Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ja da sam admin, bio bi banovan, da si mi rodjen brat...gringo1 je napisao/la:Yebem ti ALLAHA ako je ovako na nasoj starani...
Ovako je isto i u Sreberenici bio na nasoj starani...
Slazem se malkice za Ibisevica...cak je malo i zasmeto MuslimovicuCartman je napisao/la:Yebo te Ciro Muratovic u supak stari. Pjanic na terenu 5 minuta i stvori ogromnu priliku za Dzeku. A ne mogu vjerovat da jedan centarfor ono moze promasit sto je promasio Muslimovic. Ibisevic isto katastrofa i trebo bi Muslimovic igrat u Zenici. Salihovic i Rahimic vrlo dobri veceras. U Zenici Bajramovic i Pjana umjesto Muratovica i Rahimica i Pandza umjesto Spahe. Mozemo proc, ali bojim se da ce nas kostat oni promasaji skupo.
Potpis! Mi u barazu nismo radi Cire, nego unatoc Cire. Mi imamo sjajne igrace koji su ovo izborili, a on mi se cini da im samo smeta sa moronskim odlukama. Nije bez razloga covjek bio trener Zagreba prije nego sto je repku preuzeo._dreamer_ je napisao/la:ja da sam admin, bio bi banovan, da si mi rodjen brat...gringo1 je napisao/la:Yebem ti ALLAHA ako je ovako na nasoj starani...
Ovako je isto i u Sreberenici bio na nasoj starani...
sto se tice utakmice, ne mogu da vjerujem koliko je ciro corav da ne vidi da mu ekipa ne moze nista kad je misimovic odsjecen... no nije ni misimovic taj koji je bio toliko dobro cuvan koliko se isti usrao u gace, ako cemo iskreno... od ovog igraca sam sve ocekivao, ali ne ovo... a problem je i u tome sto se na njega previse oslanjamo i to mu stvara dodatni pritisak. pjanic je za 7-8 minuta unio zivosti u igru jer ima sigurnost u nogama a brzi je od misketa, zna cuvat loptu... zna momak sve al mu onaj konj nije dao da to veceras pokaze... ovakvi veliki tereni su melem za igrace poput pjanica... on u zenici ne vrijedi ni 80% onoga sto bi vrijedio veceras... ali neeeee, ciro drzi murata do 80+ minute jer jerbo se ispostavilo da mu je oprostajna... ciro, veceras si uprkos rezultatu za mene pao na ispitu...
rezultat kad se pogleda i nije toliko los, ali je problem taj zuti spahica... odmah da kazem, moje je misljenje da nas je murat pojacao neigranjem u zenici... kasno je vrsio izmjene, imali smo period od 15-20 minuta gdje nasi nisu mogli dahnut i gdje su nas vile fino pronosale... ne mogu da vjerujem jednostavno... svako ko iole poznaje i ko je igrao fudbal vidi gdje je lezao problem ali ne mogu da vjerujem da nije u stanju dva tri logicna poteza da povuce...
ciro, svaka ti cast sto si nas doveo do baraza, i nadam se da ces otici poslije ovog ciklusa i pustiti nekog malo mladjeg, kreativnijeg covjeka da dodje na kormilo koji ne posmatra fudbal tako konzervativno kao ti...
mozda sam preostar i mozda ce se naci 100 ljudi koji su drugog misljenja ali ja vjerujem da ovaj tim moze mnogo bolje od ovoga...
De ba covjece, obuzdaj se malo. Ima jos Zenica pakao. Ne brini se, proci cemo. Kad Nasih 15-tak hiljada zapjeva, ima da igraju kao ludi.gringo1 je napisao/la:PLACEM KAO DIJETE A IMAM 30 GODINA ZBOG NASEG BAKSUZLUKA,
ALAHU NEVJERUJEM VISE U TEBE TI SI **** I CIGAN
Samo jos ovo da potvrdimzmaj_Bosne je napisao/la:Daj malo smirite emocije, nije ova utakmica finale i zasad stojimo veoma dobro. Ovakvom igrom koja je bila zadnjih 10 minuta idemo u dobrom pravcu. I ako ovako ostane mi imamo u Zenici da ih uzmemo, kako vidim ne snalaze se bas dobro u skucenom prostoru i treba im dosta "poljane" da se ganjaju. Tako da im Zenica i BP ne odgovara.
Prvo greska za gol postoji, ali u nastavku smo bolji tako da se nadam golu
Nemoj sad zajebavat Misimovic,Dzeko su pali u sivilo,Ibisevic je bar pokusavao.Fudo je napisao/la:sto drzi u igri ibiscevica kad blage nema, kako je danas igro ja mu ovce nebi dao da cuva
ove je ibro ispo kao nikadTheManiacs je napisao/la:[youtube][/youtube]
FUJ!
anonimus je napisao/la:Ovaj Ibisevic nek ide kuci netreba nam dva suta muslimovica njega pogadjaju svaki duel gubio,odbijaju mu se lopte cim udje Muslimovic poludili smo isto i Pjanic umjesto Muratvica veliki al veliki peh Rhimic i Spahic al idemo momci do pobjede imali su srece nocas nece i u srijedu BOSNAAAAAAA! PS psovaci Alaha boze me sacuvaj **** vam sve sto imate zaklo bi vas ko kurbane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.