HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la ŠB.TRN » 21 jan 2012, 13:38

Ma teska su i nama,al tko nas pita.Nije mi jasno uz onoliko sponzora i tajkuna da su kod nas uvijek teska vremena.A nemamo neke velike izdatke za place igračima.Sve mi se čini da necija firma slabo posluje !!! :D ;) ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jan 2012, 13:46

A jebga sad, uzmi ti svoje pare i ulozi u to sve. Sumnjam da su tolika izdavanja svih tih silnih sponzora. Teska su vremena svima, al Široki racionalno posluje i ustraje u svojoj filozofiji, zato i opstaje i ne nabija dugove.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jan 2012, 22:27

Gazenje Cigosa. 8-)

Stand up if you hate Cigona!
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 22 jan 2012, 22:32

Ma razbijanje, malo smo ih pustili prvi HT da se malo ponadaju ali onda.. piiih.. Heja heja Cigosi.. 8-)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 jan 2012, 01:42

Više ih ne zovem Cigona.Posteno smo ih pobijedili,nakon 10 godina!!!Samo me smeta sto nam je Cibona postala neprijatelj broj jedan,a sve zbog prosle utakmice.Nadam se da ce se stvari popraviti!!!Stvarno imamo odličnu ekipu,to se danas najbolje vidjelo!!!Drago mi je da su i navijači Cibone bili u dvorani.Sad onakvu atmosferu ocekujem i protiv ostalih klubova,bilo bi korektno prema nasim igračima da ih podrzimo, a i Repesa ne bi mogao govoriti da se samo na njih palimo :D
PS-radi svih dusebriznika,onat trans navijača Cibone"Pozdrav braći" sve govori!!!Jos majice frame ŠB kod navijača Cibone,kojeg slucaja, razmjena bila u gradu kosarke Zadru!!! ;) ;) :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 jan 2012, 10:48

Nije zbog toga.

Nego, rekoh - stand up if you hate Cigona!

8-) :lol:
...Život za Široki...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 jan 2012, 12:57

siroki svaka cat jos jednom,rusite pred sobom sve ;) ;) ,jedno od najvrucih gostovanaj aba lige je pecara sigurno...
lijepa gesta ciboninih navijaca....
samo naprijed,nadajte se eurokupu :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Bosnian_Serb
Kontakt:

Post Postao/la Bosnian_Serb » 23 jan 2012, 16:22

Svaka cast Siroki!
Nadam se da ćete se plasirati u Evropu,a u ligi ćemo već vidjeti da li možete opet dobiti Igokeu :D
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 23 jan 2012, 18:43

Sve je dobro nego "gdje je nestao covjek gdje se skriva " kako nas pojedinci ne pohvale kad smo sada u vrhu ABA lige i igramo mozda ponajbolju kosarku u istoj i to sa 70% vlastitog kadra , sad kad je dvorana ili 70% ili 90% puna ovisno o protivniku , sad kada se vise ne borimo za opstanak ( vec 2 godine) sad kada vise ne dovodimo polovnjake iz Hrvatske . Pa javi se pohvali nece ti glava pasti sa ramena ako kazes svaka cast momci radite pravi posao .

O tekmi , pa izgleda da dosta ekipa moze nekih 20-25 minuta igrati u egalu s nama ali oni tada padaju a mi se dizemo pa si mozemo dozvoliti i atrakciju na kraju tekme .
Ekipa se potpuno sazivila sa dvoranom ono pozdravljanje na kraju sa tribinama puno govori o tom odnosu . Vela sto reci koju posluku porati osim kapa dolje.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 23 jan 2012, 20:53

kksiroki je napisao/la:Sve je dobro nego "gdje je nestao covjek gdje se skriva " kako nas pojedinci ne pohvale kad smo sada u vrhu ABA lige i igramo mozda ponajbolju kosarku u istoj i to sa 70% vlastitog kadra , sad kad je dvorana ili 70% ili 90% puna ovisno o protivniku , sad kada se vise ne borimo za opstanak ( vec 2 godine) sad kada vise ne dovodimo polovnjake iz Hrvatske . Pa javi se pohvali nece ti glava pasti sa ramena ako kazes svaka cast momci radite pravi posao .

O tekmi , pa izgleda da dosta ekipa moze nekih 20-25 minuta igrati u egalu s nama ali oni tada padaju a mi se dizemo pa si mozemo dozvoliti i atrakciju na kraju tekme .
Ekipa se potpuno sazivila sa dvoranom ono pozdravljanje na kraju sa tribinama puno govori o tom odnosu . Vela sto reci koju posluku porati osim kapa dolje.
Puno ocekujes,ne moze bola ona pobjeć od sebe

Nego vec jedno 2 mjeseca kruzi medu igracima ekipa iz vrha ABA Lige(posebno mislim na ove zagrebacke) da agresivu u obrani i ludacku seriju kad se pocme pjesma ne moze izdrzat ni jedna ekipa ,da Široki igra najjacu obranu u ligi
A raduje me jedna stvar poceli smo se rijesavat one krize u glavi kad dodu gostovanja ,ja protiv Radnickog ne ocekuje pobjedu jer imaju MVP-a lige kojeg ne moze nitko zaustavit ,al ocekujem bar musku egal utakmicu
Gledajuci utakmice u Jazinama mislio sam da ovo sto Zadrani imaju nema niko ,ljudi zive samo za taj klub ,iako u nas nema navijaca koji dolaze u dresovima i salovima polako smo dostigli Zadrane ,10 KM ulaz opet puna dvorana
Sto se tice utakmica kuci dolaze nam redom Hemofarm,Lasko ,Olimpija ,Cedevita,Zvezda ne vidim koja bi ekipa od navedenih otisla sa smijehom na licu sa Pecare
SAMO ŠIROKI :D

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 23 jan 2012, 20:54

Jasmin Repeša: Ovo kako se radi u Širokom nema ni jedna ekipa u regiji
Poslije utakmice 18. kola ABA lige u Širokom Brijegu između Širokog WWina i zagrebačke Cibone (84:75), jedan od najboljih hrvatskih košarkaških stručnjaka Jasmin Repeša inače novi trener Cibone iznio je svoja razmišljanja okupljenim novinarima u svezi spomenute utakmice.

Repeša je najprije čestitao domaćinu na sjajnoj igri i zasluženoj pobjedi. Igru svoje ekipe nije pretjerano ni hvalio niti kudio, napomenuo je da su neki igrači zbog ozljeda bili van stroja tijekom trening priprema za ovu utakmicu, ali nije tražio alibi.
-Nisam gajio nekakve iluzije da ćemo doći u Široki i odnijeti bodove. Široki je jako mlada i poletna ekipa iz koje pršti strašna energija. Moja momčad jednostavno nije mogla parirati tolikoj trci i borbenosti domaćih mladih igrača, to je objektivno doista tako. Vladović nam je unio toliko nereda svojim laganim dodavanjima, laganim šutevima, nismo našli načina zaustaviti njegovu dominaciju. Njegove lopte širokobriješkim mladim igračima koji su dosta brži od igrača Cibone su dovele do našeg poraza iako je utakmica bila dosta izjednačena, Široki je pogađao bolje i bili su hrabriji.- rekao je ovaj poznati košarkaški stručnjak.

Repeša je komentirao i 'zdravu klimu' u širokobriješkom ABAligašu, pohvalio je rad košarkaške škole koja daje odlične rezultate.
-Ovo što se radi u Širokom nema nigdje u regiji. Prava politika kluba je prepoznala da samo proizvodnjom vlastitih igrača može se opstati u ekipnom sportu. Sve ono što vrijedi na tržištu pokupuju moćni klubovi tako da nemate što kupiti, zato vidim veliku priliku da ovaj klub potraje upravo zbog rada sa mlađim talentiranim dječacima koji će sutra zaigrati i za prvu petorku kako je to već danas stvar sa nekolicinom mladih igrača- hvalio je Repeša rad u širokobriješkom košarkaškom klubu koji i dalje plijeni pozornost košarkaških stručnjaka i ljubitelja košarke u cijeloj regiji.

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 23 jan 2012, 21:06

Ovo što Vela i Mate rade to je za ne povjerovati. Izgledamo tako spremno na terenu, vidi se da imamo i glavu i rep. Jednostavno ovi momci su naučili kako se dobijaju utakmice, tj. kako privesti utakmicu kraju, to je jako bitno za ovako mladu ekipu. Ova utakmica je bila prava euroligaška, dobre obrane, pogotovo 1.pol, vidi se repešina ruka u ciboni, da njega nije bilo dobili bih glatko 20 razlike. Mogli bi mi biti za 2-3 godine hit u EUROLIGI :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D , još jednom KAPA DO PODA!!!

velikikralj
Kontakt:

Post Postao/la velikikralj » 23 jan 2012, 22:41

svaka cast momcima, samo sad nastaviti ovako. nadam se da ce ova sezona donijeti nesto novaca od prodaje igraca, a cini se da i hoce, pilepic, ramljak, planinic su vjerujem trazena roba

glava
Kontakt:

Post Postao/la glava » 24 jan 2012, 12:53

ŠB.TRN je napisao/la: PS-radi svih dusebriznika,onat trans navijača Cibone"Pozdrav braći" sve govori!!!Jos majice frame ŠB kod navijača Cibone,kojeg slucaja, razmjena bila u gradu kosarke Zadru!!! ;) ;) :D
što želiš reći sa ovim?

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 24 jan 2012, 14:53

Uvališe nam zavrsnicu kupa,jedino u nas moze se skupit 1000 ljudi
Idemo po novi trofej ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 jan 2012, 15:52

Glavica ako ne mozes skontati,to j tvoj problem.Drago mi je da se kup igra kod nas,sreca pa ima mjesta po krovu dvorane gdje se vidi svaki nas naslov ili kup.
PS-Čitam danas da od 27 mil,za sanaciju cesta od federalne vlade u Hrvatske opcine,naravno tu je i nasa cijela zupanija ne ide ni jedna marka.I neki se i dalje pitaju zasto nasi kosarkasi ne igraju za BIH.Od mene imaju punu podrsku,kao i nogometasi,jer to je samo jedan od primjera kako se odnose prema svemu hrvatskome.Kao i ova televizija,koja ne zeli prenositi ni jednu utakmicu,nadam se da nece prenositi ni kup ali ni završnicu prvenstva!!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 jan 2012, 19:26

ŠB.TRN je napisao/la:Glavica ako ne mozes skontati,to j tvoj problem.Drago mi je da se kup igra kod nas,sreca pa ima mjesta po krovu dvorane gdje se vidi svaki nas naslov ili kup.
PS-Čitam danas da od 27 mil,za sanaciju cesta od federalne vlade u Hrvatske opcine,naravno tu je i nasa cijela zupanija ne ide ni jedna marka.I neki se i dalje pitaju zasto nasi kosarkasi ne igraju za BIH.Od mene imaju punu podrsku,kao i nogometasi,jer to je samo jedan od primjera kako se odnose prema svemu hrvatskome.Kao i ova televizija,koja ne zeli prenositi ni jednu utakmicu,nadam se da nece prenositi ni kup ali ni završnicu prvenstva!!!
Ovo je sportski forum bez politike
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 24 jan 2012, 20:08

nerminh74 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Glavica ako ne mozes skontati,to j tvoj problem.Drago mi je da se kup igra kod nas,sreca pa ima mjesta po krovu dvorane gdje se vidi svaki nas naslov ili kup.
a kad nama nabijate zašto nemate zastavu bih zašto ovo zašto vaši igrači igraju tamo (što je OSOBNI izbor za koga će igrati a kako se odnose prema nije ni čudo zašto neće ... ma dovoljan ti je primjer kako postupaju bošnjaci ;) ko god može izbjegava bih jer se apsolutno ništa ne ulaže u sport) .... kad se nama nešto stavlja na teret onda to nije politika a apsolutno nema veze sa sportom pozdrava i neću više da se ovim bavim al ponekad vas stvarno ne shvaćam :roll: :roll: :roll: :roll:
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 24 jan 2012, 20:21

Crveni Barun je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
a kad nama nabijate zašto nemate zastavu bih zašto ovo zašto vaši igrači igraju tamo (što je OSOBNI izbor za koga će igrati a kako se odnose prema nije ni čudo zašto neće ... ma dovoljan ti je primjer kako postupaju bošnjaci ;) ko god može izbjegava bih jer se apsolutno ništa ne ulaže u sport) .... kad se nama nešto stavlja na teret onda to nije politika a apsolutno nema veze sa sportom pozdrava i neću više da se ovim bavim al ponekad vas stvarno ne shvaćam :roll: :roll: :roll: :roll:
Eeeeeee druze moj ti si ovdje tek godinu dana a ja sam recimo 4 ,trudio se donositi informacije koje niti imaju novinari ovog portala niti ih zna 99% navijaca , trudio se konstruktivno voditi razgovore , ali kako , uz sav trud samo dobivas prijetnje kako si off topic kako recimo ja nesmijem reci nakon 7-8 tekmi kad Sarajevo nedobije Siroki da je SB za Sa Barcelona i odmah mi obrisu post , kako ja ovdje izjavim da navijaci Zr netrebaju gledati u Srbiju da vide kako se dobro radi nego da pogledaju u SB i to je to i zato me moderator proglasi nacionaalistom itd itd
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: BiH kosarkasi - Litvanija 2011.

Post Postao/la nerminh74 » 25 jan 2012, 09:35

Pazite ja mogu argumentovano pobiti vase navode ali to ulazi u sferu politike a ovo je sportski forum i zato vas po zadnji put molim da nepisete politicki obojene postove
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.