HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Dok smo mi imali srece Tel Aviv je u srcu evropeHŠKZ-svetinja je napisao/la:Ljudi pa ovo je katastrofa. Nije mogao teži i dalji protivnik u pm...
Okle njih u europi, bliži su Pekingu nego Mostaru

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ako prodjete igrate protiv Tre Penna iz San MArina.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Tre Penne, ako pobijedite Tobol. Super vam zdrijeb
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 21 jun 2010, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Uh da je proći Kazahstance, to je onda još četiri tekme u Europi!Devil je napisao/la:Ako prodjete igrate protiv Tre Penna iz San MArina.
Ja znam da moj drug plemic1 vec gleda kako i kuda avioni idu, gdje slijece, gdje polijece, koji sat gore dole
Ne daj se druze, pusti Jovica, odmah se pokriva ako nedobog ispadne....
Kakav Tobol i bakraci, sve je to u 5 deka, ta nisu Real Madrid...I tamo kad dodju do kvalitetnog igraca, Rusi to maznu iste sekunde...
A onda San Marino....Haha...Nego Jovica u karanten sa igracima, a ne da odmah kuka, i ima da samo rade...
Sretno

Kakav Tobol i bakraci, sve je to u 5 deka, ta nisu Real Madrid...I tamo kad dodju do kvalitetnog igraca, Rusi to maznu iste sekunde...
A onda San Marino....Haha...Nego Jovica u karanten sa igracima, a ne da odmah kuka, i ima da samo rade...
Sretno

koja sreća....

samo smijesno je ovo..jaci vam prvi nego drugi

samo smijesno je ovo..jaci vam prvi nego drugi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
carina je napisao/la:Ja znam da moj drug plemic1 vec gleda kako i kuda avioni idu, gdje slijece, gdje polijece, koji sat gore dole![]()
Sretno
a moj brate,skoro 4000 KM do tamo,taman sam pricao s trenerom,smijemo se od muke....prvi susjedi im kinezi...neg evo im jedna pjesmica od Ultrasa pa ako hoce,npr.negdje u rusiji....

al' nema veze....ipak smo mi posebni,bili i ostali......gonimoooooooooooo
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA
Ma nego sta nego gonite...Kakav kirgistan i bakraci...Najbitnije je krenuti iz Mostara..Doci ce se nekad...Neka vozac vozi svoje, a ultrasi svoje
...

Sretno , kakvi Kazastanci, nikad čuo za njih.
Protiv Tobola treba igrati isto kao i Siroki protiv Banantsa,sve je to ista skola i stil igranja.U Kazahstanski fudbal se ulaze mnogo ali i dalje verujem da ste kvalitetni.Sretno vam i ako prodjete ovu tekmu protiv Tre Penna nebiste trebali imati problema.
pa **** put,gleda se kakva je ekipa,ko bolje igra nogomet i gotovo...carina je napisao/la:Ma nego sta nego gonite...Kakav kirgistan i bakraci...Najbitnije je krenuti iz Mostara..Doci ce se nekad...Neka vozac vozi svoje, a ultrasi svoje...
- Barney Stinson
- Kontakt:
ccc jebla vas sreća
Trece kolo je vase

Trece kolo je vase

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Hvala da si postaveo meni mrsko bilo ici na transfermarkt.Neutral je napisao/la:http://transfermarkt.de/de/tobol-kostan ... 10481.html
Eto im ekipe. Sretno i vama.
Ja iskreno cuo samo za dva igraca Vita Turtenwalda,i Bakaeva
koji smo mi baksuzi, lani su igrali kući sa galatasarajem 1:1, a godinu prije dobili austriju beč 1:0.
od oba su ispali ali rezultati domaćih utakmica nam ne daju neki optimizam.
moramo danas ili sutra krenuti da stignemo na vrijeme... fuj,fuj,fuj!
ajde čovječe pa imate najlakši put za 3. pretkolo,pa oklen kazastanaca da igraju nogomet..šta bi mi trebali reć olimpija,pa austria beč....ždrijeb vam je dobarHUM je napisao/la:koji smo mi baksuzi, lani su igrali kući sa galatasarajem 1:1, a godinu prije dobili austriju beč 1:0.
Mozda su ih olako shvatili, a i puno je lakse kad igras a protivnik ti ima ulogu favorita....Ne trebate se potcjenjivati, mislim da bi i reprezentacija tog Kazahstana imala problema da probije Sunjica i Maku, a ne taj Tobol...
A put je jbg njasre vopra
A put je jbg njasre vopra

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A koja sreca, ne mozes da vjerujes.
Sretno Zrinjskom i Ultrasima, samo naprijed. 

...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.