Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

laudrop
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la laudrop » 30 avg 2023, 13:55

Hitman22 je napisao/la:
30 avg 2023, 13:51
AllGunsBlazing je napisao/la:
30 avg 2023, 13:41
Hitman22 je napisao/la:
30 avg 2023, 13:28
Ako je izbor tranparentnost u drugom rangu ili netransparentnost u vrhu PL ja uvjek biram ovo drugo.
Ranija garnitura u Slobodi se posvetila razvoju vlastitiog kadra,dovodjenje mladih igraca od kojih cemo kao napraviti pare neke,apsolutno transparentnom radu,dijeljenju plaketa protivnicima i zahvalnica,zanoseci muda svakom zivom i evo izvukli smo pouku bolnu. Manite se toga,samo jaki i mocni uspjevaju okani se transparentnosti. Navijacka grupa kakva god da je odlicna je,jer su skoro 4 godine gledali Slobodu na rubu sportskog ponora,svaka utakmica ponizenje,treneri pocetnici i sl te opet ostali uz klub u bilo kojem broju. Danas jeste drugi rang ali pobjedjujemo,dovodimo neka pojacanja,imamo ambicije pa necemo sad razbijati glavu sta cemo mi u PL sa dugom.
Vi sami ne znate sta zelite. Isti vam ljudi vladaju klubom, ali sad su jaki i mocni? Hoce li onaj dati Citroena ili nece?

Pises gledali 4 godine Slobodu na rubu ponora i pade Sloboda u ponor, nista se nije promjenilo, a vi ZADOVOLJNI? Svaka vama cast na tome.
Koji isti ljudi? Mujkanovic nije ispao iz lige on je bio nekad 2016-2018, drugi je koncept uopsteno,a Citroen nije ni vazan,to je nagradna igra bila neka. Zadovoljniji jesmo nego prethodni period o kojem sam pisao,jesmo drugi rang ali pobjedjujemo i tezimo sportskom rezultatu a ne transparentnosti i tim ubleha fazonima. Kod vas je neki drugi ritam i to je ok,mi imamo veci izvor finansiranja i trostruki budzet u odnosu na Celik.
Nasa tri glavna sponzora na dresu su 150.000 km ugovor plus milion od grada i licna sredstva UO,pa normalno je da smo zadovoljniji
I opet nećete ući u Premijer ligu :njanjanja:

Posrećilo im se sa nikad gorim Rudarom (rezultati govore sve), Jedinstvom na rubu egzistence da dobiju kući i sudijskom štimaljkom protiv Budućnosti.

Ide sad Gradina da vam tata Azmir pokaže kako se sudije štimaju :beba:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 30 avg 2023, 13:59

U 11 kolu nece biti srece,samo kvalitet i promocija ulaska u PL
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 30 avg 2023, 14:01

Bit će kmečanja kad krezavi černobilci budu gledali u leđa velikoj Slobodi. Mi u Premiership, vama qara kao i uvijek. Mrš u petuuu
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 avg 2023, 14:07

laudrop je napisao/la:
30 avg 2023, 13:55

I opet nećete ući u Premijer ligu :njanjanja:

Posrećilo im se sa nikad gorim Rudarom (rezultati govore sve), Jedinstvom na rubu egzistence da dobiju kući i sudijskom štimaljkom protiv Budućnosti.

Ide sad Gradina da vam tata Azmir pokaže kako se sudije štimaju :beba:
Vi i Olovo ste glavni kandidati :urnebes:
🔴⚫️

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 30 avg 2023, 14:07

IceTea je napisao/la:
30 avg 2023, 14:01
Bit će kmečanja kad krezavi černobilci budu gledali u leđa velikoj Slobodi. Mi u Premiership, vama qara kao i uvijek. Mrš u petuuu
Imate iskustva u ovoj ligi godinama, nama prvi put da igramo :rol: :rol: :rol: klošarija tuzlanska pši qaru nickize do stizeko :urnebes: :urnebes:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 30 avg 2023, 14:10

Nisu znali da su im ljudi privatizovali klub za par maraka, tek nakon par mjeseci saznali i oni zadovoljni :rol:

Haj ovog čajajaru mogu razumiti, sloboda ga placa da ih brani. Ove ostale nikako, al trazili ste, dobili ste. Ustvari, niste ni trazli, nego ste samo dobili.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 avg 2023, 14:11

ČELIK : Sloboda

Trofeji 7:0
Stadion 13909: 7200
Posjeta rekord 33500: 11000
Navijači 300:16
Direktni obračun u finalu kupa( Tusanj, Grbavica) 2:0
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 30 avg 2023, 14:12

laudrop je napisao/la:
30 avg 2023, 14:07
IceTea je napisao/la:
30 avg 2023, 14:01
Imate iskustva u ovoj ligi godinama, nama prvi put da igramo :rol: :rol: :rol: klošarija tuzlanska pši qaru nickize do stizeko :urnebes: :urnebes:
Nepismen si hahahahaha idi prvo pravopis nauči. :njanjanja:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 30 avg 2023, 14:14

senjak075 je napisao/la:
30 avg 2023, 13:42
IceTea je napisao/la:
30 avg 2023, 13:39
Joj krezavih seljobera jesu se čoporativno okupili da podje.bavaju. Odjednom iskaču neki likovi koji nisu smjeli pisnuti do neki dan. Baš preofirno od vas, ono hajmo svi zajedno na temu da nešto nekome pokušamo dokazat. Eh pa vidite seljačići, mi znamo da ste mrtve nacionaliste, da podržavate ove gore transparente, da postojite samo da budete male nebitne sluge Sarajlijama. U nedostatku argumenata, nakon što smo vas danima prskali vi se hvatate za neki trans, neki kao autoput što imate i neku šaku nadrogiranih jadnika koji dođu na utakmicu pa kao grme, navijaju, a ustvari su presmiješni. Kad vas izdominiramo vi obrnete priču, ne ulazi vam se u PL, moramo smiriti tenzije na temi jer kao mi pretjerujemo, a uvijek vi prvi počnete smradovi mali. :thumbup:

Da idemo redom, priželjkivali ste naše ispadanje iz PL da bi se mogli suočit s nama. Sad kad situacija ne izgleda dobro po vas, druga se priča priča. Osim što vas dođe jedva 200 pa se raširi na tribini po 5m jedan od drugog, osim što na domaćim utakmicama kad ste u prenosu psujete mrtvu familiju gostima, osim toga što nemate prebijene pare jer vam onaj frajer baca milion ako budete dobri (jbt isto kerovima kad baciš zaostale kosti jer nisu lajali), osim svega toga igra vašeg kluba ne obećava nimalo. Onda se hvatate Mujkanovića, postavljate jedan te isti post 100x isto zaostala dječurlija, a niste ni svjesni da će taj isti Mujkanović više napraviti za Slobodu nego što će ti vaši jadnici za mrtvi Čelik. Pogledajte rostere i sve će vam biti jasno. Da se vratimo na navijače. Pokušali smo svi (uključujući i mene) objasniti vašim zaostalim mozgovima da Fukare nisu kompletne zbog raznoraznih razloga i da se ne dolazi na utakmice ali džaba. Previše toga je obećano a malo ispunjeno. Nama su motivi i očekivanja mnogo viši od igranja sa Klisom, Stupčanicom, Radnikom itd. Ali ja čvrsto vjerujem da će i to doći na svoje. Ne znaju pojedinci ovdje, ustvari ne znaju niko od vaših da nikad kompletna Robija ne može bit kao kompletne Fukare. Ne sjećate se kad ste dolazili ko siročad u Tuzlu, na roštilj prije utakmice, na pivo, na zezanciju, hranili smo vas klošari, a vi ste sve to pogazili. Dođe vas jedva 100 jer niste imali za karte pos.rane da dođete uopšte. Sve u svemu mnogo ste smiješniji vi koji obećavate neke invazije, dođe vas toliko koliko vas dođe, raširi se max po tribini i nešto kao glumi silu, nego ovi momci koji bodre Slobodu. Ma da se i tu već vidi napredak, prekucat će vas sigurno.

Što se klubova samih tiče, Bajramske turnire, Memorijalne, Mitropa i ostale slobodno nastavite brojati. Toliko ste jadni i mali da vam ništa drugo i ne preostaje. Klub koji je bankrotirao, preselio se u petu ligu, igrao sa amaterima, više niko ne uzima za ozbiljno. Niko više utakmice sa vama ne gleda kao na derbi, već kao na suočavanje sa zaostalo krezavim smogovcima. Non stop vas qaramo, nikad neću zaboraviti kad ste trebali bodove za opstanak, očekivali ste ih od nas a mi vas nogom šutnuli i definitivno u cvajtu. Mislim da ste tad ostali igrom slučaja, ali ste iduće sezone opet bili zadnji jer ste smiješni uvijek bili. Kakav vi dugoročni plan imate? Pa evo što nemate ekipu za ulazak u PL? Do kad se mislite stabilizirati do 2048? Sve kao nešto, a ništa. Ne možete momčiluci biti veći od Slobode. Neutralni momci na ovoj temi su pisali već o tome. Svi smatraju Slobodu većim i jačim klubom. Vi možete smatrati da ste veći i od Reala, koga boli q.

I za kraj ovo oko gradova. Kakav autoput spominjete diloveri, država vam sve izgradi jer se sve vrti oko Sarajeva. Vazda ste bili njihovi kmetovi, sluge, pola Zenice u Sarajevu radi. Šta imate osim toga još? Nemate turizma, nemate infrastrukturu, nemate nikakvu turističku atrakciju, nemate aerodrom, ništa nemate. Ko će još normalan doći u Bosnu i otići pravo za Zenicu? Svi će radije u Mostar, Sarajevo, u Tuzlu na jedini slano jezero u Evropi. Koje se neprestano širi i koje svake godine rekord obara. Ko će iz Zenice avionom do inostranstva? Niko drugovi jer nemate ništa. Bujrum iz Tuzle gdje god poželite. Vaš vrhunac je paradajz, hljeb, uzimanje siće od roditelja da dođete na naše jezero i da kao ljetujete. Klošari raspali. Kod nas se obrazujete, edukujete. Mi vam qaramo djevojke jer smo u mogućnosti. Jer smo dobrostojeći, jer zarađujemo, nemamo 10 izbijenih zuba, nemamo propuh u glavi kao vi. Nije nam ispunjen dan ako ločemo kraj obližnje piljare, dok nam drugi štemaju djevojke. Šta vi još imate kupusari, da čujem?

Nastavite nam biti zavidni. Nemate pojma koliko nam ovo sve hrani ego. Nikad nećete biti kao mi. Nikad Čelik kao velika Sloboda. Nikad smogovska Zenica kao prelijepa Tuzla. Ljubomora je neizlječiva bolest. Samo nastavite. :bih:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Pišanje po Zeničanima. :salut:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 30 avg 2023, 14:16

avenija je napisao/la:
30 avg 2023, 14:11

slika

Kme kme kmeee :plac:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 30 avg 2023, 14:19

IceTea je napisao/la:
30 avg 2023, 14:14
senjak075 je napisao/la:
30 avg 2023, 13:42
IceTea je napisao/la:
30 avg 2023, 13:39
Joj krezavih seljobera jesu se čoporativno okupili da podje.bavaju. Odjednom iskaču neki likovi koji nisu smjeli pisnuti do neki dan. Baš preofirno od vas, ono hajmo svi zajedno na temu da nešto nekome pokušamo dokazat. Eh pa vidite seljačići, mi znamo da ste mrtve nacionaliste, da podržavate ove gore transparente, da postojite samo da budete male nebitne sluge Sarajlijama. U nedostatku argumenata, nakon što smo vas danima prskali vi se hvatate za neki trans, neki kao autoput što imate i neku šaku nadrogiranih jadnika koji dođu na utakmicu pa kao grme, navijaju, a ustvari su presmiješni. Kad vas izdominiramo vi obrnete priču, ne ulazi vam se u PL, moramo smiriti tenzije na temi jer kao mi pretjerujemo, a uvijek vi prvi počnete smradovi mali. :thumbup:

Da idemo redom, priželjkivali ste naše ispadanje iz PL da bi se mogli suočit s nama. Sad kad situacija ne izgleda dobro po vas, druga se priča priča. Osim što vas dođe jedva 200 pa se raširi na tribini po 5m jedan od drugog, osim što na domaćim utakmicama kad ste u prenosu psujete mrtvu familiju gostima, osim toga što nemate prebijene pare jer vam onaj frajer baca milion ako budete dobri (jbt isto kerovima kad baciš zaostale kosti jer nisu lajali), osim svega toga igra vašeg kluba ne obećava nimalo. Onda se hvatate Mujkanovića, postavljate jedan te isti post 100x isto zaostala dječurlija, a niste ni svjesni da će taj isti Mujkanović više napraviti za Slobodu nego što će ti vaši jadnici za mrtvi Čelik. Pogledajte rostere i sve će vam biti jasno. Da se vratimo na navijače. Pokušali smo svi (uključujući i mene) objasniti vašim zaostalim mozgovima da Fukare nisu kompletne zbog raznoraznih razloga i da se ne dolazi na utakmice ali džaba. Previše toga je obećano a malo ispunjeno. Nama su motivi i očekivanja mnogo viši od igranja sa Klisom, Stupčanicom, Radnikom itd. Ali ja čvrsto vjerujem da će i to doći na svoje. Ne znaju pojedinci ovdje, ustvari ne znaju niko od vaših da nikad kompletna Robija ne može bit kao kompletne Fukare. Ne sjećate se kad ste dolazili ko siročad u Tuzlu, na roštilj prije utakmice, na pivo, na zezanciju, hranili smo vas klošari, a vi ste sve to pogazili. Dođe vas jedva 100 jer niste imali za karte pos.rane da dođete uopšte. Sve u svemu mnogo ste smiješniji vi koji obećavate neke invazije, dođe vas toliko koliko vas dođe, raširi se max po tribini i nešto kao glumi silu, nego ovi momci koji bodre Slobodu. Ma da se i tu već vidi napredak, prekucat će vas sigurno.

Što se klubova samih tiče, Bajramske turnire, Memorijalne, Mitropa i ostale slobodno nastavite brojati. Toliko ste jadni i mali da vam ništa drugo i ne preostaje. Klub koji je bankrotirao, preselio se u petu ligu, igrao sa amaterima, više niko ne uzima za ozbiljno. Niko više utakmice sa vama ne gleda kao na derbi, već kao na suočavanje sa zaostalo krezavim smogovcima. Non stop vas qaramo, nikad neću zaboraviti kad ste trebali bodove za opstanak, očekivali ste ih od nas a mi vas nogom šutnuli i definitivno u cvajtu. Mislim da ste tad ostali igrom slučaja, ali ste iduće sezone opet bili zadnji jer ste smiješni uvijek bili. Kakav vi dugoročni plan imate? Pa evo što nemate ekipu za ulazak u PL? Do kad se mislite stabilizirati do 2048? Sve kao nešto, a ništa. Ne možete momčiluci biti veći od Slobode. Neutralni momci na ovoj temi su pisali već o tome. Svi smatraju Slobodu većim i jačim klubom. Vi možete smatrati da ste veći i od Reala, koga boli q.

I za kraj ovo oko gradova. Kakav autoput spominjete diloveri, država vam sve izgradi jer se sve vrti oko Sarajeva. Vazda ste bili njihovi kmetovi, sluge, pola Zenice u Sarajevu radi. Šta imate osim toga još? Nemate turizma, nemate infrastrukturu, nemate nikakvu turističku atrakciju, nemate aerodrom, ništa nemate. Ko će još normalan doći u Bosnu i otići pravo za Zenicu? Svi će radije u Mostar, Sarajevo, u Tuzlu na jedini slano jezero u Evropi. Koje se neprestano širi i koje svake godine rekord obara. Ko će iz Zenice avionom do inostranstva? Niko drugovi jer nemate ništa. Bujrum iz Tuzle gdje god poželite. Vaš vrhunac je paradajz, hljeb, uzimanje siće od roditelja da dođete na naše jezero i da kao ljetujete. Klošari raspali. Kod nas se obrazujete, edukujete. Mi vam qaramo djevojke jer smo u mogućnosti. Jer smo dobrostojeći, jer zarađujemo, nemamo 10 izbijenih zuba, nemamo propuh u glavi kao vi. Nije nam ispunjen dan ako ločemo kraj obližnje piljare, dok nam drugi štemaju djevojke. Šta vi još imate kupusari, da čujem?

Nastavite nam biti zavidni. Nemate pojma koliko nam ovo sve hrani ego. Nikad nećete biti kao mi. Nikad Čelik kao velika Sloboda. Nikad smogovska Zenica kao prelijepa Tuzla. Ljubomora je neizlječiva bolest. Samo nastavite. :bih:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Pišanje po Zeničanima. :salut:
Uzbuđenje petoligaša se ne smiruje.
Sad će opet pisat kako su osvojili ligu BiH, a u isto vrijeme Rudar Ugljevik osvajao tu istu "ligu".
Samo ne znamo još s kim su igrali utakmice za evropska takmičenja tih sezona :urnebes:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 avg 2023, 14:20

Hitman22 je napisao/la:
30 avg 2023, 13:51
Koji isti ljudi? Mujkanovic nije ispao iz lige on je bio nekad 2016-2018, drugi je koncept uopsteno,a Citroen nije ni vazan,to je nagradna igra bila neka. Zadovoljniji jesmo nego prethodni period o kojem sam pisao,jesmo drugi rang ali pobjedjujemo i tezimo sportskom rezultatu a ne transparentnosti i tim ubleha fazonima. Kod vas je neki drugi ritam i to je ok,mi imamo veci izvor finansiranja i trostruki budzet u odnosu na Celik.
Nasa tri glavna sponzora na dresu su 150.000 km ugovor plus milion od grada i licna sredstva UO,pa normalno je da smo zadovoljniji
Ko vam bira UO? Ko stoji iza svega? Pa fukare su same izdale spisak ljudi koje ne zele vidjeti u klubu, pa opet ljudi sa tog spiska u klubu. Ako ste vi zadovoljni, super.

Znaci ukupno vam je budzet 1.500.000 KM? Celik ove godine izgurao na 1.000.000 KM bez pomoci grada i licnih sredstava UO. O kakvom trostrukom ti pricas? Grad vas finansira sa 1.000.000 i opet niste u stanju pobjeci sa budzetom, eto vam "jakih" ljudi u UO. :wave:
Celik!3,2,2.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 30 avg 2023, 14:22

Ne znam zašto se ovdje raspravlja sa Zenićanima, slika i prilika tog grada je Elvedin Sakić "Real Madrid". Tu se svaka rasprava završava.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 30 avg 2023, 14:22

Yebo majku ono poredi onih 30 fukara (od kojih je 15 maloljetnih) sa gostovanjem Robije u Kaknju.

Porede onaj raspali Tušanj sa stadionom gdje igra reprezentacija, koji ima 4 tribine (za vas je ovo uspjeh) i najjaču katerogiju u državi.

Porede seljački yugobalijski klub sa velikanom koji ime europske trofeje.

Da se krenu postavljat klipovi seljadije ne bi mogao citav dan zavrsiti - joge poceraj, psovanja igraca, azmira ispred stadiona seljadija krezuba sirotinjska se skupila kojima je vrhunac konobarit babama na onim seljackim jezerima.

I jeste za joge poceraj.
SAMO ČELIK !

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 30 avg 2023, 14:25

Kad ih pitas nesto normalno usute se, ko pizde. Onda izvale nesto, sto dijete ne bi reklo i kazu jesmo vas. Ludilo mozga.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 30 avg 2023, 14:25

Viper je napisao/la:
30 avg 2023, 14:22
Yebo majku ono poredi onih 30 fukara (od kojih je 15 maloljetnih) sa gostovanjem Robije u Kaknju.

Porede onaj raspali Tušanj sa stadionom gdje igra reprezentacija, koji ima 4 tribine (za vas je ovo uspjeh) i najjaču katerogiju u državi.

Da se krenu postavljat klipovi seljadije ne bi mogao citav dan zavrsiti - joge poceraj, psovanja igraca, azmira ispred stadiona seljadija krezuba sirotinjska se skupila kojima je vrhunac konobarit babama na onim seljackim jezerima.

I jeste za joge poceraj.
Joj šta im uradi ko Milanče onaj iz Srbije ovim tekstom :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 30 avg 2023, 14:37

Viper je napisao/la:
30 avg 2023, 14:22

I jeste za joge poceraj.
Prvo bih te zamolio da prestaneš zavijat kad pričaš.
Drugo, kretenu vi postavljate slike i poredite se svakodnevno s nama.
Nije ti dovoljno što jutros postavljaš one gadosti.
**** ti jugobalije sve živo i mrtvo seljoberu zatucani.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 30 avg 2023, 14:39

Cuj ovog idiota dace vam fudo milion ako budete dobri. Pa vama grad dadne milion i vi ispadnete kokosari sa raspalog Tusnja

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 30 avg 2023, 14:41

nicaze95 je napisao/la:
30 avg 2023, 14:39
Cuj ovog idiota dace vam fudo milion ako budete dobri. Pa vama grad dadne milion i vi ispadnete kokosari sa raspalog Tusnja
Pa nije njihov stadion uopšte. Tuzla City uskoro preuzima vlasništvo nad čitavim stadionom. :kafa:

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 30 avg 2023, 14:42

IceTea je napisao/la:
30 avg 2023, 14:16
avenija je napisao/la:
30 avg 2023, 14:11

slika

Kme kme kmeee :plac:
Čelik vec par sezona nije tu i oni imaju 13 poena vise, a to im jedini argument da su neki klub

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.