AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Cccccccc moj adriano, daj balo umjesto njeg, do sad bi vodili 2-0 minimum 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Cini se da nam ne treba kreativnosti, Bonaventura, Bacca odlicne lopte, samo jos da L. Adriano popravi zavrsnicu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Može Adriano umjesto Honde, ionako trči mnogo
Balo i Bacca gore 
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Obit ce nam se o glavu ovi Adrianovi promasaji, 3 i po zicera si fulao legendo
ne znam za vas, ali moram pohvalit montoliva
jack i kucka iznenadjujuce dobri.
al' mi se ne svidja ovo sto bolje igramo, uvijek zijanimo kad je tako
ne znam za vas, ali moram pohvalit montoliva
al' mi se ne svidja ovo sto bolje igramo, uvijek zijanimo kad je tako
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A ja trubim da je De Jong igrac manje na terenu i da cemo bolje igrati bez njega. Slucajnost ili ne, hmmm... 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kucka igracina.
Rope ispravljam krivi navod, Kucka je novi Marchisio xd
Rope ispravljam krivi navod, Kucka je novi Marchisio xd
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Nadam se da ulazi De Jong da polomi ovog majmuna Mela.
PS jel ovo Saša Matić sudi?
PS jel ovo Saša Matić sudi?
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 13 sep 2015, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
De vadi ovog hondu, allaha i boga ti vise

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Naši odlični za sad. Posebno bi izdvojio Kucku i Silju. Zašto žuti Hondi,čist start na loptu?
Il Club più titolato al mondo!
Extra smo za sad, i puno bolji od ovih mačića, morali smo vala pogoditi jednu od one tri sanse. Sudija malo se*e al ajd vratit ce se to sve.
Kucka za sad fanstastican, ko bi rekao ali stvarno je odigrao super momak. Daj u drugom i balu pa nek show pocne
Idemo dobiti ovo.
FM
Kucka za sad fanstastican, ko bi rekao ali stvarno je odigrao super momak. Daj u drugom i balu pa nek show pocne
Idemo dobiti ovo.
FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Evo umalo da Siljo bude krivac za gol, inace dobra utakmica, dobar Juraj, Bacca strasan. Prijemom lopte pravi prostor ko nekad Henry.
embrace the chaos
Kuco dominira
nego ostaviti ovako jos malo i uvesti balo mjesto luiza, a uvjeren sam da ce ili kuco ili abate dobiti crveni
Sve u svemu bolji smo i steta sto ne vodimo na poluvremenu
Sve u svemu bolji smo i steta sto ne vodimo na poluvremenu
Bolji smo vala, šteta propuštenih šansi za Adriana. Kucka pravo dobar, svi su dobri osim Honde koji je dosta statičan.
Inače, kakvo je ovo suđenje
Inače, kakvo je ovo suđenje
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Et sad mi pade na pamet da je kojim slucajem Menez umjesto Honde na terenu, pa vec bi imali razliku od par golova na svom kontu
ajde Menzoo pozuri yebo ga ti 
Il da nam je ovog malog Saponaru iz Empolija 
Strašan meč danas odigrao
Strašan meč danas odigrao
Il Club più titolato al mondo!
Jest na loptu, al' uklizao je sa obe noge na protivnika. Nije ni meni za zutog, al' eto, nije da nema osnove za karton.
Meni je Monto iznenadjenje, pa vi pricajte sta hocete, prekucao je il capitano veceras
Kucka odlican, po meni je sebi zakucao mjesto u prvoj postavi, Jack solidan i trudi se, Bacca isto. Siljo za divno cudo ok, al' taj cim predje centar, nikakve fajde od njega, yebem ti takvog beka. Nije ni Abate nista bolji po tom pitanju.
Hondu vise ne vrijedi pominjati, nemam vise ni snage ni zivaca majke mi.
Dobro igramo, vodimo igru, al' imam taj neki filing da ce nam se obit o glavu oni promasaji.
I ovo sto bolje igramo nije dobro, bukvalno SVAKI put u zadnjih par godina zijanimo i to obavezno nekog frljokom koja zaluta u mrezi. 
Meni je Monto iznenadjenje, pa vi pricajte sta hocete, prekucao je il capitano veceras
Kucka odlican, po meni je sebi zakucao mjesto u prvoj postavi, Jack solidan i trudi se, Bacca isto. Siljo za divno cudo ok, al' taj cim predje centar, nikakve fajde od njega, yebem ti takvog beka. Nije ni Abate nista bolji po tom pitanju.
Hondu vise ne vrijedi pominjati, nemam vise ni snage ni zivaca majke mi.
Dobro igramo, vodimo igru, al' imam taj neki filing da ce nam se obit o glavu oni promasaji.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Upravu si, Inter se redovno provlači zadnjih godina iako smo uvijek bolji, nadam se da ćemo ih srušiti do kraja.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.