bolesnik !mozak je napisao/la:Prosto nevjerovatno...no coment!
[youtube][/youtube]
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Koliko smo mi napacen narod..samo malo nam treba da budemo sretni..Boze budi jednom na nasoj strani!
Koliko je dobio utakmica kazne za ovo, da li se neko sjecaZagor je napisao/la:bolesnik !mozak je napisao/la:Prosto nevjerovatno...no coment!
[youtube][/youtube]
10ZOI84 je napisao/la:Zagor je napisao/la: Koliko je dobio utakmica kazne za ovo, da li se neko sjeca
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
ovakvom debilu treba zabranit da ikad vise izadje na teren. covjek ocito ima psihickih problema.Zagor je napisao/la:bolesnik !mozak je napisao/la:Prosto nevjerovatno...no coment!
[youtube][/youtube]
...
- miralem444
- Kontakt:
pa halal ti vjera ajde p*cko ovo u zenici pokusaj uradit...da ti klicu sataremo,da te pod mikroskopom nemogu prepoznat..mozak je napisao/la:Prosto nevjerovatno...no coment!
[youtube][/youtube]
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
hoce li neko da zapjeva koju pjesmu ispod prozora njihovog hotela ima li kakav operni pjevac
pare nisu problem para NEMA
Vlado Jagodic, selektor reprezentacije BiH U-21:
"Mislio sam da ce Susic malo "semksati" i vratiti nam Muhameda Besica, medjutim on mi je rekao da ce ga staviti da igra! A on je meni realno nenadoknadiv , jer od svih veznjaka koje imamo na raspolaganju on je jedini defanzivni vezni."
nije valjda pape kont'o besica staviti na beka

"Mislio sam da ce Susic malo "semksati" i vratiti nam Muhameda Besica, medjutim on mi je rekao da ce ga staviti da igra! A on je meni realno nenadoknadiv , jer od svih veznjaka koje imamo na raspolaganju on je jedini defanzivni vezni."
nije valjda pape kont'o besica staviti na beka
boga miha ya je napisao/la:Koliko smo mi napacen narod..samo malo nam treba da budemo sretni..Boze budi jednom na nasoj strani!
ljudi imal kakav strem veceras protiv Zelje,hvala unaprijed 
U četvrtak navečer obavezno pred hotel Portugalaca bibikati i trubiti... Nesmijemo im dati da zaspu cigani.. !!

Nad nama nebo ima da gori!
sta ti nije jasno?? jedina svijetla tacka u ovoj jadnoj drzavi su nasi zmajevi.dean_ je napisao/la:boga miha ya je napisao/la:Koliko smo mi napacen narod..samo malo nam treba da budemo sretni..Boze budi jednom na nasoj strani!čitam pojedine komentare i ne vjerujem
Nije mi jasno kako nema novih navijačkih pjesama!
Pa da samo znam svirati kakav instrument...
Pa da samo znam svirati kakav instrument...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
"Nemam pasos, nemamm licnu, volim Dzeku vise nego piccku."
orilo se Parizom.
orilo se Parizom.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- marseille7
- Kontakt:
Dobio kaznu od 10 utakmica neigranjaZOI84 je napisao/la:Koliko je dobio utakmica kazne za ovo, da li se neko sjecaZagor je napisao/la:bolesnik !mozak je napisao/la:Prosto nevjerovatno...no coment!
[youtube][/youtube]
eto zašto volim ovaj forumramiral je napisao/la:...
Da moja reprezentacija, najbolji fudbaleri - nogometaši moje jedine domovine odu jednom na prvenstvo veliku smotru fudbala i da pun ponosa i sa suzama u očima gledam kako smo neko u fudbalu... mi to i jesmo i uvijek nam tako malo fali...
za medalju sidean_ je napisao/la:eto zašto volim ovaj forumramiral je napisao/la:...
Da moja reprezentacija, najbolji fudbaleri - nogometaši moje jedine domovine odu jednom na prvenstvo veliku smotru fudbala i da pun ponosa i sa suzama u očima gledam kako smo neko u fudbalu... mi to i jesmo i uvijek nam tako malo fali...jao patetike
vi izgleda zaboravljate da poslije nasi igraci idu tamo.Rolex312 je napisao/la:U četvrtak navečer obavezno pred hotel Portugalaca bibikati i trubiti... Nesmijemo im dati da zaspu cigani.. !!![]()
nevjerovatno.
...
Vidim gore u ovom videu Pepe ima kratak fitilj i grub je prilicno, treba to iskorisiti da dobije karton malo ga provocirat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa u hotelu izolacija nista se ne cuje izvanaRolex312 je napisao/la:U četvrtak navečer obavezno pred hotel Portugalaca bibikati i trubiti... Nesmijemo im dati da zaspu cigani.. !!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.