-Paja je napisao/la:Molim vas gdje sam ja tu ikoga uvrijedio, psovao ili nesto slicno. Samo sam rekao istinu i svoje misljenje nije uvreda ako nekome kazes da nema pojma o cemu prica to je cinjenica i okrutna istina.
I nakon sto sam rekao tu istinu taj isti klon dodje i ponavlja se ko papagaj kaze ne prenose to samo katalonski mediji pazi te vi tu pamet normalno da oni ne prenose samo su oni izvor toga i ja sam to naveo a ostali prenose i sire. Hahaha cuj nije stil Barcelone hahaha od takvog polukluba sve je stil siguran sam da vec sada kontaktira Fabregasa (naravno to ne smiju ali nisu smjeli ni prosle godine proci u finale pa su prosli) i upucuje ga o tome pravilu ali nazalost od toga nista nema i na kraju prelaznog roka Arsenal ce izaci kao pobjednik!
majestic ni ti nikad neces osjetiti da united osvoji titulu bez nekakvih sumnjivih sudijskih odluka tokom sezone, neces osjetiti sezonu bez poraza a sto je najvaznije neces gledati lijepu igru jer tvoj sabanski klub koji igra antifudbal nikome nije zanimljiv.
Vi ste sramota za fudbal!
Arsene Wenger - Trener 26 godina. Evropskih trofeja: 0
Dominacija!
Tom Hening Ovrebo -trener 0 godina 2 evropska trofeja i jedan svjetski.
Evo malo da vidite šta vam je Profesor radio u prvoj utakmici , drugu ne smijem ni postaviti jer ce biti odmah napada ...uživajte u majstorijama Profesora.
[youtube][/youtube]
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
drop je napisao/la:
Nije mi nikad ni padalo na pamet da idem na njihovu temu i da im omalovažavam klub i njihove uspjehe (jer bi sam sebi bio kreten) da vrijeđam forumaše/navijace Intera i slicno.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
drop je napisao/la:
Nije mi nikad ni padalo na pamet da idem na njihovu temu i da im omalovažavam klub i njihove uspjehe (jer bi sam sebi bio kreten) da vrijeđam forumaše/navijace Intera i slicno.
Nema omalovažavanja...pa nisam postavio Messia ****
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
The Webster ruling (FIFA article 17 ) only applies after 3 years of a contract.As Cesc signed a new contract in 2009 it could only apply in July 2012. ahahahahahahaha
Ne mozete protiv Arsena Wengera dominantnog navijaci spanskog polukluba hahahaha eno cujem onaj smijensi Laporta kaze da ce i dalje da pregovaraju i da ce Arsenal da razumije situaciju i ucini ono sto je najbolje hahahah pa i razumijemo sve i ucinice vodja ono sto je najbolje za nas!
Kakav Fabregas ili Arshavin, Van Persie je najbolji... “What I am trying to say is that I will work my socks off to get the maximum out of my career, but I won’t move to a club which does not play my style of football.
“Dennis Bergkamp is, in my eyes, still ‘The Master’. The fact that he never won the Champions League, the European Championship or the World Cup does not take anything away from his greatness as a player.
“Of course I love silverware in my football career. But sometimes you can’t rush from A to Z.’’
Ako ga zaobidju povrede dokazat ce svima koliki je on ustvari majstor. Trenutno najbolji igrac u Arsenalu.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
CollegeGunner je napisao/la:Kakav Fabregas ili Arshavin, Van Persie je najbolji... “What I am trying to say is that I will work my socks off to get the maximum out of my career, but I won’t move to a club which does not play my style of football.
“Dennis Bergkamp is, in my eyes, still ‘The Master’. The fact that he never won the Champions League, the European Championship or the World Cup does not take anything away from his greatness as a player.
“Of course I love silverware in my football career. But sometimes you can’t rush from A to Z.’’
Ako ga zaobidju povrede dokazat ce svima koliki je on ustvari majstor. Trenutno najbolji igrac u Arsenalu.
ovo je dokaz igraca a ne placenika ... ako ga povrede zaobidju ove godine dokazati ce da je jedan od najjacih spiceva na svijetu .. i da ne zaboravim da hoce vise poceti fulati precke i stative a davati golove bilo bi extra.. za one koji ne znaju on pogodi mnogo stativa i precki posebno iz slobodnih
Ova Barcelona je tragikomicna a i mediji su haha Arsenal na sluzbenoj stranici stavi da nece razmatrati nikakve ponude ali oni plasiraju vijest da Wenger zeli zaraditi i da trazi 50 miliona funti.
-Paja je napisao/la:Ova Barcelona je tragikomicna a i mediji su haha Arsenal na sluzbenoj stranici stavi da nece razmatrati nikakve ponude ali oni plasiraju vijest da Wenger zeli zaraditi i da trazi 50 miliona funti.
Tragikomicno!
Pa ja isto tako mislim da to ne mijenja nista. Prodali vi Cesca njima ili ne, opet necete osvojiti nista
Omas jake argumente, ono sa Ovrebom je bilo nesto najmizernije sto si napisao
-Paja je napisao/la:The Webster ruling (FIFA article 17 ) only applies after 3 years of a contract.As Cesc signed a new contract in 2009 it could only apply in July 2012. ahahahahahahaha
Ne mozete protiv Arsena Wengera dominantnog navijaci spanskog polukluba hahahaha eno cujem onaj smijensi Laporta kaze da ce i dalje da pregovaraju i da ce Arsenal da razumije situaciju i ucini ono sto je najbolje hahahah pa i razumijemo sve i ucinice vodja ono sto je najbolje za nas!
Arsenal dominira!
hahahahahaah
Arsene Wenger 1996– Arsenal
* Premier League (3): 1997–98, 2001–02, 2003–04
* FA Cup (4): 1997–98, 2001–02, 2002–03, 2004–05
* FA Community Shield (4): 1998, 1999, 2002, 2004
14 godina, 11 naslova
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
"Ne mogu da poričem, navijao sam za Barselonu kad sam bio mali. I sad ih podržavam u španskom šampionatu".
"Ali što se Engleske tiče - uvek mi se sviđao Arsenal i drago mi je što sam dobio priliku da zaigram za ovaj klub. Nikad nisam sebe mogao da zamislim u dresu neke druge engleske ekipe. Tobdžija sam i veoma sam zadovoljan zbog toga". - Andrey Arshavin
Jos jedan dokaz kako mediji lazu. Nazalost postoji puno budala, vidi se i na ovom forumu, koji vjeruju u te lazi.