E Sobice ako cemo poceti nabrajati onda mozemo i ovim redom:
Djindjic,Djilas,Dulic,Vesic,Mihajlov,Skundric,Antic,Mrakic,Jeremic,Sutanovac....da ne idemo bas do Krcuna ili mozda Arkana.
E sad voleo bi da mi nadjes povezanost Tadica,Bajatovica(pogotovo) sa Partizanom.Znamo da je prvi navijac(valjda nije zabranjeno),drugi iskreno ne znam i iznenadih se njegovim imenom.Koliko znam usko vezan za Gasprom,koji je vas sponzor zar ne?Hoce to na brzinu kada kucas...
Od ovih nasih navedenih Dodik jeste finansijski pomogao Partizan,Dacic je spasio Partizan 2000te tako sto je otisao iz njega.Ostali su tu da bi primali platu i davali pare na kamatu izgleda,kako bi imali da kupe rolexa.
E a druga strana?Djindjic,Djilas=projekat Evropske Zvezde(secate se toga?),pa Djilas u istoj akciji prosle godine(doduse ove prosle je samo trener bio Evropski,sa Pirotskim manirima),Vesic takodje saradnik u istom projektu.Skundric,Antic,Mrakic-Gasprom ,Jeremic i ostali su tu kao clanovi i navijaci(posto i njih nabrajate pa red je da se odgovori o postenju.
Pa sad ti meni reci ko je tu ****(to slobodno mozes nekom svom reci,meni ne)?Ko prima tu lovu,a zali se?Malo vam je Gasprom,Telekom sa Radujkom sada Petrovicem?Mala su ulaganja u KK,u VK ove godine?
Ne ocekujem neki pametan odgovor,vec nastavljanje u tvome stilu(prepoznatljivom).Uzivaj posteni navijacu najpostenijeg Srpskog brenda na svetu