Olimpik Sarajevo
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Moje misljenje da je sve ovo sto se desava oko OlimpiCa(promjena imena, dolazak Arriera, ciscenje stadiona, neutralni teren) samo "odrzavanje" kluba u javnosti, jer su jos relativno mlad klub i treba im stalna "reklama" u medijima. Sigurno je da ce na ovaj nacin privuci paznju i gledaoce na tribine i ovo je svakako pohvalno. Lijepo je vidjeti da jedan "mali" klub mnogo ulaze u ligi kakva je nasa. Siguran sam da ce Olimpic izboriti Evropu, ako ne ove, onda sljedece sezone sigurno. Imaju dobru ekipu, mladog trenera, NOVAC, i sigurno je da ce napraviti respektabilan klub, samo zavisi kakvi su ciljevi vlasnika. Da li je to dobar Olimpic "na duge staze" ili da prodajom vecine igraca uzme pare i ponovo vrati Olimpic gdje je i bio. Nadam se da cemo vidjeti prvu varijantu, jer je Olimpic svijetla tacka u bh. nogometu.
Pozdrav
Pozdrav
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Znaš li za ostala kola koje će utakmice biti prenošene? Ili makar da mi kažeš za Čelik.ivan.balic je napisao/la:Provjereno: Olimpic - Zrinjski u 18. kolu na MOJA TV

-
- Kontakt:
Edol je napisao/la:Znaš li za ostala kola koje će utakmice biti prenošene? Ili makar da mi kažeš za Čelik.ivan.balic je napisao/la:Provjereno: Olimpic - Zrinjski u 18. kolu na MOJA TV
Vrlo rado, ali stvarno ne znam.
OLIMPIC ce dugo i dugo da traje i prva varijanta je ISPRAVNA,,,,,,el-fighter je napisao/la:Moje misljenje da je sve ovo sto se desava oko OlimpiCa(promjena imena, dolazak Arriera, ciscenje stadiona, neutralni teren) samo "odrzavanje" kluba u javnosti, jer su jos relativno mlad klub i treba im stalna "reklama" u medijima. Sigurno je da ce na ovaj nacin privuci paznju i gledaoce na tribine i ovo je svakako pohvalno. Lijepo je vidjeti da jedan "mali" klub mnogo ulaze u ligi kakva je nasa. Siguran sam da ce Olimpic izboriti Evropu, ako ne ove, onda sljedece sezone sigurno. Imaju dobru ekipu, mladog trenera, NOVAC, i sigurno je da ce napraviti respektabilan klub, samo zavisi kakvi su ciljevi vlasnika. Da li je to dobar Olimpic "na duge staze" ili da prodajom vecine igraca uzme pare i ponovo vrati Olimpic gdje je i bio. Nadam se da cemo vidjeti prvu varijantu, jer je Olimpic svijetla tacka u bh. nogometu.
Pozdrav
-
- Kontakt:
Otoka očišćena.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- vidovitadjemila
Bogami po najavama u carsiji danas ,nece vam biti ni malo lako.Travniku je ovo biti ili ne biti.Do bola su napaljeni.Iskreno nemaju neki kvalitet,Olimpik je u ovom trenutku sigurno kvalitetniji,ali da ce domacin gristi danas sigurno je.Da li cete izdrzati vidjet cemo...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
-
- Kontakt:
Nije bilo lako. Gutava utakmica, mogla je na obje strane otići. Travnik spretniji
-
- Kontakt:
OTOKA DANAS

Izgleda da ste uredili teren. Čitluk je možda bio samo varka da se popravi travnjak
znaci olimpic-zrinja igraju na otoci,jel istina ??ivan.balic je napisao/la:OTOKA DANAS
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:znaci olimpic-zrinja igraju na otoci,jel istina ??ivan.balic je napisao/la:OTOKA DANAS
Definitivno, kao što vidiš sve je spremno.
ok,samo kakva je ova mala tribina od dva reda,koliko je ona udaljena od terena 50cm,ima li ograde ikakve ista ili je sve otvorenoivan.balic je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:znaci olimpic-zrinja igraju na otoci,jel istina ??ivan.balic je napisao/la:OTOKA DANAS
Definitivno, kao što vidiš sve je spremno.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Kad vam pocinju radovi na ovoj drugoj tribini?
I da l' imaju neke skice kako bi trebala izgledati ta nova tribina?
Hvala.
I da l' imaju neke skice kako bi trebala izgledati ta nova tribina?
Hvala.
-
- Kontakt:
Nije tribina tako blizu, inače se ne koristi nema publike na njoj. Odgovor broj 2 je da će na toj strani najdalje za mjesec dana krenuti radovi na izgradnji nove tribine, bar ja imam takve info, ali shvatićete da ne znam baš sve:))
Hvala na odgovoru. Znam da su se neke pare vec skupile i da se moze krenuti sa radovima, sto ce supr biti.ivan.balic je napisao/la:Nije tribina tako blizu, inače se ne koristi nema publike na njoj. Odgovor broj 2 je da će na toj strani najdalje za mjesec dana krenuti radovi na izgradnji nove tribine, bar ja imam takve info, ali shvatićete da ne znam baš sve:))
Ako ti izleti negdje neki nacrt kako bi trebala izgledati ta nova tribina podjeli to sa nama

Ivane a sta nam je sa akademijom?Vamos je napisao/la:Hvala na odgovoru. Znam da su se neke pare vec skupile i da se moze krenuti sa radovima, sto ce supr biti.ivan.balic je napisao/la:Nije tribina tako blizu, inače se ne koristi nema publike na njoj. Odgovor broj 2 je da će na toj strani najdalje za mjesec dana krenuti radovi na izgradnji nove tribine, bar ja imam takve info, ali shvatićete da ne znam baš sve:))
Ako ti izleti negdje neki nacrt kako bi trebala izgledati ta nova tribina podjeli to sa nama![]()

Bice i AKADEMIJA a mora pod hitno -jer se kod nas dobro radi i vise skauta iz okruzenja a i sire najavilo dolazak da posmatra nase mladje selekcije jer je par momcica bas odskocilo,,,,,,,,,,,,herbion je napisao/la:Ivane a sta nam je sa akademijom?Vamos je napisao/la:Hvala na odgovoru. Znam da su se neke pare vec skupile i da se moze krenuti sa radovima, sto ce supr biti.ivan.balic je napisao/la:Nije tribina tako blizu, inače se ne koristi nema publike na njoj. Odgovor broj 2 je da će na toj strani najdalje za mjesec dana krenuti radovi na izgradnji nove tribine, bar ja imam takve info, ali shvatićete da ne znam baš sve:))
Ako ti izleti negdje neki nacrt kako bi trebala izgledati ta nova tribina podjeli to sa nama![]()
Zna li neko gdje će se praviti taj Olimpicov kamp, je li to ta akademija?
Dinamo iz Zagreba je do sada kaparisao oko desetak mladih momaka od 10 do 13 godina.Olimpic ima veoma talentovane mlade generacije fudbalera koji će za 4-5 godina biti strašni igrači ako nastave.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.