Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A yebi ga, igra se i u Tuzli pa ih nema ni 1 u 7 dana kako treba.Janez je napisao/la:@GazijaKalesija
Svaki dan bude neko iz Sarajeva nikad nas ne preskoče, ali realno što kaže Admir_Sa nepošteno je to u nekom gradu-mjestu uplati njih 10 i dobije jedno, a u Sarajevu igra hiljade ljudi i samo jedan dobije taj jackpot.
A koliko im raje igra i uplaćuje mogu komotno da počaste 100 ljudi, a ne sa 10 ne bi osjetili ni sekunde.
Ja sam jednom davno dobio 85. km četvrtak bio dobio tiket 20 km i uđem da vidim kad stoji 100 km reko kakva je ovo greška kad lego jackpot.
Jesi to ti majketi ganjao 5+ po utakmicama jer vidim gdje god je 3:1 ili 2:2 i sl. tebi gol faldiplomatija je napisao/la:To majku vam ****, Atletico mi vrati 8 stoja, idemo idemo hah
LEO10 je napisao/la:sANTOSU **** picku maternu Brazilsku cijeloj ekipi a i protivnicima isto
Naravno da pratim i jaado899 je napisao/la:I kod mene je al sam odigrao kp2 u slucaju produzetaka pa je zato manja kvota
Adebayor je napisao/la:Naravno da pratim i jaado899 je napisao/la:I kod mene je al sam odigrao kp2 u slucaju produzetaka pa je zato manja kvota