FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 18 jun 2012, 13:44

ma niko nemoze reci da je neko od ovih igraca bas pojacanje ali ni da neko od njih nece oduseviti.pa dosli su i matko i husic kao neka zvucna pojacanja pa nista.teren ce sve pokazati

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 jun 2012, 14:04

Bordo ekipa od danas u Sloveniji.- Prva provjera sutra protiv Maribora.

Igrači FK Sarajevo, zajedno sa stručnim štabom i medicinskim timom, krenuli su jutros put Slovenije, gdje će ekipa boraviti 10 dana.

Na pripreme su krenula 23 igrača i to: Adilović, Abdihodžić, Plakalo, Gujić, Tatomirović, Torlak, Zrnanović, Dupovac, Račić, Belošević, Tadejević, Čomor, M. Plakalo, Sesar, Šunjevarić, Suljić, Zlatković, Karamatić, Bešić, Handžić, Husejinović, Diatta, Krpić i Haskić.

"Od danas smo u Sloveniji i promjena sredine će dobro doći. Nakon jučerašnjeg poraza od Batkove ekipe, atmosfera u timu nije na zavidnom nivou. Moramo zbiti redove kako bismo mogli odraditi dobre pripreme.", kazao je kroz smijeh Nermin Haskić.

"U Sloveniji nas očekuju fantastični uslovi i jaki protivnici na pripremnim utakmicama. Sutra nas čeka prvi susret protiv ekipe Maribora. Igramo u 18h. Nadam se dobroj utakmici našeg tima.", rekao je Sedin Torlak, kapiten ekipe.

Ekipa će u Sloveniji boraviti do 28.6. Pored sutrašnje utakmice protiv Maribora, biće odigrane još dvije. Posljednju provjeru pred početak kvalifikacija za europsku ligu FK Sarajevo će imati 30.6. na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" kada će snage odmjeriti sa ekipom HNK Split.
fcsarajevo.ba
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 18 jun 2012, 14:15

Jel ovo HAris Handzic ?

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 18 jun 2012, 14:17

vecaveca je napisao/la:Jel ovo HAris Handzic ?
Jok. FAris.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 18 jun 2012, 15:05

Doveli 6-7 igraca koji su za vecinu nepoznanica i neki bi odma juris na titulu :roll: dobro je vec neko rekao svake nam se godine to desava i onda od 5 kola se stisavaju te price, mislim polako ljudi da vidimo kako ce izgledati na terenu pa onda mozemo pricat o dometima ekipe, titula ili ne ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 jun 2012, 15:42

Ne bih da zvucim nacionalisticki ali treba samo dovoditi igrace iz Srbije, uvijek se najbolje pokazu :D Dobrodosao Radane nadam se da se necemo zajebati s tobom :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 18 jun 2012, 15:45

Obuća uzeo ispisnicu, nije otišao na pripreme. Emire, hvala ti za sve što si uradio za FK Sarajevo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 18 jun 2012, 15:48

adnanhz je napisao/la:Doveli 6-7 igraca koji su za vecinu nepoznanica i neki bi odma juris na titulu :roll: dobro je vec neko rekao svake nam se godine to desava i onda od 5 kola se stisavaju te price, mislim polako ljudi da vidimo kako ce izgledati na terenu pa onda mozemo pricat o dometima ekipe, titula ili ne ;)
Upravo tako, sacekajmo da ih vidimo na terenu i to na u evropskim utakmicama, nego u ligaskim. Ako se barem dvojica pokazu kao prava pojacanja, odlicno.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 18 jun 2012, 16:30

mikimaus je napisao/la:
gavran je napisao/la:
nedzad95 je napisao/la:Kojasevic je dasao danas u nase prostorije klube razlog je jos nepoznat mozda mu je propao transfer!

dosao po hrenovke ;)
Mnogo si inteligentan za nepovjerovat . Nije ni cudo za koga navijas.

mikimaus znas sta
znas znas
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 18 jun 2012, 17:01

Sutra prava utakmica protiv Maribora.Zeljeznicar igrao 3:3 sa njima mozemo mi bolje! :)
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jun 2012, 17:38

Dobro je stigao i zadnji vezni,sad ako ima kakvo krilo da se namakne i to je to...sad moliti boga da za nas ovi nepoznati igraci budu pojacanja a ne prinove,za nas je sve ovo macak u vreci sto kazu,al valjda neko ko dovodi ovo zna sta radi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 18 jun 2012, 18:52

mikimaus je napisao/la:
gavran je napisao/la:
nedzad95 je napisao/la:Kojasevic je dasao danas u nase prostorije klube razlog je jos nepoznat mozda mu je propao transfer!

dosao po hrenovke ;)
Mnogo si inteligentan za nepovjerovat . Nije ni cudo za koga navijas.
Inače su mu postovi na nivou sedmogodišnjaka, to sam i ranije primjetio al mi se nije dalo spominjati, ko će ga slušati sljedećih 10 stranica.
U novi boj...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 jun 2012, 19:09

Samo nek nam igraci ne dolaze iz Bosne, Srbi nas nikad razocarali nisu :D Skoro pa nikad!
Ovo je sad da ima ko otic na pripreme, 24 igraca su otisla na pripreme.Sad jos ocekivati 2 bum bum imena, samo da pare legnu.Ne mora znacit da ce svaki od ovih koji su dosli igrati u prvoj postavi :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jun 2012, 19:10

samosarajvo je napisao/la:Samo nek nam igraci ne dolaze iz Bosne, Srbi nas nikad razocarali nisu :D Skoro pa nikad!
Ovo je sad da ima ko otic na pripreme, 24 igraca su otisla na pripreme.Sad jos ocekivati 2 bum bum imena, samo da pare legnu.Ne mora znacit da ce svaki od ovih koji su dosli igrati u prvoj postavi :D
Odlično razmišljanje baš. :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

High

Post Postao/la High » 18 jun 2012, 19:12

Još 3 kvalitetna igrača i imamo solidan roster za početak PL.
Zadnja izmjena: High, dana/u 18 jun 2012, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

alibi

Post Postao/la alibi » 18 jun 2012, 19:20

Obuca Emir unosi vam nemir.HVALA TI ZA SVE.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 jun 2012, 19:39

bagrcavi je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Samo nek nam igraci ne dolaze iz Bosne, Srbi nas nikad razocarali nisu :D Skoro pa nikad!
Ovo govorim na osnovu onog dosad.U nasoj ligi sve sto valja je u Zelji,Borcu,Sirokom,Zrinjskom i ne mozemo ih dovesti.Isto kao da sad Zeljo hoce da uzme Sesara ili Torlaka ili Saida.Takve igrace je tesko dovest i kad im je isteko ugovor...
Srbi su dosad uvjek bili dobri igraci, mnogo su profesionalnoji od ovih nasih.

I nemoj mi ti prosipati neki nacionalni fazoni govorit mi o mom razmisljanju, ja vrlo dobro znam sta je bilo ovdje 1992-1995 i kakvo misljenje o njima kao naciji i slicno imam.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 18 jun 2012, 20:23

Za sada?
Odlasci: Pantić, Trebinjac, K.Handžić, Bajraktarević, Šćepanović, Matko, Obuća,
A.Handžić
Došli: Abidhodžić, Gujić, Tadejević, Plakalo, Šunjevarić, Zlatković, Karamatić.

Puno smo jaci nego prosle sezone ;)Boldirani gotovo da nisu igrali.Obuca i Scepanovic dugo povrjedjeni.Matko isto tako klupa,ne pamtim kad je starter bio. :idea:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 jun 2012, 20:55

senci-071 je napisao/la:Za sada?
Odlasci: Pantić, Trebinjac, K.Handžić, Bajraktarević, Šćepanović, Matko, Obuća,
A.Handžić
Došli: Abidhodžić, Gujić, Tadejević, Plakalo, Šunjevarić, Zlatković, Karamatić.

Puno smo jaci nego prosle sezone ;)Boldirani gotovo da nisu igrali.Obuca i Scepanovic dugo povrjedjeni.Matko isto tako klupa,ne pamtim kad je starter bio. :idea:
To je to...dodaj u odlaske jos i Husica koji je bio starter ali se nije naigrao nesto predobro pa mi ga nije zao.Malo mi je zao Obuce koji je mogo jos pola godine igrati kao dzoker i zabiti koji komad sigurno ali hajd, pamticu ga kao jednu od rjetkih legendi Sarajeva poslje rata.
Da dobro ste culi, LEGENDA!
Otiso je i Campara i jos neki igraci koji su imali kao ugovor ali ni na klupi sjedili nisu ... ;)

Jos da nam je dovest jednog napadaca i ofanzivnog veznjaka (jer Said ode poslje Europe a i ako ostane ode na zimu) malo boljeg kvaliteta i bice dobro.Nama bi svakako najvece pojacanje bilo ostanak i Saida i Sesara cjelu sezonu ali kad bi jedan osto nebi bilo lose.Npr jedan da ostane cjelu sezonu a drugi do polu.
Zasad:

-------------Adi(Abdilhodzic)------------
Gujic--Torlak-Dilaver--Beli(Tadejevic)
------------Sesar----Šunjevaric----------
Karamatic(Suljic)--------------Zlatkovic
---------------------Said-------------------
---------------Haskic----------------------

Znaci dovest ofanzivca u slucaju Saidovog odlaska i mozda jos jednog krilnog.
U slucaju odlaska Sesara onda jos zadnji vezni, u najmanju ruku njegovog kvaliteta i to je to.Kao sto rekoh, najbolje bi bilo da oni ostani.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jun 2012, 21:46

samosarajvo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Ovo govorim na osnovu onog dosad.U nasoj ligi sve sto valja je u Zelji,Borcu,Sirokom,Zrinjskom i ne mozemo ih dovesti.Isto kao da sad Zeljo hoce da uzme Sesara ili Torlaka ili Saida.Takve igrace je tesko dovest i kad im je isteko ugovor...
Srbi su dosad uvjek bili dobri igraci, mnogo su profesionalnoji od ovih nasih.

I nemoj mi ti prosipati neki nacionalni fazoni govorit mi o mom razmisljanju, ja vrlo dobro znam sta je bilo ovdje 1992-1995 i kakvo misljenje o njima kao naciji i slicno imam.
Niko ne spominje '92-'95, samo ti kažem da vi ne dovodite neke "kvalitete" iz Srbije.Većinom su to igrači iz timova iz donjeg dijela tabele, ili iz druge lige.Sve što iole valja igra u 3-4 kluba, ili ode vani.Ne može me niko ubijediti da je neki od ovih igrača koje ste doveli bolji od Purića, Mešanovića, Bekića iz Slobode, i tako dalje da ne nabrajam.Ali eto vi "kupujte" tako te igrače pa ćemo vidjeti dokle ćete dogurati.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.