Haj jos jednom.Valencia je napisao/la:Samo da se jos jednom sjetim familije juznjacima iz Sitija pa da idem.
Aj zivili!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
zabi ga ..jel ti zaoIbizevic je napisao/la:Pa moj Edine svi ga zabiše osim tebe, još samo Pantilimon da u stilu Begovića pogodi. Ajd imaš još 20 minuta fore
Plačembivsi je napisao/la:zabi ga ..jel ti zaoIbizevic je napisao/la:Pa moj Edine svi ga zabiše osim tebe, još samo Pantilimon da u stilu Begovića pogodi. Ajd imaš još 20 minuta fore![]()
![]()
![]()
Uzmi Palomu.Ibizevic je napisao/la:Plačembivsi je napisao/la:zabi ga ..jel ti zaoIbizevic je napisao/la:Pa moj Edine svi ga zabiše osim tebe, još samo Pantilimon da u stilu Begovića pogodi. Ajd imaš još 20 minuta fore![]()
![]()
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo čitav paket
Niste svjesni kakvog igraca imamo !Jednog dana kad zavrsi karijeru ovi isti sto su kakili ce da govore kako je bio veliki !
vrlo lijep gol edina, i odlična utakmica Cityja . vezni red im je funkcionirao kao sat u ovoj utakmici .
@skyisthelimit : prestani trollati .
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
@skyisthelimit : prestani trollati .
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Ovakvog igraca dugo cemo jos cekaT INSTITUCIJA NASABosnaSTL je napisao/la:Niste svjesni kakvog igraca imamo !Jednog dana kad zavrsi karijeru ovi isti sto su kakili ce da govore kako je bio veliki !
Ja o Teletovicu nikada nisam losu rekao, nit' sam ikada kritikovao njegovu igru. Vazda sam tu na nocnim okupljanjima, svrsavam kad igra odlicno, sutim kad zaser€ tako da si ti mene najvjerovatnije zamijenio sa drugim forumasem. A ono u vezi Pjanica je bila zjbancija i jedini BH fudbaler kojeg sam "popljuvao" je Stevanovic.BosnaSTL je napisao/la: Ajs ti si mi poznat !Ti pises kako je Mirza los I sada kritikujes Dzeku!Na svakoj temi ti kritikujes nase sportiste I nase ambasdore!
Ovaj forum (kao i svi ostali) je mjesto gdje ces iznijeti svoje misljenje. Pa sada normalno da moje nece lezati ostalima, stoga svi komentari i uvrede u vezi mojih argumenata i stavova su nebitni i suvisni.Idi na neke druge forume nije ti ovde mjesto
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 02 nov 2013, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- HazardEden
- Kontakt:
Opet je WC napadač 
Vidio sam na temi Miirza Teletovic jedva cekas da se nesto lose desi I da pises kako on nije za Nba lige!!AjsKjub je napisao/la:Ja o Teletovicu nikada nisam losu rekao, nit' sam ikada kritikovao njegovu igru. Vazda sam tu na nocnim okupljanjima, svrsavam kad igra odlicno, sutim kad zaser€ tako da si ti mene najvjerovatnije zamijenio sa drugim forumasem. A ono u vezi Pjanica je bila zjbancija i jedini BH fudbaler kojeg sam "popljuvao" je Stevanovic.BosnaSTL je napisao/la: Ajs ti si mi poznat !Ti pises kako je Mirza los I sada kritikujes Dzeku!Na svakoj temi ti kritikujes nase sportiste I nase ambasdore!
Ovaj forum (kao i svi ostali) je mjesto gdje ces iznijeti svoje misljenje. Pa sada normalno da moje nece lezati ostalima, stoga svi komentari i uvrede u vezi mojih argumenata i stavova su nebitni i suvisni.Idi na neke druge forume nije ti ovde mjesto
Menadžer Manchester Citya Manuel Pellegrini nakon utakmice otkrio je zašto je Džeki danas dao priliku.
“Džeko je igrao izvanredno u srijedu u Capital One kupu”, kazao je Čileanac.
“Zato sam mu dao priliku danas. Opravdao je svoju ulogu na terenu. Postigao je gol i bio stalna prijetnja golu protivnika”, dodao je menadžer Građana.
“Džeko je igrao izvanredno u srijedu u Capital One kupu”, kazao je Čileanac.
“Zato sam mu dao priliku danas. Opravdao je svoju ulogu na terenu. Postigao je gol i bio stalna prijetnja golu protivnika”, dodao je menadžer Građana.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
edin je zasad napadac broj 2 malo ispred je kepec
Jedina istina je ta da je Edin malo mucnuo glavom i trznuo se,to je ocigledno,a evo i Pellegrini je potvrdio,sto znaci da ce dobijati sansu dok zasluzuje,konkurencija je zdrava stvar svugdje u svijetu,zasto ne bi bila i na ovom forumu 
- hule_barca
- Kontakt:
Čudno je kako Džeki malo treba da pokaže da zna i umije i kako malo treba da to sve baci u vodu. Igram taj neki amaterski fudbal pa nekad presjedim na klupi cijeli meč i nije lijep osjećaj definitivno, mogu zamisliti Edinu kako je bilo dok je grijao sjedišta na klupi, iako on igra za masne pare. Danas kad sam vidio kako je otresao onog crnčugu Bassonga, zamislio sam se malo i kontam kako bi samo razvaljivao da igra redovno pa makar to bio i slabiji klub. Međutim, tvrdoglav je. Ne znam kome hoće da dokaže da nije pogriješio klub (naravno i pare tu igraju ulogu). Zaista nisam odavno vidio ovakvog napadača, koji ne zna odigrati solidnu partiju, to ili je extra ili katastrofalno, te da ima tako tanku liniju između samopouzdanja i tuge blago rečeno.
Mes Que Un Club
Pellegrini potvrdio da će poceti Negredo protiv CSKA u utorak. To je sto je Dzeko dobio minutazu. Inace nebi
dinozu je napisao/la:Pellegrini potvrdio da će poceti Negredo protiv CSKA u utorak. To je sto je Dzeko dobio minutazu. Inace nebi
I opet od pocetka.
dobre guzove ima Belma
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Meni je najdraze sto je zabio gol (koji je bio vrlo dobar, napadacki instinktivan gol) radi toga sto ce to mozda povecat interese iz drugih klubova da ide u Januaru. Bio je totalno propo zadnjih par mjeseci, potpuno van transferskog radara. Dzaba se nadate da ce ga mozda stvarno krenut pa da postane standardan u Citijevih prvih 11. Njegovo vrijeme u tom klubu je proslo, Nek zabije jos 4-5 golova u Citiju do kraja godine, pa nek konacno ide u Januaru u neki klub u kojem nema konkurenciju od vise napadaca za kojih je placeno 25 miliona Eura, klub koji ce da ga forsira u prvih 11 kroz njegove lose i lijene periode.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Cwirek, damir_82, FerdinandF, Google Adsense [Bot], hurem, invincible1921, kolezeljovac, Maverick, travuljasSs, UtdBiH21, Zglavkar i 95 gostiju.