GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SirAlexFerguson » 21 sep 2012, 21:37

Imamo dvije strane priče, jedno govori Mamić a drugo BBB
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 sep 2012, 21:53

SirAlexFerguson je napisao/la:Imamo dvije strane priče, jedno govori Mamić a drugo BBB
Jesi pročito ti taj TEXT? Iskreno taj TEXT je totalno subjektivan i nepristrane čitatelje može samo navesti na zgražanje oko te skupine. BBB bi trebao drugačije istupati u javnost, bar bi ja tako radio da postignem bar dio onoga što oni žele...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 sep 2012, 01:20

Pročito sam pola teksta, zgadio mi se. Kako je pristrano napisan
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 sep 2012, 08:14

SirAlexFerguson je napisao/la:Pročito sam pola teksta, zgadio mi se. Kako je pristrano napisan
Zasad još ne bum išo raskapati text u djelove, sve dok me ovaj iz dubrave ili iz livna to nenatjeraju! :D

No rekel bum slijedeće,

Sve skupa reči ću da nisi u pravu oni koji kažu da je mamić taj koji je kriv zašto ljudi isključivo nije bilo na LIGI PRVAKA ( o HNL NE ŽELIMPRIČATI).

Evo ja sad iznosim činjenicu da je DINAMO prošle sezone prodao 30 000 PAKETA ulaznica za LP. No prošle sezone je bilo euforije, ove sezone nije!!! + još miljardu stvari se dogodilo, među njima to da su ljudi VIDLI ono što su svi znali, a to da prvak HNL-a koji je ovoliko jači od ostatka lige, REALNO I OBJEKTVNO NE MOŽE U LP napraviti više nego što je Dinamo u prošloj sezoni. To je naša realnost s kojom su se ljudi pomirili, ali ju više ne žele plačati.

I još jedna činejnica na pretkolima LP je bilo Ludogorets 25 000, Sheriff 25 000, Maribor 22 000. Što je dokaz da su ljudi došli na stadion!

I što mi sada iz ovih mojih činjenica možemo izvuči kao zaključak?

Pod jedan ljudi su prošle godine bili na LP, vidjeli SVE što se može vidjeti i ove godine makar su karte jeftinije, nisu spremni plačati UNAPRIJED IZGUBLJENJE utakmice, pogotovo kad ih protivnici ne zanimaju, što je dokaz da Dinamo NEMA NAVIJAČE VEĆ SIMPATIZERE, jer ljudi koji idu na stadion neplačaju da bi gledali Dinamo već sve ovisi o tome ko je protivnik. Pod dva ljudi su dolazili na stadion kada se znalo da se protivnika more dobiti i kada je ulaz bio besplatan!

Sve ti to govori da Mamić kao takav sa tim nema veze, nego da Dinamo nema navijače, već simpatzere koji će samo u ODREĐENIM UVJETIMA I PO POSEBNIM CIJENAMA DOČI NA STADION!!!

Sa MAMIĆOM ILI BEZ MAMIĆA; NEMA TOG LIKA KOJI BI MENE NAGOVORIO DA DAM VIŠE OD 50 KN ZA SJEVER! ;)

I zato nemjte govoriti "možda" su karte bile skupe....BILE SU 100% PRESKUPE! I to je veći problem od nedolaska ljudi na stadion nego, Mamić.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 22 sep 2012, 11:17

To je uostalom i hajduk napravio ove sezone. Prvu su trebali igrati u gostima ali kako su racunali da ce izgubiti par razlike zamijenili su domacinstvo tako da prvu igraju doma i rasprodaju stadion. Kod njih vlada euforija i prakticki u sezoni imaju 2 utakmice u klalifikacijama ali svejedno su se bojali da ljudi nece doci na stadion ukoliko prva utakmica tamo zavrsi 3-0 npr pa makar se radilo o Interu.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 sep 2012, 18:57

Naravno da će mamićevci reći da je ovo pristrano.

Da, pristrano je. I ta se pristranost može naći i sve rečeno u tekstu se može provjeriti i sve se može potvrditi, od Kužinih problema s kockom do pišanja po Maminju na sastanku u Draškovićevoj, a BBB-i priznaju svoje greške tijekom povijesti.

Sve što oni protiv kojih se ovdje piše kažu je nepristrano i realni su, iako ogroman broj stvari i podataka kriju kao zmija noge, a ti isti ne bi priznali grešku i za sve svoje greške trollaju okolo, ono, utakmicu gleda 5k ljudi, ali se u prvi plan stavlja pohvala za organizaciju utakmice.

Ali dobro, nema veze.
Hayley <3

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 sep 2012, 22:27

Uvjerljiv poraz na Kantridi od Rijeke 3:0. Ni sam ne znam što bih napisao, bolji smo bili veći dio utakmice, lopta nije htjela u gol mada nekih izrazitih prilika nije ni bilo. Evidentno je da je Badeljov odlazak nenadoknadiv
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 22 sep 2012, 23:38

To nije niti lose cisto da prvenstvo bude zanimljivo. Eto moze se reci da je Dinamo napunio Kantridu :).

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 22 sep 2012, 23:55

Nakon ovih 3-0 ocekivao sam novu epizodu Mamic showa, ali nam ipak izostade :lol:

Eto procitah danas oba dijela one kronologije, sve stoji na mjestu, ima stvari koje doista nisam znao. Istina da vise ne citam nista gdje se pise o Mamicu jer mi je dosadan, ali moja dosada danas je bila veca. Onaj tko je pisao je to jako dobro odradio, ali zamjeram dvije stvari. U nekom sluzbenom obracanju nije potrebno psovat i vrijedjat. Zapamtio sam eto te dvije stvari 'beskicmenjak Ivankovic' i 'papak ostaje papak' il tako nesto. To je bilo suvisno. Moze se Ivankovica tako nazivat, kao i Mamica papkom, ali u tom tekstu u kojem se zeli Mamica oblatit ne treba pokazivat primitivizam. Tekst je u svakom slucaju odlican, ali te dvije stvari bacaju veliku ljagu, barem sto se mog ukusa tice.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 23 sep 2012, 13:27

Ogledah sazetak RIjeka - Dinamo. Ovaj Dinamo iz zadnje tri utakmice mi sve vise lici na onaj od prije par sezona kada je u Europi odigrao u najmanju ruku dobro, ali ipak gubio. Mogao bi sad svasta napisat, ali suzdrzat cu se i samo rec da rezultat bas i nije realan.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 sep 2012, 13:42

Nisam gledao utakmicu, al maloprije isto tako pogledah sažetak. Zaključak je da je Dinamo bio bolji, pogotovo u 2. poluvremenu, jer je Rijeka u 2. poluvremenu dvaput zapucala i pogodila. Mislim da nema govora o onom penalu, al, suđeno je i to je to. Povlačenja za ruku je bilo, ali ne toliko da upadne ko pokošen i da bude penal.
Rijeci se sreća vratila nakon dobrih igara u prethodnim mečevima.
Dinamo igrao, Rijeka zabijala.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 23 sep 2012, 13:43

Valjda će se ekipa srediti do Hajduka i imenjaka iz Kijeva. Igra nije loša, fali nam realizacija
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 24 sep 2012, 17:01

Prica se da ce Krama natrag u Dinamo, nadam se da je to istina. Tom momku treba dat sansu zato sta kvalitetu ima. Nadam se ako dođe da nece dobit teret "plavog 9" na leđa kao i prosli put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 24 sep 2012, 17:35

Tritolone je napisao/la:Prica se da ce Krama natrag u Dinamo, nadam se da je to istina. Tom momku treba dat sansu zato sta kvalitetu ima. Nadam se ako dođe da nece dobit teret "plavog 9" na leđa kao i prosli put.
Ako nastavi trpat kao za Lokomotivu bit ce novi junak navijaca, a svi jako dobro znamo da Boysi najlakse prihvate domace momke iz omladinskog pogona.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 25 sep 2012, 13:01

Domagoj Vida uoči derbija s Hajdukom može očekivati novčanu kaznu nakon što je prije ogleda šesnaestine Hrvatskog kupa s Vrsarom udaljen iz momčadi.

Dinamo u utorak igra s Vrsarom, a trener Ante Čačić poveo je tek 15 igrača za taj test pruživši odmor Fatosu Beqiraju, Duji Čopu, Luisu Ibanezu, Sammiru, Josipu Šimuniću i Ivanu Tomečaku koji je već duže vrijeme izvan pogona zbog ozljede.

Pridružio im se i Domagoj Vida koji će u Zagrebu čekati povratak suigrača nakon što je udaljen iz momčadi. Dinamo nije otkrio točan razlog. U priopćenju navodi:

"GNK Dinamo obavještava sve navijače kako je zbog nesportskog ponašanja igrač Domagoj Vida udaljen iz prve momčadi za Kup utakmicu 1/16 finala protiv Vrsara koja se igra u utorak, 25. rujna.

Branič Dinama neće biti u konkurenciji za utakmicu Kupa te će odgovarajuća kazna za nesportsko ponašanje biti izrečena prema pravilniku ponašanja GNK Dinamo, a o čemu će javnost biti obaviještena putem službene stranice kluba."

U Vrsar su tako otputovali Kelava, Mitrović, Puljić, Tonel, Vrsaljko, Pivarić, Ademi, Calello, Brozović, Alispahić, Kovačić, Peko, Carrasco, Krstanović i Rukavina.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 25 sep 2012, 13:10

PRORICALI su mu da neće dočekati snijeg na Maksimiru, osim ako se trasom dolaska iz Dinama opet vrati u Lokomotivu. Visio je nakon Ludogoreca, visio je i sad nakon Rijeke, a naravno, visit će i ako ne pobijedi Hajduk na Maksimiru ove subote. Čačić u Dinamu zapravo visi otkako je došao na tu nestabilnu klupu. Zdravko Mamić održava ga na životu jer nema drugo rješenje, a iz istog razloga, jasno, i postavio ga je za trenera. Takvi glasovi stalno dopisu iz Dinamovih hodnika iako Mamić svakim svojim činom stoji iza Čačića kao iza rijetko kojeg trenera do sada!

Nije mu proturječio kada se odrekao Jerka Leke (zbog "nedostatka sjaja u očima" u paketu je izletio i Nikola Pokrivač, s tom razlikom da "sjaj" nije jedino što mu u igri nedostaje"), odrezao je gotovo milijunsku kaznu Sammiru zbog tulumarenja (bila ona frizirana za javnost ili ne), a složio se i s izbacivanjem na cestu bećara Domagoja Vide. Još mu nije nogom otvorio vrata svlačionice, možda baš zato što je Čačić jedan od rijetkih Dinamovih trenera koji nije demagoški odgovarao na neizostavno pitanje novinara na inauguracijskim presicama u Maksimiru.

"Ako mi Mamić uleti u svlačionicu, neću se buniti. On je tamo dobrodošao i tamo mu je mjesto"

Mnogi drugi kleli su se u autonomiju, a na kraju se ipak sve svelo na - visinu odštete.

Nadalje, Mamić ne odlazi ranije s Čačićevih utakmica, a zbog "pristupa jednog prvaka" ne zamjera ni potop na Kantridi (3:0). Najveća potvrda da mu je Čačić simpatičan stigla je baš nakon tog poraza: Mamić mu je na stol stavio novi, duži i poboljšani ugovor te ga uveo u cjenovni rang u kojem je bio i njegov prethodnik Kruno Jurčić. Preciznije, 20 tisuća eura mjesečno. Do jučer je Čačić zarađivao duplo manje, no "jučer" Dinamo nije bio u Ligi prvaka, bogatiji za 17-ak milijuna eura, kada se pribroje priljevi od transfera.

Dinamo drži prvo mjesto domaćeg prvenstva, a himna Lige prvaka svira u Maksimiru. To je ono što Mamića (za sada) zadovoljava.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 25 sep 2012, 18:18

Ovaj anton je smiješan do bola :lol:

4 000 ljudi na Ligi Prvaka.A znamo zbog čega.Njegov post je još samo jedan pokušaj da se sva krivica svali na navijače,a ne na Mamića.Dinamo je 18.09 umro i Mamić ga je uništio do srži.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 25 sep 2012, 19:06

nate je napisao/la:Ovaj anton je smiješan do bola :lol:
E debeli, jer ti meni možeš odgovoriti na slijedeće pitanje:

Zašto je na pretkolima LP bilo u prosjeku 20-25 000 ljudi, a za to vrijeme je Mamić imao istu ulogu u klubu? Pa nosu to valjda bili navijači Dinamovih protivnika? Ili su to možda purgeri došli na stadion da navijaju kontra Dinama jer nisu htjeli da Dinamo uđe u LP! :lol: Pa sada kad je Dinamo ušo ti isti ljudi nemoraju više dolaziti na stadion! :mrgreen:

Dobra teorija, debeli, zar ne? :ugeek:

Ja sam mišljenja da Dinamo sada samo ima simpatizere, jer su ljudi jednostavno izgubili naviku i gušt odlaska na tekmu, pa zato i kažem ovi koji povremeno dođu su samo simpatizeri.

E sad more se reči i ja nemrem pobiti tvrdnju da je mamić kriv što je Dinamo izgubio NAVIJAČE, a dobio simpatizere...Recimo ja znam dosta dečkih od 35-40 godina koji su bili prvi na onim tekmama protiv Zvijezde, ali život svoje nosi i ti ljudi više ne idu na stadion, a svaki vikend voditi obitelj tamo, baš im i nije gušt u ovakvoj atmosferi.

Ono što je meni čudno je činjenica da Dinamo IMA REZULTATE koji bi mu trebali garantirati navijače! Sad **** kad je tako da ljude smeta što je Dinamo uspješan klub, pa zbog svoje uspješnosti nema navijače - PARADOXALNO ZAR NE?

Ja za to krivim način kako se nogomet i opčenito Dinamo predstavlja u medijima i na taj način odbija ljude diljem Hrvatske i pogotovo u Zagrebu da se ode na stadion.

Isto tako ću reči slijedeće. Meni je ponašanje mamića baš fora, volim to pogledati kao i svi mi i obožavamo kad on neku pizdariju napravi, nemojmo biti licemjerni i reći da nije tako. No da mamić recimo radi iza kulisa i da se toliko neistiće u medijima, a da Dinamo i dalje nastavi biti ovako uspješan, ja opet ne bi imao ništa protiv toga, jer na kraju je najbitniji uspjeh kluba.

No ono što je najvažnije nogomet se igra ZBOG NAVIJAČA. E sada ako Dinamovim navijačima uspjeh nije bitan i ako bi njih zadovoljilo da su im u klubu "pošteni ljudi" koji će klub srozati na razinu ajduka te se zadužiti, živjeti na aparatima, kreditu i sanjati o EUROPSKOJ LIGI A NE LP i ako će to ljude vratiti na stadion i "vratiti im vjeru i nadu u hrvatski nogomet", onda sam ja za to da Mamić napusti klub....samo sumnjam da bi bilo tako... već bi se našao razlog zašto da se ne ide na stadion.

Nadam se da kužiš što sam ti sad rekao.

Samo ću ti još reči da je sveti petar na čelu Dinhama, Dinamo za ovu LP nebi imao više ljudi na stadionu, jer 400kn za sjever ljudi nisu bili spremni dat!

Inače to sve govorim kao simpatizer, a ne navijač Dinama.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 25 sep 2012, 20:10

Pobjeda protiv Vrsara u kupu 3:0, hat-trick Krstanovića
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 25 sep 2012, 20:16

Upravo zbog takvih kao ti sve je u ku*cu.

Ne briga te ništa,samo uspjeh kluba.Ja to kažem ovako.**** naslove i sve kad te gleda 800 ljudi u prosjeku.

http://www.seebiz.eu/mamiceva-prcija-ni ... /ar-45660/" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.