FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako malo bolje pogledaš u taj post koji si citirao, onda ćeš primijetiti veliko slovo ''K'', kod riječ OlimpiK, možda sam slučajno, ali slučajno htio ''nenamjerno'' nešto objasniti. Nebitno, vidim da ću morati upozoriti na slične poteze što se tebe tiče. Ne zanima me kako se piše, jer me i ne interesuje ta glupost. I nemoj me daviti citatima, mučiš nas sve ovdje. Ti misliš da je Gracić ljudina, da se OlimpiK ne piše ovako kao u mom postu, i to je to. Imaš temu o tom klubu, pa opleti. Pozdrav.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
al ste htjeli NEPOSTENO I NA GUZOVE U EVROPU..mi smo nase probleme rjesili i dobili licencu ,sad to sto Gracic vazi o nepostenju,moze mami svojoj vazit..to sto na terenu ne mozete izboriti Evropu a hocete u istu to je druga prica ,to je prica o NEPOSTENJU..pabizo je napisao/la:Ostavi NAJPOSTENIJEG GOSPODINA NA MIRU,da vodi svoj klub kao i do sada a vidi se kako smo se plasirali na kraju i to bez ŠTELE,vec POŠTENO ,,,,,,,,High je napisao/la:Hvala Bogu, svog kluba se ne stidim, štaviše, ponosim se istim, kao i pravim prijateljima navedenog kluba. A ne uhljupima i profiterima tipa Gracića, istog idiota koji je pričao da voli Sarajevo, a sada sve radi da uništi FK Sarajevo. Naravno, onu bitku sa licencom je izgubio, i svaku sljedeću će biti poražen, jer sumnjam da se može boriti sa ljudima koji vole taj klub. Prošle su i viršle, i kobasice, i isključena struja, i sve, pa je ovaj klub opstao, i nedavno smo dobili najveću bitku što se dokumentacije i budućnosti kluba tiče. O tome koliko ko ima godina, ne bih pričao. Imam dosta prijatelja ovom forumu koji znaju dosta toga o meni, i upravo si istim ispao smiješan. Sudeći po tome da je Olimpik nastao kao što kažeš 1993., ne znam onda šta da mislim koje si ti godište, ali ne bih nagađao. Vezano za ove citate u vezi Škore. Pravim navijačima je pao u očima, a sjever ga je volio, pjevane su mu pjesme, bio je ikona kluba. Ali kada odeš u treću ligu i okreneš leđa klubu koji ti je sve dao, u koji si se vraćao kad god ti je guzici trebalo, onda trebaš znati da se ne može više tolerisati bezobrazluk.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
olimpik otoka,sta ces sad.pabizo je napisao/la:Pravilno je napisati OLIMPIC-SARAJEVO------------valja pisat pravilno-HVALAHigh je napisao/la:Je l' se to za slamku hvataš ? Znaš koliko mene zanima hoću li, tobože, napisati pravilno ime nekog novonastalog kluba ? Niti mislim da je taj isti nešto respektabilan, pogotovo kad pomislim ko vodi taj isti ''klub'' ? OlimpiK nije klub za mene, niti će to biti za još 10 godina. Drži se ti svog vodećeg lopine svog ''kluba'', a nas pusti da nepravilno pišemo.
Nabij se i ti i posteni gospodin u paksu i ne provociraj po temi.
Evropa cao.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
senci-071 je napisao/la:Lijepo je biti navijac Sarajeva,ali fakat.Nismo ni svjesni koliko smo priligovani.
šta ste vi ??
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
toliko je čvojek pošten da je, kad je bio presdjenik Sarajeva, napravio dug od 400.000 KM. i gde su te pare? eto koliko je poštenpabizo je napisao/la:Ostavi NAJPOSTENIJEG GOSPODINA NA MIRU,da vodi svoj klub kao i do sada a vidi se kako smo se plasirali na kraju i to bez ŠTELE,vec POŠTENO ,,,,,,,,High je napisao/la:Hvala Bogu, svog kluba se ne stidim, štaviše, ponosim se istim, kao i pravim prijateljima navedenog kluba. A ne uhljupima i profiterima tipa Gracića, istog idiota koji je pričao da voli Sarajevo, a sada sve radi da uništi FK Sarajevo. Naravno, onu bitku sa licencom je izgubio, i svaku sljedeću će biti poražen, jer sumnjam da se može boriti sa ljudima koji vole taj klub. Prošle su i viršle, i kobasice, i isključena struja, i sve, pa je ovaj klub opstao, i nedavno smo dobili najveću bitku što se dokumentacije i budućnosti kluba tiče. O tome koliko ko ima godina, ne bih pričao. Imam dosta prijatelja ovom forumu koji znaju dosta toga o meni, i upravo si istim ispao smiješan. Sudeći po tome da je Olimpik nastao kao što kažeš 1993., ne znam onda šta da mislim koje si ti godište, ali ne bih nagađao. Vezano za ove citate u vezi Škore. Pravim navijačima je pao u očima, a sjever ga je volio, pjevane su mu pjesme, bio je ikona kluba. Ali kada odeš u treću ligu i okreneš leđa klubu koji ti je sve dao, u koji si se vraćao kad god ti je guzici trebalo, onda trebaš znati da se ne može više tolerisati bezobrazluk.
Mnogo si inteligentan za nepovjerovat . Nije ni cudo za koga navijas.gavran je napisao/la:nedzad95 je napisao/la:Kojasevic je dasao danas u nase prostorije klube razlog je jos nepoznat mozda mu je propao transfer!
dosao po hrenovke
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
priligovani napisao ti je covjekgavran je napisao/la:senci-071 je napisao/la:Lijepo je biti navijac Sarajeva,ali fakat.Nismo ni svjesni koliko smo priligovani.
šta ste vi ??
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Radan Sunjevarić navodno se priključio ekipi i otputovao za Sloveniju. Bivši igrač Slobode Sevojno i Novog Pazara.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ubi nas Irfan s ovim polu-proizvodima od transfera,pa hoce li na Kosevo doci bar jedno ime a da je raji poznato,za ovog igraca fakat nikad cuo a kamo li ga vidio ..
Na klipu se vidi da je brz i malen ali koliko je to mjerodavno u to ne ulazim,ali ima teren pa da se vidi kakav je
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
bordobijeli
- Kontakt:
rezultati su jedino mjerilo,to vazi i za ove igrace sto su dosli buduli borili se i i imali rezultate bice bodreni u suprotnom tesko njima.ono cega se bojim je to sto smo opet promijenili gotovo komplet igracki kadar i treba ce vremena da se to sve poslozi.a znamo kako smo strpljivi
Vezni igrač ekipe Novog Pazara Radan Šunjevarić mogo bi pojačati Sarajevo.
Campara napusta Sarajevo!
Campara napusta Sarajevo!
Zadnja izmjena: nedzad95, dana/u 18 jun 2012, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
Ja imama neki predosjecaj da cemo jurisati iduce sezone na titulu konacno..nedzad95 je napisao/la:Vezni igrač ekipe Novog Pazara Radan Šunjevarić mogo bi pojačati Sarajevo.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Doveli smo dosta pojacanja vrh nam je zagarantovan idemo na titulu.RedDevilS je napisao/la:Ja imama neki predosjecaj da cemo jurisati iduce sezone na titulu konacno..nedzad95 je napisao/la:Vezni igrač ekipe Novog Pazara Radan Šunjevarić mogo bi pojačati Sarajevo.
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Kako vam ne dosadi vazda isto svake godine najavljivati i vec u Septembru se spustite na zemlju nesto poput Arsenala u Engleskoj....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jel istina da je potpisao Stjepan Badrov za vas,igrao u Travniku prije(univerzalac mali) ? 
Prvi put čujem.nkvitez je napisao/la:Jel istina da je potpisao Stjepan Badrov za vas,igrao u Travniku prije(univerzalac mali) ?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Nije..nkvitez je napisao/la:Jel istina da je potpisao Stjepan Badrov za vas,igrao u Travniku prije(univerzalac mali) ?
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Uvijek mi dobro pocnemo na pocetku prvih 5 kola, i onda ga lagano pop****mo!!nedzad95 je napisao/la:Doveli smo dosta pojacanja vrh nam je zagarantovan idemo na titulu.RedDevilS je napisao/la:Ja imama neki predosjecaj da cemo jurisati iduce sezone na titulu konacno..nedzad95 je napisao/la:Vezni igrač ekipe Novog Pazara Radan Šunjevarić mogo bi pojačati Sarajevo.![]()
Sarajevo je dovelo dosta prinova i još uvijek ni jedno pojačanjenedzad95 je napisao/la:Doveli smo dosta pojacanja vrh nam je zagarantovan idemo na titulu.RedDevilS je napisao/la:Ja imama neki predosjecaj da cemo jurisati iduce sezone na titulu konacno..nedzad95 je napisao/la:Vezni igrač ekipe Novog Pazara Radan Šunjevarić mogo bi pojačati Sarajevo.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.