Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: Hamburger Sport-Verein
Čestitam na opstanku.
Mehmedi se povezuje s vama.
Mehmedi se povezuje s vama.
Agieren statt reagieren
@Pale
Hvala na čestitkama, al znam da ću brzo zažalit što smo ostali jer će ova garnitura i dalje radit gluposti. A jedna od njih mogla bi bit i spomenuti "švicarac".
Baš me zanima ovaj Altintas, čovjek sigurno nije odbio ugovor i pauzirao godinu dana da bi igrao u našoj drugoj momčadi. No zbunjujuća je šutnja u klubu, niko ni da zucne o njemu, pa nije valjda da će ga otkantat zbog "švicarca" iz Gostivara?!
Hvala na čestitkama, al znam da ću brzo zažalit što smo ostali jer će ova garnitura i dalje radit gluposti. A jedna od njih mogla bi bit i spomenuti "švicarac".
Baš me zanima ovaj Altintas, čovjek sigurno nije odbio ugovor i pauzirao godinu dana da bi igrao u našoj drugoj momčadi. No zbunjujuća je šutnja u klubu, niko ni da zucne o njemu, pa nije valjda da će ga otkantat zbog "švicarca" iz Gostivara?!
Jutros prvo procitam ovo na TM-u i pomislim da je nasa uprava konacno pocela donositi ispravne odluke...Nazalost moja radost nije dugo trajala jer se je odmah u SportBildu pojavio naslov da Labbadija zahtjeva da se produze ugovori Rajkovicu, Kacaru, Westermannu i Ilicevicu.Der HSV sucht für die kommende Saison nach Verstärkung. Nach SPORT BILD-Informationen steht Freiburgs Rechtsverteidiger Oliver Sorg auf der Liste der Hanseaten.
Nadam se da ovo nije istina, jer u suprotnom smo onda zasluzili da nas DFL za zelenim stolom izbaci iz lige...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zanimljiva diskusija izmedju vdV-a i Diaza prije slobodnog udarca...

Dabei, so erzählen es sich die Spieler untereinander, wollte van der Vaart auch schießen. Er sagte es Diaz auf Englisch auch. „Ich schieße!“ Wirklich beeindruckt hatte er Diaz damit aber nicht, denn der antwortete angeblich nur: „Yeah! Tomorrow, my friend – tomorrow!“ und schoss…
Ako je to istina onda skidam kapu Diazu.
Nadam se samo da se neće previše pitati Labbadia kod transfera i ugovora, klub treba imati jasnu viziju razvoja a ne da se u slučaju promjene trenera pola kadra otpiše.
Nadam se samo da se neće previše pitati Labbadia kod transfera i ugovora, klub treba imati jasnu viziju razvoja a ne da se u slučaju promjene trenera pola kadra otpiše.
Treceligaski manager 2.0 danas je dao interviju u kojem priznao da su transferi Reinartza i Schmida bili dogovoreni, ali da su propali zbog baraza...Sto se Reinartza tice iskreno nije mi zao sto je transfer propao, dok sa druge strane mislim da bi nam Schmid legao ko budali samar.
Nadam se da cemo uspijeti pronaci kvalitetno lijevo krilo i modernog veznog igraca, jer su te dvije pozicije prioritet uz desnog beka...
Nadam se da cemo uspijeti pronaci kvalitetno lijevo krilo i modernog veznog igraca, jer su te dvije pozicije prioritet uz desnog beka...
Sjetim se onom trojcu najmilijih...HSV: Aussortiert: HSV plant Zukunft ohne Maxi Beister
Vazno je da IDIOTI sa panjevima razovaraju o proudzenju ugovora koji su nas doveli u ovu situaciju, a da igrace kao Beistera odstranjuju.
Nadam se da ce Gernandtu i KMK-u puci film i da ce ih odstraniti, jer dovoljno je da samo jedan iz ove pat-pozicije prevagne na stranu Beckena, Bönte-a i Goedharta.
Opet budzašto rasprodajemo obiteljsko srebro a onda ćemo potpisivati razne K(l)oceve! Nije mi jasno ni zašto Behrami mora otići, a mogao bih se kladiti da ni za Demirbaya neće biti mjesta, valjda je kačar perspektivniji. Neće tu bit sreće dok se ne napravi čistka u menadžmentu, jer oni od prošle sezone ne da nisu ama baš ništa naučili nego su sve pogrešno naučili.
Da se hocemo nekako rijesiti onih IDIOTA u upravi, pa da konacno dovedemo sposobne ljude na kljucne funkcije...Sada mislim da bi bolje bilo da smo ispali iz lige.
Tolika količina debilizma i diletantizma u menadžmentu je naprosto začudna. Mogli su onda produžit i vaart ragu, zašto ne. Jedan od glavnih remetilačkih faktora je i jebbadia koji želi zadržati ovu luzersku momčad na okupu. Ali ima i kod fanova stupidnih izjava, jedna od njih je npr. da je westermann roll model pa ga treba zadržati, ma moš mislit roll modela, pa on je klasični LOL model. Beistera ćemo dat u Fortunu zbog upitne rehabilitacije, a zadržat jednog iličevića koji se uspio ozlijedit i u onoj kratkoj pauzi između dvije relegacijske utakmice...
Nisam dosad čuo nijedno suvislo ime oko mogućeg dolaska - Mehmedi, Koc, pa neki prconjić iz Urugvaja... sve da te bog sačuva.
Nisam dosad čuo nijedno suvislo ime oko mogućeg dolaska - Mehmedi, Koc, pa neki prconjić iz Urugvaja... sve da te bog sačuva.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Ima li istine da ste skresali skaut službu zbog finansija ?
Agieren statt reagieren
@Pale
Nekakav scouting imamo, zadnje što sam čuo/pročitao je da se čeka službeno imenovanje TvH za šefa Scoutingabteilunga. Sad koliko je vajde od našeg scoutinga druga je priča. Moj je dojam da je od odlaska Spörla prije 5 godina sve to traljavo, a nakon odlaska FA prije 2 godine se dodatno raspalo (otišli su njegov sin Sebastian i Jan Ricka).
Iako, lepom bruni ni ne trabaju talenti, njegova deviza je "bez starca nema udarca" i da se njega pita (a nažalost ga se pita) on bi potpisivo samo preko 25. Evo samo što nismo potpisali kloca koca i nekog prconjića suareza iz Elchea.
Nekakav scouting imamo, zadnje što sam čuo/pročitao je da se čeka službeno imenovanje TvH za šefa Scoutingabteilunga. Sad koliko je vajde od našeg scoutinga druga je priča. Moj je dojam da je od odlaska Spörla prije 5 godina sve to traljavo, a nakon odlaska FA prije 2 godine se dodatno raspalo (otišli su njegov sin Sebastian i Jan Ricka).
Iako, lepom bruni ni ne trabaju talenti, njegova deviza je "bez starca nema udarca" i da se njega pita (a nažalost ga se pita) on bi potpisivo samo preko 25. Evo samo što nismo potpisali kloca koca i nekog prconjića suareza iz Elchea.
Inače, treba reći da nama scouting ne da ne treba nego nam čak i smeta. Posebno smo alergični na mlade talente kojih se rješavamo pod svaku cijenu. Evo sad ćemo u najljućeg rivala poslati Melvina Krola za kojeg se interesiraju Juve i Chelsea, a daćemo im i talentiranog Thorea Jacobsena pride, što da ne.
Iz Elchea nas "interesira" i stoper Enzo Roco, to što ćemo centralnih braniča imati za izvoz nema veze, a možemo im očistit i još ponekog, osim Jonathasa, njega nećemo jer se ne uklapa u koncepciju, što će nam čovjek sa 14 golova i 7 asista u Primeri?
Iz Elchea nas "interesira" i stoper Enzo Roco, to što ćemo centralnih braniča imati za izvoz nema veze, a možemo im očistit i još ponekog, osim Jonathasa, njega nećemo jer se ne uklapa u koncepciju, što će nam čovjek sa 14 golova i 7 asista u Primeri?
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 11 jun 2015, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Objektivno, Pescara bi tražila lijepe novce, ispod 10 milki ne bi išo.
Naši su inače kao stavili na prodaju Đuru, Lazogu i müllera; kako se može i pretpostavit vlada prava pomama, naročito za müllerom, ne možemo se obranit od upita. Jer moramo nekako skupit lovu da produžimo LOL modela i ivu, iako ako se ovaj potpiše na performance based principu imamo ga gratis.
Naši su inače kao stavili na prodaju Đuru, Lazogu i müllera; kako se može i pretpostavit vlada prava pomama, naročito za müllerom, ne možemo se obranit od upita. Jer moramo nekako skupit lovu da produžimo LOL modela i ivu, iako ako se ovaj potpiše na performance based principu imamo ga gratis.
Odustali smo od prconjića, neda labbadia. To je dobro, jedino što nam je dotle Hannover klepio Sorga. Al sa ovom dvojicom nema šanse da mi nekog pokupimo na vrijeme.
Opet su krenule prljave igre guzenera, ovaj put oko Taha. Treba poslati pravu poruku, a jedna od njih je i neproduživanje LOL modela i konkretna izjava jebbadije ko je točno u konkurenciji za dva stoperska mjesta, npr. Đuro, Cleber i Tah, uz backup Junga, da se zatvori prostor za moguće manipulacije (i mahanje fantomskim liječničkim kartonima u konačnici).
Aj hvala ti bože izgleda da smo odustali od K(l)oca, traže 2,5 milje, samo nek si ga zadrže. Danas je beiersdorfer bio izložen žestokoj kritici na generalnoj skupštini na kojoj je bilo prisutno samo 335 članova, optužen je da je donosio odluke sa razornim posljedicama, za privatne pregovore sa TT i KMK... sve što je rekao EOR, pokretač plus inicijative, stoji.
Joe Zinnbauer opet vodi u23, očekujem nagodinu ulazak u treću.
Joe Zinnbauer opet vodi u23, očekujem nagodinu ulazak u treću.
HSV-Boss gesteht - Ich habe zu lange an Tuchel gehangen
Beiersdorfer lacht: "Ich will nicht angeben, dass wir mit acht Punkten mehr, mit 30 Prozent Verbesserung zum Vorjahr, Liga-Spitze sind.
Nakon ovih izjava u svakoj normalnoj firmi ili ti ga klubu bi direktor dobio otkaz, a kod nas isti moze nastaviti siriti svoje NEZNANJE i NESPOSOBNOST.
Inace prema pisanju medija zainteresovani smo za lijevo krilo Bochuma Michaela Gregoritscha koji je porotekle sezone postigao sedam golova i asistirao kod 4 gola u 25 odigranih utakmica. Takodjer kao novo pojacanje se spominje i Fabian Frei iz Basela i mislim da bi ova dvojca igraca bila odlicno rijesenje za nas. Jedino jos nedostaje taj desni bek, a tu se spominje igrac Darmstadta Leon Balogun.
BILD je vec bio pripremio naslove, ali ih je zahebao Diaz...
Samo radi njih i onih IDIOTA sa Abendblatta, mi je drago sto smo izborili opstanak...Vec su bili pripremili clanke i cekali da ih izbace na internet i posalju u stampu, ali im je Diaz pomrsio sve racune pa su ispocetka sve morali pisati.
Da sam na mjestu Wolfa zabranio bi im pristup konferencijama i utakmicama na odredjen period...
Da sam na mjestu Wolfa zabranio bi im pristup konferencijama i utakmicama na odredjen period...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.