pod pravim trenerskim vodstvom.bili bi oni u vrhu..staragarda je napisao/la:za evropsku ligu moras iz ovih sto si nabrojao izbacit najmanje 4 uljezawienultras je napisao/la:hadzic,efendic,mehidic,mico,krpic,salihovic,moranjkic...redzepi...omic,jahic...mujic
moja lista zelja
mesanovic,gojkovic,bosnjak,bekic1,bekic2,nikolic,husejnbasica jos ostaviti tu,
to je tih 18 njima dodati jos par ovih za klupe iz ovog sastava,da pojacaju konkurenciju,prebaciti dva tri mlada da se afirmisu malo i to je to...zemlja ekipa drugovi,beton...
evropska liga minimum....za sredinu tabele to je ok ekipa
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
wienultras
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
druze...u rangu iznad dolaze daleko ozbiljnije ekipe...i to sto je mico zabio evrogol igmanu iz konjica ili sto je jaha izdominirao protiv podgrmeca iz sanskog mosta ne znaci da imamo ekipu za evropu...za evropu ti trebaju bodovi u gostima...i to dosta njih...ove sto sam nabrojao su plafon za klupe ako se ganja evropawienultras je napisao/la:pod pravim trenerskim vodstvom.bili bi oni u vrhu..staragarda je napisao/la:za evropsku ligu moras iz ovih sto si nabrojao izbacit najmanje 4 uljezawienultras je napisao/la:hadzic,efendic,mehidic,mico,krpic,salihovic,moranjkic...redzepi...omic,jahic...mujic
moja lista zelja
mesanovic,gojkovic,bosnjak,bekic1,bekic2,nikolic,husejnbasica jos ostaviti tu,
to je tih 18 njima dodati jos par ovih za klupe iz ovog sastava,da pojacaju konkurenciju,prebaciti dva tri mlada da se afirmisu malo i to je to...zemlja ekipa drugovi,beton...
evropska liga minimum....za sredinu tabele to je ok ekipa
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ASD
- Kontakt:
Izvinite drugovi, ali od trenutnih igraca se moze naci samo 2,3 igraca koji bi se mogli boriti za Evropu.
Mislim da bi klub trebao dovesti par igraca kako bi bili u sredini tabele, a o borbi za Evropu treba misliti tek u nekim narednim sezonama.
Mislim da bi klub trebao dovesti par igraca kako bi bili u sredini tabele, a o borbi za Evropu treba misliti tek u nekim narednim sezonama.
ja ne znam s cim se pojedini deru pa misle da uz navedena "pojacanja" mozemo do 4 mjesta
s ovom trenutnom ekipom bili bi pri dnu tabele
ako dovedemo 5-6 kvalitetnih igraca imamo sanse za gornji dio al za europu nam treba poprilican remont ekipe 
Sloboda Tuzla
Danas sam bio s burazom na kafi i ovako on veli: Prioritet su ove silne tacke koje su potrebne za licencu a kojih je ostalo sasvim malo. Dalje se ide na rjesasvanje duga sto je i sasvim logicno. Prioritet je sredina tabele sa eventualna 2-3 pojačanja za KEŠ. Niti jedan igrac vise nece biti doveden, sem ako mu nije istekao ugovor. Konkretnih imena nema ali imaju ljudi koji sastavljaju tu listu. Azmir je odmah otisao na odmor i ostavio ljudima od struke da rijesavaju ove stvari a za trenera se uopste ne sikira jer ga vec imamo a to je svakako Ćiro. Njegovu puno veću platu će preuzeti jedan jak sponzor(za sada ne znam o kome se radi) ali znam da nije iz BiH i koji ce pokriti 70-80% njegovih potrazivanja, ostatak je na nama. To je to sto za sada znam... 
Odlično ,samo da se ne srlja pa da se okliznemo ,lagano korak po korak riješiti i dug a rezultati će doći
.
-
wienultras
- Kontakt:
eto vidis,ja mislim da uz dva,maksimalno tri pojacanja,ova ekipa ovakva kakva je,moze svakoga dobiti na tusnju,i sigurno dobiti barem,7,8 bodova sa strane...ekipa je uigrana,poslozena..je neznam cime se pojedini deru,pa nesvacaju da necemo dovesti 10,12 igraca,fukaratz je napisao/la:ja ne znam s cim se pojedini deru pa misle da uz navedena "pojacanja" mozemo do 4 mjestas ovom trenutnom ekipom bili bi pri dnu tabele
ako dovedemo 5-6 kvalitetnih igraca imamo sanse za gornji dio al za europu nam treba poprilican remont ekipe
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
onda mi nije jasno sto ce nam ciro za sredinu tabele...jer on u svakom slucaju moze ostat max jos ovu sezonu...bolje je onda dovest mladzeg i JEFTINIJEG trenera da izgura i uigra ekipu te napravi neki kostur od 6,7 standardnih igraca pa onda iduce sezone lagano napast vrhkrmpotich je napisao/la:Danas sam bio s burazom na kafi i ovako on veli: Prioritet su ove silne tacke koje su potrebne za licencu a kojih je ostalo sasvim malo. Dalje se ide na rjesasvanje duga sto je i sasvim logicno. Prioritet je sredina tabele sa eventualna 2-3 pojačanja za KEŠ. Niti jedan igrac vise nece biti doveden, sem ako mu nije istekao ugovor. Konkretnih imena nema ali imaju ljudi koji sastavljaju tu listu. Azmir je odmah otisao na odmor i ostavio ljudima od struke da rijesavaju ove stvari a za trenera se uopste ne sikira jer ga vec imamo a to je svakako Ćiro. Njegovu puno veću platu će preuzeti jedan jak sponzor(za sada ne znam o kome se radi) ali znam da nije iz BiH i koji ce pokriti 70-80% njegovih potrazivanja, ostatak je na nama. To je to sto za sada znam...
-
wienultras
- Kontakt:
upravo tako staragarda,azmir nece zadrzati ciru da bi se zajebavo u borbi za opstanak,preskupa je to avantura..ali nesvataju to mnogistaragarda je napisao/la:onda mi nije jasno sto ce nam ciro za sredinu tabele...jer on u svakom slucaju moze ostat max jos ovu sezonu...bolje je onda dovest mladzeg i JEFTINIJEG trenera da izgura i uigra ekipu te napravi neki kostur od 6,7 standardnih igraca pa onda iduce sezone lagano napast vrhkrmpotich je napisao/la:Danas sam bio s burazom na kafi i ovako on veli: Prioritet su ove silne tacke koje su potrebne za licencu a kojih je ostalo sasvim malo. Dalje se ide na rjesasvanje duga sto je i sasvim logicno. Prioritet je sredina tabele sa eventualna 2-3 pojačanja za KEŠ. Niti jedan igrac vise nece biti doveden, sem ako mu nije istekao ugovor. Konkretnih imena nema ali imaju ljudi koji sastavljaju tu listu. Azmir je odmah otisao na odmor i ostavio ljudima od struke da rijesavaju ove stvari a za trenera se uopste ne sikira jer ga vec imamo a to je svakako Ćiro. Njegovu puno veću platu će preuzeti jedan jak sponzor(za sada ne znam o kome se radi) ali znam da nije iz BiH i koji ce pokriti 70-80% njegovih potrazivanja, ostatak je na nama. To je to sto za sada znam...
Slažem se,ne treba nam Ćiro za sredinu tabele,jer i ako dodje opet najvjerovatnije će jednu sezonu biti na klupi.Nije valjda da toliko strahuju oko opstanka.staragarda je napisao/la:onda mi nije jasno sto ce nam ciro za sredinu tabele...jer on u svakom slucaju moze ostat max jos ovu sezonu...bolje je onda dovest mladzeg i JEFTINIJEG trenera da izgura i uigra ekipu te napravi neki kostur od 6,7 standardnih igraca pa onda iduce sezone lagano napast vrhkrmpotich je napisao/la:Danas sam bio s burazom na kafi i ovako on veli: Prioritet su ove silne tacke koje su potrebne za licencu a kojih je ostalo sasvim malo. Dalje se ide na rjesasvanje duga sto je i sasvim logicno. Prioritet je sredina tabele sa eventualna 2-3 pojačanja za KEŠ. Niti jedan igrac vise nece biti doveden, sem ako mu nije istekao ugovor. Konkretnih imena nema ali imaju ljudi koji sastavljaju tu listu. Azmir je odmah otisao na odmor i ostavio ljudima od struke da rijesavaju ove stvari a za trenera se uopste ne sikira jer ga vec imamo a to je svakako Ćiro. Njegovu puno veću platu će preuzeti jedan jak sponzor(za sada ne znam o kome se radi) ali znam da nije iz BiH i koji ce pokriti 70-80% njegovih potrazivanja, ostatak je na nama. To je to sto za sada znam...
Nad tobom sunce najljepše sja
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sta ja znam...to je neko moje razmisljanje...preskupa je ciro z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a za neka sesta,deveta i dvanesta mjesta te pobjede kuci protiv obarske,travnika i slavijewienultras je napisao/la:upravo tako staragarda,azmir nece zadrzati ciru da bi se zajebavo u borbi za opstanak,preskupa je to avantura..ali nesvataju to mnogistaragarda je napisao/la:onda mi nije jasno sto ce nam ciro za sredinu tabele...jer on u svakom slucaju moze ostat max jos ovu sezonu...bolje je onda dovest mladzeg i JEFTINIJEG trenera da izgura i uigra ekipu te napravi neki kostur od 6,7 standardnih igraca pa onda iduce sezone lagano napast vrhkrmpotich je napisao/la:Danas sam bio s burazom na kafi i ovako on veli: Prioritet su ove silne tacke koje su potrebne za licencu a kojih je ostalo sasvim malo. Dalje se ide na rjesasvanje duga sto je i sasvim logicno. Prioritet je sredina tabele sa eventualna 2-3 pojačanja za KEŠ. Niti jedan igrac vise nece biti doveden, sem ako mu nije istekao ugovor. Konkretnih imena nema ali imaju ljudi koji sastavljaju tu listu. Azmir je odmah otisao na odmor i ostavio ljudima od struke da rijesavaju ove stvari a za trenera se uopste ne sikira jer ga vec imamo a to je svakako Ćiro. Njegovu puno veću platu će preuzeti jedan jak sponzor(za sada ne znam o kome se radi) ali znam da nije iz BiH i koji ce pokriti 70-80% njegovih potrazivanja, ostatak je na nama. To je to sto za sada znam...
@staragarda, vec sam naveo u prvom postu. Ćiru će plaćati jak sponzor.
Mislim da je predsjednik Azmir Husic i on najbolje sa svojim saradnicima zna sta radi. On vrlo dobro zna da će sa Ćirom i PL dobiti još 3X više sponzora u sezoni ispred nas. Siguran sam da ce sa tim kešom otpisati jedan dio duga. Misljenja sam da ce jedan Kandit Osijek prije dati 200.000km sa Ćirom nego bez njega. To je cista logika, Azmir razmislja prije svega poslovno jer je biznismen. Ne bi toliko dogurao da nije pametan, ovo je samo jedan od razloga zasto ostavlja Ćiru na klupi Slobode.
EDIT: Uzmi u obzir da ce u predstojecoj sezoni biti minimum 3 meča na Areni sport sa Tusnja. Koliko sam nacuo oni placaju od 15-20 milki za meč. To ti je dodatnih 60 milja
Mislim da je predsjednik Azmir Husic i on najbolje sa svojim saradnicima zna sta radi. On vrlo dobro zna da će sa Ćirom i PL dobiti još 3X više sponzora u sezoni ispred nas. Siguran sam da ce sa tim kešom otpisati jedan dio duga. Misljenja sam da ce jedan Kandit Osijek prije dati 200.000km sa Ćirom nego bez njega. To je cista logika, Azmir razmislja prije svega poslovno jer je biznismen. Ne bi toliko dogurao da nije pametan, ovo je samo jedan od razloga zasto ostavlja Ćiru na klupi Slobode.
EDIT: Uzmi u obzir da ce u predstojecoj sezoni biti minimum 3 meča na Areni sport sa Tusnja. Koliko sam nacuo oni placaju od 15-20 milki za meč. To ti je dodatnih 60 milja
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 08 jun 2014, 22:15, ukupno mijenjano 2 puta.
-
wienultras
- Kontakt:
nestrahuje niko oko opstanka...azmir je napravio remont na polusezoni,i uveo nas u ligu...ako bude potrebno,uradice isto,i osigurati opstanak....dok je on tu opstanak vise nikada nece doci u pitanje.....cilj je sami vrh...odma,od starta...vidicete
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Kad samo pogledam ovo sta pisu pojedinci kakav vrh.Pa tek smo usli u premijer ligu, gdje zurite, ako budemo negdje u sredini bice dobro,nije 2 liga i 1 liga isto.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma vala ni ta prva liga ne odstupa nesto previse od druge lige.
Nekoliko klubova koji su u vrhu su svakako vrlo tezak protivnik ali ima nekolicina klubova koji svakako ne zasluzuju igrati u najelitnijem rangu.
Sloboda bi sa ovom ekipom + sa Cirom na celu lagano dosla do sredine tabele
Nekoliko klubova koji su u vrhu su svakako vrlo tezak protivnik ali ima nekolicina klubova koji svakako ne zasluzuju igrati u najelitnijem rangu.
Sloboda bi sa ovom ekipom + sa Cirom na celu lagano dosla do sredine tabele
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sta ima veze sto smo tek usliFukareTuzla1987 je napisao/la:Kad samo pogledam ovo sta pisu pojedinci kakav vrh.Pa tek smo usli u premijer ligu, gdje zurite, ako budemo negdje u sredini bice dobro,nije 2 liga i 1 liga isto.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ipak postoji znacajna razlika u kvalitetu..sa ovom ekipom ne vjerujem da bi ispali niti se borili za opstanak, ali mislim da preko 10.og mjesta ne bi mogli
koliko god se mi vezali za ove igrace, koliko god nas oni zaduzili, treba realno sagledati njihove mogucnosti, a one nisu velike u PL...njih maksimalno 4-5 moze igrati u prvom timu u PL, a upitno je da li i toliko u timu koji ima najvise ambicije
kako god, adekvatna pojacanja ce doci u skladu sa ambicijama...mada ni ja nisam opterecen ambicijama u prvoj sezoni, prioritet je nastavak rada na stabilizaciji kluba i sanaciji dugova
koliko god se mi vezali za ove igrace, koliko god nas oni zaduzili, treba realno sagledati njihove mogucnosti, a one nisu velike u PL...njih maksimalno 4-5 moze igrati u prvom timu u PL, a upitno je da li i toliko u timu koji ima najvise ambicije
kako god, adekvatna pojacanja ce doci u skladu sa ambicijama...mada ni ja nisam opterecen ambicijama u prvoj sezoni, prioritet je nastavak rada na stabilizaciji kluba i sanaciji dugova
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Hajmo šta čekateNovcani prilog za semafor za sad ide extra...ukljucite se svi...idemo jos jace...caffe bar arena Kazan Mahala
Evo od mene petak otišao
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ja nisam stigao danas...al sutra od mene cener...nemam vise,jbgBenjo_AFC86 je napisao/la:Hajmo šta čekateNovcani prilog za semafor za sad ide extra...ukljucite se svi...idemo jos jace...caffe bar arena Kazan Mahala![]()
Evo od mene petak otišao
-
wienultras
- Kontakt:
sta se ti crvenis,pa meni brat prica,kaze buraz ljudi marku daju
cener je bingo

cener je bingo
Trenutno korisnika/ca: FranckRibery i 2 gosta.