Sad u Katar hrabro i nema se šta izgubiti, možemo samo napredovati i dogurati do statusa nositelja u ovom baražu tako da nam plasman na iduća natjecanja bude olakšan
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kakav uspjeh i kakav podvig večeras, nakon onog prvog duela nisam vjerovao u prolaz, ali su me momci razuvjerili ovom fantastičnom predstavom, napokon smo i sa rukometom pročepili

Sad u Katar hrabro i nema se šta izgubiti, možemo samo napredovati i dogurati do statusa nositelja u ovom baražu tako da nam plasman na iduća natjecanja bude olakšan
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- akisarajevo92
- Kontakt:
MOMCI SVAKA VAM CAST, VRATILI STE RUKOMET U MNOGE DOMOVE
ISLAND

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- el-fighter
- Kontakt:
Kada su Islandjani izjednacili u drugom poluvremenu krzo glavu mi je prosao baraz sa Njemackom gdje nas je jedno lose poluvrijeme kostalo plasmana na prvenstvo. Pomislio sam da ce i sada biti tako, ali momci su izdrzali do kraja i jos jednom obradovali ovaj narod. Konacno da je i u rukometu procepilo i nadam se da cemo od sada biti redovni ucesnici velikih takmicenja. Imamo itekako dobru reprezentaciju i u ovom dvomecu smo pokazali da se mozemo nositi i sa najboljim svjetskim reprezentacijama.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kako igramo u napadu ko real madrid u fudbalu jebto neka dodavanja pivotu iza ledja,ispod ruke,neki cepelini :O 
E vako čitam ove komentare i sve mi bude jasno, kakav smo to mi narod.Na početku prije tekme klasnicni pesimizam,kao oderace nas prejaki su.Počela tekma mi vodimo +5 kom. tipa mali Island,šta ce oni,najjači smo...onda kad izjednačiše islanđani jao kako smo glupi,koji amateri,sad će nas dokrajčiti...e kad smo se plasirali na Sp,momci su ponos države,Svaka čast za borbenost...znači kako se igra mjenja tako i mi mjenjamo mišljenja o našim igračima.A jeste li slučajno gledali predkvalifikacije,kvalifikacije?? Ja Jesam i pobjedilo smo sve tekme do sad, svaku bez poraza,momci se borili strašno ginuli na terenu,za svaku loptu i kako im se vratilo ? Tako što ih dočeka poluprazna Skenderija
i to protiv Islanda jedne od najboljih svjetskih reprezentacija,pa onda pobijedimo ih što je veliki uspjeh.I kako su popraćeni? NIKAKO totalna zapostavljenost u medijima...ako se objavi neka informacija šta se dešava i to je to! E STVARNO AKO IH NE DOČEKAMO KAKO TREBA I KAKO SU ZASLIŽILI, TREBA DA SE STDIDIMO, a momci su zaslužili odavno PUNO VIŠE!
JEDNO VELIKO HVALA VAM RUKOMETNI ZMAJEVI
JEDNO VELIKO HVALA VAM RUKOMETNI ZMAJEVI
Sve čestitke našim rukometnim zmajevima! Ja fino napisao da ćemo dobiti u Skenderiji I ja fino napisao da možemo dobiti Island i u gostima!
Kako je lijepo vidjeti ovu temu sada, da je živnula
Prije ovih tekmi, samo nas nekoliko pisalo, a i ovi neki što su pisali, samo neki pesimizam, a gledaj sada! Mislim da su momci zaslužili veličanstven doček. Svi na aerodrom sutra
VOLIM TE BiH

Kako je lijepo vidjeti ovu temu sada, da je živnula
VOLIM TE BiH
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
SUTRA 50 000 MINIMUM !!!!!!!!!!!
kako su samo odigrali ove dvije utakmice, lavovski, gigantski, postovanje momcima i naklon do poda
konacno i rukometno prvenstvno gdje cemo moci navijati za svoje a ne traziti reprezentaciju za bodrenje medju drugima 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Rukometni zmajevi, ne zasluzujemo vas.
Ova generacija se ne boji nikoga i naprosto je nevjerovatno sta su uradili. Sinoc sam bio pod emocijama nakon one srece kada su nam islandjani poklonili prolaz. Zasluzili smo da i nas sreca pogleda.
Marka i ekipa svaka cast, na borbebosti, na tuci, na volji, definitivno zasluzen plasman.
Ova generacija se ne boji nikoga i naprosto je nevjerovatno sta su uradili. Sinoc sam bio pod emocijama nakon one srece kada su nam islandjani poklonili prolaz. Zasluzili smo da i nas sreca pogleda.
Marka i ekipa svaka cast, na borbebosti, na tuci, na volji, definitivno zasluzen plasman.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Još jednim da čestitam našim rukometnim zmajevima, PONOS NAŠ.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ova ekipa ce tek sad pokazat neke stvari,kad se uspio skinut taj kompleks. Vjerujte, ovo je strasna ekipa,a sto je nabolje,igrace jos 10 godina zajedno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Čestitam momci, definitivno ste svojim zalaganjem, trudom, borbom, znojem zaslužili odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
I dalje ne mogu vjerovati da smo otišli na SP preko jedne velesile kakva je Island. Iako nisam neki stručnjak u oblasti rukometa, dovoljno poznajem poredak da bih ovaj naš podvig nazvao prvorazrednim iznenađenjem. Svaka čast svima, od selektora Markovića do Nikole Prce, Ivana Karačića i svih ostalih Zmajeva koji su dali svoj doprinos. Bilo je gusto u drugom poluvremenu, Dejanović nas je s par odličnih odbrana držao u igri, kao i momci s golovima kada je rezultat bio na vagi. Toromanovićev promašaj (nije prvi) nas je mogao koštati, ali nije, jer su Islanđani van svih očekivanja ispustili loptu. Moram pohvaliti i arbitre, koji su odlično odradili cijelu utakmicu. Ranijih godina su nas znali koštati (pogledaj pod Mađarska), ali ovaj put smo imali korektno suđenje i to smo materijalizovali. Eto tako smo se mi plasirali i u ovom sportu na prvo veliko takmičenje, čime smo pokazali svijetu da nismo više gubitnici i da se s pravom možemo nazivati sportskom nacijom. Niko nam ništa nije poklonio, idemo u Katar čistog obraza, prepuni ponosa, da probamo ostvariti što bolji rezultat.
Za prvenstvo bih još pozvao Terzića, ipak je on igrač koji je godinama tu i može pomoći u odbrani. Za ostalo ću prepustiti pozornicu onima koji se bolje razumiju u ovoj sport, a ja svakako ne spadam među takve.
Sarajlije, ispoštujte momke na aerodromu večeras. Zaslužili su.
Za prvenstvo bih još pozvao Terzića, ipak je on igrač koji je godinama tu i može pomoći u odbrani. Za ostalo ću prepustiti pozornicu onima koji se bolje razumiju u ovoj sport, a ja svakako ne spadam među takve.
Sarajlije, ispoštujte momke na aerodromu večeras. Zaslužili su.
Pozz ljudi!
U koliko dolazi repka i hoće li slučajno biti na TV-u doček?
Hvala.
U koliko dolazi repka i hoće li slučajno biti na TV-u doček?
Hvala.
ma bitno je da su razbili tu blokadu u glavi, da su razbili maler i da su shvatili da mogu, tako da i u budućnosti očekujem da budemo na SP i EP 
Svaka cast momcima na historijskom uspjehu...
Mislio sam da je ona pobjeda u Skenderiji bila maksimum, ali su me jucer demantovali. Nadam se da ce ovaj uspjeh nasoj reprezentaciji u EHF-u donijeti taj lobi koji je u ovom sportu itekako potreban.
Mislio sam da je ona pobjeda u Skenderiji bila maksimum, ali su me jucer demantovali. Nadam se da ce ovaj uspjeh nasoj reprezentaciji u EHF-u donijeti taj lobi koji je u ovom sportu itekako potreban.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nas sport pocinje da cvjeta vjerujem da nas najbolje tek ceka... Konacno smo rekli da nema izgovora stisnemo zube poginemo i rezultati su tu od fudbala kosarke evo sada i rukometa. Malo je rec da je ovo senzacija u svijetu rukometa , steta sto je ova utakmica i plasman njihov pao u drug plan radi fudbala ali zaista naklon do poda. Od pocetka sam bio za ovaj remont i uvodjenje reda u kucu od strane markovica ali sam mislio da jednostavno nemamo kvalitet za ovo. Bio sam prezadovoljan barazom mislio sam da ce nas bog pogledat pa nam dat nesto lakse ali ne mi dobijamo Island , oni su usli prepotentno u ovaj dvomec previse sigurni u sebe. Nema potrebe da izdvajam nekoga ne bi bilo fer svi su bili nevjerovatni ali Karacic i Prce su prave ljude profesionalci i vodje. Ivan je izrazbijan citavu tekmu igrao na vrhunskom nivou a Nikola je konacno pokazao o kakvom se gigantu radi ! Nista idemo dalje idemo jace

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.