Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Puno ocekujes,ne moze bola ona pobjeć od sebekksiroki je napisao/la:Sve je dobro nego "gdje je nestao covjek gdje se skriva " kako nas pojedinci ne pohvale kad smo sada u vrhu ABA lige i igramo mozda ponajbolju kosarku u istoj i to sa 70% vlastitog kadra , sad kad je dvorana ili 70% ili 90% puna ovisno o protivniku , sad kada se vise ne borimo za opstanak ( vec 2 godine) sad kada vise ne dovodimo polovnjake iz Hrvatske . Pa javi se pohvali nece ti glava pasti sa ramena ako kazes svaka cast momci radite pravi posao .
O tekmi , pa izgleda da dosta ekipa moze nekih 20-25 minuta igrati u egalu s nama ali oni tada padaju a mi se dizemo pa si mozemo dozvoliti i atrakciju na kraju tekme .
Ekipa se potpuno sazivila sa dvoranom ono pozdravljanje na kraju sa tribinama puno govori o tom odnosu . Vela sto reci koju posluku porati osim kapa dolje.
što želiš reći sa ovim?ŠB.TRN je napisao/la: PS-radi svih dusebriznika,onat trans navijača Cibone"Pozdrav braći" sve govori!!!Jos majice frame ŠB kod navijača Cibone,kojeg slucaja, razmjena bila u gradu kosarke Zadru!!!![]()
![]()
Ovo je sportski forum bez politikeŠB.TRN je napisao/la:Glavica ako ne mozes skontati,to j tvoj problem.Drago mi je da se kup igra kod nas,sreca pa ima mjesta po krovu dvorane gdje se vidi svaki nas naslov ili kup.
PS-Čitam danas da od 27 mil,za sanaciju cesta od federalne vlade u Hrvatske opcine,naravno tu je i nasa cijela zupanija ne ide ni jedna marka.I neki se i dalje pitaju zasto nasi kosarkasi ne igraju za BIH.Od mene imaju punu podrsku,kao i nogometasi,jer to je samo jedan od primjera kako se odnose prema svemu hrvatskome.Kao i ova televizija,koja ne zeli prenositi ni jednu utakmicu,nadam se da nece prenositi ni kup ali ni završnicu prvenstva!!!
a kad nama nabijate zašto nemate zastavu bih zašto ovo zašto vaši igrači igraju tamo (što je OSOBNI izbor za koga će igrati a kako se odnose prema nije ni čudo zašto neće ... ma dovoljan ti je primjer kako postupaju bošnjacinerminh74 je napisao/la:Ovo je sportski forum bez politikeŠB.TRN je napisao/la:Glavica ako ne mozes skontati,to j tvoj problem.Drago mi je da se kup igra kod nas,sreca pa ima mjesta po krovu dvorane gdje se vidi svaki nas naslov ili kup.
PS-Čitam danas da od 27 mil,za sanaciju cesta od federalne vlade u Hrvatske opcine,naravno tu je i nasa cijela zupanija ne ide ni jedna marka.I neki se i dalje pitaju zasto nasi kosarkasi ne igraju za BIH.Od mene imaju punu podrsku,kao i nogometasi,jer to je samo jedan od primjera kako se odnose prema svemu hrvatskome.Kao i ova televizija,koja ne zeli prenositi ni jednu utakmicu,nadam se da nece prenositi ni kup ali ni završnicu prvenstva!!!
Eeeeeee druze moj ti si ovdje tek godinu dana a ja sam recimo 4 ,trudio se donositi informacije koje niti imaju novinari ovog portala niti ih zna 99% navijaca , trudio se konstruktivno voditi razgovore , ali kako , uz sav trud samo dobivas prijetnje kako si off topic kako recimo ja nesmijem reci nakon 7-8 tekmi kad Sarajevo nedobije Siroki da je SB za Sa Barcelona i odmah mi obrisu post , kako ja ovdje izjavim da navijaci Zr netrebaju gledati u Srbiju da vide kako se dobro radi nego da pogledaju u SB i to je to i zato me moderator proglasi nacionaalistom itd itdCrveni Barun je napisao/la:a kad nama nabijate zašto nemate zastavu bih zašto ovo zašto vaši igrači igraju tamo (što je OSOBNI izbor za koga će igrati a kako se odnose prema nije ni čudo zašto neće ... ma dovoljan ti je primjer kako postupaju bošnjacinerminh74 je napisao/la:Ovo je sportski forum bez politikeŠB.TRN je napisao/la:Glavica ako ne mozes skontati,to j tvoj problem.Drago mi je da se kup igra kod nas,sreca pa ima mjesta po krovu dvorane gdje se vidi svaki nas naslov ili kup.
PS-Čitam danas da od 27 mil,za sanaciju cesta od federalne vlade u Hrvatske opcine,naravno tu je i nasa cijela zupanija ne ide ni jedna marka.I neki se i dalje pitaju zasto nasi kosarkasi ne igraju za BIH.Od mene imaju punu podrsku,kao i nogometasi,jer to je samo jedan od primjera kako se odnose prema svemu hrvatskome.Kao i ova televizija,koja ne zeli prenositi ni jednu utakmicu,nadam se da nece prenositi ni kup ali ni završnicu prvenstva!!!ko god može izbjegava bih jer se apsolutno ništa ne ulaže u sport) .... kad se nama nešto stavlja na teret onda to nije politika a apsolutno nema veze sa sportom pozdrava i neću više da se ovim bavim al ponekad vas stvarno ne shvaćam
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.