NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ljudi treba biti malo realan mi smo mlada ekipa u PL i jos smo u izgradnji stadiona logicno je da ce se dati para koliko se moze ispostovat svakom fudbaleru sve u svemu ja cu je bodrit kako god da bude
-
- Kontakt:
E ovako jedna SIGURNA INFORMACIJA ... SInoc sam cuo razgovor ... Mladi Armin Mujčić iz Zvijezde mogao bi preci igrati u tursku ... ( ljudi se raspitivaju za njega ) ... Tacnije Istanbul ne znam koji klub .. Moguce Galatasaray
Fenerbahče i nude 2000 000 €MokeGradačac je napisao/la:E ovako jedna SIGURNA INFORMACIJA ... SInoc sam cuo razgovor ... Mladi Armin Mujčić iz Zvijezde mogao bi preci igrati u tursku ... ( ljudi se raspitivaju za njega ) ... Tacnije Istanbul ne znam koji klub .. Moguce Galatasaray

Ja mislim da Mujčić ide u dobojsku Slogu, tamo ga je Ćurguz valjda upisao na neki fax i tamo ide. Tako sam bar čuo
sony_91 je napisao/la:Ja mislim da Mujčić ide u dobojsku Slogu, tamo ga je Ćurguz valjda upisao na neki fax i tamo ide. Tako sam bar čuo

jeli njega zovu Dugi stopera igra ili sta vecsony_91 je napisao/la:Ja mislim da Mujčić ide u dobojsku Slogu, tamo ga je Ćurguz valjda upisao na neki fax i tamo ide. Tako sam bar čuo
tako je joj jedva cekamFatko je napisao/la:ljudi treba biti malo realan mi smo mlada ekipa u PL i jos smo u izgradnji stadiona logicno je da ce se dati para koliko se moze ispostovat svakom fudbaleru sve u svemu ja cu je bodrit kako god da bude

da, dugi ga zovu, stoperFatko je napisao/la:jeli njega zovu Dugi stopera igra ili sta vecsony_91 je napisao/la:Ja mislim da Mujčić ide u dobojsku Slogu, tamo ga je Ćurguz valjda upisao na neki fax i tamo ide. Tako sam bar čuo
a jbt kao da ja ne bi volijo gledat zvijedu na vrhu tabele, realo znači realno, ne mozemo mi doci do tog vrha od zelje i sarajeva, jer nas svrstavaju u "BOŠNJAČKE" klubove.... da smo koji slučajem 20 km sjevernije i da pripadamo RS-u mozda bi i mi kao i Modriča bili prvaci... to je moje misljenj... ne volim kad nacionale stvari odlucuju o bilo cemu, ali realnos u ovoj drzavi je surova.... jbg...mirza_rd je napisao/la:ma popuste ljudi malo jbt pa nije vam Jovic neki curguz koji izmislja podmladivanje eekipe tamo pored s nekim arsenalom čovjek zna sta radi pred nama je vidi ce mo
Jovic je pokazo da se i sa onom ekipom koju smo imali proljetnu polusezonu moze pobjedivati i bit u vrhu i hladnite malo a ovakvi sto pricaju nema nama evrope za jedno 15god e bas njima u inat sad da hocemo izborit evropu
idel tko na prozivku danas, ako je danas? ako bude neko otišao nek napiše šta ima novo, mislio sam i ja doć ali neznam dali ću stić
danas od novih ima halilovic iz banovica ima 1 stoper iz novog sada koji bi trebo potpisat
i 2 na probi sutra bi trebo doc golman i jos u ova 2-3dana 2 igraca
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Idemo naprijed, kako se pojačavamo od ekipa koje napustaju PL sigurni smo da ćemo izgledat identično kao prošle sezone. Labus nije došao kao ni što ne izgleda da će doći neko ko bi mogao nas pojačati, samo preživjeti novu sezonu i možda opet bude nekakvog nagadjanja oko strašnog pojačanjaaltai je napisao/la:danas od novih ima halilovic iz banovica ima 1 stoper iz novog sada koji bi trebo potpisat

Dragon Town
ja sam dobio info da je se danas od novih pojavio i dosadašnji stoper Mramora Dejan Širanovićaltai je napisao/la:danas od novih ima halilovic iz banovica ima 1 stoper iz novog sada koji bi trebo potpisat

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma naravno i to je pojačanjesony_91 je napisao/la:ja sam dobio info da je se danas od novih pojavio i dosadašnji stoper Mramora Dejan Širanovićaltai je napisao/la:danas od novih ima halilovic iz banovica ima 1 stoper iz novog sada koji bi trebo potpisat

Dragon Town
jel tosunovic bio na prozivci ????
PROZIVKA U GRADAČCU
S pripremama za narednu sezonu startali su i fudbaleri Zvijezde, a na prvom treningu gradačačkog premijerligaša od novih lica pojavili su se Emir Halilović (Budućnost Banovići) i šest juniora.
Goran Labus, golman Spartaka danas se nije pojavio u Gradačcu, a menadžer Zvijezde Dragan Jović ne zna zbog čega ovaj srbijanski internacionalac nije došao na trening.
"Očekivao sam Labusa na treningu, no nije se pojavio, a iskreno nije mi se ni javio. Sačekat ću još sutra i ukoliko se ne javi krenut ćemo u potragu za drugim golmanom. Halilović je došao iz Budućnosti, radi se o mladom igraču koji još uvijek može napredovati", rekao je Jović za naš portal.
Prema svemu sudeći Zvijezda će pripreme odraditi u Gradačcu, a pored golmana Jović planira ekipu pojačati sa dva odbrambena, te po jednim igračem u vezi i napadu.
"Najvjerovatnije ćemo pripreme odraditi u Gradačcu. Planirano je odigravanje osam prijateljskih utakmica, a do 1 jula ćemo izvršiti selekciju, odnosno od tog datuma znat ćemo sa kojim kadrom ulazimo u narednu sezonu", istakao je Jović.
ej nemojete vi na forumu samo pljuvat po klubu borba za opstanak ovo ono pred nama je vidjecemo tacnije saznat ce mo do 1 jula ekipu pa onda nesto govorite al zna da ce onda bit joj jest Jovic dotjero ekipu ovo ono
S pripremama za narednu sezonu startali su i fudbaleri Zvijezde, a na prvom treningu gradačačkog premijerligaša od novih lica pojavili su se Emir Halilović (Budućnost Banovići) i šest juniora.
Goran Labus, golman Spartaka danas se nije pojavio u Gradačcu, a menadžer Zvijezde Dragan Jović ne zna zbog čega ovaj srbijanski internacionalac nije došao na trening.
"Očekivao sam Labusa na treningu, no nije se pojavio, a iskreno nije mi se ni javio. Sačekat ću još sutra i ukoliko se ne javi krenut ćemo u potragu za drugim golmanom. Halilović je došao iz Budućnosti, radi se o mladom igraču koji još uvijek može napredovati", rekao je Jović za naš portal.
Prema svemu sudeći Zvijezda će pripreme odraditi u Gradačcu, a pored golmana Jović planira ekipu pojačati sa dva odbrambena, te po jednim igračem u vezi i napadu.
"Najvjerovatnije ćemo pripreme odraditi u Gradačcu. Planirano je odigravanje osam prijateljskih utakmica, a do 1 jula ćemo izvršiti selekciju, odnosno od tog datuma znat ćemo sa kojim kadrom ulazimo u narednu sezonu", istakao je Jović.
ej nemojete vi na forumu samo pljuvat po klubu borba za opstanak ovo ono pred nama je vidjecemo tacnije saznat ce mo do 1 jula ekipu pa onda nesto govorite al zna da ce onda bit joj jest Jovic dotjero ekipu ovo ono
- neutralan__
- Kontakt:
Mogu vam reci da ste odlican posao odradili dovodjenjem Emira Halilovica.
On nam je uz Zrnanovica bio najbolji igrac u protekloj sezoni.
Ljevak je,brz,prodoran,ima dobru tehniku,precizan sut,mlad i perspektivan,mislim da sam vam sve rekao.
Kod nas je igrao sve pozicije u veznom redu,jednom je igrao i lijevog bocnog.
Sretno mu u Zvijezdi,da izbori 1. postavu.Jos jednom kazem da ste doveli odlicnog igraca.
On nam je uz Zrnanovica bio najbolji igrac u protekloj sezoni.
Ljevak je,brz,prodoran,ima dobru tehniku,precizan sut,mlad i perspektivan,mislim da sam vam sve rekao.
Kod nas je igrao sve pozicije u veznom redu,jednom je igrao i lijevog bocnog.
Sretno mu u Zvijezdi,da izbori 1. postavu.Jos jednom kazem da ste doveli odlicnog igraca.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma hajdi, ako smo uspjeli na polusezoni dovesti iz najslabije ekipe dva dobra pojačanja, zašto ne bi i taj Halilović bio pojačanje. Samo nisam siguran u te priče o borbi za Europu, tu se malo gubimo, vjerujem da možemo bit negdje tu oko srede, ali baš za Europu, hmmm. Ipak kada se sagleda mi imamo para što većina klubova nema, ali mi nemamo ono što privlači igrače. Gledam sada se parking radi ispred stadiona , ivičnjaci se postavljaju na parkingu izgleda super, ali nas veže ta euforija oko tog plasmana u PL da ne možemo sagledat da uopšte u Upravi nemaju pojma šta da prije urade oko stadiona. Imaju para ali nemaju ideje, sad rade okolo sad rade unutar stadiona, sad rade parking ali nikad nista da zavrse, sve nesto pocnu pa stanu. Vidi ogradu okolo postavili pa ima 2 Km ograde i nisu mogli zavrit jos 100 metara i pocinju nesto trece, ma vise nista tu ne stima. 

Dragon Town
Halilovic je bio jedina svijetla tačka ekipe Buducnosti koja je na svom terenu dozivjela najtezi ovosezonski poraz i to od Zvijezde.Momak je zaista odudarao svojom igrom i pričinjavao velike probleme nasoj odbrani.Imao sam osjecaj da ce ga Jovic ubiljezit u tefter.Mislim da relacija Husic-Halilovic po lijevoj strani ce demostrirati prodornost i brzinu,bravo Jović.Rekao sam da mora dovesti jace stopere kako bi Smajic sto manje bio na iskusenju.Sigurno nece doci neki dobar golman jer ovaj mora braniti.U vezi ce naci dobrog kreativca koji zna biti i dobar destruktivac,Hamza to vise nije.Tosun,iako ostane,bez brzog,prodornog spica tesko cemo zabijati golove.Po mom misljenju,Ristic se bolje snalazi pred golom i najmanju gresku protivničke odbrane pretvara u gol.
Mislim da bi momcima trebali prvo dati sansu da se dokazu na terenu pa tek onda pricati sta i kako poslije pete prvenstvene tekme cemo znati kakvi su to igraci nije mjerilo ni trening ni prijateljska utakmica nego prvenstvo nadam se da ce Jovic to poslagati samo kako on zna jer on je taj koji ih je doveo i ja licno mu vjerujem 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.