Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 02 nov 2013, 18:07

Valencia je napisao/la:Samo da se jos jednom sjetim familije juznjacima iz Sitija pa da idem.

Aj zivili!
Haj jos jednom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 nov 2013, 18:08

Bolji je kad ulazi sa klupe. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 02 nov 2013, 18:11

Ibizevic je napisao/la:Pa moj Edine svi ga zabiše osim tebe, još samo Pantilimon da u stilu Begovića pogodi. Ajd imaš još 20 minuta fore
zabi ga ..jel ti zao :lol: :lol: :lol: :lol:

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 02 nov 2013, 18:14

bivsi je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:Pa moj Edine svi ga zabiše osim tebe, još samo Pantilimon da u stilu Begovića pogodi. Ajd imaš još 20 minuta fore
Plačem

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2013, 18:15

Ibizevic je napisao/la:
bivsi je napisao/la:
Plačem
Uzmi Palomu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 02 nov 2013, 18:16

Evo čitav paket

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 02 nov 2013, 18:17

Niste svjesni kakvog igraca imamo !Jednog dana kad zavrsi karijeru ovi isti sto su kakili ce da govore kako je bio veliki !

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 nov 2013, 18:24

vrlo lijep gol edina, i odlična utakmica Cityja . vezni red im je funkcionirao kao sat u ovoj utakmici .
@skyisthelimit : prestani trollati .

Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 02 nov 2013, 18:26

BosnaSTL je napisao/la:Niste svjesni kakvog igraca imamo !Jednog dana kad zavrsi karijeru ovi isti sto su kakili ce da govore kako je bio veliki !
Ovakvog igraca dugo cemo jos cekaT INSTITUCIJA NASA :lol: :lol:

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 02 nov 2013, 18:30

BosnaSTL je napisao/la: Ajs ti si mi poznat !Ti pises kako je Mirza los I sada kritikujes Dzeku!Na svakoj temi ti kritikujes nase sportiste I nase ambasdore!
Ja o Teletovicu nikada nisam losu rekao, nit' sam ikada kritikovao njegovu igru. Vazda sam tu na nocnim okupljanjima, svrsavam kad igra odlicno, sutim kad zaser€ tako da si ti mene najvjerovatnije zamijenio sa drugim forumasem. A ono u vezi Pjanica je bila zjbancija i jedini BH fudbaler kojeg sam "popljuvao" je Stevanovic.
Idi na neke druge forume nije ti ovde mjesto
Ovaj forum (kao i svi ostali) je mjesto gdje ces iznijeti svoje misljenje. Pa sada normalno da moje nece lezati ostalima, stoga svi komentari i uvrede u vezi mojih argumenata i stavova su nebitni i suvisni.
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 02 nov 2013, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 02 nov 2013, 18:30

Opet je WC napadač :mrgreen:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 02 nov 2013, 18:39

AjsKjub je napisao/la:
BosnaSTL je napisao/la: Ajs ti si mi poznat !Ti pises kako je Mirza los I sada kritikujes Dzeku!Na svakoj temi ti kritikujes nase sportiste I nase ambasdore!
Ja o Teletovicu nikada nisam losu rekao, nit' sam ikada kritikovao njegovu igru. Vazda sam tu na nocnim okupljanjima, svrsavam kad igra odlicno, sutim kad zaser€ tako da si ti mene najvjerovatnije zamijenio sa drugim forumasem. A ono u vezi Pjanica je bila zjbancija i jedini BH fudbaler kojeg sam "popljuvao" je Stevanovic.
Idi na neke druge forume nije ti ovde mjesto
Ovaj forum (kao i svi ostali) je mjesto gdje ces iznijeti svoje misljenje. Pa sada normalno da moje nece lezati ostalima, stoga svi komentari i uvrede u vezi mojih argumenata i stavova su nebitni i suvisni.
Vidio sam na temi Miirza Teletovic jedva cekas da se nesto lose desi I da pises kako on nije za Nba lige!!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 02 nov 2013, 18:47

ok
Unico amore sei!
❤️🖤

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 02 nov 2013, 20:13

Menadžer Manchester Citya Manuel Pellegrini nakon utakmice otkrio je zašto je Džeki danas dao priliku.

“Džeko je igrao izvanredno u srijedu u Capital One kupu”, kazao je Čileanac.

“Zato sam mu dao priliku danas. Opravdao je svoju ulogu na terenu. Postigao je gol i bio stalna prijetnja golu protivnika”, dodao je menadžer Građana.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 02 nov 2013, 20:19

edin je zasad napadac broj 2 malo ispred je kepec

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 02 nov 2013, 23:28

Jedina istina je ta da je Edin malo mucnuo glavom i trznuo se,to je ocigledno,a evo i Pellegrini je potvrdio,sto znaci da ce dobijati sansu dok zasluzuje,konkurencija je zdrava stvar svugdje u svijetu,zasto ne bi bila i na ovom forumu ;)

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 03 nov 2013, 00:07

Čudno je kako Džeki malo treba da pokaže da zna i umije i kako malo treba da to sve baci u vodu. Igram taj neki amaterski fudbal pa nekad presjedim na klupi cijeli meč i nije lijep osjećaj definitivno, mogu zamisliti Edinu kako je bilo dok je grijao sjedišta na klupi, iako on igra za masne pare. Danas kad sam vidio kako je otresao onog crnčugu Bassonga, zamislio sam se malo i kontam kako bi samo razvaljivao da igra redovno pa makar to bio i slabiji klub. Međutim, tvrdoglav je. Ne znam kome hoće da dokaže da nije pogriješio klub (naravno i pare tu igraju ulogu). Zaista nisam odavno vidio ovakvog napadača, koji ne zna odigrati solidnu partiju, to ili je extra ili katastrofalno, te da ima tako tanku liniju između samopouzdanja i tuge blago rečeno.
Mes Que Un Club

dinozu
Kontakt:

Post Postao/la dinozu » 03 nov 2013, 03:16

Pellegrini potvrdio da će poceti Negredo protiv CSKA u utorak. To je sto je Dzeko dobio minutazu. Inace nebi

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 03 nov 2013, 07:27

dinozu je napisao/la:Pellegrini potvrdio da će poceti Negredo protiv CSKA u utorak. To je sto je Dzeko dobio minutazu. Inace nebi

I opet od pocetka.
dobre guzove ima Belma

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 03 nov 2013, 23:50

Meni je najdraze sto je zabio gol (koji je bio vrlo dobar, napadacki instinktivan gol) radi toga sto ce to mozda povecat interese iz drugih klubova da ide u Januaru. Bio je totalno propo zadnjih par mjeseci, potpuno van transferskog radara. Dzaba se nadate da ce ga mozda stvarno krenut pa da postane standardan u Citijevih prvih 11. Njegovo vrijeme u tom klubu je proslo, Nek zabije jos 4-5 golova u Citiju do kraja godine, pa nek konacno ide u Januaru u neki klub u kojem nema konkurenciju od vise napadaca za kojih je placeno 25 miliona Eura, klub koji ce da ga forsira u prvih 11 kroz njegove lose i lijene periode.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Cwirek, damir_82, FerdinandF, Google Adsense [Bot], hurem, invincible1921, kolezeljovac, Maverick, travuljasSs, UtdBiH21, Zglavkar i 95 gostiju.