Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Italia
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Italia » 23 jul 2010, 18:37

7. Aldo Serena
Torino, Juventus, Milan, Inter
Aldo Serena played for Torino, Juventus, Milan and Inter – and it must be said it can’t get any worse than this. He did win lots of Scudetti but still he cannot be regarded as an example to follow. For most supporters he was just a mercenary and crossing two divided cities gave them all the reasons in the world to think that.

najjaci je :lol: .. inace mislim da je Trezeguet trebao biti u onoj listi.. 100% je dao vise nego Thuram.. uz jos par pogodaka bit ce drugi najbolji strijelac Juventusa svih vremena, a odavno je najbolji strani strijelac.. sta reci, Gigi.. zasluzeno..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 jul 2010, 18:40

Kaka Bog i batina. Al dobro Buffon je talijan.

Bojim se da Milan ako ne dovede 2-3 igraca nece ni Evrope izborit.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 24 jul 2010, 16:49

Miguel Veloso jako blizu prelasku u Genou,ponuda je 8,5 miliona eura + Zapater...u narednim danima se ocekuje da se finalizira ovaj transfer...Isto tako Zuculini iz Hoffenheima dolazi na posudbu u Genou...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jul 2010, 17:03

Znači, Veloso bi se, za sezonu - dvije, mogao naći u Milanu igrajući za Inter.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 24 jul 2010, 17:50

CAOS , dali bilo ko zna gdje ce se seria a prenositi na kojim tv stanicama i dali ce ih uopste biti .

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jul 2010, 19:13

EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:CAOS , dali bilo ko zna gdje ce se seria a prenositi na kojim tv stanicama i dali ce ih uopste biti .
osim satelita, od Tv stanica iz regiona prenositi će Arena Sport....pa jbg ako imas dobro i jeste....

Inace poslo sam im mail sa sljdeceim pitanjem i dobio sam sljedeci odgovor :D

Kakvo je stanje sa kablovskim operaterima u BiH, koji od njih imaju Arenasport kanale? Konkretno me interesuje kablovski operater HS, da li postoji mogućnost da se vaši kanali emitiju na njihovom operateru i da li je već bilo pregovora?
Hvala

Kablovski operateri koji u Bosni i Hercegovini emituju Arena Sport kanale su:
- Aneks
- Elta kabel
- Elta
- Telegrad Bjeljina - počinju sa emitovanjem naših kanala od 01.08.2010.
- Monet
- Art - od 01.09.2010. emitovaće sva četiri kanala
- Logosoft

Vaš kablovski oprater HS za sada nema u ponudi naše kanale, ali se nadamo da će ih vrlo brzo uvrstiti.

hajde HS reagujete..ionako nemate 2 kanala da valjaju :| :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jul 2010, 19:16

Mozes ti nezavisno od svog operatera prikljuciti AS ja mislim,oko 5 eura je preplata.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jul 2010, 19:19

Devil je napisao/la:Mozes ti nezavisno od svog operatera prikljuciti AS ja mislim,oko 5 eura je preplata.
eki to :mrgreen:

haj vidjecu kako to ide...valjalo bi to...vidis dobro si nas uputio 8-)

nema sta prejaki su..sve prenose :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 jul 2010, 19:34

sarajlija89 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Mozes ti nezavisno od svog operatera prikljuciti AS ja mislim,oko 5 eura je preplata.
eki to :mrgreen:

haj vidjecu kako to ide...valjalo bi to...vidis dobro si nas uputio 8-)

nema sta prejaki su..sve prenose :mrgreen:
haj vidi pa meni javi kako i sta.. :mrgreen: i ja sam HS-ovac..

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 24 jul 2010, 20:26

to bi bilo super da mozemo prikljuciti as nezavisno od kablovske ,ako bude ko imao informacije vezano za to javite nam , a kad smo vec do toga ja sam prosle godine kupio stream prijenose na omnisportu i bilo je dobro samo ponekada prekida iako mi je internet bas bas brz ali platio sam oko 110 dolara za cijelu sezonu 5 utakmica svake sedmice.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 25 jul 2010, 17:34

Prdsjednik Genoe, Preziosi, izjavio da je njihov mercato zavrsen

evo njihovog trgovanja dosad:

dosli: Diego Angelo (m, Nacional); Esposito (d, Livorno), Eduardo (gk, Sporting Braga) Ranocchia (d, Bari), Rudolf (a, Debrecen), Toni (a, Bayern Munich), Strasser (m, Milan), Zigoni (a, Milan), Oduamadi (a, Milan), Zuculini (Hoffenheim), Veloso (Sporting)

otisli: Aleksic (a, Crotone), Amelia (gk, Milan), Bolzoni (m, Siena), A Esposito (d, Bologna), Ledesma (m, Crotone), Meggiorini (a, Bologna), Papastathopoulos (d, Milan), Zapater (Sporting)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 26 jul 2010, 13:14

Volio sam ovaj AC Milan, no zgadio mi se od kada su doveli ono zubato brazilsko cudoviste te onog derpea iz Engleske....Nikad oni nece biti sto su bili sa ovakvom politikom..
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 26 jul 2010, 13:22

postavio sam pitanje i dobio sam odgovor koji glasi da arenasport jako brzo pocinje sa emitovanjem u sarajevu.

Poštovani,
Odgovor na pitanje koje ste postavili na sajtu TV Arena sport

Obzirom da nijedan kablovski ili satelitski operater u Sarajevu u svojoj punudi nema vase kanale, zanima me da li je moguce postati vas pretplatnik na neki drugi nacin (npr. instaliranje posebne opreme na nacin na koji to nudite u Srbiji?)

glasi

Veoma brzo ce Arenasport krenuti sa emitovanjem na teritoriji Sarajeva, pa vas molimo za jos samo malo strpljenja. Cim budu kanali pusteni obavesticemo vas putem maila

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 26 jul 2010, 13:28

ta arena sport nema sanse da dodje na neke kablovske operatere u bih tipa cabel net, elob ili hs,..mozda tek za jedno 20 godina...a sto se tice toga normalno da ti mozes zasebno dobiti paket od 4 kanala ali placa se ne znam koliko
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2010, 14:21

vuvu_zzz je napisao/la:ta arena sport nema sanse da dodje na neke kablovske operatere u bih tipa cabel net, elob ili hs,..mozda tek za jedno 20 godina...a sto se tice toga normalno da ti mozes zasebno dobiti paket od 4 kanala ali placa se ne znam koliko
Placa se 5 eura za 2,3,4 jer su oni digitalni kanali.
A i u BIH je stigla na neke proizvodjace,npr kod mog rodjaka u Ist.Sarajevu vec ima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 26 jul 2010, 15:16

1.AC Milan
2.Juventus
3.Inter
4.Fiorentina
5.Sampdoria
6.Napoli
7.Roma
8.Genoa
9.Parma
10.Palermo
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 26 jul 2010, 17:26

sikirica je napisao/la:1.AC Milan
2.Juventus
3.Inter
4.Fiorentina
5.Sampdoria
6.Napoli
7.Roma
8.Genoa
9.Parma
10.Palermo
ostavi se ti Serie A i ufati Moneyshipa :lol:

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 jul 2010, 01:56

Prvi netalijanski dobitnik

Javieru Zanettiu nagrada za „zavidnu karijeru“

Sjajni kapiten milanskog Intera Javier Zanetti dobitnik je nagrade Premio Scirea, nagrade koja nosi ime slavnog bivšeg igrača Juventusa Gaetana Sciree, a koja se dodijeljuje igraču starijem od 30 godine koji je imao „zavidnu karijeru”.

Nagrada se dodijeljuje redovno od 1992. godine, a ove je godine po prvi put bila otvorena i za strane igrače koju su proveli u karijeri najmanje 10 godina u Seriji A, pa je 36-godišnji argentinski desni bek postao prvi netalijanski dobitnik.

Zanetti je osvojio 231 od ukupno 371 glasova talijanskih novinara i na taj se način priključio uglednim osvajačima ove nagrade među kojima su između ostalih Franco Baresi, Roberto Baggio, Paolo Maldini, Gianfranco Zola i Alessandro Del Piero.

Zanetti je član Intera od 1995. godine, a u redovima „nerazzurra” osvojio je čak 13 trofeja.

Gaetano Scirea je bio legendarni Juventusov stoper koji je proveo 14 godina u redovima „stare dame” (1974.-1988.). Za talijansku reprezentaciju nastupio je 78 puta, a imao je čast i nositi kapitensku vrpcu. Preminuo je 1989. godine u tragičnoj saobraćajnoj nesreći u Poljskoj, dok je radio kao pomoćni trener u Juventusu pod Dinom Zoffom.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Sofrudony
Kontakt:

Post Postao/la Sofrudony » 27 jul 2010, 20:06

Iako je igrac rivalskog kluba, Zannetija veoma cijenim zbog onog sto je dosad uradio za svoj klub i naravno mislim da zasluzuje ovu nagradu. Svaka mu cast.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 jul 2010, 20:09

Dijelim isto misljenje...Veliki igrac i zasluzuje ovu nagradu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.