FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma niko nemoze reci da je neko od ovih igraca bas pojacanje ali ni da neko od njih nece oduseviti.pa dosli su i matko i husic kao neka zvucna pojacanja pa nista.teren ce sve pokazati
fcsarajevo.baBordo ekipa od danas u Sloveniji.- Prva provjera sutra protiv Maribora.
Igrači FK Sarajevo, zajedno sa stručnim štabom i medicinskim timom, krenuli su jutros put Slovenije, gdje će ekipa boraviti 10 dana.
Na pripreme su krenula 23 igrača i to: Adilović, Abdihodžić, Plakalo, Gujić, Tatomirović, Torlak, Zrnanović, Dupovac, Račić, Belošević, Tadejević, Čomor, M. Plakalo, Sesar, Šunjevarić, Suljić, Zlatković, Karamatić, Bešić, Handžić, Husejinović, Diatta, Krpić i Haskić.
"Od danas smo u Sloveniji i promjena sredine će dobro doći. Nakon jučerašnjeg poraza od Batkove ekipe, atmosfera u timu nije na zavidnom nivou. Moramo zbiti redove kako bismo mogli odraditi dobre pripreme.", kazao je kroz smijeh Nermin Haskić.
"U Sloveniji nas očekuju fantastični uslovi i jaki protivnici na pripremnim utakmicama. Sutra nas čeka prvi susret protiv ekipe Maribora. Igramo u 18h. Nadam se dobroj utakmici našeg tima.", rekao je Sedin Torlak, kapiten ekipe.
Ekipa će u Sloveniji boraviti do 28.6. Pored sutrašnje utakmice protiv Maribora, biće odigrane još dvije. Posljednju provjeru pred početak kvalifikacija za europsku ligu FK Sarajevo će imati 30.6. na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" kada će snage odmjeriti sa ekipom HNK Split.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Jel ovo HAris Handzic ?
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Jok. FAris.vecaveca je napisao/la:Jel ovo HAris Handzic ?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Doveli 6-7 igraca koji su za vecinu nepoznanica i neki bi odma juris na titulu
dobro je vec neko rekao svake nam se godine to desava i onda od 5 kola se stisavaju te price, mislim polako ljudi da vidimo kako ce izgledati na terenu pa onda mozemo pricat o dometima ekipe, titula ili ne 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne bih da zvucim nacionalisticki ali treba samo dovoditi igrace iz Srbije, uvijek se najbolje pokazu
Dobrodosao Radane nadam se da se necemo zajebati s tobom 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Obuća uzeo ispisnicu, nije otišao na pripreme. Emire, hvala ti za sve što si uradio za FK Sarajevo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Upravo tako, sacekajmo da ih vidimo na terenu i to na u evropskim utakmicama, nego u ligaskim. Ako se barem dvojica pokazu kao prava pojacanja, odlicno.adnanhz je napisao/la:Doveli 6-7 igraca koji su za vecinu nepoznanica i neki bi odma juris na tituludobro je vec neko rekao svake nam se godine to desava i onda od 5 kola se stisavaju te price, mislim polako ljudi da vidimo kako ce izgledati na terenu pa onda mozemo pricat o dometima ekipe, titula ili ne
mikimaus je napisao/la:Mnogo si inteligentan za nepovjerovat . Nije ni cudo za koga navijas.gavran je napisao/la:nedzad95 je napisao/la:Kojasevic je dasao danas u nase prostorije klube razlog je jos nepoznat mozda mu je propao transfer!
dosao po hrenovke
mikimaus znas sta
znas znas
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Sutra prava utakmica protiv Maribora.Zeljeznicar igrao 3:3 sa njima mozemo mi bolje! 
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
Dobro je stigao i zadnji vezni,sad ako ima kakvo krilo da se namakne i to je to...sad moliti boga da za nas ovi nepoznati igraci budu pojacanja a ne prinove,za nas je sve ovo macak u vreci sto kazu,al valjda neko ko dovodi ovo zna sta radi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Inače su mu postovi na nivou sedmogodišnjaka, to sam i ranije primjetio al mi se nije dalo spominjati, ko će ga slušati sljedećih 10 stranica.mikimaus je napisao/la:Mnogo si inteligentan za nepovjerovat . Nije ni cudo za koga navijas.gavran je napisao/la:nedzad95 je napisao/la:Kojasevic je dasao danas u nase prostorije klube razlog je jos nepoznat mozda mu je propao transfer!
dosao po hrenovke
U novi boj...
-
samosarajvo
- Kontakt:
Samo nek nam igraci ne dolaze iz Bosne, Srbi nas nikad razocarali nisu
Skoro pa nikad!
Ovo je sad da ima ko otic na pripreme, 24 igraca su otisla na pripreme.Sad jos ocekivati 2 bum bum imena, samo da pare legnu.Ne mora znacit da ce svaki od ovih koji su dosli igrati u prvoj postavi
Ovo je sad da ima ko otic na pripreme, 24 igraca su otisla na pripreme.Sad jos ocekivati 2 bum bum imena, samo da pare legnu.Ne mora znacit da ce svaki od ovih koji su dosli igrati u prvoj postavi
Odlično razmišljanje baš.samosarajvo je napisao/la:Samo nek nam igraci ne dolaze iz Bosne, Srbi nas nikad razocarali nisuSkoro pa nikad!
DRUG NEBI TI PUNCA
Još 3 kvalitetna igrača i imamo solidan roster za početak PL.
Zadnja izmjena: High, dana/u 18 jun 2012, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Obuca Emir unosi vam nemir.HVALA TI ZA SVE.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ovo govorim na osnovu onog dosad.U nasoj ligi sve sto valja je u Zelji,Borcu,Sirokom,Zrinjskom i ne mozemo ih dovesti.Isto kao da sad Zeljo hoce da uzme Sesara ili Torlaka ili Saida.Takve igrace je tesko dovest i kad im je isteko ugovor...bagrcavi je napisao/la:Odlično razmišljanje baš.samosarajvo je napisao/la:Samo nek nam igraci ne dolaze iz Bosne, Srbi nas nikad razocarali nisuSkoro pa nikad!
Srbi su dosad uvjek bili dobri igraci, mnogo su profesionalnoji od ovih nasih.
I nemoj mi ti prosipati neki nacionalni fazoni govorit mi o mom razmisljanju, ja vrlo dobro znam sta je bilo ovdje 1992-1995 i kakvo misljenje o njima kao naciji i slicno imam.
Za sada?
Odlasci: Pantić, Trebinjac, K.Handžić, Bajraktarević, Šćepanović, Matko, Obuća,
A.Handžić
Došli: Abidhodžić, Gujić, Tadejević, Plakalo, Šunjevarić, Zlatković, Karamatić.
Puno smo jaci nego prosle sezone ;)Boldirani gotovo da nisu igrali.Obuca i Scepanovic dugo povrjedjeni.Matko isto tako klupa,ne pamtim kad je starter bio.
A.Handžić
Puno smo jaci nego prosle sezone ;)Boldirani gotovo da nisu igrali.Obuca i Scepanovic dugo povrjedjeni.Matko isto tako klupa,ne pamtim kad je starter bio.
-
samosarajvo
- Kontakt:
To je to...dodaj u odlaske jos i Husica koji je bio starter ali se nije naigrao nesto predobro pa mi ga nije zao.Malo mi je zao Obuce koji je mogo jos pola godine igrati kao dzoker i zabiti koji komad sigurno ali hajd, pamticu ga kao jednu od rjetkih legendi Sarajeva poslje rata.senci-071 je napisao/la:Za sada?
A.Handžić
Da dobro ste culi, LEGENDA!
Otiso je i Campara i jos neki igraci koji su imali kao ugovor ali ni na klupi sjedili nisu ...
Jos da nam je dovest jednog napadaca i ofanzivnog veznjaka (jer Said ode poslje Europe a i ako ostane ode na zimu) malo boljeg kvaliteta i bice dobro.Nama bi svakako najvece pojacanje bilo ostanak i Saida i Sesara cjelu sezonu ali kad bi jedan osto nebi bilo lose.Npr jedan da ostane cjelu sezonu a drugi do polu.
Zasad:
-------------Adi(Abdilhodzic)------------
Gujic--Torlak-Dilaver--Beli(Tadejevic)
------------Sesar----Šunjevaric----------
Karamatic(Suljic)--------------Zlatkovic
---------------------Said-------------------
---------------Haskic----------------------
Znaci dovest ofanzivca u slucaju Saidovog odlaska i mozda jos jednog krilnog.
U slucaju odlaska Sesara onda jos zadnji vezni, u najmanju ruku njegovog kvaliteta i to je to.Kao sto rekoh, najbolje bi bilo da oni ostani.
Niko ne spominje '92-'95, samo ti kažem da vi ne dovodite neke "kvalitete" iz Srbije.Većinom su to igrači iz timova iz donjeg dijela tabele, ili iz druge lige.Sve što iole valja igra u 3-4 kluba, ili ode vani.Ne može me niko ubijediti da je neki od ovih igrača koje ste doveli bolji od Purića, Mešanovića, Bekića iz Slobode, i tako dalje da ne nabrajam.Ali eto vi "kupujte" tako te igrače pa ćemo vidjeti dokle ćete dogurati.samosarajvo je napisao/la:Ovo govorim na osnovu onog dosad.U nasoj ligi sve sto valja je u Zelji,Borcu,Sirokom,Zrinjskom i ne mozemo ih dovesti.Isto kao da sad Zeljo hoce da uzme Sesara ili Torlaka ili Saida.Takve igrace je tesko dovest i kad im je isteko ugovor...bagrcavi je napisao/la:Odlično razmišljanje baš.samosarajvo je napisao/la:Samo nek nam igraci ne dolaze iz Bosne, Srbi nas nikad razocarali nisuSkoro pa nikad!
Srbi su dosad uvjek bili dobri igraci, mnogo su profesionalnoji od ovih nasih.
I nemoj mi ti prosipati neki nacionalni fazoni govorit mi o mom razmisljanju, ja vrlo dobro znam sta je bilo ovdje 1992-1995 i kakvo misljenje o njima kao naciji i slicno imam.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.