PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Eeeeeee sad eeeeeeeee jedna za @Batvu:hop hop ej otkad sam se rodioooooooo...
lezVe do bagro
Pa više Tuzlaka ima na Krivaji i Snježnici nego na Panonskom al objasni ovom "brnjozi"
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Evo ima i part 3
pa ovo je brato katastrofa. Evo za raju sa pdf-a Sloboda. Izmaknite stolove stolice i kauce po kucama i opletite
[youtube][/youtube]
Jarlalaliiiiiiiihhhuuuu opaaaa hop

[youtube][/youtube]
Jarlalaliiiiiiiihhhuuuu opaaaa hop

DŽELO ODLAZI
Eto na sta vi Tuzlaci nasjedate, frajer se samo ponavlja iako napises argumente koji pobijaju svaku njegovu teoriju al na-a kao bik na koridi taj ti nastavlja lupat svoje... bravo Pastrmka samo nastavi glavom od zid 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
[youtube][/youtube]
Samo urbano, urbano, samo urbano
Samo urbano, urbano, samo urbano
Nullius in verba
-
- Kontakt:
Ogadise mi panonsko jos vise. Necu se vise ni parkirat u blizini njega
Ali frajer je glup, nikako da skonta da ovi nisu vidili Tuzle

- Suljo20002
- Kontakt:
Sad kad budem isao do Neuma,svratit cu do tebe da poigramo kamena s ramena da vidim jesi li u formi.Donedavno je to bila popularna igra u Mostaru.Tifoz je napisao/la:Ma brato ovo je da se ozbiljno zapitate. Evo da je 5-10 ljudi nego citavo jezero u kolu. Jos malo pa ce se pocet organizovat borbe bikova i povlacenje uzeta. Ovoga kod nas nema pa nam je smijesno gledati tu seljadijuSuljo20002 je napisao/la:Pastrmka nam prica nesto o muzici a najvece njegovo muzicko dostignuce je gostovanje Ipceta Ahmedovskog u Beogradu.![]()
Jeste bitni da se ustaje na spomen vas.dzelllo je napisao/la: I zato balavac ustani kad spominjes Mostar i Mostarsku raju.

Sta velis mrljo?NKMramor je napisao/la:Jeste bitni da se ustaje na spomen vas.dzelllo je napisao/la: I zato balavac ustani kad spominjes Mostar i Mostarsku raju.![]()
lezVe do bagro
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
šta je ovo ba **** te titoTifoz je napisao/la:Batva ako si me mislio ovdje izvodit hvala brato ali ne![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Sta je ovo grob te yebo njiiiiiihaaa šic opaaaaa jihaha![]()
![]()

1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bolje ovim Mostarcima da odu gasiti pozar nego sto pisu ovdje
Bolje ovim Mostarcima da odu gasiti pozar nego sto pisu ovdje
šta je ovo ba **** te titoBitiSrcemVezan je napisao/la:Sta je ovo grob te yebo njiiiiiihaaa šic opaaaaa jihaha![]()
![]()

Navijaci Selje dosli u glavni grad kantona

Nullius in verba
BitiSrcemVezan je napisao/la:šta je ovo ba **** te titoTifoz je napisao/la:Batva ako si me mislio ovdje izvodit hvala brato ali ne![]()
![]()
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()

DŽELO ODLAZI
- tuzlak1987
- Kontakt:
U BIH samo je Sarajevo ispred Tuzle po nekim kluturnim dogadjajima i po drzanju do kulture.
Ostali su par klasa ispod.. Mostar da ne pricam, mozda je prije rata licio na nesto, sada da te Bog sacuva. Oni nikom ne bi trebali reci niti a
Ostali su par klasa ispod.. Mostar da ne pricam, mozda je prije rata licio na nesto, sada da te Bog sacuva. Oni nikom ne bi trebali reci niti a
Evo trilogija sa panonskog jezera ti govori o kulturi. Bola dvi milje ljudi u kolu yebotetuzlak1987 je napisao/la:U BIH samo je Sarajevo ispred Tuzle po nekim kluturnim dogadjajima i po drzanju do kulture.

DŽELO ODLAZI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa normala da ce zaplesati ko hoce, ovaj dan je bila promocija nekog KUD na Panonskom gore na ovom dijelu gdje se moze postaviti oprema... Sada se jos treba stiditi tradicije, ovi stariji vole zaplesati u svakom slucaju..
Tradicije se samo stide najveci seljaci sto misle ako su u gradskoj zoni klupili stan ili napravili kucu da su gradjani. E moj Pastrmka pa tvoji su jednu generaciju unazad urlikali po planinama
Ali to nije ni poenta, poenta je da Tuzla nije postala nakon rata crna rupa kao Mostar...
Tradicije se samo stide najveci seljaci sto misle ako su u gradskoj zoni klupili stan ili napravili kucu da su gradjani. E moj Pastrmka pa tvoji su jednu generaciju unazad urlikali po planinama

Ali to nije ni poenta, poenta je da Tuzla nije postala nakon rata crna rupa kao Mostar...
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 jul 2015, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
ma samo kolo je bar po meni uredu kada se njeguje tradicija dakle u nošnjama fesovima i u mjestima koji su prigodni za to al šta je ovo u kupaćim ba
e ni ovo nisam vidio u životu 

1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ljudi dosli na jezero taj dan, pretezno bude vise starijih ljudi od mladjih. Ovi zavrsili sa promocijom i odradili svoje, pa zasvirali ovima koji su trazili da zaigraju.. ne vidim nikakav problem jer svi znaju kakvi su stariji ljudi.
E sada je isto to da ovo bude jednom u 5 godina pa neko digne oko toga frku..
E sada je isto to da ovo bude jednom u 5 godina pa neko digne oko toga frku..
A Boze sacuvaj!BitiSrcemVezan je napisao/la:šta je ovo ba **** te titoTifoz je napisao/la:Batva ako si me mislio ovdje izvodit hvala brato ali ne![]()
![]()
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahahahahaahahahh
Oplakah

tuzlak1987 je napisao/la:Pa normala da ce zaplesati ko hoce, ovaj dan je bila promocija nekog KUD na Panonskom gore na ovom dijelu gdje se moze postaviti oprema... Sada se jos treba stiditi tradicije, ovi stariji vole zaplesati u svakom slucaju..
Tradicije se samo stide najveci seljaci sto misle ako su u gradskoj zoni klupili stan ili napravili kucu da su gradjani. E moj Pastrmka pa tvoji su jednu generaciju unazad urlikali po planinama![]()

DŽELO ODLAZI
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 7 gostiju.