš šta pametno. Hvala.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 jun 2012, 03:01

High je napisao/la:Hvala Bogu, svog kluba se ne stidim, štaviše, ponosim se istim, kao i pravim prijateljima navedenog kluba. A ne uhljupima i profiterima tipa Gracića, istog idiota koji je pričao da voli Sarajevo, a sada sve radi da uništi FK Sarajevo. Naravno, onu bitku sa licencom je izgubio, i svaku sljedeću će biti poražen, jer sumnjam da se može boriti sa ljudima koji vole taj klub. Prošle su i viršle, i kobasice, i isključena struja, i sve, pa je ovaj klub opstao, i nedavno smo dobili najveću bitku što se dokumentacije i budućnosti kluba tiče. O tome koliko ko ima godina, ne bih pričao. Imam dosta prijatelja ovom forumu koji znaju dosta toga o meni, i upravo si istim ispao smiješan. Sudeći po tome da je Olimpik nastao kao što kažeš 1993., ne znam onda šta da mislim koje si ti godište, ali ne bih nagađao. Vezano za ove citate u vezi Škore. Pravim navijačima je pao u očima, a sjever ga je volio, pjevane su mu pjesme, bio je ikona kluba. Ali kada odeš u treću ligu i okreneš leđa klubu koji ti je sve dao, u koji si se vraćao kad god ti je guzici trebalo, onda trebaš znati da se ne može više tolerisati bezobrazluk.
Ostavi NAJPOSTENIJEG GOSPODINA NA MIRU,da vodi svoj klub kao i do sada a vidi se kako smo se plasirali na kraju i to bez ŠTELE,vec POŠTENO ,,,,,,,,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 jun 2012, 03:04

High je napisao/la:Je l' se to za slamku hvataš ? Znaš koliko mene zanima hoću li, tobože, napisati pravilno ime nekog novonastalog kluba ? Niti mislim da je taj isti nešto respektabilan, pogotovo kad pomislim ko vodi taj isti ''klub'' ? OlimpiK nije klub za mene, niti će to biti za još 10 godina. Drži se ti svog vodećeg lopine svog ''kluba'', a nas pusti da nepravilno pišemo.
Pravilno je napisati OLIMPIC-SARAJEVO------------valja pisat pravilno-HVALA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”