Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

CRNI_SA
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la CRNI_SA » 14 nov 2009, 23:35

a sudija na visini zadatka :shock: ibisevic je los do bola kao i miske ali imam osjecaj da cemo u zenici pobjediti 4-1 :o
Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 14 nov 2009, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 14 nov 2009, 23:35

Misimović nije odigro nikad lošije...Pjanića pod hitno u prvih 11 umjesto Muratovića...Pandžu umjesto Spahića....Berberovića umjesto Rahimića (Pa onda Berba na desni bok Ibra u sredu)...i Misketu održat lekciju jednu...pa izgubio je najviše lopti...I zabranit vraćanje lopte golmanu 20x su je vratili ako ne i više.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 nov 2009, 23:35

gringo1 je napisao/la:Yebem ti ALLAHA ako je ovako na nasoj starani...
Ovako je isto i u Sreberenici bio na nasoj starani...
ja da sam admin, bio bi banovan, da si mi rodjen brat...

sto se tice utakmice, ne mogu da vjerujem koliko je ciro corav da ne vidi da mu ekipa ne moze nista kad je misimovic odsjecen... no nije ni misimovic taj koji je bio toliko dobro cuvan koliko se isti usrao u gace, ako cemo iskreno... od ovog igraca sam sve ocekivao, ali ne ovo... a problem je i u tome sto se na njega previse oslanjamo i to mu stvara dodatni pritisak. pjanic je za 7-8 minuta unio zivosti u igru jer ima sigurnost u nogama a brzi je od misketa, zna cuvat loptu... zna momak sve al mu onaj konj nije dao da to veceras pokaze... ovakvi veliki tereni su melem za igrace poput pjanica... on u zenici ne vrijedi ni 80% onoga sto bi vrijedio veceras... ali neeeee, ciro drzi murata do 80+ minute jer jerbo se ispostavilo da mu je oprostajna... ciro, veceras si uprkos rezultatu za mene pao na ispitu...

rezultat kad se pogleda i nije toliko los, ali je problem taj zuti spahica... odmah da kazem, moje je misljenje da nas je murat pojacao neigranjem u zenici... kasno je vrsio izmjene, imali smo period od 15-20 minuta gdje nasi nisu mogli dahnut i gdje su nas vile fino pronosale... ne mogu da vjerujem jednostavno... svako ko iole poznaje i ko je igrao fudbal vidi gdje je lezao problem ali ne mogu da vjerujem da nije u stanju dva tri logicna poteza da povuce...

ciro, svaka ti cast sto si nas doveo do baraza, i nadam se da ces otici poslije ovog ciklusa i pustiti nekog malo mladjeg, kreativnijeg covjeka da dodje na kormilo koji ne posmatra fudbal tako konzervativno kao ti...

mozda sam preostar i mozda ce se naci 100 ljudi koji su drugog misljenja ali ja vjerujem da ovaj tim moze mnogo bolje od ovoga...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 14 nov 2009, 23:35

Cartman je napisao/la:Yebo te Ciro Muratovic u supak stari. Pjanic na terenu 5 minuta i stvori ogromnu priliku za Dzeku. A ne mogu vjerovat da jedan centarfor ono moze promasit sto je promasio Muslimovic. Ibisevic isto katastrofa i trebo bi Muslimovic igrat u Zenici. Salihovic i Rahimic vrlo dobri veceras. U Zenici Bajramovic i Pjana umjesto Muratovica i Rahimica i Pandza umjesto Spahe. Mozemo proc, ali bojim se da ce nas kostat oni promasaji skupo.
Slazem se malkice za Ibisevica...cak je malo i zasmeto Muslimovicu

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 14 nov 2009, 23:36

a ne mogu da vjerujem da pricate o svima osim o dzeki ...pa momak se nije oznojio
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 nov 2009, 23:36

[youtube][/youtube]

FUJ!
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 nov 2009, 23:36

sto drzi u igri ibiscevica kad blage nema, kako je danas igro ja mu ovce nebi dao da cuva
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 14 nov 2009, 23:37

ne znam cemu toliko vike na pojedine igrače, momci su ostavili srce na terenu, 90minuta igrati u onakvom tempu ne mogu izdrzati ni najpripremljenije ekipe na svijetu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 nov 2009, 23:37

_dreamer_ je napisao/la:
gringo1 je napisao/la:Yebem ti ALLAHA ako je ovako na nasoj starani...
Ovako je isto i u Sreberenici bio na nasoj starani...
ja da sam admin, bio bi banovan, da si mi rodjen brat...

sto se tice utakmice, ne mogu da vjerujem koliko je ciro corav da ne vidi da mu ekipa ne moze nista kad je misimovic odsjecen... no nije ni misimovic taj koji je bio toliko dobro cuvan koliko se isti usrao u gace, ako cemo iskreno... od ovog igraca sam sve ocekivao, ali ne ovo... a problem je i u tome sto se na njega previse oslanjamo i to mu stvara dodatni pritisak. pjanic je za 7-8 minuta unio zivosti u igru jer ima sigurnost u nogama a brzi je od misketa, zna cuvat loptu... zna momak sve al mu onaj konj nije dao da to veceras pokaze... ovakvi veliki tereni su melem za igrace poput pjanica... on u zenici ne vrijedi ni 80% onoga sto bi vrijedio veceras... ali neeeee, ciro drzi murata do 80+ minute jer jerbo se ispostavilo da mu je oprostajna... ciro, veceras si uprkos rezultatu za mene pao na ispitu...

rezultat kad se pogleda i nije toliko los, ali je problem taj zuti spahica... odmah da kazem, moje je misljenje da nas je murat pojacao neigranjem u zenici... kasno je vrsio izmjene, imali smo period od 15-20 minuta gdje nasi nisu mogli dahnut i gdje su nas vile fino pronosale... ne mogu da vjerujem jednostavno... svako ko iole poznaje i ko je igrao fudbal vidi gdje je lezao problem ali ne mogu da vjerujem da nije u stanju dva tri logicna poteza da povuce...

ciro, svaka ti cast sto si nas doveo do baraza, i nadam se da ces otici poslije ovog ciklusa i pustiti nekog malo mladjeg, kreativnijeg covjeka da dodje na kormilo koji ne posmatra fudbal tako konzervativno kao ti...

mozda sam preostar i mozda ce se naci 100 ljudi koji su drugog misljenja ali ja vjerujem da ovaj tim moze mnogo bolje od ovoga...
Potpis! Mi u barazu nismo radi Cire, nego unatoc Cire. Mi imamo sjajne igrace koji su ovo izborili, a on mi se cini da im samo smeta sa moronskim odlukama. Nije bez razloga covjek bio trener Zagreba prije nego sto je repku preuzeo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 14 nov 2009, 23:38

Ovaj Ibisevic nek ide kuci netreba nam dva suta muslimovica njega pogadjaju svaki duel gubio,odbijaju mu se lopte cim udje Muslimovic poludili smo isto i Pjanic umjesto Muratvica veliki al veliki peh Rhimic i Spahic al idemo momci do pobjede imali su srece nocas nece i u srijedu BOSNAAAAAAA! PS psovaci Alaha boze me sacuvaj **** vam sve sto imate zaklo bi vas ko kurbane

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 nov 2009, 23:38

Jao je.bem ti nesrecu pa dokle viseeeeeeeeeeeeeee joooooj

j.ebacemo ih u Zenici
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 14 nov 2009, 23:38

NE ZNAM KAKO ovo pisem al et....mislim da smo bolje odigrali i to se vidjelo portugal je nula......mi nismo imali srece pa Boze dragi dokle ovo vise......zaista smo se lavovski borili....salihovic je sve dao od sebe svaka muu cast dzeko je predobro igrao....svi su bili sjajni....
al nije mi jasno zasto nije ciro prije mjenjao igrace,........jao majko draga zasto nebi 1-1

al u zenici ce biti pakleno.....moraju dati sve od sebe a mogu uspjeti....

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 14 nov 2009, 23:38

a pogledajte samo muslimovica...poceo je da trci i da slavi a lopta se jednostavno vratila...po mom misljenju trbao bi igrati umjesto ibisevica u revansu....ibisevic se ne snalazi bas najbolje
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 nov 2009, 23:38

gringo1 je napisao/la:PLACEM KAO DIJETE A IMAM 30 GODINA ZBOG NASEG BAKSUZLUKA,
ALAHU NEVJERUJEM VISE U TEBE TI SI **** I CIGAN
De ba covjece, obuzdaj se malo. Ima jos Zenica pakao. Ne brini se, proci cemo. Kad Nasih 15-tak hiljada zapjeva, ima da igraju kao ludi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 14 nov 2009, 23:39

zmaj_Bosne je napisao/la:Daj malo smirite emocije, nije ova utakmica finale i zasad stojimo veoma dobro. Ovakvom igrom koja je bila zadnjih 10 minuta idemo u dobrom pravcu. I ako ovako ostane mi imamo u Zenici da ih uzmemo, kako vidim ne snalaze se bas dobro u skucenom prostoru i treba im dosta "poljane" da se ganjaju. Tako da im Zenica i BP ne odgovara.
Prvo greska za gol postoji, ali u nastavku smo bolji tako da se nadam golu ;)
Samo jos ovo da potvrdim ;)
Dragon Town

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 nov 2009, 23:39

Samo mi nije niakko jasno sto je ciro prvu izmjenu uradio u 82. minuti ??
To neodlikuje profesinalne trenera vec amatere ??

Treba sa Bajramovicem i Pjanicom igrati a za odbranu
hmm
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 nov 2009, 23:39

Fudo je napisao/la:sto drzi u igri ibiscevica kad blage nema, kako je danas igro ja mu ovce nebi dao da cuva
Nemoj sad zajebavat Misimovic,Dzeko su pali u sivilo,Ibisevic je bar pokusavao.

Nadams e da ce na svom terenu imati vise hrabrosti i zaigrati kao pravi muskarci
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 14 nov 2009, 23:39

ma Hasagić je glavni xd

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 14 nov 2009, 23:40

TheManiacs je napisao/la:[youtube][/youtube]
FUJ!
ove je ibro ispo kao nikad :( kako ne pazi **** ga fudbal

gringo1 legenda si ocam' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: noah, dana/u 14 nov 2009, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 14 nov 2009, 23:40

anonimus je napisao/la:Ovaj Ibisevic nek ide kuci netreba nam dva suta muslimovica njega pogadjaju svaki duel gubio,odbijaju mu se lopte cim udje Muslimovic poludili smo isto i Pjanic umjesto Muratvica veliki al veliki peh Rhimic i Spahic al idemo momci do pobjede imali su srece nocas nece i u srijedu BOSNAAAAAAA! PS psovaci Alaha boze me sacuvaj **** vam sve sto imate zaklo bi vas ko kurbane

slazem se stobom....al vedo je tracao i previse no nije bilo te lopet sa sredine.....al idemo u zenicu......po pobjedu.....a nemojte psovati molim vas....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.