FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

gavran
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la gavran » 18 jun 2012, 16:30

mikimaus je napisao/la:
gavran je napisao/la:
nedzad95 je napisao/la:Kojasevic je dasao danas u nase prostorije klube razlog je jos nepoznat mozda mu je propao transfer!

dosao po hrenovke ;)
Mnogo si inteligentan za nepovjerovat . Nije ni cudo za koga navijas.

mikimaus znas sta
znas znas
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 18 jun 2012, 17:01

Sutra prava utakmica protiv Maribora.Zeljeznicar igrao 3:3 sa njima mozemo mi bolje! :)
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jun 2012, 17:38

Dobro je stigao i zadnji vezni,sad ako ima kakvo krilo da se namakne i to je to...sad moliti boga da za nas ovi nepoznati igraci budu pojacanja a ne prinove,za nas je sve ovo macak u vreci sto kazu,al valjda neko ko dovodi ovo zna sta radi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 18 jun 2012, 18:52

mikimaus je napisao/la:
gavran je napisao/la:
nedzad95 je napisao/la:Kojasevic je dasao danas u nase prostorije klube razlog je jos nepoznat mozda mu je propao transfer!

dosao po hrenovke ;)
Mnogo si inteligentan za nepovjerovat . Nije ni cudo za koga navijas.
Inače su mu postovi na nivou sedmogodišnjaka, to sam i ranije primjetio al mi se nije dalo spominjati, ko će ga slušati sljedećih 10 stranica.
U novi boj...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 jun 2012, 19:09

Samo nek nam igraci ne dolaze iz Bosne, Srbi nas nikad razocarali nisu :D Skoro pa nikad!
Ovo je sad da ima ko otic na pripreme, 24 igraca su otisla na pripreme.Sad jos ocekivati 2 bum bum imena, samo da pare legnu.Ne mora znacit da ce svaki od ovih koji su dosli igrati u prvoj postavi :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jun 2012, 19:10

samosarajvo je napisao/la:Samo nek nam igraci ne dolaze iz Bosne, Srbi nas nikad razocarali nisu :D Skoro pa nikad!
Ovo je sad da ima ko otic na pripreme, 24 igraca su otisla na pripreme.Sad jos ocekivati 2 bum bum imena, samo da pare legnu.Ne mora znacit da ce svaki od ovih koji su dosli igrati u prvoj postavi :D
Odlično razmišljanje baš. :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

High

Post Postao/la High » 18 jun 2012, 19:12

Još 3 kvalitetna igrača i imamo solidan roster za početak PL.
Zadnja izmjena: High, dana/u 18 jun 2012, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

alibi

Post Postao/la alibi » 18 jun 2012, 19:20

Obuca Emir unosi vam nemir.HVALA TI ZA SVE.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 jun 2012, 19:39

bagrcavi je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Samo nek nam igraci ne dolaze iz Bosne, Srbi nas nikad razocarali nisu :D Skoro pa nikad!
Ovo govorim na osnovu onog dosad.U nasoj ligi sve sto valja je u Zelji,Borcu,Sirokom,Zrinjskom i ne mozemo ih dovesti.Isto kao da sad Zeljo hoce da uzme Sesara ili Torlaka ili Saida.Takve igrace je tesko dovest i kad im je isteko ugovor...
Srbi su dosad uvjek bili dobri igraci, mnogo su profesionalnoji od ovih nasih.

I nemoj mi ti prosipati neki nacionalni fazoni govorit mi o mom razmisljanju, ja vrlo dobro znam sta je bilo ovdje 1992-1995 i kakvo misljenje o njima kao naciji i slicno imam.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 18 jun 2012, 20:23

Za sada?
Odlasci: Pantić, Trebinjac, K.Handžić, Bajraktarević, Šćepanović, Matko, Obuća,
A.Handžić
Došli: Abidhodžić, Gujić, Tadejević, Plakalo, Šunjevarić, Zlatković, Karamatić.

Puno smo jaci nego prosle sezone ;)Boldirani gotovo da nisu igrali.Obuca i Scepanovic dugo povrjedjeni.Matko isto tako klupa,ne pamtim kad je starter bio. :idea:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 jun 2012, 20:55

senci-071 je napisao/la:Za sada?
A.Handžić

Puno smo jaci nego prosle sezone ;)Boldirani gotovo da nisu igrali.Obuca i Scepanovic dugo povrjedjeni.Matko isto tako klupa,ne pamtim kad je starter bio. :idea:
To je to...dodaj u odlaske jos i Husica koji je bio starter ali se nije naigrao nesto predobro pa mi ga nije zao.Malo mi je zao Obuce koji je mogo jos pola godine igrati kao dzoker i zabiti koji komad sigurno ali hajd, pamticu ga kao jednu od rjetkih legendi Sarajeva poslje rata.
Da dobro ste culi, LEGENDA!
Otiso je i Campara i jos neki igraci koji su imali kao ugovor ali ni na klupi sjedili nisu ... ;)

Jos da nam je dovest jednog napadaca i ofanzivnog veznjaka (jer Said ode poslje Europe a i ako ostane ode na zimu) malo boljeg kvaliteta i bice dobro.Nama bi svakako najvece pojacanje bilo ostanak i Saida i Sesara cjelu sezonu ali kad bi jedan osto nebi bilo lose.Npr jedan da ostane cjelu sezonu a drugi do polu.
Zasad:

-------------Adi(Abdilhodzic)------------
Gujic--Torlak-Dilaver--Beli(Tadejevic)
------------Sesar----Šunjevaric----------
Karamatic(Suljic)--------------Zlatkovic
---------------------Said-------------------
---------------Haskic----------------------

Znaci dovest ofanzivca u slucaju Saidovog odlaska i mozda jos jednog krilnog.
U slucaju odlaska Sesara onda jos zadnji vezni, u najmanju ruku njegovog kvaliteta i to je to.Kao sto rekoh, najbolje bi bilo da oni ostani.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jun 2012, 21:46

samosarajvo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Ovo govorim na osnovu onog dosad.U nasoj ligi sve sto valja je u Zelji,Borcu,Sirokom,Zrinjskom i ne mozemo ih dovesti.Isto kao da sad Zeljo hoce da uzme Sesara ili Torlaka ili Saida.Takve igrace je tesko dovest i kad im je isteko ugovor...
Srbi su dosad uvjek bili dobri igraci, mnogo su profesionalnoji od ovih nasih.

I nemoj mi ti prosipati neki nacionalni fazoni govorit mi o mom razmisljanju, ja vrlo dobro znam sta je bilo ovdje 1992-1995 i kakvo misljenje o njima kao naciji i slicno imam.
Niko ne spominje '92-'95, samo ti kažem da vi ne dovodite neke "kvalitete" iz Srbije.Većinom su to igrači iz timova iz donjeg dijela tabele, ili iz druge lige.Sve što iole valja igra u 3-4 kluba, ili ode vani.Ne može me niko ubijediti da je neki od ovih igrača koje ste doveli bolji od Purića, Mešanovića, Bekića iz Slobode, i tako dalje da ne nabrajam.Ali eto vi "kupujte" tako te igrače pa ćemo vidjeti dokle ćete dogurati.
DRUG NEBI TI PUNCA

High

Post Postao/la High » 18 jun 2012, 21:48

Ja ne vidim zbog čega ti osporavas i omalovažavaš gotovo svaki potez naše uprave, potpise u vezi ugovora i ostalog ? Vama vaše, nama naše, i to je to. Bezveze navlačiš neke glupe komentare na temu, pusti da ljudi pišu u granicama. Nama su dobri, za tuđa mišljenja ne živimo. Svoj ti pos'o.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 jun 2012, 21:55

Sta god ti prico njihova liga je mnogo jaca od nase.Igraci im imaju mnogo bolji i profesionalniji pristup prema igri, za razliku od nasih.
Ne može me niko ubijediti da je neki od ovih igrača koje ste doveli bolji od Purića, Mešanovića, Bekića iz Slobode, i tako dalje da ne nabrajam.Ali eto vi "kupujte" tako te igrače pa ćemo vidjeti dokle ćete dogurati.
Ja isto tako mislim da to nije bas kako si rekao, tj da su Puric,Mesanovic,Bekic (dvojica iz ekipe koja je ispala) nisu toliko bolji, zapravo pitanje je da li su uopste, od ovih gore navedenih.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 18 jun 2012, 21:56

A.Handžić

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovo mora da se šališ......molim te raci mi na osnovu čega si zaključio da ste puno jači ? Na osnovu rezerve u mladoj reprezentaciji ( za kojeg smatram da je najbolji potez od svih dosadašnjih dolazaka), na osnovu vašeg juniora koji se prije vratio iz Portugala nego što je otišao, ili na osnovu 5 anonimusa iz Srbije, koje si možda gledao na klipu, a možda ni to. Ne kažem da oni ne valjaju. Pojma nemam. možda su bolji od ovih što su vam otišli, a možda su i lošiji, ali davati takve bombastične izjave da ste ne jači, nego puno jači ne u najmanju ruku smiješno. ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jun 2012, 22:02

Srpska ili Hrvatska liga nisu puno kvalitetnije od naše.Kvalitetnije su za Dinamo, Partizan i Zvezdu, Hajduk je trenutno ofalio strašno.Ostale ekipe su u pet deka sa našim.
Mešanović i Bekić iako su ispali iz lige isticali su se od ostatka ekipe i sigurno bi mogli igrati u svakoj ekipi u PLBiH.Bekić bi u Želji mogao igrati u prvih 11.
high je napisao/la:Ja ne vidim zbog čega ti osporavas i omalovažavaš gotovo svaki potez naše uprave, potpise u vezi ugovora i ostalog ? Vama vaše, nama naše, i to je to. Bezveze navlačiš neke glupe komentare na temu, pusti da ljudi pišu u granicama. Nama su dobri, za tuđa mišljenja ne živimo. Svoj ti pos'o.
Druže ovo je forum, a na forumima se iznose mišljenja.Sve dok ne vrijeđam nikoga i konstruktivno raspravljam, nemoj mi te priče.
Ja ne osporavam i ne omalovažavam poteze važe uprave, nego samo govorim onako kako jeste.Tebi ako je drago što tvoj klub potpisuje igrače na godinu dana onda ok.
DRUG NEBI TI PUNCA

High

Post Postao/la High » 18 jun 2012, 22:06

Zbog tvog posta se došlo o spominjaju 92-95. Čestitam.

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 18 jun 2012, 22:42

ublehas je napisao/la:
A.Handžić

Ovo mora da se šališ......molim te raci mi na osnovu čega si zaključio da ste puno jači ? Na osnovu rezerve u mladoj reprezentaciji ( za kojeg smatram da je najbolji potez od svih dosadašnjih dolazaka), na osnovu vašeg juniora koji se prije vratio iz Portugala nego što je otišao, ili na osnovu 5 anonimusa iz Srbije, koje si možda gledao na klipu, a možda ni to. Ne kažem da oni ne valjaju. Pojma nemam. možda su bolji od ovih što su vam otišli, a možda su i lošiji, ali davati takve bombastične izjave da ste ne jači, nego puno jači ne u najmanju ruku smiješno. ;)
Sta se ti javljas da barem malo pratis fudbal u regionu znao bi ko su Karamatic,Sunjarevic,Tadejevic !
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jun 2012, 22:43

High je napisao/la:Zbog tvog posta se došlo o spominjaju 92-95. Čestitam.
Ja sam samo pisao o sportu i o igračima iz Srbije.Taj period koji ti spominješ nisam nigdje spomenuo i tome nije mjesto na ovom forumu. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 jun 2012, 22:48

ublehas je napisao/la:
A.Handžić

A mozda su bolji od svih vasih ?

I sesar je manje vise bio anonimus a sad je najbolji centralni vezni u ligi...;)

Mi nemamo pare da dovodimo mlade i dobre igrace iz nase lige iz Slobode,Celika i slicnih.Te tipa Mesanovic jer oni ili ce kod vas ili u Siroki jer ste bolji sa parama trenutno ili odose vani.
To je sto se tice mladih i dobrih.Imaju oni sad dobri, iskusniji i malo stariji igraci, tamo negdje 25-28 godina.Takvi koji igraju u jacim klubovima (Zrinjski,Zeljo,Borac,Siroki) opet mogu otic samo vani jer sumnjam da bi neko ko je vec izgradio ime u jednom klubu preso u suparnicki.Postoje takvi i koji igraju u malo slabijim klubovima (Olimpic,Zvjezda,Celik,Velez) ali i oni ganjaju Kazastan,Azerbejdzan,Austrijsku II ligu itd...

Mislim da je trenutno dobro rjesenje dovodjenje igraca iz inostranstva ovih srednjih godina pa mozda i ubodemo, eventualno neke mlade iz federalne lige, znali smo ubost dobro sa njima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PingoFTW i 32 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []